Isokalu treffit.suomi24 homo posti

Loordin kaveri yliluutnantti omistaa 21 cm pitkän , ei paha, Loordilla itsellään ei iso, mutta Loordi toimiikin toisena osapuolena. Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa , löytyykö palstalta kokeilunhaluisia miehiä,Loordilla oma omakotitalo uudellamaalla ja varallisuutta. Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi. Pienimunaiset miehet ovat huonoja, en pidä heistä lainkaan joilla on pieni. Joten sinä et varmaan tule enää ikinä saamaan keneltäkään Sinusta ainakin näkee jo parin rivin perusteella, että olet tosi iso mulkku: Bearin ei tarvitse kirjoittaa edes kahta riviä todistaakseen pienimunaisuutensa.

Pitää olla pieni muna, ettei lapsi repee ku sitä panee iiiiiihanasti. Oi voi, lapsikin näkee, ettei tuo sairas kommentti ole minun kirjoittamani.

Sen sijaan henkisesti lapsen tasolla olevan pienimunaisen kaikenpuolinen impotenssi ilmenee siitä, että kommentoidaan toisen nimimerkillä Miten siinä kommentoidaan toisen nimellä? Henkisesti lapsen tasolla oleva väittää olevansa se oikea bear. Kuules nyt taas alt. Etkö uskalla enää kirjoittaa rekattuna nimillä, joihin nyt "omistat oikeuden" kun olet ne täältä rekisteröinyt toisilta käyttäjiltä vatsanpuruja aiheuttamasta?

Olenko todellakin kaikki ne 4 jotka luettoloit? Vai tarkoittaako tuo alt jokaista rekisteröitymätön joka mainitsee sinut? Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja? Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt. Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi. Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta? Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Yritä ymmärtää bear on rakastunut aapoon, eikä tiedä miten tekisi aapoon vaikutuksen. Jos osaisit lukea ketjua aiempaa ja pystyisit hahmottamaan asioita pidemmällä jänteellä kuin se edellinen vastaus Tuttuun tyyliin nimimerkin vaihdosta huolimatta vuodesta toiseen jatkat ihan samasta ja sinulle näköjään erittäin tärkeästä asiasta eli henkisestä sairaudesta?

Joka siis ilmenee noissa kahdessa aiemmassa lainauksessa, muista alatyylin kommenteista puhumattakaan. Ei aapoon voi olla rakastunut, koska aapolla ei ole omaa identiteettiä. Sama ongelma on peepparilla. Pirstaleita kummastakin löytyy ja niistä voi yrittää tehdä kokonaiskuvaa, mutta kun lähtökohtaisesti nämä ovat päästään niin hajalla, ettei siihen riitä kaikki maailman lääkärit, psykologit, eikä jeesusteippikään, että se oikea persoona sieltä löytyisi, niin eipä maksa vaivaa yrittääkään tutustua.

Sitten kun vielä ihan ulkopuoliset amisjonnet ja muut puskanikit trollaavat lisää, niin tämä kommentointi on sitten tällaista. Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. Joudun kompensoimaan pienimunaisuuttani olemalla sängynkin ulkopuolella erityisen ihana, mukava, hauska ja anteliaan avokätinen. Isoilla meloilla varustettujen ei tällaista vaivaa tarvitse nähdä.

Olen nyt ihastunut yhteen mieheen, jolla sattuu olemaan julmattoman iso. Se on kuin käsivarteni. Ei silti, tykkään hänestä ihmisenä ja miehenä. Itseäni pännii vain se, että tämä vain korostaa omani pienuutta. Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Onpas neidillä iso klitta. Elämä on julmaa ja kaikkea muura kuin tasa-arvoista. Tasan eivät käy onnen lahjat. Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi.

Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin. Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia.

Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa. Jos joku sanoo oikeasti olevansa bottom, niin takuulla näkee minkä kokoista kalua on sisään ottamassa.

Pienikin kalu tuntuu kivuliaalta, jos joku läskivuori runnoo kalua sisään koko painollaan ja vähäisellä liukkarimäärällä. Sitten ne loput ovatkin niitä oikeasti bottomeja, joille ei riitä mikään puhelinpylvästä pienempi ;D Tämän huomaa kyllä aika nopeasti, vaikka mulla ei asiassa varmasti ole mikään kiire ja varmasti otan huomioon pienikaluisenkin seksuaaliset tarpeet.

Siksi ilmeisesti minusta ja kommenteistani tykkäätkin kuin hullu puurosta Maailmassa on ihan liian monta ihmistä, jotka ottavat itsensä ja kommenttipalstat ihan liian vakavasti. Sitä paitsi, olen tasapainoinen nero,. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Älä vaan ota itseesi, jos taas nerokkaasti sun tunnistin, etkä näemmä edelleenkään ole mun oven takana jonottamassa audienssia ;D. No tämähän nyt ensinnäkin liittyy ihan siihen, oletko top, jos olet niin sitten vasta väliä.

Jos bottom niin ei ketään kiinnosta. Itselläni on 17 cm mutta olen täysin bottom joten jos Mies on kiinnostuneempi etu- kuin takapuolesta, ei hän ole se oikea, lol. Tietysti kaikki haluavat isoa perseen repijää. Trolleja ovat kaikki panoista puhujat, jolla muka iso muna, se on vain neitsyt poikien tapa haaveilla panevan isolla tai saavansa isoa.

Tämä bear on oiva esimerkki neitsyt haavelijasta, luulisin sillä olevan lerppa prinssinakki siellä. Ainakin juttua riittää kaikista panoista ja ukkojensa hautajaisista. Uskon että bearin tuleva seksin objekti ei ole vielä syntynytkään. On se näköjään hankalaa, kun saa minulta rukkaset ;D ja vaikuttaa ilmeisesti siltä, että se syö miestä rankasti, että ainakin sun pääkopassasi olet ilmeisesti ainoa mies Suomessa, jonka kanssa ei olla mittailtu tosielämässä kummalla on isompi lerppa prinssinnakki ;D Ei se mitta, vaan kuinka sitä käyttää.

Eikä ne kertomukset, vaan se kuka mihinkin juttuun uskoo. Puoliakaan en ole panoistani tai ukkojeni hautajaisista kertonut, mutta silti olet jo näistäkin vähistä ihan sekaisin, joten hyvin toimii ;D Tuossa viimeisessä kommentissasi saatat muuten olla ihan oikeassa, vaikka yritit tapasi mukaan vääntää siitäkin jotain lapsiin viittaavaa, jos vaikka hamassa tulevaisuudessa vielä about satavuotiaana huomaan, että nyt tuo huomenna syntyvä 5-kymppinen onkin kiinnostava tapaus. En ainakaan huomaa missä lapsiin viitataan, ehkä pedofiileillä on kehittynyt jokin aisti huomaamaan sellaiset.

Vaikeaahan se on kertoa panoistaan ja ukkojensa hautajaista, jos niitä ei ole. Uskon todellakin jokaisen saanneen sinulta mielessäsi rukkaset, koska olet edelleen neitsyt trolli. Oikein mahtavaa Ystävänpäivää Sinulle ja lerpallesi, katkera ihminen ;D. Pientä ja sievää kalua on kiva imeä. Myös kädessä liukkarin kanssa lipsuteltuna se tuntuu kivemmalle kuin iso ja kömpelö tatti. Joo pientä on kiva imee ja onpa useimmat kovia myös panemaan. Isomunaiset eivät osaa oikein käyttää omaa perseen halkojaa, luulevat et lujaa sisään ja raakaa rynkytystä tuntuu mukavalle: En oikein välitä yli 13cm just vielä 15cm menettelee, mutta alle 13cm kaikesta paras minun mielestäni.

Joku tolla kirjoitteli et iso etsivät bottomit ovat pienimunaisia, no en ole koskaan 50v aikana tavannut pienimunaista neitsyttä, mutta monta isomunaista neitsyttä olen tavannut joilla on ollut kiirre pukille edes kysymättä olenko bottom.

Vai tyhmä antaa isomunaiselle Perse löystyy käytöstä eikä ilmeisesti palaudu. Pankaapa eri-ikäisiä bottomeita, niin tulee kokemusta ja näkemystä. Toisin kuin vittu, joka voi löystyä vain synnytyksistä, kulleihin se ajastaan tottuu. Toki väljää persettä voi nussia, mutta millaista lie arkielämä sellaisen lompsan kanssa? Olen 16vee aika pienikokoinen cm eikä oikeistaan puberteetti ole alkanut mitä nyt pallit vähä kasvaneet ja kikkeli ei näytä enää ihan lapsen pililtä.

Velttona sellaiset 6cm kovana 9. Luokan kanssa uimahallissa meitä oli 5 jotka karvattomia ja oli karvapojilla myös pieniä kikkeleitä. Sain kuulla ainoasta positiivista "keljuilua" kiva posliini kikkeli ja onpa hyvän näköinen kyrpä.

Muutaman sanoin et olisi kiva nähdä kun se seisoo ja monet sano kyllä se vielä kasvaa. Tietysti sellaisesta alkoi meikän kalu herämään ja näkivät meitsin kovan pilin.

Mulla esari velttona puolessa välissä terskaa ja kovana on ihan paljas. Ainakin sain kovasti lisää itsetuntoa ja muutan hyvän kaverin puuhastelemaan kaikkea kiva, eikä se ole aina seksiä. Perustimme oman kerhon posliini pilit, kaikilla ei ole pieni mut paljas on. Muutama kaveri on ajanut munakarvansa ja pyytänyt et saisi olla mukana, koska "kerho" kokoontuu niiden luonna kerran viikossa joilla on sauna ja sielä vertailla kikkelin ja karvojen kasvua joskus se menee runkkauksen puolelle.

Sen kanssa on vaan elettävä. Itsellä erektiossa 12cm, eikä kovin paksu. On kelvannut niin naisille kuin miehillekin. Ja kohta taas vapaata riistaa. Se onkin ihan hyvän kokoinen ihmiselle, megamunat on aaseille ja muille jolla reikä on iso tai renvennyt.

Eipä ole leikin asia, jos perse revennyt. Itseäni pääsi eräs megamuna päihtymystilassa käyttämään useasti hyväksi. Aina oli takapuoli arkana ja ammollaan, aloin jo epäillä että jäisi sellaseks!

Kiinni meni, mutta nyt ei pienemmät munat enää tahdo tuntua miltään. Jos hän on bi, niin miten se tarkoittaa että hän olisi sinulle valehdellut rakastamisesta? Eikö se kerro jotain? Öööh, eikö tuossa tilanteessa yleensä jutella sen toisen kanssa asiasta??

Jospa nyt vähän rauhoittuisit ja hengähtäisit. Sitten kun olet rauhoittunut niin sanot sille että tiedät mitä se puuhailee, että onko hällä jotakin mitä olisi hyvä sinullekin kertoa Kysymällä yleensä monet asiat selviää ja puhumalla. Tunnet toki itsesi loukatuksi tällä hetkellä mutta kyse voi olla jostain viattomasta fantasioinnista tms.

Jonka ei ole tarve vaikuttaa mihinkään.. Etkö halua edes yrittää selvittää tilanneta ennenkuin vaan lähdet? Olen jutellut asiasta, hän ei myönnä mitään. Seksissä koen jääväni toiseksi, alussa hän oli ihana hellä ja huomioi minuakin, nyt on kovakouraisempi ja tyydyttää itseään kun rakastelemme. Ei kiva seurata sivusta. Enpäs lukenut näitä viimeisiä viestejä Seksiä on siis ollut.

Vaikuttaisi mielestäni siltä, että miehesi on biseksuaali tai epävarma seksuaalisuutensa suhteen. Tästäkin huolimatta, pääongelma on nyt siinä, miten teidän kahden suhde toimii.

Onko sinulla hyvä olla suhteessa? Pyydä häntä huomioimaan sinutkin. Kerro, miltä se tuntuu ja yritä saada hänet katsomaan asioita myös sinun näkökulmasta. Kerro hänelle, ettet pidä siitä, ettei hän enää huomioi sinua seksinne aikana.

Kerro, ettet ole onnellinen sellaisessa suhteessa, vaan haluaisit siihen asiaan muutoksen. Jos sinun huomioiminen ei mieheltäsi onnistu, ei ole mielestäni järkevää jatkaa.

Miten mies voi tyydyttää itseään samalla, kun rakastelette? Ja miten voit seurata sivusta teidän keskenäistä rakasteluanne? Tämä ei ole tässä pääpointti. Jos hän on bi, hän voi silti rakastaa sinua naista ja seksinkin luulisi silloin toimivan. Elä sotke seksuaalista suuntautumista ja uskollisuutta. Biseksuaalikin voi olla suhteessa uskollinen!!! Ongelman ydin ei todellakaan koske miehesi seksuaalista suuntautumista.

Otetaan tähän vielä se näkökulma, jos hän olisi homoseksuaali: Kuinka kauan suhteenne on kestänyt? Miten seksi on sujunut? Täysin homoseksuaali tuskin kiihoittuisi naisesta seksuaalisesti? Joten jos seksiä on ollut ja se on sujunut, hän lienee siinä tapauksessa hetero- tai biseksuaali. Jos hän kuitenkin olisi homoseksuaali teidän välillä ei ole ollut seksiä , niin siinä tapauksessa hän todennäköisesti on hakenut vain kulissiliittoa.

Suosittelen tässä tapauksessa ottamaan hänen seksuaalisuutensa puheeksi hänen kanssaan. Jos hän paljastuu niin tyhmäksi, että on hakenut sinusta vain kulissiliittoa, suosittelen viheltämään pelin poikki saman tien.

Minäkin haluaisin kysyä, kun olen epäillyt pitempään, että mieheni on kiinnostunut miehistä. Nyt asia tuli selvemmäksi nähtyäni vahingossa koneeltani jotain asiaa valottavaa hänen menneisyydestään. Hän käy paljon ulkona kavereiden kanssa, viettää oikeastaan heidän seurassaan lähes kaikki vapaapäivät ja aina hajustaa itsensä hyvin, laittaa hyvännäköiset vaatteet, hiukset priimakuntoon ja laittaa koruja jne. Nyt mietin, miksi hän haluaisi olla kanssani.

Jos häntä kiinnostavat miehet, niin eikö olisi yksinkertaisempaa asustella poikamieskämpässä. Jos hän on bi, niin onko hänellä väistämättä miessuhteita?

.

Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja? Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt. Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi. Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta? Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Yritä ymmärtää bear on rakastunut aapoon, eikä tiedä miten tekisi aapoon vaikutuksen. Jos osaisit lukea ketjua aiempaa ja pystyisit hahmottamaan asioita pidemmällä jänteellä kuin se edellinen vastaus Tuttuun tyyliin nimimerkin vaihdosta huolimatta vuodesta toiseen jatkat ihan samasta ja sinulle näköjään erittäin tärkeästä asiasta eli henkisestä sairaudesta?

Joka siis ilmenee noissa kahdessa aiemmassa lainauksessa, muista alatyylin kommenteista puhumattakaan. Ei aapoon voi olla rakastunut, koska aapolla ei ole omaa identiteettiä. Sama ongelma on peepparilla. Pirstaleita kummastakin löytyy ja niistä voi yrittää tehdä kokonaiskuvaa, mutta kun lähtökohtaisesti nämä ovat päästään niin hajalla, ettei siihen riitä kaikki maailman lääkärit, psykologit, eikä jeesusteippikään, että se oikea persoona sieltä löytyisi, niin eipä maksa vaivaa yrittääkään tutustua.

Sitten kun vielä ihan ulkopuoliset amisjonnet ja muut puskanikit trollaavat lisää, niin tämä kommentointi on sitten tällaista. Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. Joudun kompensoimaan pienimunaisuuttani olemalla sängynkin ulkopuolella erityisen ihana, mukava, hauska ja anteliaan avokätinen.

Isoilla meloilla varustettujen ei tällaista vaivaa tarvitse nähdä. Olen nyt ihastunut yhteen mieheen, jolla sattuu olemaan julmattoman iso. Se on kuin käsivarteni. Ei silti, tykkään hänestä ihmisenä ja miehenä.

Itseäni pännii vain se, että tämä vain korostaa omani pienuutta. Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Onpas neidillä iso klitta. Elämä on julmaa ja kaikkea muura kuin tasa-arvoista. Tasan eivät käy onnen lahjat. Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi.

Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin. Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia.

Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa. Jos joku sanoo oikeasti olevansa bottom, niin takuulla näkee minkä kokoista kalua on sisään ottamassa. Pienikin kalu tuntuu kivuliaalta, jos joku läskivuori runnoo kalua sisään koko painollaan ja vähäisellä liukkarimäärällä.

Sitten ne loput ovatkin niitä oikeasti bottomeja, joille ei riitä mikään puhelinpylvästä pienempi ;D Tämän huomaa kyllä aika nopeasti, vaikka mulla ei asiassa varmasti ole mikään kiire ja varmasti otan huomioon pienikaluisenkin seksuaaliset tarpeet. Siksi ilmeisesti minusta ja kommenteistani tykkäätkin kuin hullu puurosta Maailmassa on ihan liian monta ihmistä, jotka ottavat itsensä ja kommenttipalstat ihan liian vakavasti.

Sitä paitsi, olen tasapainoinen nero,. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Älä vaan ota itseesi, jos taas nerokkaasti sun tunnistin, etkä näemmä edelleenkään ole mun oven takana jonottamassa audienssia ;D. No tämähän nyt ensinnäkin liittyy ihan siihen, oletko top, jos olet niin sitten vasta väliä.

Jos bottom niin ei ketään kiinnosta. Itselläni on 17 cm mutta olen täysin bottom joten jos Mies on kiinnostuneempi etu- kuin takapuolesta, ei hän ole se oikea, lol. Tietysti kaikki haluavat isoa perseen repijää. Trolleja ovat kaikki panoista puhujat, jolla muka iso muna, se on vain neitsyt poikien tapa haaveilla panevan isolla tai saavansa isoa.

Tämä bear on oiva esimerkki neitsyt haavelijasta, luulisin sillä olevan lerppa prinssinakki siellä. Ainakin juttua riittää kaikista panoista ja ukkojensa hautajaisista. Uskon että bearin tuleva seksin objekti ei ole vielä syntynytkään. On se näköjään hankalaa, kun saa minulta rukkaset ;D ja vaikuttaa ilmeisesti siltä, että se syö miestä rankasti, että ainakin sun pääkopassasi olet ilmeisesti ainoa mies Suomessa, jonka kanssa ei olla mittailtu tosielämässä kummalla on isompi lerppa prinssinnakki ;D Ei se mitta, vaan kuinka sitä käyttää.

Eikä ne kertomukset, vaan se kuka mihinkin juttuun uskoo. Puoliakaan en ole panoistani tai ukkojeni hautajaisista kertonut, mutta silti olet jo näistäkin vähistä ihan sekaisin, joten hyvin toimii ;D Tuossa viimeisessä kommentissasi saatat muuten olla ihan oikeassa, vaikka yritit tapasi mukaan vääntää siitäkin jotain lapsiin viittaavaa, jos vaikka hamassa tulevaisuudessa vielä about satavuotiaana huomaan, että nyt tuo huomenna syntyvä 5-kymppinen onkin kiinnostava tapaus.

En ainakaan huomaa missä lapsiin viitataan, ehkä pedofiileillä on kehittynyt jokin aisti huomaamaan sellaiset. Vaikeaahan se on kertoa panoistaan ja ukkojensa hautajaista, jos niitä ei ole. Uskon todellakin jokaisen saanneen sinulta mielessäsi rukkaset, koska olet edelleen neitsyt trolli. Oikein mahtavaa Ystävänpäivää Sinulle ja lerpallesi, katkera ihminen ;D.

Pientä ja sievää kalua on kiva imeä. Myös kädessä liukkarin kanssa lipsuteltuna se tuntuu kivemmalle kuin iso ja kömpelö tatti. Joo pientä on kiva imee ja onpa useimmat kovia myös panemaan. Isomunaiset eivät osaa oikein käyttää omaa perseen halkojaa, luulevat et lujaa sisään ja raakaa rynkytystä tuntuu mukavalle: En oikein välitä yli 13cm just vielä 15cm menettelee, mutta alle 13cm kaikesta paras minun mielestäni.

Joku tolla kirjoitteli et iso etsivät bottomit ovat pienimunaisia, no en ole koskaan 50v aikana tavannut pienimunaista neitsyttä, mutta monta isomunaista neitsyttä olen tavannut joilla on ollut kiirre pukille edes kysymättä olenko bottom. Vai tyhmä antaa isomunaiselle Perse löystyy käytöstä eikä ilmeisesti palaudu. Pankaapa eri-ikäisiä bottomeita, niin tulee kokemusta ja näkemystä.

Toisin kuin vittu, joka voi löystyä vain synnytyksistä, kulleihin se ajastaan tottuu. Toki väljää persettä voi nussia, mutta millaista lie arkielämä sellaisen lompsan kanssa? Olen 16vee aika pienikokoinen cm eikä oikeistaan puberteetti ole alkanut mitä nyt pallit vähä kasvaneet ja kikkeli ei näytä enää ihan lapsen pililtä. Velttona sellaiset 6cm kovana 9. Luokan kanssa uimahallissa meitä oli 5 jotka karvattomia ja oli karvapojilla myös pieniä kikkeleitä.

Sain kuulla ainoasta positiivista "keljuilua" kiva posliini kikkeli ja onpa hyvän näköinen kyrpä. Muutaman sanoin et olisi kiva nähdä kun se seisoo ja monet sano kyllä se vielä kasvaa. Tietysti sellaisesta alkoi meikän kalu herämään ja näkivät meitsin kovan pilin. Mulla esari velttona puolessa välissä terskaa ja kovana on ihan paljas. Ainakin sain kovasti lisää itsetuntoa ja muutan hyvän kaverin puuhastelemaan kaikkea kiva, eikä se ole aina seksiä.

Perustimme oman kerhon posliini pilit, kaikilla ei ole pieni mut paljas on. Muutama kaveri on ajanut munakarvansa ja pyytänyt et saisi olla mukana, koska "kerho" kokoontuu niiden luonna kerran viikossa joilla on sauna ja sielä vertailla kikkelin ja karvojen kasvua joskus se menee runkkauksen puolelle.

Sen kanssa on vaan elettävä. Itsellä erektiossa 12cm, eikä kovin paksu. On kelvannut niin naisille kuin miehillekin. Ja kohta taas vapaata riistaa. Se onkin ihan hyvän kokoinen ihmiselle, megamunat on aaseille ja muille jolla reikä on iso tai renvennyt. Eipä ole leikin asia, jos perse revennyt. Itseäni pääsi eräs megamuna päihtymystilassa käyttämään useasti hyväksi. Aina oli takapuoli arkana ja ammollaan, aloin jo epäillä että jäisi sellaseks! Kiinni meni, mutta nyt ei pienemmät munat enää tahdo tuntua miltään.

Pysykää kaukana megamunista, tai pilaatte reikänne. Eräskin normimunalla varustettu kysyi kesken paneskelun, että tykkäänkö käyttää isoja leluja: Kalu on pieni silloin kun sillä ei voi panna, eli kovana alle 10cm. Btm henkisenä kiinnostu kovinkaan paljoa näin pienestä. Ihanne koko on kohdallani cm. Tärkeintä on, että kalu on kiinni panohaluisessa, itsevarmassa ja vatsakkaassa v kykenevässä miehekkäässä miehessä. Oot väärässä ketjussa isottelemassa, maskulainen Topi.

Nähää jossain ja ajetaan syrjään kosketellaan riisutaan runkkaillaan otetaan suihin ja edetään rauhassa nauttien ja lopulta lauetaan kiimasesti! Älä mieti tota liikaa ja ei seksiä muutenkaan tarvi aina heti harrastaa. Jos sinulla on pieni muna, niin kohta kaverisi järjestävät sinulle ison persereiän Noh, mä tykkäidin olla bottomina mutta ärsyttää isomunaiset. Ennemmin otan pientä jossei nyt ole ale 5cm.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Homo ja pieni muna Eli olen homo jolla on pieni muna. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Palasin hautajaisista Lakanoita vaihtaessa vierashuoneeseen huomasin läiskät, puoliso oli nukkunut vierashuoneessa ja seuraava pää olikin etäpäivää Mitä ajatella.. Voihan olla, että hän rakastaa sinua.

Miten olet saanut selville? Mistä tiedät että hän on homo. Jos hän on bi, niin miten se tarkoittaa että hän olisi sinulle valehdellut rakastamisesta? Eikö se kerro jotain? Öööh, eikö tuossa tilanteessa yleensä jutella sen toisen kanssa asiasta?? Jospa nyt vähän rauhoittuisit ja hengähtäisit.

Sitten kun olet rauhoittunut niin sanot sille että tiedät mitä se puuhailee, että onko hällä jotakin mitä olisi hyvä sinullekin kertoa Kysymällä yleensä monet asiat selviää ja puhumalla. Tunnet toki itsesi loukatuksi tällä hetkellä mutta kyse voi olla jostain viattomasta fantasioinnista tms.

Jonka ei ole tarve vaikuttaa mihinkään.. Etkö halua edes yrittää selvittää tilanneta ennenkuin vaan lähdet? Olen jutellut asiasta, hän ei myönnä mitään.

Seksissä koen jääväni toiseksi, alussa hän oli ihana hellä ja huomioi minuakin, nyt on kovakouraisempi ja tyydyttää itseään kun rakastelemme. Ei kiva seurata sivusta. Enpäs lukenut näitä viimeisiä viestejä Seksiä on siis ollut. Vaikuttaisi mielestäni siltä, että miehesi on biseksuaali tai epävarma seksuaalisuutensa suhteen. Tästäkin huolimatta, pääongelma on nyt siinä, miten teidän kahden suhde toimii. Onko sinulla hyvä olla suhteessa?

Pyydä häntä huomioimaan sinutkin. Kerro, miltä se tuntuu ja yritä saada hänet katsomaan asioita myös sinun näkökulmasta. Kerro hänelle, ettet pidä siitä, ettei hän enää huomioi sinua seksinne aikana. Kerro, ettet ole onnellinen sellaisessa suhteessa, vaan haluaisit siihen asiaan muutoksen. Jos sinun huomioiminen ei mieheltäsi onnistu, ei ole mielestäni järkevää jatkaa. Miten mies voi tyydyttää itseään samalla, kun rakastelette? Ja miten voit seurata sivusta teidän keskenäistä rakasteluanne?

Tämä ei ole tässä pääpointti. Jos hän on bi, hän voi silti rakastaa sinua naista ja seksinkin luulisi silloin toimivan. Elä sotke seksuaalista suuntautumista ja uskollisuutta. Biseksuaalikin voi olla suhteessa uskollinen!!! Ongelman ydin ei todellakaan koske miehesi seksuaalista suuntautumista. Otetaan tähän vielä se näkökulma, jos hän olisi homoseksuaali: Kuinka kauan suhteenne on kestänyt?

Miten seksi on sujunut? Täysin homoseksuaali tuskin kiihoittuisi naisesta seksuaalisesti? Joten jos seksiä on ollut ja se on sujunut, hän lienee siinä tapauksessa hetero- tai biseksuaali. Jos hän kuitenkin olisi homoseksuaali teidän välillä ei ole ollut seksiä , niin siinä tapauksessa hän todennäköisesti on hakenut vain kulissiliittoa.

Suosittelen tässä tapauksessa ottamaan hänen seksuaalisuutensa puheeksi hänen kanssaan. Jos hän paljastuu niin tyhmäksi, että on hakenut sinusta vain kulissiliittoa, suosittelen viheltämään pelin poikki saman tien. Minäkin haluaisin kysyä, kun olen epäillyt pitempään, että mieheni on kiinnostunut miehistä.

Nyt asia tuli selvemmäksi nähtyäni vahingossa koneeltani jotain asiaa valottavaa hänen menneisyydestään.

De cam xxx videos porn porno descargar videos porno árabe trans xxx mature porn videos de lesvianas porno xxx trans follando con tetas naturales hombres tu porno videos pornos gratuitos videos porno en el coño brandy aniston follar de abuelas anal videos porno porno france vides xxx porno porno pelis x de porno hd maduras gratis porno transexuales lesvianas gratis actor porno en español chochos porno videos porno asiatica casting porno gold camaras porno putas espanolas follando coños peludos follando poeno gratis en el amor porno videos tetas jovenes follando videos chicas sexis desnudas despedidas de travestis tetas maduras sex peliculas pornos españoles travestis gratis videos de mujeres maduras tetonas orgias maduras pelis gratis rubias vanesa romero porn videos pornno las mejores videos porno corridas follando por torbe maduritas travestis follando despedida de maduras españolas videos porno porno masage rooms ama de enanas xxx porno grati tori black videos porno ver porno trio follando negra videos de españolas cachondas follando porno español hd puta xxx vidios putas vergas grandes maduras porno con polla cumloader parejas porno pollones videos caseros de sexo porn travestis porno enanas latinas anal hd gratis fotos gordas lesvianas videos porno gratis videos actrices porno twinks porno gratis grandes y joven videos follando trios gratis videos hd super porn porno tarzan xxx abuelas secretaria follando porno red porn tubias 19 sexo grati sexo maduras eroticas hentai xxx madura masajes eroticos putas porno animado vieos porno de lesbianas prno gratis negras enormes porno gratis porno maduras sexo culos de transexuales ztod videos porno squirt xxx orgias el colegio ash hollywood corridas cara videos porno video hentai pollas grandes follando a su hija corrida fontanero hd toro pormo videos xxx rubias 19 vids ama de coños peludos chicas jovenes mujer eyaculando mujeres tetonas españolas porno on line videos de travestis bbw videos videos amas de lesbianas calientes viejas videos gratis famosa follando con jovenes porno gratis pornografia para follar por dinero sexo con ver porno gratis follando xxx conchas peludas madura caliente mom and son xxx ver vídeos porno videos porno masturbacion femenina asiaticas travestis lesvianas gratis videos zorras lesbianas chicas lesvianas videos porno morena follando cumlauder videos porno anal anal amateur porn mujeres muy porno español videos orgias swingers follando en castellano porno enfermeras lesbianas haciendo pajas masculinas como follar en castellano maduras amateur rubias 19 videos gey español video amateur tetas pequeñas puta xxx en español porno español embarazadas mejores videos de tios sexp gratis porno en español parejas amateur video porno peliculas porno brutal porn videos porno gordas naturales videos porno gratis porno sado videos pornos hd x en español gratis porno español porno gratis porbo español tetas grandes y gordas gratis español fiesta porno grati actrices porno hd maduras videos xx maduras porno gratis videos porno vídeos eróticos tetas masage erotico porno lesbianas vicky storm maduras videos cumloader aprender a su madre hentai3d video porno de pies jovenes follando parejas video gratis vidios de gorditas pornoanal videos porno de negros videos porno de tetas porno negra se masturba cumlouder casting xxx seso gratis porno hd video maduritas.

cumlouder como follar viejas españolas follando jovenes follando xxx gratis abuelas cumloaders madura lenceria porno eyaculacion femenina follando porno gratis rubias putas videos porno sexo lesbiana chicascalientes prno español porno porno twink sexo duro porno latino toro pormo gratis videos pornos gratis videos porno maduras videos de parejas follando chicas foyando haciendo el culo videos porno porno gratis paris hilton porno cumlouder viejos videos pornos españoles follando chicas gratis videos porno retro buenorras desnudas videos eroticos videos porno gratis amateur tetas naturales videos poeno español maduras sexo en la mejor video lesbiana porno tetas perfectas videos porno aleman gratis videos lesvianas quiero ver vídeos travestis videos xxx 18 porno gratis pelicula porno para mujeres mujeres follando transexual porno madre hijo manga porno modelos follando maduras velludas viejas maduras la playa gordas trios porno coños peludos vidios porno gratuito videos de intercambio de lesvianas jovenes calientes cumlouder se la folla a joven porno intercambios de videos follando porno con mujeres mayores follando videos porno chino gratis de sexo hardcore hentay secretarias camaras porno hd mugeres desnudas tias buenas videos gratis sexo gratis porno porno gratis swingers follando despedida de porno duros milf follando follando al fontanero xxx trios rubias tetonas tori black videos porno bueno porno gratis porno xx porn porno masajes eróticos gratis de putas porno gey fontanero porno gratis videos porno gratis negras actricesporno cincuentonas cachondas gratis castellano porno chochos rubios desnudos videos gratis videos de viejas cachondas videos chocho mojado masajes eroticos videos porno viejas follando gordo follando vifeos porno lisa ann hd porno porn chat porno español gratuito porno amater tetonas faking porno hermafroditas negras peliculas lesbianas gordas sexis desnudas en tetas negras follando porno vintage orgias amater español porno sado gratis videos de negros xxx videos porno gratis porno embarazadas amateur porno actrices porno gordas follando sexo mujeres tragando semen videos de maduras peludas porno sensuales webcam sexo vidio virgen xxx spanish porn porno por culo videos de travestis con travestis hombres maduros abuelas melani rios zorras maduras x porno gratis porno español película x video mamada latinas zorras maduras jade kitty jane videos pornos video porno gratis mujeres hermosas porno tube xxx putas viejas gordas follando videos amateurs follando gorditas folladas torbe porno sadomasoquista rubias x gratis maserati xxx xxx milfxxx sexo arabe gratis haciendo pajas transexuales videos porno prono gratis ver vidio porno trio con porno videos culonas xxx manga porno francesas ashton pierce follar videos porno porno vídeos de solteras tetonas muy porno entre lesvianas porn señoras follando muizoras brasileñas follando gordas maduras velludas viejas gratis silvie delux maduras porn videos porno castellano porno cocina videos porno morenas corridas porno gratis abuelas pono español tetonas maduras cachondas xxx porno español momxxx tubias 19 videos phorno nenas masturbandose vidios porno gratis lesbianas negro chicas espiadas mejores videos pornno las mas putas follando a su madre hentai3d video de porno gratis porno japones hd tetas naturales follando follando a su vecina xxx rubias peliculas porno en cordoba julia de guarras lesbianas tetonas videos porno cachas videos de chicas follando videos pornos hd enanas porno culonas videos maduritas mujeres embarazadas porno videos x peliculas porno gratis porno japonesas xxx gratis coño peludo porno amater rusas porno anal hd porno tríos phorno nenas cachondas follando follada xexo gratis gigi love sexo con videos porno español grati video porno brutal lesbianas maduras porno sado tube videos porno melani rios porno espanol videos porno fuerte madres pelicula porno con videos porno gratuito videos de casa pornstars hd vídeos porno gratis porno de lesbianas come coños ricos porno profesoras follando con latinas xxx videos gratis porno fuerte madres videos ponor gratis de maduras sado gratis de eyaculaciones femeninas anal maduras videos trabestis porno porno de maduras x videos pornos nacho vidal video porno en español porno trios porno squirt xxx chicos mujeres cachondas videos porno en la calle webcam gratis de tetonas videos porno videos porno gratis videos hentai hd tetas grandes porno gratis fetichismo de sexo entre lesbianas vídeos porno strapon porn xvideos sexo gratis abuelas masturbandose videos de trios gratis videos porno masajes eróticos gratis pornografia nenas calientes lisbianas viejas maduras follando videos videos porno japones videos porn follando videos de dibujos porno bdsm videos porno lesbianas películas pornográficas gratis pornotube hd español gratis castellano gratis coños peludos ferrara gomez xxx videos gratis cumlouder video x porn hd xxx porno cratis cumloder videos gratis massage porn tubias 19 actrices porno de abuelas follando porno sexso xxx gratis de sexo gratis maduras abuelas follando mujeres negras xxx putas follando pelis porno morenas xxx videos xxx gordas gratis maduras follando negra videos coños peludos videos x españoles porno strapon porno amateur pornografia para mujeres haciendo pajas masculinas como follan videos porno 3d pierre woodman videos pornos gratis videos xxx corrida anal duro gratis en español es.

con porn videos porno gordos cumlauder videos demaduras brasileñas follando ancianas putas gonzo porno fuerte porno xxl parejas videos porn porno gratis porno gratis peli porno abuelas secretaria follando tetas grande follando trios amateur maduras follando video porno gratis webcam porn 18 follar gratis videos porno masturbacion videos porno gratis bideos pornos supertetas viejos ver vidios porno gratis travestis follando amigas lesbianas follar con gorditas intercambio de putas lesbianas viejaspeludas videos porno peludos pillados haciendo pajas intercambio de mujeres en español trios hd tetonas videos mujeres gordas tetonas follando tetas naturales porno cachas porn free videos trios gratis maduras gordas follando casting xx sexo en español pollas peludas follando pollas videos porno twinks maduritas porotube porrno español pollas porno peludas follando en español porno corridas porno gratis video porno negra culona porno xxx madres xxx videos porno xxx lesbianas tetonas desnudas en la calle videos cuarentonas putas sexo xxx videos de mujeres playas nudistas porno años lesbianas videos maduras sexys desnudas en casa cachonda sexo grati porno de lesbianas follandose travestis con viejas sexo vídeos porno gratis mujeres muy duro chochos eyaculando porno abuelas putas gratis estrellas del sexo gratis amateur video trio putas gonzo porno español grati poeno video amateur porn viejas folladas follar por dinero torbe porno duro videos pornod videos porno eyaculacion femenina rubuas 19 ver videos porno maduras porns porno gratis videos porno eyaculacion femenina mamada pov gordasxx videos poorno videos porno latinos animacion porno gey gratis porno gratis videos tranx videos jovenes sexo gratis de sexso porno lesbianas party porn videos pprno xxx videosx hd videos porno gratis free porn chupando gordas amateur putas videos gordas follando coños jovenes las mejores vídeos travestis follando en la playa sexo maduras hard porn porno negras enormes porno bi videos porno españoles videos hentai xxx videos folladas chicasguarras videos porno duro xxx maduras rusas porno para mujeres maduras follando porno de lesbianas porno gratuitos ver película x maduras maduras abuelas babosas sexso porno latinos animacion porno españoles mui zorras peludas gordas sofia rose porno interacial vídeos de tetonas parejitas porno con jovenes maduras mamadas de porno castings porno de tetas hombres negros sexo trios gratis en castellano video amateur xexo gratis descargar vídeos travestis videos gratis actrices españolas striptease porno de travestis con videos porno de porno parejas follando chicas fallando joven follada coños peludos tetas del porno español mujeres muy guarras gratis maduras porn videos porno gratis sexo conchas peludas descargar pelis xxx sexo travesti porno 18 orgias mature manga porn video porno perras calientes enanas xxx bideos xxx video porno frances videos de intercambio parejas haciendo pajas videos porno secretarias follando pilladas desnudas culonas y chicos pajeandose tetonas pene xxx videos de pie rubias tetonas porno gratis porno pornogratis ver videos gratis paris hilton porno lesbianas follando videos teens chicas 19 sexo con x art porn videos porno gratis videos gratis sexo porn xvideos porno xxl xxx morenas chica xxx p gratis tetas porno videos porno enfermeras porno chicos follando vídeos porno espanol gratis porno latino toro pprno porno latinas follandose travestis videos pornograficos gratis sexo anal maduras ver porno trios gratis lesbianas chicas chupando pollas enormes porno orgias videos bondage videos caseros maduras con maduras gratis porno 18 videos caseros porno de maduras gordas desnudas videos porno espanol videos porno español vidios putas tetonas maduras calientes tube videos de actrices del porno bareback mui zorras maduras porno tias buenas maduras viejas lesbianas españolas videos porto gratis videos trios mujeres corriendose de culonas fotos gordas gratis abuela folla a viejas mujeres pilladas desnudas los mejores vídeos porno negras actricesporno cincuentonas cachondas abuelas españolas cachondas follando descargar videos actrices porno lesbico gratis porno español cams sexo trans coños muy zorras peludas maricones follando viejos gordita follada anal hd 1080 videos porno gratia teen porn tetas gordas naturales follando web cam porno hentai xxx porno madura nekane porno lesbianas travesti porno gratuitos orgias el culo videos pornos en español xxx maduros follando gratis pollas negras gordas desnudas zorras peludas gratis maduras follando xxx videos pornos grstis xxmaduras super tetonas follando videos porno travesti follando parejas follando anal maduras follando anal morenas pollas culonas xxx videos porno americanas ancianos follando rusas porno casting español videos porno con polla actrices porno aleman gratis putas alexis texas hd nacho vidal masturbandose nekane sweet porno xxx tetas grandes videos pornos de porno preñadas porn porno hd mujeres follando porno gratis xxx maduras swinger porno hentai chicas follando mujeres embarazadas porno extremo spanish porn bree daniels videos videos hd xxx xxx xxx videos gratis nacho vidal ver videos porno tias con hombres xxmaduras videos sexuales gratis videos x-art gratis maduras follando porno con condon maduras foyando porno videod porno gratis bdsm porno.

con embarazadas follando samia duarte sexso xxx masaje vaginal videos porno interracial chicas guarras x videos maduras viejas videos porno español video gratis enfermeras porno italianas transexual videos porno gratis nacho vidal en tetas grandes porno españoles porno de maduras follando vidios gratis actrices porno gratis vidios porno asiático videos porno maduras gordas tetonas mujeres gratis de negras maduras porno español mom and son xxx tias con tetas videos gratis chupa pollas enormes videos porno hd videos pornos gratis en español gratis viejas jenna jameson xxx videos eroticos mujeres fallando joven follando porno español tetonas porno arabes xxx españolas dunia montenegro maduras follando vieos porno maduras gratis porno duro sasha grey videos de xxx españoles porno porno videos gratis amateur hd videos lesvianas follando gordas gratis pollas enormes follando vidios porno tias fallando videos masajes trio putas tetonas películas porno gratis nacho vidal gonzo porno gratis silvie delux 18 años 70 video hentai xxx japonesas xxx tias desnudas videos phorno vídeos porno porno lesvi shyla stylez hd viejas follando porno videos porno españoles ancianas gordas videos porno free sasha grey follan superpollas porno suave primera vez sexo fuerte videos poorno gratis chicos guapos desnudos videos gratis porno con pezones enormes follando gordo follando jinx maze videos videos gratis mulata follando pormo videos porno gratis porno tube pornstars hd potno porno besos mamando pollas reales viejas maduras maduras.

EMO PORN PICS BB GAY SEKSI

Isokalu treffit.suomi24 homo posti

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs