Mies etsii homoseksuaaliseen miesta bb suomi sex

Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera! Jalkapallohuumaa Etelänavalla saakka — näin Argentiinan voittoa juhlittiin! Pornosivusto näpäytti MM-kilpailuista pudonnutta Saksaa Uskomaton ketjukolari rallikilpailuissa — autosuma tukki koko radan Kenguru pomppi jalkapallokentälle kesken ottelun — ryhtyi maalivahdiksi!

Näin seksi vaikuttaa urheilusuorituksiin — tutkimus paljasti seuraukset Cristiano Ronaldon karmaiseva näköispatsas korvattiin uudella Suosituimmat asiasanat jalkapallo laskettelu lumilautailu Rio de Janeiro jääkiekko urheilu olympialaiset juokseminen kuntosali hiihto ralli skeittaus surffaus MM jääkiekko uinti golf UAV Alpeilla Amerikkalainen jalkapallo polkupyörä Venäjä koripallo Usain Bolt auto Tappara kuntoilu Alpit Leo Komarov Etelä-Korea fitness nainen Makwan Amirkhani Ruka Valtteri Bottas koira seksi Elokuvat Kaikki Elokuvat DVD Uusimmat Elokuvat -artikkelit Star Wars -elokuvien jatko vaakalaudalla — jättifloppi syynä George Lucas paljasti ideansa Star Warsin jatkosta: Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun?

Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Tästä syystä spagettikauhassa on reikä vuotiasta povipommia vaikea uskoa todeksi — kuva vetää hiljaiseksi Rosa-Maria Ryyti uimapuvussa loksauttaa miesten leuat. Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä.

Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa. Nykyajan treffikulttuuri on julmaa, sillä ihmiset ovat unohtaneet kohteliaat käytöstavat. Keittiö on kodin sydän. Parhaimmillaan keittiö on ulkonäöltään ja toiminnoiltaan. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound.

Viikonloppuna järjestetty Tuska-festivaali keräsi kolmen päivän aikana Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä. Suomen kesä on perinteisesti lyhyt, mutta kansakuntamme on tottunut nopeasti. Paljon itsestään puhuvia ihmisiä saatetaan yleisesti pitää hieman itsekeskeisinä, ylimielisinä.

Irlannin Waterfordista kotoisin oleva pariskunta todistaa, ettei koskaan ole liian. Arkkitehti ja työpaikkojen suunnittelun erikoisasiantuntija Leigh Stringer esittelee uuden ja.

Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet jo useamman vuoden ajan. Parisuhteen päättyminen voi saada mielen apeaksi, mutta vaikeankin eron jälkeen. Matkatavaroiden pakkaaminen on taitolaji, jonka oppii parhaiten ajan kanssa. Poptähti Christina Aguilera on tehnyt niin mittavan uran musiikin parissa,.

Kotiin tulevat uudet vempaimet voivat joskus hämmentää lemmikkieläimiä, varsinkin jos. Vanity Fair -lehti on julkaissut YouTube-kanavallaan suosittua videosarjaa, jossa tunnetut.

Narsistit kiertävät kohteensa salakavalasti pikkusormen ympärille siten, ettei uhri aluksi. Kuidut eivät sula ihmisen ruoansulatuksessa, vaan lisäävät ulostemassaa ja parantavat. Vihdoinkin kesäloma ja mahdollisuus viettää laatuaikaa oman kumppanin kanssa. Ihmiset ovat ryhtyneet panostamaan omaan hyvinvointiinsa aiempia vuosikymmeniä enemmän. Vahingoniloa on pidetty ihmisen suurimpana ja aidoimpana naurunaiheuttajana. Päivän Lehti Rokkarit tunnetaan rakennuttajina ja remontoijina — asuntomessuilla esitellään sisustustaitoja 2.

Maksuhäiriöissä jälleen uusi ennätys — rekisterissä nyt yli henkilöä 2. Suurin osa puoluejohtajista vähentää puolueensa kannatusta — vain neljä selviää plussan puolelle 2. Jokamies Hyundai ja Wärtsilä hyödyntävät yhteistyössä käytettyjä sähköautoakkuja 2. Aloittajalla ihan hyviä pointteja. Ai niin minulta unohtui lihansyöjä listasta. Tämä oli hieno viesti! Lievästi feministi ja persujen mieto kannattaja saa mun makuuni olla. Ja Avenged Sevenfold ei ole ihan samassa luokassa paskuudessa kuin Nickelback, kamoon.

Luettelit äärimmäisen tarkkaan mitä piirteitä ei saa olla, ja sinua tuntui hämäävän useat aivan mitättömät asiat, sitten täräytit tuon ahdasmielisyyden huumausaineiden suhteen ja tupakointi tuntui silti hämäävän. En huoli käytettyä, kiihkouskovaa, luonnonsuojelijaa, naisasiain ajajaa, Jep, mutta niissä lähes aina tarvitaan ulkopuolisen ammattilaisen apua. Kumppani ei voi ketään pelastaa.

Tupakoivaa en huolis, en myöskään sellasta joka ei harrasta mitään liikuntaa eli sohvaperunaa, sellasta joka haukkuu muita selän takana ja yleensäkkin suvaitsematonta naista en ottais. Tulisi aika pitkä lista Mun rajani on siinä, että mies ei huolehdi itsestään eikä asioistaan, sellaisiinkin olen matkan varrella törmännyt.

Ja sitten sellaista yleistä vastuuttomuutta. Tällä hetkellä en minkäänlaista. Ehdottomasti en ottaisi yksinhuoltajaa! On sen verran useammasta kokemusta. Mä en taas ottais sua. Sulle kelpaa vain kerma, muttei koko kakku. OOtte kaikki saatanan hulluja idiootteja jotka on menenttäny suurimman osan inhimillisyydestään!!!!!! SItten kun saatte inhimillisyytenne ja empatianne ihmisiä ja myös eläimiä kohtaan takaisin niin tulkaa sitten kirjoittelemaan hieman kannustavampia kommentteja kanssaihmisillenne!!!!!

Sinkkuna minäkin elän jatkossa, kaikkea aiemman viestin jutussa, olen kokenut. Eikä uskovainen, muttei myöskään pinnallinen. Jos kaikki miehet olisivat tähän suuntaan niin evoluutio liputtaisi minun puolestani. Akateemista uranaista en koskaan huolisi jolle kulissit on kaikki kaikessa ja joka elää kaikkien normien mukaista elämää. Naisen pitää uskaltaa olla nainen, kaikkine heikkouksineen päivineen. Ei yhteiskunnan luomus vaan oma itsensä. Akateemiset ovat rajoittuneita ja kirjanoppineita.

Minkälainen on tälläinen "nainen" josta puhut, joka ei ole normien mukainen tai yhteiskunnan luoma nainen? Itse olen kait monellakin tapaa epäkelpo hunsvontti, enkä edes mitenkään kovin vetävän näköinen ulkoisesti. Mutta olen melko hyvissä varoissa. Kun naiset huomaavat sen, monet ummistavat silmänsä puutteilta. Sinkkuna olen edelleen, joten eipä tunnu loppupelissä rahakaan auttavan. Olen täysin samaa mieltä! Kiitos, että muitakin samanlaisia miehiä löytyy.

Perussuomalaisten äänestäjän kanssa en voisi koskaan seurustella! Kiertopalkinto on nainen joka kiertää kaveripiirissä kaikkien naitavana. Voihan sitä harrastaa paljonki seksiä olematta kiertopalkinto. Mitäköhän helvettiä se merkitsee mitä puoluetta äänestää? Voisin mä ton salkkari fanin ottaa,jos se ymmärtää olematta analysoimasta sarjan juonikuvioita. Parisuhteessa tulee tuntea itsensä rakastetuksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

Silloin kun kaksi ihmistä kaipaa toistensa seuraa ja viihtyvät toistensa seurassa ovat onnistumisen eväät olemassa. Äkkiä huomaa kenen seurassa tuntee olonsa kurjaksi , joten silloin on parempi kummankin kannalta lopettaa yhteydenpito.

Yleensä, mikäli tuntee jonkun seurassa itsensä vähäpätöiseksi ja huonommaksi mitä toinen osapuoli on tällainen tuntemus merkki eriarvoisuudesta. Tällaisesta epäshdasta seuraa vain huonoosaisuutta parisuhteessa. Ei ole kysymys asiasta mitä en hyväksy, mutta luulen, että päinvastoin kuin kysyjällä, enpä taitaisi alkaa vakavaan seukkaukseen lapsettoman ihmisen kanssa: Ja huomautan heti, että en ole yksinhuoltaja, lapsia kyllä on.

Minkä takia ei rakennusmiestä? Ja kaikki nämä surkeat ominaisuudet unohtuu kännissä ja salaa touhutessa Mites muka luonteenpiirteet vaikuttaa yhden yön suhteisiin: Kunhan perä kestää eikä haise niin kyllä lähtee mukaan: Aika itsekkäitä ihmisiä monet vastanneet.

Miksi yksinhuoltajan pitäis olla tuomittu elämään yksin lopun ikäänsä? Onko tullut mieleen että joku on ehkä jäänyt leskeksi, tai kokenut avioeron puolison ongelmien takia?

Ei vika ole aina siinä yksinhuoltajassa. Olen yksinhuoltaja, yksin jo 2 vuotta, koska en huoli huonoa miestä. En myöskään huoli miestä jolle lapseni ovat ongelma tai jotenkin vastenmielisiä. En halua irtosuhteita, selibaattiin tottuu, elän seesteistä elämää lasteni kanssa, olen normaalin näköinen normaalin painoinen ja terve.

Hyvälle kumppanille on tilaus, haaveilen edelleen rakkaudesta ja parisuhteesta. Rakastan lapsiani, jos mies rakastaa minua, hän hyväksyy myös lapseni. Aivan samaa mieltä Niina J: On parempi olla yh kuin huonossa kulissisuhteessa. Tosin aloittajalle eivät kelvanneet myöskään sellaiset, joilla on lapsia - osoittaa mielestäni aikamoista itsekkyyttä, että tervemenoa vain, jos jollekin kelpaa noin kapea-alaisesti ja itsekkäästi ajatteleva mies.

Selkeästi hyvin rajoittunut ja suvaitsematon ihminen. Aloittaja kertoo jo aika paljon itsestään mielipiteillään. Puuttuu täysin avarakatseisuus, sama kuin olisi elänyt pullossa, ehkä käynyt punttisalissa ja jäänyt oman peilikuvansa lumoihin Lapsia vai ei 1.

Ihmiset on niin erilaisia ja tottakai kaikilla on oikeus omiin toiveisiinsa. Eli jos joku ei halua yh: Itse olen lapseton, mutta en haluaisi miestä joka ilmoittaa nimenomaisesti ettei halua yh: Ymmärrän jos kyseessä on hyvin nuori mies, mutta jos jo vaikka lähemmäs nelikymppinen, niin se kertoo jotain miehestä. Haluan avoimen, lämminhenkisen ja rakastavan miehen. Tuollainen naisen rajaaminen sen perusteella että aikuisella naisella on lapsia mikäs sen luonnollisempaa että voi olla , kertoo sellaisista piirteistä, joita en miehessä haluaisi.

Itselleni ei ole kauheasti väliä olisiko miehellä jo lapsia, mutta sitäkin enemmän sillä miten heihin suhtautuu. Jos olisi sellainen muutaman kerran vuodessa -tyyppinen isä, en voisi hänestä kiinnostua.

Sen sijaan aidosti lapsiaan rakastava ja vastuullinen mies kiinnostaisi. Kertoisihan se myös siitä miten hän tulisi kohtelemaan meidän mahdollisia yhteisiä tulevia lapsia. Muun rotuinen nainen menettelee, mutta ei ikimaailmassa neegerinaista! Kai tiedät etteivät suomalaiset ole arjalaisia? Tossa meni sulta kaikki yli vuotiaat joten ei taida mennä hyvin sullakaan. Korjaa se vartalos kuntoon niin ei tartte nimitellä muotopuoleksi.

Etsit runkkaria kaverikses muttei se saa olla runkannut ennen, heh, mistä teitä sikiää: Ettei vain joku vakkari siellä riehuisi puskistaan. Ja sitte ihmettelette että miksi ootte sinkkuja??? Jopa tupakointi olisi paha, koska olen itse lopettanut ja kiusaus alkaa polttamaan olisi suuri Joten miehen pitäisi myös itse lopettaa.

En nyt tarkoita, että haluaisin itse lapsia en välttämättä koskaan , mutta koska tykkään itse lapsista ja pienistä sukulaisistani, lapsivihaaja olisi kyllä turn-off. Koulutuksella ei ole mitään tekemistä todellisen Tyhmyyden kanssa. Haluan, että mies on minua mieluummin fiksumpi mihin ei toki paljoa tarvita, mutta jotain yritystä edes - jolla ei ole samanlaisia arvoja kuin itselläni. Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa joo, mutta en voisi koskaan rakastua mieheen, joka ei ajattelisi ns.

Valitettavasti olen itse kiinnostunut taiteista, joten aika harva heteromies on myös En voisi kiinnostua miehestä, joka ei lue kirjoja tai pidä elokuvista tai teatterista. Sama maku ei tarvitse olla. Parisuhteessaki haluan, että meillä on omia kavereita ja harrastuksia eikä tarvitse koko ajan pitää toista puhelimen päässä. Mikä looginen yhtälö saa sinut kuvittelemaan että kakkoseen ottamisella on jokin yhteys taiteesta nauttimisen kanssa? No, jokaisessa taiteesta kiinnostuneessa miehessä elää sisällä pikku homo.

Itse pidän taiteista mutta olenkin biseksuaali. Mikäs on sun juttus? Taitelijoista muuten vain muutama mainitakseni Michelangelo, Tsaikovski, Baden Powell kitaristi, ei partioliikkeen perustaja: DD , Britten, Whitman, Proust oli pikkukakkosen ystäviä. Lisää olis vaikka kuinka paljon. Mieluummin vois funtsia miksei joku taiteilija tule kaapista ulos: Kai se on jokaisen oma asia haluaako olla kaapissa vai ei.

Ymmärrän kyllä miksi toiset sellaista haluavat. Mikä mielestäsi sitten vaikuttaa siihen että homous kulkee käsi kädessä taiteellisen näkemyksen kanssa? Tiettyjen hormonejen kuten estrogeenin eritys? Sekö että homojen aivoissa on havaittavissa tietynlaisia rakenteellisia poikkeamia heteron aivoihin verrattuna? Osaatko selittää mihin tuo logiikka perustuu? Itse en pahemmin tunne taiteesta kiinnostuneita homoja, tietysti moni voi ajatella että homoilla on esimerkiksi esteettisemmät näkemykset kuin heteroilla miehillä varsinkin kun media antaa meille jatkuvasti tietynlaista stereotypiaa homoista.

Kuitenkin niistä homoista joita minä tunnen, en puolistakaan osaisi ollenkaan arvata jos he olisivat vielä kaapissa. Eli en ole ainakaan tuntemissani homoissa havainnut sellaista poikkeuksellisen taiteellista ominaisuutta tai näkemystä.

Tietynlainen taide kyllä saattaa sopia tietynlaisille homoille luonnostaan, sellainen taide joka vaatii jonkin asteista herkkyyttä. Vaikea sanoa sitten, ehkäpä tuo jotenkin alitajunnassa voi joskus kummitella. Seurasin tätä loogista yhtälöä: Tai he eivät vain ole eksyneet kanssani samaan tilaan.

Tai ehkä he teeskentelivät homoa, kun näkivät minun lähestyvän silmät kiiluen ja kieli suusta roikkuen. Tämä oli sitä Naisen Logiikkaa, hyvin vaikea ehkä miehen ymmärtää. Olisi taas pitänyt tarkentaa suomi Suurin osa ihmisitä on heteroja. Mutta homoista löytyy yllättävän suuri osa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kyltyyristä.

En kuitenkaan ajatellut, että kakkoseen ottaminen on portti taiteista nauttimiseen. Olin päivällä niin innokkaana ja turhautuneena listaamassa, ettei käynyt mielessäni vähän tarkentaa, olen pahoillani, jos loukkasin yleistyksilläni. Toivottavasti tavataan, Taiteesta kiinnostunut heteromies. Huonosti taas otsikoitu Suomi24 toimesta. Alottajalla alkaa ton tekstin jälkee varmaa viestiä pukkaamaa deittisivulle: Kivahan se on kun on periaatteita, onnea vaan etsintään ;.

En huoli naista jolla on lapsia En huoli naista joka on ollut avio-tai avoliitossa En huoli naista joka harrastaa irtopanoja Seksi kuuluu vain vakavaan suhteeseen En huoli tupakoivaa, enkä päihteitä käyttävää naista En huoli akateemista naista En huoli yli 80 kiloista naista En huoli rikoksiin taipuvaista naista En huoli psyykelääkkeitä käyttävää naista En huoli valehtelevaa naista En huoli naista jolla on matelijoita kotieläiminään En huoli naista joka ei miellytä silmääni.

Toivottavasti sulla on rahaa, sua ei muuten huoli lapsettomat alle 30v naiset Isäksi alat olee liian vanha itse Mies 42 v 1. Mikäs yh- kurppa se siinä horajaa? Minä en ole liian vanha isäksi, mutta sinä Tuo ei ole mikään " Naurettava lista", vaan tiukka seula. No minä en ole liian vanha äidiksi mutta harvempi minun ikäinen mitään vanhaa pappaa haluaa. Sitten kun otetaan huomioon, ettet halua yh: Pointti taisi olla se, että alkavassa keski-iässä sinua eivät huoli parikymppiset neitsyet, jolla ei ole vielä elettyä elämää takana, vakavampia suhteita tai lapsia, eikä suinkaan se, että olisit liian vanha isäksi Ei varmaan ole naisista tunkua!

D Tarkoitat vissiin paranoidinen. Loistavaa että olet päässyt eroon tuollaisesta tyypistä, kuulostaa kauhealta. Ymmärrän aivopesun voiman, enkä halua syyllistää, mutta Ihan mielenkiinnosta kysyn: Eikö äidinrakkaus mennyt edelle siinä vaiheessa?

Siis miten voi olla ettet silloinkaan tajunnut kun mies on paha lapsille evää äidin heiltä , että mies on hirviö? Vai oliko se nimenomaan viimeinen pisara? Oli lapset minkä ikäisiä tahansa, luulisi että luonto jo sanoisi että tuo on väärin. Olis se kyllä aika pelottavaa seurustella jonkun paranormaaleja kykyjä omaavan skitsofreenikon kanssa. Ei ketä tahansa 1. Juoppoa, tupakoivaa, huumehörhöä, pettäjää, epäluotettavaa, vankilakundia, epärehellistä, työtöntä en huolisi.

Koirat tai eläimet yleensä. Rikolliset ja narkomaanit eivät tietenkään tule kyseeseen, mutta myös tatuoidut naiset yököttävät. Kun sellaista naista katselee, jolla on iso tatuointi lähellä intiimipaikkoja, pystyn ajattelemaan vain sitä, että joku karvainen iso mies on lääppinyt ja hinkannut sitä naista kuvaa tehdessään. Minä olen asunut jo 25 vuotta yhtäjaksoisesti mieheni kanssa johon erittäin tyytyväinen.

Kapakassa en ole käynyt 12 vuoteen enkä ole sinä aikana ottanut alkoholia lainkaan Eikä minua oikein kiinnosta käydä kaupassakaan joka päivä, kun emme syö niin valtavasti että siihen olisi tarve. Ulkona minun pitäisi kyllä joskus käydä, mutta siellä hyppy turhan takia on vähän neuroottista. Aikani menee tietokoneen ääressä siihen asti kun mieheni tulee töistä viiden jälkeen. En huolisi yli vuotiasta miestä, ovat kovin katkeria ja elelee menneessä ja voivottelee mihin elämä meni???

Onneksi minulla on jo mies joka ei ole mitään näistä. Mutta noh onhan noita turn offeja aika paljon OOt varmaa löytänyt jonkun narsistin joka pyörittää suo hänen pauloissaan, koska olet niin naivi ja ääliö huomaamaan sitä! Nainen, ei prinsessa 1. Naiset jotka eivät ylitä edes "panisin"-rimaa ovat yhteiskunnalle turhia. Miten perustelet, etteivät he olisi yhteiskunnalle merkittäviä riippumatta henkilökohtaisista panopreferensseistasi? Jos miehellä on korvienväli kunnossa, muu seuraa yleensä perässä.

Ikävä kyllä noi aloittajan mainitsemat asiat eivät kaikki kättelyssä tule ilmi: Rehellisyys - epärehellisyys Valehtee - ei valehtele Päihteiden väärinkäyttö Ihminen voi esittää ihan mitä tahansa roolia, ja jotkut ovat siinä taitavia. Mitä ihastuttavin ihminen voi loppupeleissä osoittautua täysi p Kuinka sitten pettäminen ja valehtelu tulee yllätyksenä toiselle osapuolelle, ellei toinen olisi niin taitava peittelemään tekemisiään ja elämään kaksoiselämää?

En huolisi miestä, joka on: Turn-off ei sovi tähän yhteyteen tai ne kyse ihan 2 eri asiasta kuin kriteereistä, joita toiselta edellyttää tai joista ei pidä. Toinen on tosi moukkamainen käytös, sumeat känniset silmät, typerät sovinistiset vihjailut, naista halventavat kommentit.

Epäsiisti ja haiseva, ei ole huolehtinut edes perushygieniasta, haiseva hengitys ym, epäsiististi pukeutunut.. Ekoilla treffeillä mäntti käytös, empatian puute, rajoittuneisuus, peräkammarin pojat..

Miehet, jotka eivät auton omistaessaan nouda kotoa tai vie kotiin. Turn-off myös liian tanakka mies ja iso pömppövatsa ja sellaiset, jotka puhuvat koko ajan vain itsestään. Vähintään jonkinasteisesta psykoosista kärsivä pitää olla. Skitsofrenia on iso plussa - Ei ole krooninen valehtelija, eikä kleptomaani - Ei yhtään hienostele tai nirppanokkaile.

Onhan noita vaikka kuinka, mutta siinä muutama. Jos kumppania etsii tehden listoja siitä, mitä ei-nyt-ainaakaan niin varmaan pysyy sinkkuna lopun ikää Ei täydellistä ihmistä ole olemassakaan. On asioita, mille ei tarvitse olla niin kapeakatseinen.

Olen vuotias nainen ja kammoan näitä ominaisuuksia miehessä: Saa mielihyvää muiden kiusaamisesta ja haukkumisesta. Voi näkyä esimerkiksi alkoholismina, rikollisuutena tai haluttomuutena pitää huolta toimeentulostaan. Kaikki muut, paitsi oma tapa olla ja elää, ovat vääriä. Miehen mielipiteet saattavat siis olla esimerkiksi tunnesyihin tai omiin vääriin päätelmiin perustuvia. Pahinta on, jos mielipiteistä täytyy pitää kiinni, vaikka hän itsekin tajuaisi, kuinka järjettömiä ne ovat.

Tai sitten valittaa kerrasta toiseen samoista ongelmista, eikä tee mitään asioiden edistämiseksi. Ei halua kokeilla mitään uuta, eikä ole kiinnostunut kehittämään elämäänsä tai itseänsä. Aivan samat jutut ja pienet kuviot vuosikymmenestä toiseen. Omat tunteet ja asiat ovat aina etusijalla. Ei ole kiinnostunut muista ihmisistä kuin korkeintaan hyötymismielessä. Silti menit tollaseen joskus rakastumaan? D kirjoitat ettei ole lutka ja sitten ettei pidä seksistä.

Miten niin on ristiriitaista? Eli pidät miehistä joilla on kaikki sukupuolitaudit hankittuna, vai niin. Munat pitää siis uittaa joka kolossa. Itse pidän tiukasta pimpistä, en hehtaari hallista. D kyllä seksi on kivaa ja kumppanien vaihtelu virkistää: D ei yhtään haittaa vaikka miehelllä olisi ollut paljon kumppaneita, niin voi olla myös minullakin: Oma "tun off" -listani sekä miehistä että naisista puhuttaessa.

Kiltit ja mukavat ihmiset vetävät minua puoleensa. Toki tietynlaiset ihmiset vetävät myös ulkonäöllisesti minua puoleensa, mutta loppujen lopuksi sillä ei ole mitään merkitystä.

En myöskään pistä pahakseni perheellisiä sillä olen hellä persoona ja pidän lapsista. Harmittaa toisaalta välillä, kun moni ei ole valmis katsomaan minuakaan pintaa syvemmälle ja näkevät usein vain pelottavan mustiin pukeutuneen senttisen vaalean naisen korkeissa koroissa.

Pelkään, että nämä ajaisivat muuten potentiaaliset kumppanit tiehensä. Kiltteys on kaiken a ja o. Tuosta unohtui vielä epäluotettavuus. Kaiken maailman pappojen ja panomiesten kanssa harrastat seksiä. Muutama vuosi eteenpäin ja et kelpaa kenellekkään. Sitten on turha vinkua kun on hankittu se vetelä ja löysä pimppi.

No haloo, miten se tavara muka kuluu irtosuhteita harrastamalla sen enempää kuin säännöllisellä parisuhdeseksillä?! En itse harrasta yhden yön juttuja, ei kuulu tyyliini, mutta tuota logiikkaa en voi ymmärtää. Taidat uskoa vielä, että itsetyydytyksestä sokeutuu. No vastaus on varmaan selvä: Dpimppi on kyllä tiukka kun sitä treenailee, ei vaikutu siihen mitenkään Oma turnoff-listani oli - lapsia - ei korkeakoulutettu - tupakoi - minua lyhyempi kunnes tuli elämäni mies, minua 7 cm lyhyempi, röökaava amiskasta valmistunut duunari, jolla on kaksi lasta.

Tupakoinnin on onneksi lopettanut, muut ominaisuudet melko pysyviä. No en huolis rikollista, väkivaltaista, mustasukkaista, tupakoivaa, sohvaperunaa, kouluttamatonta, suvaitsematonta, naista joka arvostelee toisten ulkonäköä, huumorintajutonta.

Monilla tuntuu olevan aika helvetinmoiset kriteerit puolison suhteen. Mitäköhän Hollywood-unia teikäläiset näkee? Itse olen huomannut että joskus sitä luuli vaativansa kaikennnäköisiä piirteitä, ja luuli ettei siedä tiettyjä piirteitä.

Nykyisin kuitenkin on huomannut, että nimenomaan naiset joilla on niitä piirteitä jotka luokittelen tai luokittelin ärsyttäviksi ovatkin sitten niitä kiinnostavia. En osaa montaa sellaista varmasti ylitsepääsemätöntä piirrettä heittää, mutta ainakin se on yksi ja isoin juttu kaikista ettei huolehdi hygieniasta. Mikään ei ole pahempi turn-off kuin huolittelematon nainen joka haisee pahalta.

En nyt tarkoita että tarvii olla joku puhtausfriikki joka desinfioi kätensäkin kymmenen minuutin välein, vaan ihminen joka käy kerran päivässä suihkussa ja huolehtii kohtuullisesti puhtaudestaan. Toinen voisi olla jos käyttää kovia huumeita, tai ryyppää aivan kohtuuttoman paljon. Huumorintajuttomuus on kanssa aika paha ei tarkoita ettäkö minun vitseilleni pitäisi nauraa, ne ovat paskoja ja tiedostan sen itsekin mutta että ylipäätänsä joillekin asioille nauraa. Myös se että osaa nauraa itselleen, ja se on aina bonusta jos osaa jopa vitsailla itsestään kunnolla.

Pakko nyt vastata kun menin lukemaan liian pitkälle. Omia turn-offeja olen mies: Peiliin katsominen ei toki ole kiellettyä. Eli monet täällä vaativat kumppaneiltaan sellaisia ominaisuuksia, joita eivät selvästikään itse omista. Toki unelmia ja haaveita saa olla, mutta joku järki sentään? Turn-offeja en halua listata, mutta sen sijaan voisin kertoa mieluisia ominaisuuksia ihmisille: Ihan siis vain mielenkiinnosta: En huoli naisia jotka on päästäny kaikki kusipäämiehet ähkimään päälleen.

Olen katkera, kiusattu mies jolla on pikkukikkeli enkä ole koskaan saanut pillua. Tämän takia vihaan naisia kun ei ne anna mulle ja vihaan kusipäämiehiä jotka vie kaikki naiset. Olen odottanut jo 10 vuotta että sais mutta en taida saada koskaan. Kun olin ihastunut tai ehkä rakastunut erääseen naiseen ja luulisin että hänkin oli myös, niin hän sanoin muutaman kk jälkeen ettei ole kovin paljoa yhteistä.

Se oli ihastuneelle miehelle aikamoinen turn off. Tästä on jo aikaa, mutta sitähän sä kysyit. Olen naamaltani kuin 1. Ulkonäkö on kaikille se tärkein prioriteetti vaikka ihan muuta väittävätkin. Itse olen niin helvetin ruma että vaikka peltisangon pistäisin päähäni, niin pelkästään se sanko vääntyisi jo järkytyksestä epäsymmetrisiä kasvonpiirteitäni kohtaan. Rumuuden ainoa hyvä puoli on siinä että kukaan ei uskalla tulla sanomaan mitään Tämä oli ensimmäinen viesti, josta tuli oikeasti hyvä olo - Ei siksi, että minusta olisi huvittavaa, että tunnet itsesi rumaksi, vaan tykkään siitä, miten kirjoitat!

Hauskat miehet ovat ihania. Voi jumankauta että vihaan Suolikakkosnelosta. Usko menee koko ihmiskuntaa kohtaan kun näitä juttuja lukee. Tälle sivustolle en enää tule, se on hyvästi. Ah, kerrankin voin tällä sivustolla rehellisesti sanoa olevani jonkun kanssa samaa mieltä! Unelmointi on toki sallittua, mutta se todellisuus on varsin karu.

Varsinkin jos on rehellinen itselleen. En mielelläni harrasta mitään tällaista eskapismia, todellisuuden kohtaaminen sellaisenaan tekee vahvaksi.

Ootte te vaan niin säälittäviä reppanoita koko konkkaronkka!! Oma listani ei mieluisista naisista: Ei mulla ole mitään. Taas runkkaamaan pikku kullilla. Lukee näitä juttuja niin ihmiskunta on aivan vitun sekaisin,!

Sulketaa ihmiset ne vitun telkkarinne ja menkää luontoon. Yksi aika turn-off tapahtui viime vkloppuna, kun luonani oli eräs tyttö, jonka kanssa sekstaillut nyt tässä. Hän ei ole hygieniastaan liian tarkka, esimerkiksi ei koskaan pese hampaitaan ennen nukkumaanmenoamme.

No, tämän saa vielä anteeksi. Tääkin menee vielä, sillä jos nyt alapäätä ei ota huomioon, hän muuten tuoksuu hyvältä. Tai se naisen ominaistuoksu tulee hyvin esiin, jos sitä ei pese pois. Nämä siis tarttuneet hänen persvaostaan lähetyssaarnaajassa hikoilun aikana. En nyt viitsinyt asiasta huomauttaa, mutta olisi kiva jos tyttö ymmärtäisi käyttää bidettä tms keinoa jos tietää joutuvansa pantavaksi.

Tai voisi ainakin pyyhkiä sitten kunnolla. Kyllä joidenkin ei trollien kriteerit vaikuttaa niin vaativilta ettei tuollaisia tule ikinä löytymään, ellei se joku isompi henki auta sitten. Kaikkia kriteereitä tuskin löytyy siitä kumppanista mitä tahtoo. Kuitenkin, en nää mitään syytä miksi suurimpaa osaa näistä ns. Ennemmin itse ainakin elän sinkkuna vaikka vanhaksi papaksi asti kuin että tyytyisin johonkin mikä ei itseään miellytä. En omista Ridge Forresterin mahtileukaa, en vedä miljoonaosinkoja tai ole se maailman ihanin ja komein seuramies.

Silti en koe että pitäisi tinkiä mistään. Kolahtaa jos on kolahtaakseen. Oma turn off lista: Takertuvainen, neuroottinen, pakkomielteinen, vainoharhainen, mustasukkainen, määräilevä ja ohjaileva, todellisuudessa vain yksi nössö-sössö mies miljoonien kaltaistensa joukossa, mutta joka silti luulee hulluissa suuruuden kuvitelmissaan johtavansa koko maailmaa, naisensa mukaanlukien!

Niin etovaa ja luotaanpois työntävää! Miesten töörnoffeja löytyisi lyhyellä mietinnällä listatolkulla, mutta koetan heittää tähän ne päällimmäiset eli ihmistä syväluotaamattakin havaittavat asiat.

Ei ole mitään raivostuttavampaa kun mies, jolle joutuu äitimäisesti huomauttelemaan hampaidensa huolehtimattomuudesta. Tupakointi, viina, ruokavalio koostuen pelkästä rasvasta, sokerista ja suolasta, ja salaatin tyrkääminen lautaselta syrjään ja sen puolustelu "no en mää oo ennenkään syöny salaattia. Ei siitä lähe nälkä. Jos miehelle sanoo, että "no juo vettä" niin tulee siihen vastauksena "oon kokeillu mutta ei se auta.

Äiti pesee pyykit, äiti tekee ruokaa, äiti antaa rahaa, ja mitä pahinta - asuu kotonaan vielä vuotiaanakin kuten eräs nimeltä mainitsematon Miikka, joka paikassa nimim.

Sä peset pyykit, hoidat lapset, vaihdat vaipat. Mä ajelen mun peniksenjatkeella ja saalistan tyttöjä ja pelaan koneel. Tällästä en tosiaan http: Naiset, jotka omistaa tai ajaa VW: Aallon Ryt- miorkesteri, HYI!!! Entäpä seksi asiat- täytyykö miehellä olla poikuus tallessa entä minkäkokoinen muna on oltava? Itselläni on jo onneksi aikalailla täydellinen mies. Toki hänessäkin on piirteitä, jotka voisivat olla paremminkin, mutta ei toista ihmistä voi muuttaa. Olen hyväksynyt hänet sellaisenaan, ja se riittää.

Listaanpa kuitenkin kriteerejä, joita haluan kumppanini omistavan: En vaadi kasvisruokavaliota, mutta sen sijaan arvostan avarakatseisuutta ja kokeilunhalua.

En kuitenkaan tahdo mitään käännytystä kotonani. Aikuiset ihmiset osaavat keskustella ja sopia asioista, en halua pomottavaa miestä. Toki minua ei yhtään haittaa, jos osaa vaikka soittaa jotakin, silloin voisimme soittaa välillä yhdessä. Oma mieheni on onneksi täysin raitis! Silloin tällöin kerta -pari kuukaudessa jos sitäkään on ihan ok, kunhan ei jatkuvasti lemua.

En huoli seuraavia naisia: On niinkuin hallitusneuvotteluissa, kynnyskysymyksiä. D voi voi pieniä Ennen pidin näitä tärkeinä turnoffeina -Lapset aiemmista suhteista -Ollut joskus naimissa -Huumetausta -Köyhyys -Työttömyys Nämä on edelleen totaalisia turnoffeja -Lapsellisuus -Tyhmyys -Häviävän pieni vehje -Pukki -Ilkeys -Pettäjä -Pahoinpitelijä -Totaalinen rumuus kauneus on katsojan silmässä, joten siis minun käsitykseni rumuudesta, ei yleispätevä käsitys Mutta tosiaan tajusin että noi ekat on aika kosmeettisia juttuja.

Jos mulla on äärettömän ihana mies joka joskus on sattunut olee naimissa ja jolla on lapsia, tai joskus muinaishistoriassa on käyttänyt huumeita, niin miten voin sanoa että suksi kuuseen vaikka olet parasta mitä mulle on koskaan sattunut? Sama siis pätee työttömyyteen ja rahattomuuteen. Jos se toinen ihmisenä on just sopiva, on sulaa hulluutta potkia pois.

Nuo loput "vakinoituneet" turnoffit on sitten sellaisia, että en tulisi toimeen sellaisessa suhteessa jossa toinen osapuoli on jotain noista. Kokemusta siis on pahoinpitelijästä, pettäjästä, itsekkäästä jne ja ne hommat ei vaan toiminut. Toki silloin sinkkuaikana "listaani" kielletyistä jutuista sisältyi lapset, avioliitto jne jne mutta sitten tulikin se joka ei täyttänyt niitä kriteerejä ja silti pyyhkäisi jalat alta. Nyt tajuan että ne kriteerit oli ideaalitilannejuttuja, mutta ihan kun elämä olisi ideaalia.

Olenkin sitä mieltä että kriteerit moisissa asioissa toimii kun karsii randomeja ihmisiä, mutta se sopiva ihminen muuttaa käsityksen täysin moisista kriteereistä.

Miksi niin monella tuo mielenterveysongelma on este? Ymmärrän kyllä jos kyseessä on psykopaatti, mutta kyllä mun mielestä naisen täytyy olla vähän sekasin. Sillai sopivasti hullu, arvaamaton, ehkä hieman itserakas tai vainoharhainen. Aikuinen ihminen, rento, jossa kuitenkin on mielikuvitusta ja tahtoa kokea asioita eikä vain jäädä paikalleen tuleen makaamaan vetämään mummohousuja ja villahousuja jalkaan sekä varallisuutta kerryttämään.

Elettyyn elämään ei tarvitsisi sisältyä lapsia ja useampaa suhdetta tai pitkää suhdetta joka syö sitten uskottavuutta siltä sitoutumiselta uuteen suhteeseen koska kaikki on jo aiemmin koettu ja nähty. Mahdollisuudet löytää tällainen nainen nykyaikana jonka kanssa kemiat kohtaa? Close to absolute zero. Minulle ehdottomasti pahin "turn-off" ei ole mikään näistä kuudesta vaan seitsemäs yksinkertainen vaihtoehto joka voisi olla lesbot.

Se ei vaan käy 2. Ja jos vastais itse kysymykseen niin: Pitää huolen hygieniasta, karvoja ei löydy kulmakarvojen alapuolelta. Onkos luetteloa, millaisen viehkeän naisen te huolisitte? Eri asia huolimmeko me teitä: Ei ymmärrä mitään politiikasta, maailman tapahtumista ei tietoakaan.

Kyllä, tähän lukeutuu myös "Tykkään koirista, mutta vihaan kissoja" sekä toisinpäin. Yh-isät tai isät joilla lapsistaan huolehtiminen on hanskassa ovat ok.

...

Porno maduras embarazada porno vieja follando cachondas folladas videos eroticos videos porno de maduras negras desnudas bdsm videos porno lesbico gratis porno gratis maduras mangas hentai porno con mujeres putas espanolas porno vídeos videos porno gratis 18 orgias hd maduras porno fotos de sexo trios de videos lesbianas seso duro corrida anal videos pornos español travestis videos porno duro sasha grey xxx gorditas travestis pollas grandes penes de negros porno de coños peludos videos porno española maduras porno gratis videos porno intercambio de parejas rusas nacho vidal anal duro vintagexxx videos eroticos de viejas peludas sasha grey xxx maduritas.

con putas rectuve videos de parejas amater coños preciosos videoporno mujeres tetonas follando momxxx tubias 19 rubias videos gratis transexual morenas xxx maduritas sexo arabe gratis heidi hentai xxx gordas negras sasha grey sexo romantico hombres negros travestis españoles xxx videos bukkake nacho vidal en castellano videos porno tub porno hd tias buenas desnudas actores porno videos porno maduras lisa ann xxx hentai video gratis porno de maduras porn espanol cumloader aprender a su boca porno japones paginas porno sensuales follando a chorros porno bbw pajas intercambio de trios hd porno porn porn massage porno sexo anal extremo videos x grati travesti gratis xxx chicas sexy porno free hd maduras viejas chupando pollas es.

cumlouder videos xxx pornp gratis videos x en hd webcam xxx sexo en español pollas videosdesexogratis xxx chicos masturbandose pareja joven porno videos porno gratis folladas porno duro xxx maduras cachondas folladas torbe videos poeno español gratis polla videos maduritas videos phorno gratis cougar porn videos porno esperanza gomez hd tetas perfectas peludos chica cachonda xvideos porno gratis tetas hermosas porno anal extremo chica desnudandose nekane actriz porno porno gratis videos masajes porno xxx glory hole porn videos porno españoles gratis videos eroticos rubiad19 videos lesbianas porno gratis videos porno xxx porno videos bukkake peliculas pornos lesbicos vidios de porno hd nacho vidal en español madura se folla en español gordas tetonas naturales abuelos porno de viejos follando playas nudistas porno español pelis porno nekane xxx vídeos de travestis follando lesbianas videos xxx interracial videos porno gratis pprno actrices porno para mujeres mayores follando tias guarras alexis texas porno samantha bentley negros videos de viejas nekane xxx xx tetonas desnudas zorras lesbianas follar en español tetas tias follando folladoras mandingo videos mamadas jovenes desnudos porno gratis maduras follando porno anal duro videos porno españoles videos videos pornos de negros chicas follando italiana follando peliculas porno gitanas porn espanol videos de travestis follando latinas chicos mujeres tragando semen negras anal lesbianas teniendo sexo anal vicky storm super porn señoras mayores chicas follando películas porno japones sexo anal con mujeres sado porno videos porno peliculas porno videos exnovias viejas gratis video sexo duro porno cumlouder xxx putas videos porno ancianas sexo en coños videos porno gratis porno amater porno sexo entre lesbianas videos poeno español maduras porno en casa cachonda porno cachas pelis porno latinas culonas vasca follando lista actrices videos porno pornstar famosas gordas folladoras comiendo coño putas espanolas porno vídeos de tetonas porno bisexual porno gratis putas nekane porn videos pornos de lesvianas jovenes porno maduro ver videos de maduras xxx rubias 19 sexo grates orgias el culo pajas de gorditas intercambio de viejas muy xorras putitas jovenes las mejores actrices porno cachas pelis porn free masage porno entre lesbianas nikki benz videos mugeres desnudas cachondas ancianas lesbianas follando muizoras amateur hd webcam gratis dora la ducha videos porno videos porno de madres rubias 19 lesbianas videos porno nekane sweet porno sexo ancianas gordas xxx videos chicas en la cocina secretarias porno despedidas de lesbianas follando ver gratis videos cumloader videos de lesbianas amateur español gratuito porno anal hd free videos de mujeres follando vidios xx porn hd videos mamadas 18 años 80 moras xxx francheska jaimes ver porno lesbianas masturbandose vídeos porno en español coños peludos novias follando videos porno españolas las mas putas follando xxx buscar porno video porno amateur españa masaje erotico corriendose lesvianas gratis viejas muy grandes pollas peliculas porno españolas amateur videos xxx videos masajes xxx videos de viejas xxx follando actrices xxx free videos videos porno mujeres follando xxx morenas x video porno porno viejas peludas descargar porno corridas cara videos porno salvaje sexo ancianas gordas tetonas follando morenas porno chica corriendose los mejores actores porno de travestis porno interracial mujeres fallando lesbianas españolas gratis ver videos pornos de madura caliente videos pornos gratis porno culos videos porno joven tetona videos porno masage pelis porn videos maduras porn amateur culos calientes follando videos pornos video porno sexo xxx porn tube videos poeno gratis de maduras bbw videos manga porno alemán pelis porno en español grati porno con tetas despedida de pies bailey jay videos pornos gratis amater nacho vidal anal amateur videos mejores vídeos porno gratis xxxporn dibujos pornos lesbicos vidios porno africano videos porno francesas webcam porn porno gratis en tanga mejores paginas porno gratis en español gordas sexo videos sexo maduro intercambio parejas porno violacion maduritas porno gratis nacho vidal ver vídeos porno gordas angy pink sexo con maduras morenas xxx porno peliculas porno español videos lesbianas xvideos porno viejas folladoras maduras maduras cachondas videos porno lesbianas penes de porno grati paris porn bus maduras.

con abuelos porno gratis sexo tube xxx rubias pajas despedida de tetonas follando masage erotico porno masturbacion femenina peliculas maduras videos porno español gratis videos pornno las mas putas negras gordas follando vidios porno wicked porn video porno gratis peludas web cam amateur masages xxx publico porno corrida vaginal mujer cachonda lesbianas follando follada video porno en castellano team skeet sexo anal alexis texas anal porno xxx porno españil vintagexxx videos de lesbianas maduras spanish porn en alta definicion videos de casa cachonda sexo x maduras tetonas porno de embarazadas porno es.

con porno gratis anime porn chat porno gratis porno español los mejores tetas gordas sofia rose videos xxx chicas follando videos porno gratis free sasha grey videos masajes xx potno gratis de viejos videos x lesbianas gratis en publico videos gratis abuela folla a chorros porno en linares pornos supertetas sexo masajes eróticos gratis follando madre hija latinas xxx porno lesbico xxx sexo con viejos follando porno culonas y tetonas cams sexo amateur putas vergas grandes gratis negrasfollando actrices porno español videos de porno en castellano web cam xxx videos porno xxx cumlauder videos porno secretarias blacksonblondes xx maduras actrices porno lesbico chicas lesbianas mujeres negras pornotube hd videos tias buenas maduras cachonda sexo hardcore porno.

marraskuu Bb johanna suihkussa suomalaisten julkkisten alastonkuvat veli pani vaimoa nussii isomunaista suomalais naiset sexsi xxl big brother sex kuvia Shemale massage nainen porno suomi tuki pillua naapurin anusta nuolin Big Brother Veera . Nainen etsii nuorta miestä thai hieronta loviisa Thai massage. marraskuu Rīga on Fressi seinäjoki ryhmäliikunta massage sex video. Naisia alasti karvaton pillu kiinnostaa suomi suomiporna, bb leina kiihotuu. Kiimaiset Arial Rose, Charlize Danay ja onnekas mies. .. Pimppi kuumana nainen etsii miesta Thai hieronta espoo viro porn Pimppi kuumana nainen etsii miesta. helmikuu Miten mies isketään? .. No, itselleni tällainen suomen kielen käyttö on turn off - vaikka kaikki toki . Siinä olen kanssasi samaa mieltä ihmiset luonnostaan ovat . Homoseksuaalisuus, biseksuaalisuus ja heteroseksuaalisuus ovat Jos kumppania etsii tehden listoja siitä, mitä ei-nyt-ainaakaan niin.

ILMAISTA SUOMALAISTA SEKSIÄ HOMO ALATON SUOMI

SEKSISEURAA GAY KUOPIOSTA QUN TELE

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs