Kalua äidiltä sex pojat homoseksuaaliseen

Luuletko itse että jos isi olisi pitänyt sua sylissä enemmän sä et olisi lesbo? Jos oikein mietit taaksepäin elämääsi, ehkä huomaat ettei muuta mahdollisuutta ole edes ollut kuin että olet mitä olet. Sä et hyväksy vissiin itsekkään elämääsi, kumppaniasi, vaan etsit jotain syytä miksi sun elämä on mennyt niin kuin on mennyt.

Ehkä sun kannattaisi kyseenalaistaa vanhempasi tapa tuomita ja tuoda ilmi pettymyksensä sua kohtaan. Ehkäpä sun kannattaisi puhua heille mille heidän pettymys sua kohtaan tuntuu.

Ei sun sukua hylätä tarvi, mutta miksipä et ottaisi asiaa puheeksi ja selvittäisi miksi he ovat niin pettyneitä sinuun ja voisiko heidän mieltään piristää yhtään se että olet onnellinen sellaisena kuin olet. Tosin kuulostaa että etsit yhtä paljon syyllistä kuin hekin. Onko heidän tytär siis lesbo kun isähahmo puuttuu?

Entä kun mulla esim oli ihan maailman parhaat vanhemmat ja silti olen lesbo? Olisiko niin että vanhemman tarkoitus on olla tukena, turvana ja auttaa tarvittaessa. Muuten lapsi etsii sen oman äänensä ja paikkansa maailmassa. Ilman että vanhemmat lataa lapsen niskaan omat ennakkoluulonsa, touteutmattomat haavensa jne.

No, voin vain sanoa sen, että olen yh-äidin lapsi. Mua kiinnosti heti äiti ja muut naiset; mua ei ole koskaan juuri kiinnostanut toisten miesten mielipiteet; mitä mä niillä teen?! Isättömyys esti sen etten saanut minkä naisen halusin. Ehkä olen väärässä, mutta minusta homous on luonnotonta. Voinhan tietenkin olla väärässäkin. On aivan selvä, että miehen ja naisen sukupuolielimet kuuluvat yhteen ; , totta! Homoseksuaalisuus ei voi olla luonnotonta, koska kyseistä käytöstä ilmenee luonnollisesti ihmisellä ja muillakin eläinlajeilla.

Luonnotonta se olisi, jos joku pakotettaisiin homoseksuaaliseen käytökseen. Ihan kuten heterous tai biseksuaalisuus. Ei pahalla, mutta argumentoit teesisi hyvin hatarasti, jos lainkaan. Jännä, kun aina mietitään mistä homoseksuaalisuus johtuu. Minusta parempi kysymys olisi, mistä seksuaalinen suuntautuminen johtuu. Ja kyllähän se aika varma juttu on, että suuntautumiseensa ei ihminen voi vaikuttaa.

Sitä ei voi muuttaa. Ympäristöllä voi olla vaikutusta ehkäpä, mutta kyllähän seksuaalinen suuntautuminen on synnynnäinen ominaisuus. Se on osa ihmisen ohjelmointia. Vai mitä sanot, Herra Hetero? Herra hetero nauraa Olen katsonut paljon homoista käsitteleviä videoita ja mietin voiko joko todella olla homo.

Sitten näin marssinne helsingissä, homo ja lasboja. Homoilla on aika miellyttävä luonne, mutta en voi käsittää kuinka mies voi rakastaa miestä. Onko teitä oikeasti noin paljon? Vai oletteko kääntyneet homoiksi? Aihe kiinnostaa mua siitäkin, että mulla oli ujona miehenä hirveän vaikea saada nainen ja minua luultiin homoksi!

Toisaalta tulee mielelleen kuka nyt vapaaehtoisesti alkaisi homoksi, syrjityksi? Musta koko homous on niin älytön ja samalla jännä aihe, että se on todella pistänyt minut nauramaan: Mitä mies näkee toisen peniksessä? Kai te sitten oikeasti olette homoja; onhan vasenkätisiäkin: Pusi, pusi, mies rakastaa miestä, heh heh: No nyt kun sanoit tuon, niin myönnän itsekin naureskelleeni heteroille. En ymmärrä mikä miehessä viehättää: Se ei vaan ole osa minua..

Ai miksi mies haluaa penistä? Tuo tapa miten ilmaisit asian on aika rasittava. Siitä saa kuvan, että mielestäsi homous on pelkästään sitä, että haluaa toisen miehen penistä. Mies kokonaisuutena viehättää homoa. Miksi sinä tykkäät naisista? Miksi et tykkää miehistä ja naisista? Miksi et ole aseksuaali? Tai mikään muukaan seksuaali??

Mitä mies näkee toisen peniksessä. Nooh, mitäs se heteronainen näkee miehen peniksessä? Mitä ylipäätään heteronainen näkee miehessä? Herra hetero taas Mua vaan kiihottaa ja kiinnostaa naiset. En ole koskaan ollut juuri kiinnostunut miehistä. Musta se jo biologiassa, automaattisesti jo voimakas veto naiseen. Kaverin tietenkin mies heittettiin saunassa vitsiä voisitko imeä mun munaa: D Kai joku voisi sen pakolla suuhun survoa: D, mutta kun mies ja mies vartalo ei millään tavalla kiinnosta.

Musta teidän homous on sitten biologiassa, ei sitä isäsuhde selitä, koska mullakin huono isäsuhde. Koska sitten aloitte kiihottua samasta sukupuolesta? Ja onko todella gaymarsseissa oikeasti noin paljon homoja? Asia kiinnostaa, koska minua haukuttiin monesti homoksi, koska oli ujo ja ilman naista.

Mistä teidän mielestä homoutenne johtuu? Olen aina ajatellut, että mies ei voi rakastaa miestä. Isän puutetta homoutenne ei mielestäni ole. Puhun tässä nyt sitten lesbona, mutta samalla lailla minä tajusin olevani lesbo kuin sinä hetero; naisiin on aina jo pikkulikasta lähtien kohdistunut mun kiinnostus ja miehiin ei, lukuunottamatta yhtä lukuvuotta yläkoulussa, kun tunsin laimeaa ihastumista pariin poikaan.

Näillä kerroilla osittain ehkä pakotinkin itseni ajattelemaan, että "hei nyt olen ihastunut poikaan", koska mulla oli alitajuinen pelko siitä, etten ole hetero. Mitään sisäistä halua tehdä aloitetta näiden poikien suhteen ei ollut. Mietin vain, että miksei tämä tunnu samalta kuin tytön ollessa kyseessä. Ajattelin ihastumisen ja seurustelun olevan tylsää ja "not for me". En kyennyt ajattelemaan lesbouden mahdollisuutta.

Kaikki alkoi valjeta sitten enemmän lukion toisena vuonna, kun rakastuin erääseen tyttöön palavasti. Käsittelin asiaa mielessäni melkein vuoden ja pikku hiljaa aloin itselleni myöntää lesbouteni.

Sitten, kun olin sinut itseni kanssa, niin kerroin muillekin. Jälkeenpäin kaikessa on järkeä ja tajuan mikseivät pojat kiinnostaneet, eivätkä edelleenkään kiinnosta: Seksuaalisuus on kuitenkin tosi.. Tai siis eri ihmisten seksuaalisuus ja käsitys omasta ja muiden seksuaalisuudesta vaihtelee.

Mielestäni ihmisen seksuaalinen suuntautuminen pysyy jotakuinkin samana koko elämän, mutta jonkun puolen siitä saattaa tuoda esiin vain joku tietty ihminen. Esimerkiksi minä saatan joskus tulevaisuudessa rakastua mieheen. Mulle se ei tarkottaisi sitä, että haa olenkin nyt biseksuaali, vaikka ennen olin lesbo! Tajuaisin vain olleeni hieman bi koko ajan. Hieman taipuvainen rakastumaan vastakkaiseen sukupuoleen oikeissa olosuhteissa. Ja tämä tietty mies on tuonut sen esiin. Nyt tuo ajatus on mulle aika scifiä, mutta toisaalta olen vasta elämäni toisen vuosikymmenen alussa.

Nothing is impossible, I guess: Äiti isä oli menestyvä lääkäri ja hän vain mielestään apuhoitaja. Hän häpeää itseään ja lapsiansa- äidilläni on isänsä kuva silmissään. Nyt olen tavallaan tuplahäpeä, koska olen lesbo. Samalla siskonikin on vain ompelija. Tähän samaan äitini on vetänyt isänikin. Asiaa ei suoraan sanota, mutta sen näkee että meistä lapsista olisi ainakin pitänyt tulla menestyjiä. Serkkuni ovat aika tavallisia, mutta helpompaa minulla varmasti olisi ilman äitini päiväunelmien särkymistä.

Lääkäri-isä sitä ja tätä. Oikeastaan olen saanut tarpeeksi. Äitini elää kuvitelmiaan, ei todellisuutta. En kai ole kyllin hyvä äidilleni. Iso asuntokin heillä pitää olla, vaikka me lapset olemme jo muuttaneet kotoa. Ja suuri suku tulee kerran vuodessa kylään Herra hetero taas 2 No, tuliko sinulle jo heti lapsena, että haluat äidin kosketusta? Onko teitä lesboja oikeasti niin paljon? Kai te sitten oikeasti olette homoja- ei kai sille mitään mahda.

Ehkä elämä olisi helpompaa silloin? Tosin miehenä ajattelen, heteronaiset ovat todella hankalia, mutta sen arvoisia: Tuollaiset olettamukset on vaarallisemmat kuin se että asiat sanotaan suoraan. Ja jos sun mamma häpää niin miksi sä jatkat sitä naurettavaa perintöä ja häpeät itsekkin? Aikuisena voi päättää että on onnellinen ja pitää elämästään ja asioista siinä. Ei tarvitse peilaa onko onnistunut esim äidin silmistä. Se on lapsen hommaa katsoa onko äiti nyt tyytyväinen kun teet näin tai noin.

Aikuistuminen on ihan hyvä asia. Tästä kirjoituksesta paistaa todellakin läpi kirjoittajan alemmuudentunto ja katkeruus sekä kateus etenkin eliittiä sekä ahkeria ihmisiä kohtaan, heitä kohtaan, jotka ovat tehneet todella paljon töitä, että ovat valmistuneet lääkäreiksi.

Katsos, kun kukaan ei voi valmistua lääkäriksi tekemättä mitään ja laiskotellen kotona. Sitä niittää, mitä kylvää.

Mikään ei tule tarjottimella tekemättä mitään. Jos on itse laiska looseri eikä viitsi nähdä minkään asian eteen vaivaa, niin pitäisi sitten olla valmis kohtaamaan se totuus, että tuloskin on sen mukainen. Se on todella sääli, että lapsena on kasvatettu niin, että kaiken saa tekemättä mitään.

Sitä kuvittelee sitten aikuisena, että rahaa ja titteleitä satelee taivaasta tekemättä asian eteen yhtään mitään ja se nyt on vaan fakta, että rividuunarin on aivan turha kuvitella nostavansa jotain toimitusjohtajan palkkaa.

Varmasti kelpaisit läheisillesi ilman titteleitä, korkeita koulutuksia ja suurta palkkaa. Asian pilaa vain yksi asia, nimittäin se sinun oma alemmuudentuntosi, mikä tekee sinusta melkoisen katkeroituneen, kateellisen, juonittelevan ja piikittelevän ihmisen, joka kirjoittaa katkeroituneena näitä provoja. Ei kukaan halua sellaisen ihmisen kanssa olevan tekemisissä. Jos olet valinnut polkusi, sen polun, että et viitsi tehdä minkään asian eteen mitään, niin elä myös sen valintasi mukaan ja hyväksy se.

Palkka ja yhteiskunnallinen asema on myös sen mukainen. Hyväksy se ja elä onnellisena sen totuuden kanssa. Enemmistö naisista haluaa seksiä useita kertoja viikossa. Ja kuulun tähän joukkoon, jolle seksi on aina ollut tärkeä osa parisuhdetta. Annan niin monta kertaa, kun haluaa. Loput kerrat annan muille, niin paljon kun maksaa. Jatka sää van niitä mätien finnies tutkimista, ei niistä ennenkään ole tulevaisuutta ennustettu eikä menneisyyteen nähmnyt.

Ja sää tas et ole koskaan naisen kans edes ollu. Tiedoksi vaan että naiset käyvät töissä ja elättävät itse itsensä. Tuollaisia idiootteja ei ole koskaan tarvittu mihinkään hommaan.

Hyvä puoli siinä ettei kukaan voi sinua pettää, kun et ole kenenkään kanssa. Ihmisten välillä on eroja ja aina ei halut matchaa. Kannattaa pariua vasta kun seksielämä on tyydyttävää molemmille ja jos ahdistaa niin kumppanin kanssa kommunikoinnista ei ole haittaa.

Itku näillä linjoilla ei edistä seksielämää. Niin no ei tossa ainoastaan naisista tehty naurettavia yleistyksiä, vaan myös homomiehistä ja lesbonaisista. Joo, homomieshän on aina se kiimainen naismainen mies, joka on luotu miellyttämään heteroa. Ja aika hauskoja noi naismies miesmies -termit. Mikäköhän mä olen kun olen selkeesti todella naisellinen nainen ja kuitenkin täysin lesbo?

Ei epäilystäkään, etteikö mulla olisi "naisen aivot". Olenko siis naismiesnais vai mikä? Onhan lesbot toki naisia myös. Tai miesnaisia, naismiesnaisia tai mitä nyt ikinä. AINA näissä keskusteluissa joutuu törmäämään tähän samaan 'perusteluun' miesten sängystä sänkyyn hyppäämiselle - se on biologiaa, ja naisten syytä! Aivan liian yksinkertaista, hyvä 'Luonnon laki', aivan liian yksinkertaista.

Vai oikeastiko olet sitä mieltä että mies ei pysty päättämään itse mitään ja mistään - luonto vain vie? Että alapää menee kaikessa yläpään edelle? Että miehellä on 'luonnon' antama oikeus pettää jos nainen ei anna tarpeeksi, 'jopa useita kertoja päivässä'? Minä kun olen luullut että mieskin on ihminen eikä pelkkä 'luonnon lain' orja Ihminen nimittäin voi itse päättää, valita ja jättää jotain vaikka tekemättäkin.

Ihmisellä on myös omatunto joka pukkaa onneksi silloin tällöin kolkuttelemaan. Jos mies pettää, on se AINA miehen syy. Ei biologian, ei naisen. Saahan sitä tietysti vaikka naisen pihtaamisella perustella mutta sorry vain, kyllä se aina on vain miehen syy. Sama koskee tietysti pettävää naista. Pettäminen on aina valinta. Pettäjä vastaa aina itse pettämisistään, ei kukaan muu. Homma on myös niin, että miehen elimistö tuottaa siittiöitä koko ajan.

Ja kun pussit on täynnä, alkaa viimeistään panettaa niin maan vietävästi. Silkkaa biologiaa, jonka pitäisi jokaisen naisen ymmärtää ja hyväksyä, jos meinaa vakituiseen parisuhteeseen miehen kanssa. Seksistä kieltäytyminen on myös valinta! Jos systemaattisesti kieltäytyy seksistä kumppaninsa kanssa, rikkoo hyvin perustavalla tavalla parisuhdetta ja aiheuttaa hyvinkin suurta tuskaa kumppanilleen.

Jos itseään ei "haluta" tai ei "pysty", löytyy lukuisia keinoja tuottaa tyydytys kumppanilleen, useimmat niistä luvulla täysin hyväksyttyjä. Olenko minä epänormaali kun haluan seksia joka päivä? Ehkä tuossa on sen verran perää kuitenkin, että noina päivänä halut on suurimmillaan, mutta se ei tarkoita suinkaan sitä, että muina päivinä ei haluja olisi.

Mikseikähän jotkut vaivaudu ottamaan näissä asioissa selvää oikeista lähteistä ja faktoista outojen uskomusten sijaan? Netistäkin löytyy tarpeeksi tietoa ihan terveyskirjastosta jne Ajatelkaa nyt, minä seurustelin oppineen miehen kanssa, joka ihan pokerina väitti tietävänsä, että naiset haluavat vain kuukautisten aikaan, kuten eläinnartut. Sen vertaa ei ollut halua lukea alan teoksia tai edes kysyä viisaampien mielipidettä eli siis lähimmän naisihmisen.

Miehet on entisaikoina pyrkineet määrittelemään naisen seksuaalisuutta uskomusten perusteella. Hauska elokuva tästä on nyt teattereissa pyörivä "Hysteria", jossa kerrotaan siitä kuinka naisten halut medikalisoitiin ja niitä pidettiin tautina ja häiriötilana.

Naisilla ei ennen oletettu olevan seksihaluja lainkaan ja jos niitä oli, naiseen iskettiin huonon naisen leima. Seksinä ei pidetty muuta kuin yhdyntää. Minä laittaisin painoarvoni parisuhteessa muualle kuin seksiin. Johan tuota seksiä tulee jo korvistakin ulos kun sitä toitotetaan joka paikassa.

Toki seksin tarpeen voi ymmärtää, mutta vielä useita kertoja viikossa. Se on jo vähän liikaa, varsinkin kun puhutaan enemmistöstä. No, se oli minun henk. Taidanpa kiivetä himalajalle ja ryhtyä erakoksi niin en jatkuvasti alennu kirjoittamaan tänne.

Taitaa olla niin että oma "akka" ei kuullu tähän joukkoon. Syy miehessä, kun nainen syttyy "oikeasti ja aidosti" vain silloin kun on "luutannut lattioita" tai puhunut tuntikaupalla helliä. Kumpaakaan en jaksa raskaan työpäivän jälkeen. Joskus saa kuitenkin seksiä kun jankkaa, muuten on em. Tähän on ihan pakko lisätä vaikka ihan pätö tutkimus onkin , että hyvin harvoin joudutaan epäilemään isyyttä ja aika harva kait testeihin asti on mennytkään.

Ihmiselle on annettu myös kehittyneet aivot osineen, ei pelkkää penistä ja vaistotoimintoja, tiedoksenne vain, se nettimachoilijat. Itse olen aika seksuaalinen ihminen nainen ja aina ollut ja toivottavasti tulen ainna olemaan. Jyystäminen on kivaa toimivassa parisuhteessa: Jopa muutama ex miehet ovat parisuhteessamme pihtanneet, päätä särkee, ei nyt jaksa,aikainen herätys, vatsa kipee ja ynnä muita selityksiä!

Jos parisuhteessa ei toimi kemiat,seksi ja intohimo, se on vain kaverisuhde silloin. Ihmisten vain pitäs tajuta se ite eikä vääntää rautalangasta,miksi ei kiinnosta tai toimi asiat. SIllo on vain väärä pari, kaikki ei sovi yhteen.

On aivan luonollista että harrastetaan seksiä useasti parisuhteessa, mun äitinikin on aina ollut seksuaalinen ihminen ja luulen että se on myös geeneissä. Haluaahan meikäläinenkin välillä jopa useamman kerran päivässä, vaikkei ole ovuloinut enää vuosiin Halut hävinneet ja ja meuhkaat joka paikassa. Kaivako sä verta nenästä, tahdotko mittailla sarvia miehen lailla?

Mitä on tapahtunut tai tapahtumassa? Äläkä etsi syytä toisista. Pitäiskö sun käydä ammattiauttajalla, katkeruus syö itseäsi. Ettei mene vainoharhan puolelle. Homous voi olla geeneissä, ei siihen toisen käytöksellä noin vain ajeta.

Jos tahdot miehenä seurustella miehen kanssa, niin ole rehellinen itsellesi: Sä teet nyt uuden päätöksen. Siitäkö tässä on kyse? Noista "naisista" ei ikinä uskois mitä niiten jalkovälissä roikkuu..

Ei mikään ihme heteromiehet haluaa niitä, koska ne "naiset" antaa auliisti eikä pihtaa kuten oikeat naiset. Tosin nekin "naiset" sano että koska ne joutuu syömään naishormooneja, niin niillä on vaikeuksia saada seisokkia ja yleensäkään kiihottua. Mut niiten onneks ne voi ottaa Viragraa ja taas pelittää. Mistähän tavis naisille löytyis oma Viagransa? Sitten ehkä miehetkin viihtyis paremmin oikeiden naisten kanssa.

Teillä on ongelma todellakin yläosissa, ei kuitenkaan hypotalamuksessa, vaan isoaivojen alueella. Toinen ongelma teille on siinä, että naisilla on oma tahto ja he päättävät itse, joten väkisin on turha yrittää. Entä miesnaiset, eli naiset jotka ovat miehisempiä. On paljon naisen ruumiissa, miehen aivoilla varustettuja naisia, jotka ovat seksuaalisesti aktiivisempia kuin naisnaiset.

Minkä luulisit kumppanisi valitsevan? Jos mies haluaa KOKO ajan seksiä on hän poikkeava. Seksiriippuvuus eli seksiaddikti on poikkeaman nimi. Sama poikkeama voi olla naisellakin. Pliis olihan tää vitsi? Miten yksinkertaisessa maailmassa elät? Meillä on seksiä joka päivä, mutten silti ihmettelisi vaikka tuo alkaisi homoksi. Katkeraa akkaa kun jyystää joka päivä niin kyllä siinä jossain vaiheessa. Olenhan minäkin joskus pannut naista, vaikka ei noin muuten uskois. Ehkä se puoli on kaikissa. Aina olen pitänyt saman sukupuolen edustajien seksiä jotenkin luonnollisena asiana.

Odotin että tässä puhuttaisiin miehen aivoista, mikä siellä muuttuu kun mies valitseekin miehen. Se olisi mukava tietää. D En tiedä oliko tosissaan kirjoitettu, mutta kiitos nauruista: Vaikka ihmisnaarailla on piilo-ovulaatio, eli se hetki milloin on hedelmöityskykyinen, ei näy ulkopuolisena ominaisuutena kuten "puna pers-epaviaaneilla", niin naisellakin on vain n. Tämä on 14 vrk ennen kuukautisten alkua. Ikävä kyllä e-pillereiden syöminen sekottaa naisen luonnollisen himon, koska ne saavat elimistön kuvittelemaan olevansa jo raskaana, milloin ei tietenkään tarvitse lisääntyä enää.

Se saattaa olla syynä siihen miksi usein naiset eivät ole yhtä halukkaita seksiin kuin miehet. Saattaakin olla että tästä syystä yliseksuaaliset miehet ovat valmiita seksiin ihan kenen tahansa myös homon kanssa koska e-pilleriöttömiä siis himokkaita naisia on liian vähän. Italiassahan homo ei ole se mies jolta otetaan suihin, ainoastaan se mies joka ottaa suihin. Ne miehet jotka ovat naismaisia homoja, saattavat olla sitä siksi että kaikki sikiöt ovat aluksi naaraita siis naispuoleisia ja vasta kun ihmissikiö saa tarpeeksi mieshormoonia, siitä tulee mies.

Jos äidin hormooni tuotanto on sekaisin, urossikio jää ilman riittävää testosteronia, eli siitä tulee naaras. Siis naismaisen homon aivot ovat naisen aivot ja siksi ne kiihottuu miehestä kuten oikea nainenkin kiihoittuisi.

Lesboilla saattaa olla kyseessä liiallinen testosteronin tuotanto, joka saa ne himoitsemaan naista. Useat lesbot ovat kertoneet että kun he ovat tuleet raskaaksi tai saaneet hormoonihoitoa, he ovatkin alkaneet himoita miehiä. Koska naishormoonia eli estrogeeniä paljon omaavat naiset ovat herkempiä esim. Siitä voi johtua se että homot usein pillahtavat itkuun, kuten muutkin naiset.

Kun taas normaalit hetero miehet eivät itke paitsi jos Suomen jääkiekkojoukkue häviää Ruotsille ; Eli homoudesta tai lesboudesta voisi "parantua" hormooni hoidoilla? Ai niin ne miehekkäät yliseksuaaliset homomiehet ovat homoja vain siksi että homoilta he saavat enemmän seksiä kuin naisilta, koska edes naismaisten homojen ei tarvitse koskaan syödä e-pillereitä, kun eiväthän ne voi tulla raskaaksi eli ne haluaa seksiä enemmän ja useammin kuin e-pillereitä popsivat naiset.

Tällä hetkellä tiedetään se, että homomiesten aivoissa on rakenteellisia eroja heteromiehiin verrattuna. Eräiden tutkimusten mukaan yksi seksuaalisuuteen voimakkaasti vaikuttava aivojen osa» on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä.

Eli hypotalamuksen etuosa on homomiehillä pienempi kuin heteromiehillä. Heteronaisilla se on vielä pienempi. Naismaiset homomiehet ovat heteromiehen ja naisen välimaastossa. He eivät ole täysin miehiä mutteivät ihan naisiakaan aivoiltaan. On todettu, että raskausvuorokausina Homo seksuaalisen suuntautumisen voisi selittää raskaudenaikainen hormonien vaikutus sikiön aivojen erilaistumiskehitykseen. Seksuaalikäyttäytymiseen vaikuttava hypotalamuksen etuosa on heteromiehillä kaksi kertaa kookkaampi kuin homomiehillä tai naisilla.

Tutkimukset osoittavat homoseksuaaleilla esiintyneen jo lapsena biologis-anatomisen sukupuolensa vastaisia kokemuksia. Siis jo lapsena ennen murrosiän hormonaalisia muutoksia, aivot olivat muokkautuneet erilaisiksi. Jos muhun lisättäisi estrogeenia, kuolisin yliannostukseen ilman minkäänlaista kiinnostusta miehiin. Ottakaa yksi plussa pois, luin ensin vain alun, jossa oli biologisia tosiseikkoja, mutta sitten lähti täysin pseudotieteen alueelle. Luultavasti sitä evoluutiopsykologiaa tai jotain biopsykologiaa, ei oikeaa biologiaa.

Sitä paitsi logiikkakin pettää näissä miehen vartalon naismiehissä. Jos aivot "naisen", luulisi että halutkin, sillä sieltä "säätelyalueilta" aivoista ne halut lähtevät Tieteellinen päättely syy- ja seuraussuhteineen on vielä kesken tässäkin. Mistä tietää, vaikka kyse olisi epigenetiikasta. Siis jos tiedät, mitä se tarkoittaa.

Yksilöistä on muutenkin aivan liian varhaista ja vaarallista yleistää koko sukupuolia yleistämään. Voi jukulauta kun yhdellä on työlästä. Kyllä nainen haluaa seksiä silloin kun hänellä on oikea mies joka tietää miten nainen saadaan kuumenemaan, siis naisella ei ole päämääränä justiin se seksi vaan kaikki muut asiat ympärillä, jos ne "muut" asiat toimivat niin varmasti toimii seksikin. Juuri se sanonta että "PITÄÄ SAADA" ärsyttää kaikista eniten ja sitä tuntee että on aivottoman pennun kanssa eikä aikuisen miehen joka ei koskaan sano että pitää saada vaan kiihoittaa naisen itse siihen pisteeseen.

Mutta sitähä ei tavallinen pälliäinen käsitä muuta kun höpöttelee miesnaisista ja naismiehistä, joka on naurettavaa narinaa. Nainen tietää itse mitä haluaa ja jos mies on niin tyhmä ettei osaa tulkita naistaan niin pakko kai silloin on nettiin mennä valittamaan. Yksi totuus on se, että miehen halut ovat aikaan sidottuja, toinen on sitten varmaan se, että tämä täytyy tarjoilla naisille ihan toisella tavalla kuin suoraan sanomalla.

Tuon aloittajan katkeruus ja naisviha on jo sitä luokkaa, että eipä tosiaankaan olisi pahitteeksi käydä ammattiauttajan juttusilla. Tulet sitten takaisin kun olet selvillä vesillä. Empä oikein usko tarinaasi. Ei voi olla täyshetero, jos oman sukupuolen kanssa tykkää seksiä harrastaa. Täysheterot miehiset miehet, joilla on voimakas libido, ovat niitä ns.

Eivät he mihinkään naismieheen vaihda, he pitävät useampaa rakastajatarta naisia! Nainen voi kyllä tehdä seksuaalisia juttuja miehelle, jotta "vahvistaa parisuhdetta" tai haluaa läheisyyttä ja seksi on ainoa keino saada sitä koska muuten mies ei suostu halailemaan ym.

Hyvä esimerkki tästä on eräs näistä miljonäärien vaimoista, joka kertoi että hänen miehensä haluaa ainakin 3 kertaa päivässä. Aamulla vaimo herää ottamaan suihin mieheltään. Ruokiksella vaimo menee miehensä työpaikalle "rakastelemaan" ja vielä illalla lopuksi ennen nukkumaan menoa mies on tyydytettävä.

Kyseinen nainen oli kouluttamaton "bimboblondi" joka oli tavallaan solminut työsuhteen, jossa palkaksi hän sai ylellisen elämän mutta maksuna oli seksipalvelut.

Mies jopa osti hänelle DDDD kupin rinnat. Kertaakaan nainen ei väittänyt että hän itse olisi nauttinut näiden palveluiden antamisesta. Eli todellakaan se että nainen suostuu seksiin, ei tarkoita sitä että nainen olisi yhtä seksuaalinen kuin mies. Eli silloinkin naisessa on vika jos hän haluaa olla yhdynnässä monta kertaa päivässä. Mikähän olisi sopiva määrä sitten että miehenkin mielestä tasapaino säilyy. Ei hyvä jos mies ei saa.

Ei hyvä jos mies saa liikaa. Aloitus pitäisi olla Miehen logiikka -palstalla, koska harva nainen on niin tyhmä että alkaa sepustelemaan jotain aivojuttuja perustellakseen sillä sen että haluaa homoseksuaalisia kokemuksia tai seksiorjan itselleen.

Jos ei aloittaja saa tarpeeksi heteroseksiä, niin perustakoon haaremin mikäli resurssit ja muodollinen pätevyys pärstäkerroin, munan pituus, potenssi jne. Meistä on moneksi, eivätkä kaikki homot läheskään ole yhtä älykkäitä kuin naiset. Mies saa seksiä juuri niin paljon ansaitsee saada: Voe jumalauta mitä shittiä! Minä oon ihan umpihomo ja tarvitsen seksiä vähintään kerran, mielellään parikin kertaa vrk. Eli se siitä sun teoriastasi sitten. Ei pettämistä voi perustella millään aivojen erilaisella rakenteella taikka vilkkaalla libidolla, tuommonen on ihan sovinistipunaniskajunttien teorioita.

Ehkä se muijas ei vaan jaksa kiinnostua susta koska et yksinkertaisesti ole seksuaalisesti haluttava. Mistä näitä ääliöitä sikiää tänne suoli Paskaa suolletaan tuutin täydeltä.

Hah hah, taas ylläpidon neropatin älyväläys. Ei kai tuohon muuta voi sanoa. Jos nainen on mielestäsi vain antavana osapuolena, ei ole ihmekään että seksi ei ennen pitkää enää kiinnosta Hän varmaan hoitelee itsensä usein koska sitten SAA. Ei sillä ole koskaan naista ollukkaan, joku saatanan ääliö mielisairaalasta. Ainoa seikka vaan pisti kirjoittamaan. Nimittäin vuotinen valtakunta on vasta tulossa, sillä Herran vihan päivää ei ole vielä ollut ja se päivä tulee olemaan ennen vuotista valtakuntaa, jolloin sheitana on kahlittu ja vainoista henkiin jääneet pyhät, jotka eivät ole kumartaneet petoa, hallitsevat Kristuksen kanssa vuotta.

Tätä aikaa rukoillaan -Isä Meidän rukouksessa "Tulkoon sinun valtakuntasi, ei pelkästään lopullista Taivasten Valtakuntaa. Sheitana tietää, että hänen aikansa on vähissä ja panee nyt parástaan, että saisi mahdollisimman monen eksymään ja täyttämään tulista valtakuntaansa tulevassa ajassa.

Hyvää Joulua kaikille S24 lukijoille! Raamattu on aikansa elänyt kirja ja saa sellaisena olla näytteeksi tuleville sukupolville jossa voidaan kertoa että sitä on joskus ollut ihmisiä jotka ovat eläneet sen mukaan. Oikea uskovainen ei vihaa ketään, ei tuomitse ketään, antaa arvon lähimmäiselleen ja ei pidä huolta toisten ihmisten seksi elämästä jaan keskittäytyy omaansa. Eipä taas olisi voinut olla yhtään harhaanjohtavampi otsikko. Eikö homous olekaan psykoseksuaalinen kehityshäiriö?

Oli miten oli, ketään ei kiinnosta mistä juontuu, kunhan eivät kirkkoamme valtaa. Soini sano, että avioliitto on miehen ja naisen välinen.

Siksi äänestän Soinia pressaksi. Älkää puhuko kakkaa siis sitä, että muka synnyttäs homoksi. Jos muka synnyttäs jokskuks niin mitä voitas jos syntyy pedofiiliksi.

Sitte oltas vaan synnytty semmoseksi ja ei muuta kuin sekaannuttas alaikäsiin vaan geenien takia. Kukaan hullukaan ei ole vielä tollasta väittänyt. Mutta homouden puoltajat on ottanut tollasen geenipuoltolauseen omakseen. Homoks syntyminen on kehitetty vaan homoilun puoltamiseksi. Kukaan ei synny muuks kun heteroksi. Luonnoton kasvuympäristö, ihmissuhdeongelmat, väärä ympäristö Ajattele nyt vaikka lapsensa raiskaamista, eläimiin sekaantumista Eihomous on ihmisen ominaisuus joka hänellä on ja on jo syntymästä asti, siis ei vamma vaan poikkeaa näistä heteroista hieman mutta suurin osa elämästä on juuri kuin heteroilla.

Soini saa sanoa mitä sanoo , kaikilla ihmisillä on vapaus olla liitossa sen kanssa jota rakastaa, ja sinun tehtäväsi ei ole katsoa heidän housuihinsa, mitä ne sisältää. Joten antakaa jo olla nuo typerät juttunne tai vaihtakaa omille palstoillenne.

Katselen työssäni pientä poikaa joka on tuleva aikuinen homo, hän ei vielä tiedä itse sitä, hänen vanhempansa ovat alkaneet ajattelemaan että olisikohan niin, pieni poika joka kasvaa suureksi mieheksi ei vielä tiedä että ihmisiä jotka kieltävät hänen olemasa olonsa on olemassa, hän elää vielä leikkien maailmassa.

Hän on vaan syntynyt sellaiseksi. Joten toivoa saattaa että maailma kehittyisi ja hänenlaisiaan alettaisiin ymmärtämään. Sitten sinulle joka vertailet homoutta ja pedofiilejä, oletkohan oikein selvillä vesillä. Mutta taas pedofiili on se joka aiheuttaa pienelle lapselle elinikäisiä traumoja sekaantumalla heihin. Kaksi asiaa joita ei voi verrata toisiinsa.

Pedofiili on kauhea luonnevika ja vahingoittaa toisia ihmisiä. Kuulehan, tätäkin palstaa voi lukea joku nuori homoseksuaali tai transseksuaali, joka ei ehkä koskaan harrasta seksiä kenenkään eikä minkään kanssa ja sinä siis hänet "tuomitset" luonnottomaksi tai syntiseksi tai joksikin. Oikein hyvä teoria tällä avaajalla. Pihtarit vieköön sokerikuppinsa taivaaseen ja kiittäköön lainasta!

Turhaa puhua mistään seksielämästä! Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsia, niin pihtaus alkoi ja sitä onkin jatkunut jo yli 10 vuotta! Ei pärjäisi ilman vierasta pillua, mutta tahtoo ne tunteet tuollaiseen puolisoon sammua Onhan se lasteni äiti ja ihana sellainen, mutta itsellenihän minä sen otin eli muistaisi minuakin vielä kun rakkaudesta kerran naimisiin mentiin. Pihtari mikä pihtari ja vieköön sokerikuppinsa taivaaseen ja kiittäköön lainasta, jospa ne siellä sitten hoonaisi maallisen vaelluksen edestäkin!

Ja kaiken vaivan palkaksi saat lähes poikkeuksetta pakit! Tämä kun toistuu muutaman kerran niin tuleepas mieleen, että sokerikuppeja on maailma täynnään ja aika löysillä puheilla Ei tarvii mielistellä eikä kulkea kerjuulla! Eikä tule pakkeja kuin korkeintaan ainoan kerran!

Jos jo alussa osoittaa pillullakiristämisen oireita, niin kyöpelinvuorelle vain! Itse otin akan joka saatana pihtaa koko ajan ja vierasta pitää etsiä ja välillä maksullistakin. Ei sen römpsä niin kummoinen sokerikuppi ole mutta kun siihen aikoinaan vähän ihastuikin ja rakastuikin, niin voishan sitä vielä kurmoottaakin vanhalta muistilta.

Oli se alussa aika näpeä nussimaan ja ulvoi kuin syötävä kun parrua syötti perästäpäin, mutta on äänet sänkykämmarissa menneet akan kuorsausääniksi! Mieti siis kahdesti ja ajattele vielä kolmesti ennenkuin alat! Ei sitten tarvitse katua!

Pitkästä aikaa vilkaisin tänne ja yllätyin kun samaa ketjua vielä pyöritellään täällä. Ensimmäistä tehtäessä toosaa tuli ihan viikottain vielä raskausaikanakin mutta siihen se lopahti. Imetti vuoden ja oli jalat ristissä milloin milläkin verukkeella. No imetys lopahti vuoden jäleen ja alettiin suunnittelemaan toista. Akka tuli päivittäin astuttavaksi aina kun oli tärpit keleissä. Harmi vain että sekin lysti jäi pariin kuukauteen ja ressu oli ladattu taas.

Sen jälkeen sitä on sitten toista vuotta ilman ja nyt nuorimman ollessa pari vuotias niin akka äityy oikein antamaan kerran kesässään. On siinä se hyvä puoli ettei väljy tavara mutta vähän huolettaa että ehtii akka aivan lakastua ja taidot ruostua itseltäkin kun ikää on vielä alta 50 mittarissa.

Tässäkin keskustelu rimpsussa oli yksi hyvä keskustelija elikäs Herra seksikuolema. Tiedän noin 30 kaveristani minä aivan saman tarinan! Aivan loistavasti kirjoitettu ja osui kun nappi otsaan! Ei mennyt siis näidenkään diipadaapojen lukeminen ihan hukkaan. Eipä ole tapanani kirjoitella näille sivuille ja vielä vähemmän seksielämästäni mutta sen sanon minäkin, että todellakin herra Seksikuolema puhuu asiaa.

Olen kokenut täsmälleen saman jutun kahden eri vaimon kanssa, nyt itselläni on ikää sen verran ettei viitsi enää vaihtaa eikä enää hypätä vieraissakaan. Sitäkin on tehty jo kylliksi ja ylikin. Se on muuten erikoista, että vierasta saa helpommin kuin vaimoa.

Juttu etenee aina vaan pahempaan suuntaan: Syksyllä se pani "lompsan lopullisesti kiinni" Sä lähestyt asiaa väärin,kun oivallat et saat naisen haluamaan sitä niin saat niinpajon kun pystyt Minä vanhempi mies oivalsin sen ja tapasin sattulalta pari naista nyt olen oikeasti pulassa niiden kanssa saa panna vaikka koko yön tai päivän et kalu on sininen ja niil pillu arkana. Jos osaat avata sen padoran lippaan niin olet pulassa Mut siihen ei riitä pisto nosto ja ravistus vaan sun pitää ymmärtää naisen halu se vaatii aikaa hellyyttä huomioimista kärsivällisyyttä ja kestävyyttä Kun olet oppinut sen ja nainen saa sarjaorkkuja olet pulassa ja voi olla ettet enää pysty tyydyttämään naista vaan hakee apua mualta.

Onhan ne naisetkin joilla on enemmän mieshormoonia, seksuaalisesti aktiivisempia kun ne naiset joilla on pääasiassa vaan naishormoonia. Mitä pahaa siinä on vaikka mieshomolla olisikin naisen aivot? Vai väitättekö että naiset olis jotenkin tyhmempiä kun miehet?

Olisiko jotenkin noloa jos miehellä olisi naisten aivot, vaikka se sitten oliskin homomies? Jos kerran naiset ja miehet on yhtä hyviä niin kai ne naisten aivot kelpaa miehillekin? Jos kyseessä on mies, sillä on miehen aivot, oli ne aivot sitte millaset tahansa.

Vaikka homomiesten aivoissa oiskin rakenteellisia eroja heteromiesten aivoihin nähden ja niissä olisi joitakin yhtymäkohtia naisten aivojen kanssa, niin eivät ne siltikään ole naisten aivot, kun niiden onnellinen kantaja on mies! Yks hyvä vastaus tässä ketjussa oli nimimerkillä"Tiedemies"Tosi asiallinen ja fiksu vastaus. Joka laittaa tälläisiltä narsistihomoilta turvat tukkoon ja lopettaa tuollaisen skeidanjauhannan.

Hypotenuusa vai mikä On sitä, salamieheni on vallan hätää kärsimässä kun vonkaan jatkuvasti, vaikka miehenikin panee joka päivä. Suosittelisin kaikille Seksipäiväkirjat Bettina Arndt löytyy ihan kirjastosta. Kertoo aikalailla tieteellisin faktoi ja usean pariskunnan kirjoituksien perusteella näistä eroista.

Tosin ei mitenkään miesmies naismies naisnais jutuilla. Kirjan perusteella on sanottava että naiset jotka haluavat miehiään enemmän seksiä ovat vähemmistö. Ei nainen seksillä hae seksuaalista nautintoa eli tyydytä seksin himoaan, vaan nainen hakee seksillä läheisyyttä ja koittaa sitouttaa miehen parisuhteeseen.

Harvoin nainen edes saa yhdynnässä lopullista tyydytystä eli orgasmia. Mies taas haluaa seksiä siitä yksinkertaisesta syystä että "panettaa" ja se on ihan sama kuka sen tyydytyksen antaa, kunhan mies vain SAA. Tästä syystä vaikka mies kuinka rakastaisi vaimoaan ja perhettään, mies pystyy käymään huorissa tai panemaan lähes ketä tahansa joka tarjoutuu tyydyttämään miehen tarpeet.

Varsinkin ne oikeen pervot tarpeet, joita ei haluta tyydyttää vaimon kanssa koska vaimo kuuluu miehen mielessä samaan kategoriaan äidin ja pyhän madonnan kanssa. Eli ei vaimon kanssa pysty tekemään niitä kaikkein sairaimpia juttuja mitä vaaditaan kerta hoidolta tai huoralta. Siksi miestä ei kiinnosta seksi vaimon kanssa, vaan hän mielummin katsoo kinkypornoa. Naista panettaa yhtä lailla kuin miestäkin, eikä nainen tarvitse sen enempää siihen parisuhdetta kuin mieskään. Toki monen mielestä seksi kuuluu vain parisuhteeseen niin miehen kuin naisenkin , mutta se on eri asia.

Lähipiirissäni on juuri meneillään kaksi eroa, kummassakin syynä se että miestä ei paneta ja naista panettaa eikä mies tyydytä naisen tarpeita. Miksi naisen pitäisi aina sopeutua siihen miten miestä haluttaa omista haluista riippumatta? Aika sovinistista ja keskiaikaista ajattelua. Se, että useampi nainen ei saa yhdynnässä orgasmia ei merkitse mitään koska yhdyntäorgasmi ei ole se pääasia.

Jos miehelle seksi on vain yhdyntää niin aika mielikuvituksetonta touhua! Itse en saa yhdynnässä orgasmia mutta seksissä saan vakipanon kanssa joka kerta, useasti. Enkä sekstaa hänen kanssaan sitoakseni häntä parisuhteeseen, koskaan en häntä huolisi miehekseni. Kun kuitenkin olen naisellinen heteronainen ja harrastan seksiä vain huvin vuoksi kun panettaa, olenko mä sitten naisnaismies?

Voi jeesus, mitä sontaa sitä saa vielä nykypäivänä lukea Ei meinaa uskoa todeksi Jos nainen ei saa orgasmia, niin olis kyllä miehellä kyllä oppimisen paikka, jos on niin huono sängyssä, ettei nainen saa tyydytystä.

Saahan nainen itsekin tyydytyksen itsensä kanssa. Miksi ihmeessä naiset harrastavat masturbointia yhtä paljon kuin miehetkin, jos "hakevat seksillä läheisyyttä ja muuta kuin seksinautintoa".

Kyllä se tulee yhtä lailla purkautumisen tarve naisellekin. Missä ihmeen tynnyrissä sinua on kasvatettu???? Seksinautinto ei ole sama kuin läheisyyden ja sitoutumisen tarve. Kysymällä joltain naiselta olisi tämäkin asia sinulle selvinnyt ennen tänne kirjoittamista ja itsesi nolaamista. Enkä tosiaan katso sitä kinkypornoa sen takia, että haaveilen läheisyydestä. Minä olen ainakin päätynyt sänkyyn naisten kanssa, jotka tuntuisi jaksavan panna vaikka miten monta kertaa lyhyen ajan sisällä ja oma pistoolilipas on jo tyhjä.

Eikä sillä tapaa muutenkaan enää niin kiinnosta. Toinen sitten hipeltää siinä vierellä ja on kalun kimpussa kokoaika. Eipä siinä, viehättäväähän se on, että nainen on niin kiimassa, mutta rajansa kaikella! Eli omat empiiriset kokemukset sanoo, että naiset jaksaa seksiä keskimäärin enemmän ku me miehet. Eräs asiantuntija kirjoitti tästä asiasta näin: LeVay arvioi, että aivojen erilaisuus saattoi olla seurausta homoseksuaalisesta käytöksestä. Aivotutkimus oli jo aiemmin osoittanut, että aivot muotoutuvat ympäristöstä saatuihin ärsykkeisiin myös aikuisiässä.

LeVayn tutkimuksen jälkeen on osoitettu rottakokeilla, että paritteluun liittyvä käytös voi muuttaa hermosolujen kokoa Nature Homous ei ole synnynnäistä, vaan seurausta ympäristöstä ja ulkoisista olosuhteista.

Homoseksuaalisuus on enimmäkseen synnynnäistä, ja miehillä johtuu raskauden aikana koetusta testosteronivajauksesta. Ei ole todisteita, että olisi synnynnäistä, mutta homouteen altistava geeni saattaa olla geeneissä. Ympäristö ja isäsuhde lapsena vaikuttavat myöskin paljon homouden syntyyn ja tietysti maksetut tutkijat tuloksiin.

No olipas siinä varsin tieteellinen yhteenveto. Ootko ajatellut jatkaa opintojasi nyt kun peruskoulu on jo ohi? Taas väärin ympäristöllä ei ole mitään tkemistä mihkään homouden syntyyn sillä homous on mukana jo syntyessään. Oletko itse ehkä homo kun olet muka niin tietävinäsi. Tiedän homojen lapsia joista on kasvanut heteroita joten miksei niistäkin sitten tullut homoja kun vanhemmat olivat niitä, myös vanhempien ystävä piiri.

Tästä aiheesta kirjoitettiin vasta Helsingin Sanomissa ja esitettiin viimeisintä tieteellistä näyttöä. Kannattaa mennä Hesarin verkkosivuille etsimään tietoa, jotta viisastuisit asian suhteen. Se, miksi yksilö kehittyy, on ympäristön ja elinolosuhteiden sekä yksilön oman identiteetin kehittymisen seurausta. On myös tutkittua, että eräissä suvuissa homoutta esiintyy toisia enemmän, juuri osittain geneettisen perimän vaikutuksesta.

Voidaan siis tämän tiedon perusteella todeta, että on sukuja, joissa on paljon miehekkäämpiä heteromiehiä ja sukuja, joissa on suhteelisen paljon homoseksuaalisuuten taipuvaisia miehiä, joko kaapissaan tai julkisesti ulostulleita homoja.

Nämä kaappihomothan voivat olla naimisissa naisen kanssa, salaten todellisen seksuaalisen identiteettinsä. Uskon tähän teoriaan itse, sillä todellisuus näyttäytyy tämän kaltaisena. Loistavaa, että täällä on muitakin asioista tieteelliseltä kannalta tietäviä ja asiallisia. Mites käy jos tulee testosteroniyliannostus? Alkukirjoituksen teksti on tosi. Lisäksi naisten kanssa seksi on kallista. Miehet antaa yleensä ilmaseksi, paitsi senssisivustojen nuoret rattomiehet.

Samoilla sivustoilla suurin osa seksin hakijoista on yli 40 vuotiaita miehiä. Mies löytää todellisen seksuaalisuutensa vasta 40 vuotiaana. Silloin uskaltaa kyseenalaistaa oman heteroseksuaalisuutensa.

Älykäs mies pystyy myös kyseenalaistamaan oman seksuaalisuutensa. Metsät, puistot ja parkkipaikat vilisee nopeaa miesten välistä sexiä kun ukkomiehet etsii nopeaa helppoa sexiä. He ovat löytäneet itsessään nuoren super panomiehen. Minäkin olen jo "vanha ukko" ja etsin senssisivuilta nuorten viriilien miesten seuraa ja kaveruutta. Ilmoittavat hakevansa vuotiaan miehen sex seuraa. Kymmeniä vastauksia olen saanut, mutta vastailu loppuu kun en ole valmis maksamaan satoja euroja yhdestä tapaamisesta: Ahaa, taidat olla se kreationistipalstan a.

Tuo on kyllä osittain totta, näkyyhän näitä joillain sivuilla. Kai se on helpompi saada nopeaa tyydytystä kun kelpaa "mikä vain"? Tosin riippuu sivustostakin mistä noita kattoo.

Joo voi se nainen muka haluta seksiä kokoajan vaikka todellisuudessa se haluaisikin vain läheisyyttä mutta kuvittelee joutuvansa maksamaan läheisyydestä seksillä. Nainen haluaa seksiä vain päivän ajan kuukautiskierron puolessavälissä kun sillä on ovulaatio. Silloin nainen oikeasti haluaa paritella useita kertoja muutaman päivän aikana, varmistaakseen hedelmöittymisen. Tätä ilmiötä ei tapahdu e-pillereitä syövillä naisilla, koska heidän elimistönsä luulee naisen olevan jo raskaana, eikä tietenkään tuolloin ole mitään järkeä enää olla yhdynnässä.

Kuuskymppinen nainen haluaa seksiä koko ajan. Ei meinaa vanha enää jaksaa. Mikäli et ole, et voi edes itsestäsi kertoilla päivän ajan haluavana. Homouden poisto tabetteja saa lääkäritlä.

Kannattaa olla yhteydessä Päivi Räsäseen. Päivi on lääkäri ja osaa autta jos alkaa homostuttamaan. Ex homo Sinä et ole koskaan ollut homo, joten se siitä. Sellaisia tabletteja ei olekkaan jotka ottaisivat jonkun homouden pois, joten nyt olet ihan väärässä.

Sinä et ole mikään ex hom vaan provoilija netissä. Homouteen synnytään, ja sen näkee jo päiväkodissa kuka on saanut ne taipuvuudet, homoksi ei tulla noin vain yhtä äkkiä eikä homona olemista jätetä myös noin vaan. Kerran homo , aina homo. Nyt eletään eri aikaa kun mitä 40 luvun ihmiset ja tänään saa homotkin olla tasavertaisia ihmisiä. Ja te uskovaiset sitten, jos jumala nyt loi ihmisen niin tekikö hän jonkun virheen kun tuli homojakin, joita te vihaatte raamatun antamalla tuella, eiköhän olisi jo aika katsoa tätä homoutta tieteellisestä näkökulmasta ja lopettaa jahtaamasta ihmisiä jotka ovat aivan normaaleja.

Tuo exhomon kommentti taisi kyllä olla ihan satiiria, elä hermostu: Näin miehenä en usko että näin on mitä väität. Aivojen osa-alueiden koko ei minun lukemien tutkimusten mukaan mitenkään vaikuta millainen ihminen on. Joskus ennenvanhaan kuviteltiin että kallonmuoto vaikuttaa älykkyyteen, kuten myös ihonväri jne,..

Osa ihmisistä toki uskoon ennustamiseen, horoskooppeihin,.. Naistenlehdissä on mitä ihmeellisempiä mittareita mistä näkee miehen vehkeen koon ja seksuaalisen kykenevyyden.

Milloin se on mikäkin sormen pituus, nenän koko, kengän koko. Koskaan mikään pieni ruumiinosa ei kuitenkaan tunnu vaikuttavan naistenlehtienkään mukaan pippelin kokoon tai libidoon: D Sama varmana pätee tähän sinun hypotalamus väittämääsi.

Seksin haluaminen kaameassa puutteessa ei kuitenkaan korvaa kykyä herättää naista seksuaalisesti vaan siinä vaaditaan sosiaalisia taitoja. Näin väittäisin minä heteroseksuaali mies. Loppuen lopuksi miehet ja naiset eivät eroa juuri mitenkään seksuaalisilta haluiltaan näin keskimäärin.

Enemmän seksuaalisuus on hukassa aina vähän kokemattomimmilla ihmisillä sukupuolesta riippumatta. Kulttuurista voi tietenkin tulla rajoitteita näkemykselle seksistä ja voi ehkä olla että tästä syystä että keskimäärin naisilla on enemmän ongelmia orgasmin kanssa.

Tähän en itse usko, mutta nähtävästi moni nainen ajaa naisen muka vaikeata seksuaalista ymmärrystä mihin en itse usko: En usko että kulttuurilla juurikaan on tekemistä sen asian kanssa, että naisen on yleensä vaikeampaa tai ainakin hitaampaa saada orgasmi kuin miehen. Enemmänkin siinä lienee kysymys "laitteiston" erilaisuudesta. Onhan niitä kahta sorttia saunankiukaitakin: Mikä tietysti näillä kymmenillä 6 on välillä vähän harmillistakin, kun rakas kumppani ei oikein enää tahdo pysyä tahdissa mukana Mies joka haluaa naista ei suinkaan rupea sen takia homoksi ettei oma vaimo anna.

Vaan etsii toisen naisen hän. Mut se pointti mitä meinasin on se että katkera ja pettynyt.. Joo joo, päättelysi yksinkertaistaen: Oi sitä tyhmyyttä Homoksi ei TULL noin vaan yhtä äkkiähomoksi synnytään ja siinä ei ole mitään väärää. Kuka on sanonut että pitäisi olla hetero, se on tyhmien ihmisten spekulointia asioista mistä heillä ei ole mitään tietoa, muuta kun luulevat että homo on joku ihmeellinen olento jota saa ivata ja kieltää hänen tunteensa, ja sitten vedetään vielä yhtä kirjaakin todisteeksi ettei homoja hyväksyttäisi.

Kirjan nimi on muistaakseni Raamattu monen oppi kirja joka ei sovellu satuineen nykyaikaan. Mitä helkutin juttua tämä ihminen rablailee nais miehestä, se on ihan vaan sinun oma käsityksesi asioista, jota kukaan muu ei kanssasi jaa. Melkein tuntuu kun leikkisit luonnonparantajaa kaikkine olettamuksinesi, ja vielä ettäjos ei saa niin mies raukka menee homoilemaan.

Tavallinen mies joka on hetero menee naisen luo jos on paineet raukalla niin kovat, ja homot taas ovat omiensa kanssa juuri samoilla perusteilla kun heterotkin. Joten hulluja päätelmiä kaikki sinun analyysisi, otappa ja lue kirjallisuutta homoista että alat käsittämään mitä se on. Vaikka olen hetero niin minusta on sydäntä raastavaa lukea ja kuunnella ennakkoluuloisten ihmisten käsityksiä homojen elämästä.

He eivät ole sen seksihaluisempia kuin heterotkaan, mutta jos ovat rakastuneita niin seksi kuuluu elämään luonnollisesti, ja siinä ei pitäisi olla mitään ihmettelemistä. Ihan saa käsityksen että luulet homojen menevän kenen kanssa tahansa vaan seksin vuoksi. Niin ei ole asia. Jotenkin kyllästyttää tuollaisten ihmisten ajatukset kun ne ovat niin hemmetin pielessä mitä tulee todellisuuteen.

Vaan etsii toisen naisen" Nii mut mitä se auttaa kun se toinenkin nainen on nainen, joka ei halua seksiä? Tai siis se voi esittää alkuun haluavansa seksiä niin kauan että se saa sut.

Sit kun se on saanut sut niin se ei enää halua. Koittakaa nyt ymmärtää ettei nainen halua teitä seksin takia, vaan se haluaa seksiä jotta se saa teidät. Sitten kun se on saanut, ei se sitten enää halua seksiä. Kuten joku tuolla edellä hyvin sanoi "Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsia, niin pihtaus alkoi ja sitä onkin jatkunut jo yli 10 vuotta". Ainoa toivonne on että olette hyvässä fyysisessä kunnossa lihaksikas, ei läskiä tai kaljamahaa ja olette valmiita OIKEASTI tyydyttämään naisenne seksuaalisesti.

Ei panemalla vaan nuolemalla vaikka sitten pari tuntiakin jotta naisenne saa. Ette te itsekään seksiä haluaisi, jollette koskaan sais, vaikka naisenne tulis? Panemalla ette saa muutakun naisen teeskentelemään orkkua jotta pääsee teidän jynkytyksestänne eroon! Naisena tämän kirjoittajan viesti on kuin "musiikkia korville": Ah, kun kaikki miehet tajuasivat tämän.

Vaikka se sitten olis mies ulkoisilta ominaisuuksiltaan.

.. Tuoreen äidin tuplavastuu: ”Minä sain vauvan, äitini sai Alzheimerin” . Homoseksuaalisuuden tai heteroseksuaalisuuden määrittää se, haluaako harrastaa between homosexual men who engaged in anal sex and heterosexual men who did not, Jos panija on varustettu reilusti keskimääräistä paksummalla kalulla ja. Eroottinen Tantra Sex For Lovers Homo Tantra hieronta episodi Homoseksuaalinen Tantra hieronta clip Eläinseksi novellit poika tirkistelee sex miesten kuvat takaapäin pilluun seksivideot Hieronta Taulukko Handjob kanssa alushousut Sex And rentoutuminen - Koralina Äidin pillu porno klipit erotiikka+ilmaiset. joulukuu Eikö luulisi että olisi mukavaa kun joku vain imisi kalun tyhjäksi linnassa? .. Jos äidin hormooni tuotanto on sekaisin, urossikio jää ilman riittävää .. Katselen työssäni pientä poikaa joka on tuleva aikuinen homo, hän ei vielä tiedä itse sitä, .. Ilmoittavat hakevansa vuotiaan miehen sex seuraa.

MIEHEN GAY ORGASMI PORNO POJAT

Kalua äidiltä sex pojat homoseksuaaliseen

Sun ei tarvitse miellyttää heitä ja satuttaa itseäsi uudelleen ja uudelleen. Sulla on perhe ja nyt sun suku koittaa mustata sen ilon mikä sulla asiasta pitäisi olla.

Älä vie itseäsi tai perhettäsi moiseen paikkaan missä teitä ei arvosteta eikä rakasteta sellaisena kuin olette. Teillä on hyvä elämä, olette onnellisia. Heidän arvomaailmassa menee edelle jotkin muut arvot, sun elämää älä anna sen määritellä.

Sukuaan ei voi valita, muun voi. Joten ehkäpä nyt kerrot äidillesi ja isällesi missä ajatuksissa haluat ottaa pienen hajuraon heihin ja katsot muuttuuko asiat. Varaudu siihen ettei, mutta sulle arvokkaammat ihmiset on sun omassa perheessä. Muista että oikea rakkaus on ehdotonta. Se ei sanele millainen sun pitäisi olla että tulet rakastetuksi.

Hyvää syksyä sinne myös. En olisi voinut sanoa tätä paremmin. Minä taas häpeäisin vanhempiani jos he olisivat noin vanhanaikaisia. Ei mínua suvussa vieroksuta ja teen itse päätökseni, mutta se on vain inhottavaa, kun pettymys näkyy läpi. En minä ole sukuani hylkäämässä.

Mietin vielä, kun tämä lesbous on kuitenkin poikkeavuus, onko se voinut edesauttaa sen kehitykseen että äitini halveksi isääni kun oli pieni tyttö, näin sitä monesti? Olisin myöskin halunnut paljon enemmän isän läheisyyttä, kun sun sain. Kahden tytön isä Terve tyttö on kiinnostunut isästä ja terve poika äidistä.

Vastakkaisen sukupuolen rakkaus on aina henkilölle tärkeämpää. On täysin luonnollista, että poika haluaa olla äidin lähellä ja kiinnostuu tytöistä. Isän tehtävänä on pojalle opettaa miten maailmassa pärjätään ja miten naisen saa valloitettu itselle. Tytöllä on hyvä olla hyvä isäsuhde, jotta hän pystyy luonnollisesti tutustumaan miehiin sekä yhdyntä miehen kanssa onnistuu myös tulevaisuudessa helpommin. Samalla tavalla mies tarvitsee naisen kosketusta. Eli homoseksuaalisuus on jonkin tason häiriötila yksilön kehityksessä, valitettavasti.

Sä olet kasvatettu etsimään syyllistä asioista ja selkeesti et oleta että sun vanhemmissa on vikaa. Sun lesbous ei ole mitään muuta kuin pieni osa sua, ja jos sun seksuaalisuus määrittelee vanhemmillesi sen mitä olet ja sen mitä sulla elämässäsi on, niin ehkä kandee sunkin miettiä mitkä ajatuskuvioit on terveellisiä. Mihin ne on pettyneet? Siihen että sulla on ihminen jota rakastat, joka rakastaa sua, teillä on perhe ja yhteinen elämä? Kuulostaa kyllä asialle mihin jokaisen vanhemman on syytä olla pettynyt.

Sä olet kiltti tyttö vaikka ne tuomitse sut yhden ominaisuutesi perusteella. Luuletko itse että jos isi olisi pitänyt sua sylissä enemmän sä et olisi lesbo?

Jos oikein mietit taaksepäin elämääsi, ehkä huomaat ettei muuta mahdollisuutta ole edes ollut kuin että olet mitä olet. Sä et hyväksy vissiin itsekkään elämääsi, kumppaniasi, vaan etsit jotain syytä miksi sun elämä on mennyt niin kuin on mennyt. Ehkä sun kannattaisi kyseenalaistaa vanhempasi tapa tuomita ja tuoda ilmi pettymyksensä sua kohtaan. Ehkäpä sun kannattaisi puhua heille mille heidän pettymys sua kohtaan tuntuu. Ei sun sukua hylätä tarvi, mutta miksipä et ottaisi asiaa puheeksi ja selvittäisi miksi he ovat niin pettyneitä sinuun ja voisiko heidän mieltään piristää yhtään se että olet onnellinen sellaisena kuin olet.

Tosin kuulostaa että etsit yhtä paljon syyllistä kuin hekin. Onko heidän tytär siis lesbo kun isähahmo puuttuu? Entä kun mulla esim oli ihan maailman parhaat vanhemmat ja silti olen lesbo? Olisiko niin että vanhemman tarkoitus on olla tukena, turvana ja auttaa tarvittaessa. Muuten lapsi etsii sen oman äänensä ja paikkansa maailmassa. Ilman että vanhemmat lataa lapsen niskaan omat ennakkoluulonsa, touteutmattomat haavensa jne.

No, voin vain sanoa sen, että olen yh-äidin lapsi. Mua kiinnosti heti äiti ja muut naiset; mua ei ole koskaan juuri kiinnostanut toisten miesten mielipiteet; mitä mä niillä teen?! Isättömyys esti sen etten saanut minkä naisen halusin.

Ehkä olen väärässä, mutta minusta homous on luonnotonta. Voinhan tietenkin olla väärässäkin. On aivan selvä, että miehen ja naisen sukupuolielimet kuuluvat yhteen ; , totta! Homoseksuaalisuus ei voi olla luonnotonta, koska kyseistä käytöstä ilmenee luonnollisesti ihmisellä ja muillakin eläinlajeilla.

Luonnotonta se olisi, jos joku pakotettaisiin homoseksuaaliseen käytökseen. Ihan kuten heterous tai biseksuaalisuus. Ei pahalla, mutta argumentoit teesisi hyvin hatarasti, jos lainkaan. Jännä, kun aina mietitään mistä homoseksuaalisuus johtuu. Minusta parempi kysymys olisi, mistä seksuaalinen suuntautuminen johtuu. Ja kyllähän se aika varma juttu on, että suuntautumiseensa ei ihminen voi vaikuttaa.

Sitä ei voi muuttaa. Ympäristöllä voi olla vaikutusta ehkäpä, mutta kyllähän seksuaalinen suuntautuminen on synnynnäinen ominaisuus. Se on osa ihmisen ohjelmointia.

Vai mitä sanot, Herra Hetero? Herra hetero nauraa Olen katsonut paljon homoista käsitteleviä videoita ja mietin voiko joko todella olla homo.

Sitten näin marssinne helsingissä, homo ja lasboja. Homoilla on aika miellyttävä luonne, mutta en voi käsittää kuinka mies voi rakastaa miestä.

Onko teitä oikeasti noin paljon? Vai oletteko kääntyneet homoiksi? Aihe kiinnostaa mua siitäkin, että mulla oli ujona miehenä hirveän vaikea saada nainen ja minua luultiin homoksi! Toisaalta tulee mielelleen kuka nyt vapaaehtoisesti alkaisi homoksi, syrjityksi? Musta koko homous on niin älytön ja samalla jännä aihe, että se on todella pistänyt minut nauramaan: Mitä mies näkee toisen peniksessä?

Kai te sitten oikeasti olette homoja; onhan vasenkätisiäkin: Pusi, pusi, mies rakastaa miestä, heh heh: No nyt kun sanoit tuon, niin myönnän itsekin naureskelleeni heteroille. En ymmärrä mikä miehessä viehättää: Se ei vaan ole osa minua.. Ai miksi mies haluaa penistä? Tuo tapa miten ilmaisit asian on aika rasittava.

Siitä saa kuvan, että mielestäsi homous on pelkästään sitä, että haluaa toisen miehen penistä. Mies kokonaisuutena viehättää homoa. Miksi sinä tykkäät naisista? Miksi et tykkää miehistä ja naisista?

Miksi et ole aseksuaali? Tai mikään muukaan seksuaali?? Mitä mies näkee toisen peniksessä. Nooh, mitäs se heteronainen näkee miehen peniksessä? Mitä ylipäätään heteronainen näkee miehessä? Herra hetero taas Mua vaan kiihottaa ja kiinnostaa naiset. En ole koskaan ollut juuri kiinnostunut miehistä. Musta se jo biologiassa, automaattisesti jo voimakas veto naiseen. Kaverin tietenkin mies heittettiin saunassa vitsiä voisitko imeä mun munaa: D Kai joku voisi sen pakolla suuhun survoa: D, mutta kun mies ja mies vartalo ei millään tavalla kiinnosta.

Musta teidän homous on sitten biologiassa, ei sitä isäsuhde selitä, koska mullakin huono isäsuhde. Koska sitten aloitte kiihottua samasta sukupuolesta? Ja onko todella gaymarsseissa oikeasti noin paljon homoja? Asia kiinnostaa, koska minua haukuttiin monesti homoksi, koska oli ujo ja ilman naista. Mistä teidän mielestä homoutenne johtuu? Olen aina ajatellut, että mies ei voi rakastaa miestä. Isän puutetta homoutenne ei mielestäni ole.

Puhun tässä nyt sitten lesbona, mutta samalla lailla minä tajusin olevani lesbo kuin sinä hetero; naisiin on aina jo pikkulikasta lähtien kohdistunut mun kiinnostus ja miehiin ei, lukuunottamatta yhtä lukuvuotta yläkoulussa, kun tunsin laimeaa ihastumista pariin poikaan. Näillä kerroilla osittain ehkä pakotinkin itseni ajattelemaan, että "hei nyt olen ihastunut poikaan", koska mulla oli alitajuinen pelko siitä, etten ole hetero. Mitään sisäistä halua tehdä aloitetta näiden poikien suhteen ei ollut.

Mietin vain, että miksei tämä tunnu samalta kuin tytön ollessa kyseessä. Ajattelin ihastumisen ja seurustelun olevan tylsää ja "not for me". En kyennyt ajattelemaan lesbouden mahdollisuutta. Kaikki alkoi valjeta sitten enemmän lukion toisena vuonna, kun rakastuin erääseen tyttöön palavasti.

Käsittelin asiaa mielessäni melkein vuoden ja pikku hiljaa aloin itselleni myöntää lesbouteni. Sitten, kun olin sinut itseni kanssa, niin kerroin muillekin. Jälkeenpäin kaikessa on järkeä ja tajuan mikseivät pojat kiinnostaneet, eivätkä edelleenkään kiinnosta: Seksuaalisuus on kuitenkin tosi..

Tai siis eri ihmisten seksuaalisuus ja käsitys omasta ja muiden seksuaalisuudesta vaihtelee. Mielestäni ihmisen seksuaalinen suuntautuminen pysyy jotakuinkin samana koko elämän, mutta jonkun puolen siitä saattaa tuoda esiin vain joku tietty ihminen. Esimerkiksi minä saatan joskus tulevaisuudessa rakastua mieheen. Mulle se ei tarkottaisi sitä, että haa olenkin nyt biseksuaali, vaikka ennen olin lesbo! Tajuaisin vain olleeni hieman bi koko ajan.

Hieman taipuvainen rakastumaan vastakkaiseen sukupuoleen oikeissa olosuhteissa. Ja tämä tietty mies on tuonut sen esiin. Nyt tuo ajatus on mulle aika scifiä, mutta toisaalta olen vasta elämäni toisen vuosikymmenen alussa. Nothing is impossible, I guess: Äiti isä oli menestyvä lääkäri ja hän vain mielestään apuhoitaja.

Hän häpeää itseään ja lapsiansa- äidilläni on isänsä kuva silmissään. Nyt olen tavallaan tuplahäpeä, koska olen lesbo. Samalla siskonikin on vain ompelija. Tähän samaan äitini on vetänyt isänikin. Asiaa ei suoraan sanota, mutta sen näkee että meistä lapsista olisi ainakin pitänyt tulla menestyjiä.

Serkkuni ovat aika tavallisia, mutta helpompaa minulla varmasti olisi ilman äitini päiväunelmien särkymistä. Itse en saa yhdynnässä orgasmia mutta seksissä saan vakipanon kanssa joka kerta, useasti. Enkä sekstaa hänen kanssaan sitoakseni häntä parisuhteeseen, koskaan en häntä huolisi miehekseni. Kun kuitenkin olen naisellinen heteronainen ja harrastan seksiä vain huvin vuoksi kun panettaa, olenko mä sitten naisnaismies?

Voi jeesus, mitä sontaa sitä saa vielä nykypäivänä lukea Ei meinaa uskoa todeksi Jos nainen ei saa orgasmia, niin olis kyllä miehellä kyllä oppimisen paikka, jos on niin huono sängyssä, ettei nainen saa tyydytystä. Saahan nainen itsekin tyydytyksen itsensä kanssa. Miksi ihmeessä naiset harrastavat masturbointia yhtä paljon kuin miehetkin, jos "hakevat seksillä läheisyyttä ja muuta kuin seksinautintoa".

Kyllä se tulee yhtä lailla purkautumisen tarve naisellekin. Missä ihmeen tynnyrissä sinua on kasvatettu???? Seksinautinto ei ole sama kuin läheisyyden ja sitoutumisen tarve. Kysymällä joltain naiselta olisi tämäkin asia sinulle selvinnyt ennen tänne kirjoittamista ja itsesi nolaamista. Enkä tosiaan katso sitä kinkypornoa sen takia, että haaveilen läheisyydestä. Minä olen ainakin päätynyt sänkyyn naisten kanssa, jotka tuntuisi jaksavan panna vaikka miten monta kertaa lyhyen ajan sisällä ja oma pistoolilipas on jo tyhjä.

Eikä sillä tapaa muutenkaan enää niin kiinnosta. Toinen sitten hipeltää siinä vierellä ja on kalun kimpussa kokoaika. Eipä siinä, viehättäväähän se on, että nainen on niin kiimassa, mutta rajansa kaikella! Eli omat empiiriset kokemukset sanoo, että naiset jaksaa seksiä keskimäärin enemmän ku me miehet. Eräs asiantuntija kirjoitti tästä asiasta näin: LeVay arvioi, että aivojen erilaisuus saattoi olla seurausta homoseksuaalisesta käytöksestä.

Aivotutkimus oli jo aiemmin osoittanut, että aivot muotoutuvat ympäristöstä saatuihin ärsykkeisiin myös aikuisiässä. LeVayn tutkimuksen jälkeen on osoitettu rottakokeilla, että paritteluun liittyvä käytös voi muuttaa hermosolujen kokoa Nature Homous ei ole synnynnäistä, vaan seurausta ympäristöstä ja ulkoisista olosuhteista. Homoseksuaalisuus on enimmäkseen synnynnäistä, ja miehillä johtuu raskauden aikana koetusta testosteronivajauksesta.

Ei ole todisteita, että olisi synnynnäistä, mutta homouteen altistava geeni saattaa olla geeneissä. Ympäristö ja isäsuhde lapsena vaikuttavat myöskin paljon homouden syntyyn ja tietysti maksetut tutkijat tuloksiin. No olipas siinä varsin tieteellinen yhteenveto. Ootko ajatellut jatkaa opintojasi nyt kun peruskoulu on jo ohi?

Taas väärin ympäristöllä ei ole mitään tkemistä mihkään homouden syntyyn sillä homous on mukana jo syntyessään.

Oletko itse ehkä homo kun olet muka niin tietävinäsi. Tiedän homojen lapsia joista on kasvanut heteroita joten miksei niistäkin sitten tullut homoja kun vanhemmat olivat niitä, myös vanhempien ystävä piiri.

Tästä aiheesta kirjoitettiin vasta Helsingin Sanomissa ja esitettiin viimeisintä tieteellistä näyttöä. Kannattaa mennä Hesarin verkkosivuille etsimään tietoa, jotta viisastuisit asian suhteen. Se, miksi yksilö kehittyy, on ympäristön ja elinolosuhteiden sekä yksilön oman identiteetin kehittymisen seurausta. On myös tutkittua, että eräissä suvuissa homoutta esiintyy toisia enemmän, juuri osittain geneettisen perimän vaikutuksesta.

Voidaan siis tämän tiedon perusteella todeta, että on sukuja, joissa on paljon miehekkäämpiä heteromiehiä ja sukuja, joissa on suhteelisen paljon homoseksuaalisuuten taipuvaisia miehiä, joko kaapissaan tai julkisesti ulostulleita homoja. Nämä kaappihomothan voivat olla naimisissa naisen kanssa, salaten todellisen seksuaalisen identiteettinsä. Uskon tähän teoriaan itse, sillä todellisuus näyttäytyy tämän kaltaisena.

Loistavaa, että täällä on muitakin asioista tieteelliseltä kannalta tietäviä ja asiallisia. Mites käy jos tulee testosteroniyliannostus? Alkukirjoituksen teksti on tosi. Lisäksi naisten kanssa seksi on kallista. Miehet antaa yleensä ilmaseksi, paitsi senssisivustojen nuoret rattomiehet. Samoilla sivustoilla suurin osa seksin hakijoista on yli 40 vuotiaita miehiä.

Mies löytää todellisen seksuaalisuutensa vasta 40 vuotiaana. Silloin uskaltaa kyseenalaistaa oman heteroseksuaalisuutensa. Älykäs mies pystyy myös kyseenalaistamaan oman seksuaalisuutensa. Metsät, puistot ja parkkipaikat vilisee nopeaa miesten välistä sexiä kun ukkomiehet etsii nopeaa helppoa sexiä. He ovat löytäneet itsessään nuoren super panomiehen. Minäkin olen jo "vanha ukko" ja etsin senssisivuilta nuorten viriilien miesten seuraa ja kaveruutta.

Ilmoittavat hakevansa vuotiaan miehen sex seuraa. Kymmeniä vastauksia olen saanut, mutta vastailu loppuu kun en ole valmis maksamaan satoja euroja yhdestä tapaamisesta: Ahaa, taidat olla se kreationistipalstan a. Tuo on kyllä osittain totta, näkyyhän näitä joillain sivuilla.

Kai se on helpompi saada nopeaa tyydytystä kun kelpaa "mikä vain"? Tosin riippuu sivustostakin mistä noita kattoo. Joo voi se nainen muka haluta seksiä kokoajan vaikka todellisuudessa se haluaisikin vain läheisyyttä mutta kuvittelee joutuvansa maksamaan läheisyydestä seksillä. Nainen haluaa seksiä vain päivän ajan kuukautiskierron puolessavälissä kun sillä on ovulaatio. Silloin nainen oikeasti haluaa paritella useita kertoja muutaman päivän aikana, varmistaakseen hedelmöittymisen.

Tätä ilmiötä ei tapahdu e-pillereitä syövillä naisilla, koska heidän elimistönsä luulee naisen olevan jo raskaana, eikä tietenkään tuolloin ole mitään järkeä enää olla yhdynnässä. Kuuskymppinen nainen haluaa seksiä koko ajan. Ei meinaa vanha enää jaksaa.

Mikäli et ole, et voi edes itsestäsi kertoilla päivän ajan haluavana. Homouden poisto tabetteja saa lääkäritlä. Kannattaa olla yhteydessä Päivi Räsäseen.

Päivi on lääkäri ja osaa autta jos alkaa homostuttamaan. Ex homo Sinä et ole koskaan ollut homo, joten se siitä. Sellaisia tabletteja ei olekkaan jotka ottaisivat jonkun homouden pois, joten nyt olet ihan väärässä. Sinä et ole mikään ex hom vaan provoilija netissä. Homouteen synnytään, ja sen näkee jo päiväkodissa kuka on saanut ne taipuvuudet, homoksi ei tulla noin vain yhtä äkkiä eikä homona olemista jätetä myös noin vaan.

Kerran homo , aina homo. Nyt eletään eri aikaa kun mitä 40 luvun ihmiset ja tänään saa homotkin olla tasavertaisia ihmisiä. Ja te uskovaiset sitten, jos jumala nyt loi ihmisen niin tekikö hän jonkun virheen kun tuli homojakin, joita te vihaatte raamatun antamalla tuella, eiköhän olisi jo aika katsoa tätä homoutta tieteellisestä näkökulmasta ja lopettaa jahtaamasta ihmisiä jotka ovat aivan normaaleja.

Tuo exhomon kommentti taisi kyllä olla ihan satiiria, elä hermostu: Näin miehenä en usko että näin on mitä väität.

Aivojen osa-alueiden koko ei minun lukemien tutkimusten mukaan mitenkään vaikuta millainen ihminen on. Joskus ennenvanhaan kuviteltiin että kallonmuoto vaikuttaa älykkyyteen, kuten myös ihonväri jne,..

Osa ihmisistä toki uskoon ennustamiseen, horoskooppeihin,.. Naistenlehdissä on mitä ihmeellisempiä mittareita mistä näkee miehen vehkeen koon ja seksuaalisen kykenevyyden. Milloin se on mikäkin sormen pituus, nenän koko, kengän koko. Koskaan mikään pieni ruumiinosa ei kuitenkaan tunnu vaikuttavan naistenlehtienkään mukaan pippelin kokoon tai libidoon: D Sama varmana pätee tähän sinun hypotalamus väittämääsi.

Seksin haluaminen kaameassa puutteessa ei kuitenkaan korvaa kykyä herättää naista seksuaalisesti vaan siinä vaaditaan sosiaalisia taitoja. Näin väittäisin minä heteroseksuaali mies. Loppuen lopuksi miehet ja naiset eivät eroa juuri mitenkään seksuaalisilta haluiltaan näin keskimäärin.

Enemmän seksuaalisuus on hukassa aina vähän kokemattomimmilla ihmisillä sukupuolesta riippumatta. Kulttuurista voi tietenkin tulla rajoitteita näkemykselle seksistä ja voi ehkä olla että tästä syystä että keskimäärin naisilla on enemmän ongelmia orgasmin kanssa. Tähän en itse usko, mutta nähtävästi moni nainen ajaa naisen muka vaikeata seksuaalista ymmärrystä mihin en itse usko: En usko että kulttuurilla juurikaan on tekemistä sen asian kanssa, että naisen on yleensä vaikeampaa tai ainakin hitaampaa saada orgasmi kuin miehen.

Enemmänkin siinä lienee kysymys "laitteiston" erilaisuudesta. Onhan niitä kahta sorttia saunankiukaitakin: Mikä tietysti näillä kymmenillä 6 on välillä vähän harmillistakin, kun rakas kumppani ei oikein enää tahdo pysyä tahdissa mukana Mies joka haluaa naista ei suinkaan rupea sen takia homoksi ettei oma vaimo anna.

Vaan etsii toisen naisen hän. Mut se pointti mitä meinasin on se että katkera ja pettynyt.. Joo joo, päättelysi yksinkertaistaen: Oi sitä tyhmyyttä Homoksi ei TULL noin vaan yhtä äkkiähomoksi synnytään ja siinä ei ole mitään väärää. Kuka on sanonut että pitäisi olla hetero, se on tyhmien ihmisten spekulointia asioista mistä heillä ei ole mitään tietoa, muuta kun luulevat että homo on joku ihmeellinen olento jota saa ivata ja kieltää hänen tunteensa, ja sitten vedetään vielä yhtä kirjaakin todisteeksi ettei homoja hyväksyttäisi.

Kirjan nimi on muistaakseni Raamattu monen oppi kirja joka ei sovellu satuineen nykyaikaan. Mitä helkutin juttua tämä ihminen rablailee nais miehestä, se on ihan vaan sinun oma käsityksesi asioista, jota kukaan muu ei kanssasi jaa. Melkein tuntuu kun leikkisit luonnonparantajaa kaikkine olettamuksinesi, ja vielä ettäjos ei saa niin mies raukka menee homoilemaan. Tavallinen mies joka on hetero menee naisen luo jos on paineet raukalla niin kovat, ja homot taas ovat omiensa kanssa juuri samoilla perusteilla kun heterotkin.

Joten hulluja päätelmiä kaikki sinun analyysisi, otappa ja lue kirjallisuutta homoista että alat käsittämään mitä se on. Vaikka olen hetero niin minusta on sydäntä raastavaa lukea ja kuunnella ennakkoluuloisten ihmisten käsityksiä homojen elämästä. He eivät ole sen seksihaluisempia kuin heterotkaan, mutta jos ovat rakastuneita niin seksi kuuluu elämään luonnollisesti, ja siinä ei pitäisi olla mitään ihmettelemistä. Ihan saa käsityksen että luulet homojen menevän kenen kanssa tahansa vaan seksin vuoksi.

Niin ei ole asia. Jotenkin kyllästyttää tuollaisten ihmisten ajatukset kun ne ovat niin hemmetin pielessä mitä tulee todellisuuteen.

Vaan etsii toisen naisen" Nii mut mitä se auttaa kun se toinenkin nainen on nainen, joka ei halua seksiä? Tai siis se voi esittää alkuun haluavansa seksiä niin kauan että se saa sut.

Sit kun se on saanut sut niin se ei enää halua. Koittakaa nyt ymmärtää ettei nainen halua teitä seksin takia, vaan se haluaa seksiä jotta se saa teidät. Sitten kun se on saanut, ei se sitten enää halua seksiä. Kuten joku tuolla edellä hyvin sanoi "Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsia, niin pihtaus alkoi ja sitä onkin jatkunut jo yli 10 vuotta". Ainoa toivonne on että olette hyvässä fyysisessä kunnossa lihaksikas, ei läskiä tai kaljamahaa ja olette valmiita OIKEASTI tyydyttämään naisenne seksuaalisesti.

Ei panemalla vaan nuolemalla vaikka sitten pari tuntiakin jotta naisenne saa. Ette te itsekään seksiä haluaisi, jollette koskaan sais, vaikka naisenne tulis? Panemalla ette saa muutakun naisen teeskentelemään orkkua jotta pääsee teidän jynkytyksestänne eroon!

Naisena tämän kirjoittajan viesti on kuin "musiikkia korville": Ah, kun kaikki miehet tajuasivat tämän. Vaikka se sitten olis mies ulkoisilta ominaisuuksiltaan. Ei se oo häpee omistaa naisen aivoja vai mitä? Sinusta huomaa ettet ainakaan ole töissä laboratoriossa. Hetoro mies ei ole kiinostunut jääkiekosta. Ei ylipäätään mistään minkä ympärillä pyörii miehiä.

Hetero mies on kiinnostunut naisita ja heidän tekemisistään. Heteromiehen mielestä miesten pukuhuoneesssa haisee pahalta. Heteromies ei lähde poikien kanssa kaljalle vaan jahtaamaan naisia. Nämä miehet jotka käyvät ottelussa ovat jotain muita kuin heteromiehiä. Kallonkutistajat saavat selittää tarkemmin. Pienestä tokkurasta selvittyäni, huomasin Ei mies eikä nainen Olisiko niin että naismaiset homomiehet ovat heteromiehen ja naisen välimaastossa? Koska eikös ihminen ole sitä mitä sen aivot on?

Siis ihmisen "sielu" on sen aivot. Niin että periaatteessa naisellinen homo, jolla siis olisi naisen aivot, ei olisikaan homo, koska kiihottuu normaalin naisen tapaan miehestä? Ja muutenkin nehän käyttäytyy kuin naiset. Kävelee kun nainen, itkee kuin nainen, kiinnostuu ulkonäöstään, ym käyttäytyy kuin nainen Homot adoptoivat lapsia, koska eivät voi saada omia, kuten muutkin hedelmättömät naiset.

Jos homoilla on naisen aivot, niin he haluavat lapsia, kuten muutkin naiset. Jos kerran naisen voi muuttaa mieheksi hormoonihoidoilla, niin voisihan homonkin muuttaa mieheksi? Yleensä laitan myös naamion naamalle ja papiljotit. Jos se mies joskus hoksaisi, ketä kannattaisi katsella..

Millaisessa suhteessa toinen "antaa luvan" tai "kieltää" toiselta TV-ohjelmia? Tai netistä näitä ammattilaisia. Mutta kyllä kieltämättä olen sanonut, että siitä en oikein tykkää, jos alastonsuomessa käy katsomassa niitä "tavallisia" naisia. Meille riittää ihan toisemme kertaa viikossa yhä vain 23 vuoden jälkeenkin.

Ei ole ihme, että jossain vaiheessa miehen mitta täyttyy ja lähtee kävelemään. Kenen kanssa kuvittelee sit tosielämässä tekevänsä sitä?

Ei ainakaan oman vaimonsa. Lisäksi se kertoo ettei itse kykene kunnioittamaan omaa aviosuhdettaan kun täytyy tuoda makuukamariinsa muita henkilöitä! Paljon paree pitää mieli kurissa ja keskittyä omaan puolisoon ja hurvitteluun hänen kanssaan" "Siis perisuhteen vika jos toinen saa kimmokkeen lähteä vieraisiin -eikö itsehillinnän puute, itsekäs halu, toisen arvostuksen puute tai minä minä asenne? Kuule, eiköhän ihminen ole sitä mitä syö ja millä tayttää aivonsa!! Siis keho ja mieli on altis sille millä ruokit niitä ja piste.

Miehet taas ovat tunteettomia tuppisuita, eivät puhu eivätkä pussaa ja tykkäävät vain rajusti panna kuivana kakkoseen ruikkia mällit tukasta repien naamalle? Siinähän on aiheena mitä kummallisempia juttuja. No, viimeeksi kun katsoin niin juttua oli leikatuista "naisista", siis shemaleista. Hormonaaliset teoriat selittävät seksuaalisen suuntautumisen joko raskaudenaikaisilla hormonivaikutuksella sikiön aivojen erilaistumiskehitykseen tai aikuisiän hormonipitoisuuksien vaihteluilla.

Kattos tulihan se vanha matra sieltä lopuksi "naisen vika" niin on aina sanottu vuosikausia jokaisesta asiasta joka on väärin pikkuaivomiehen mielestä. Kai se sitten on meidän naisten vika että tuollaisia homojen vihaajia on olemassa, sitähän me naiset ei koskaan haluttu, haluttiin vaan rauhaa maan päälle ja rakkautta, mitä suomalei ns miehen aivoissa ei ole koskaan ollut, kun ne raukat luulee että yksipuolinen seksi on rakkautta, ja kun nainen ne jättää niin ne raukat kulkee palstalta palstalle valittamassa kohtaloaan.

Kopetetaan jo tämä ketju, hullujen huoneellakin on jo valot sammutettu ja lääke alkaa tehota, ne nukkuu nythomojen vihaajat. Itse nainen joka nauttii seksistä ja mielellään mahdollisimman usein ja tarpeeksi pitkäkestoisesti, ei siis tarkoita sitä, että esileikkejen myötä seksi ohi 20 minuutissa. Toki ajoittain kausia, jolloin ei nappaa niin paljoa.

Siihenkin syy useimmiten siinä, että seksi kyseisen kumppanin kanssa ei enää tyydytä, useimmat miehet kun haluavat liian samanlaista seksiä aina.

Tietyt asennot ja ylipäätään tietämättömyys naisen kehosta. Eli eivät osaa tyydyttää ilman opastusta.. Aiheesta keskusteltu useiden naisten kanssa ja tähän asti kaikki samaa mieltä siitä, että miehet eivät vaan osaa "käsitellä" naisen vartaloa oikein.

Ja valitettavan usein naiset eivät "uskalla tai kehtaa" asiasta kumppanilleen sanoa, vaan tyytyvät siihen mitä saavat.. Ja sehän näkyy sitten naamasta ja halujen puuttumisesta! Ja ehkäpä jopa vieraissa käymisessä, niin saa siten sitä vaihtelua Mielestäni e-pillereiden vaikutus seksi haluihin on täysin harhaluuloa, kyllä se siitä miehestä useimmiten johtuu, jos halut katoavat!

Nainen kun ei ole ihan niin yksiselitteinen käsitys, vaan vaatii myös hieman tietämystä ja taitoa: Itse suosittelen erilaisia seksileluja ja avointa keskustelua ja kokeiluja Vaikka voikin käydä miehisen ylpeyden päälle huomata, ettei saa naistaan tyydytettyä. Mutta ainahan kannattaa ottaa opiksi, eikä heti loukkaantua jos nainen sanoo mistä ei pidä. Miehet kun useimmiten luulevat olevansa sanoin kuvaamattoman upeita rakastajia, vaikka ei välttämättä ole hajuakaan mitä tekevät.. Tämä teoria ylittää idioottimaisuudessaan kaiken mahdollisen ja mahdottoman järjettömyyden seksuaalisuuden tai homouden määritteestä.

On tärkeää muistaa, että ihmisen tärkein sukupuolielin ovat "aivot, aivot". Ei sukupuolinen kiihottuminen ole ainoastaan hankaamista, olipa kysymys mistä reiästä tahansa, siis ei se ole pelkkää hankaamista. On täydellistä harhaa, että heteromies olisi seksuaalisesti kiinnostunut toisesta miehestä vain siksi, että pääsisi hankaamaan johonkin reikään. Ensin tarvitaan kiihottuminen toisen ihmisen olemukseen, siis seksuaalinen kiihottuminen ja vasta sitten voi alkaa rakentaa seksuaalisen lähestymisen kuviota.

Eli en minä kiihotu kenestäkään miehestä seksuaalisesti, vaikka olisin ollut kuinka kauan puutteessa, aivoni estävät sen. Nähdessäni sensijaan naisia, huomaan usein ajattelevani eroottisesti heistä, koska taas aivoni toimivat sen seksuaalisen suuntautumiseni mukaisesti! Onhan toki myös bi-miehiä, jotka kokevat seksuaalista vetoa, sekä miehiin, että naisiin, mutta taas ne aivot ovat moottorina, eli sen toisen ihmisen olemus luo edellytykset eroottiselle vetovoimalle.

Toki ne aivot toimivat samalla tavoin estävästi normaaliin eroottiseen käyttäytymiseen, myös naisen suhteen, kun kysymyksessä on heteromies, jos naiseen ei tunne eroottista vetovoimaa, kiihottumiselle ei ole edellytyksiä. Jälleen pääroolissa on toisen ihmisen olemus, ulkoinen tai sisäinen, ihan miten vaan, vetovoima on erilainen tuntemattomaan tai vaikkapa omaan puolisoon, jonka tuntee hyvinkin perusteellisesti. Pelkkä hankaaminen ei todellakaan riitä, seksistä tulee tylsää, porno ja miesten lehtien arvomaailmahan antaa ymmärtää, että kyse on vain tekniikasta, mutta näinhän ei ole, miksi kuitenkin on niinpaljon ihmisiä, jotka eivät tätä ymmärrä, siis eivät ymmärrä.

On täyttä potaskaa, että miehestä tulee homo, raiskaaja, lastenhyväksikäyttäjä, itsensäpaljastaja, transeksuelli tai jotain muuta ihmeellistä vain siksi, että hän joutuu olemaan ilman seksiä naisen kanssa, vielä kerran se on täyttä potaskaa. Tämä sama pätenee myös naisiin, eli siis heteronaisiin.

Harrastetaan kuitenkin runsaasti seksiä, olipa suuntautuminen mikä tahansa, kunhan se ei aiheuta vahinkoa, henkistä tai ruumiillista, toiselle osapuolelle. Seksihän voi olla hyvin moninaista ja siinä ihmisestä ei kulu mitään pois. Monet naiset eivät halua seksiä jatkuvasti siitä yksinkertaisesta syystä, että kyseinen mies on heIvetin huono sängyssä. Kyse ei siis välttämättä ole halun puutteesta, vaan siitä ettei halua jatkuvasti sita samaa paskaa.

Eikös nyt ollut kyse siitä, että mies haluaa paljon mutta nainen ei. Jos mies haluaa, muttei halua panostaa naisensa tyydyttämiseen, eikö se juuri tarkoita sitä, että ukko on huono sängyssä ja harrastaa vain vaginansisäistä itsetyydytystä. Silloin ei ole yhtään ihme, ettei naisen pahemmin tee mieli. Tässä käy nyt niin että ne, jotka toisia pilkkasivat koulussa homoiksi ovatkin huomanneet oman orastavan homouden aikuisiällä ja koittavat perustella syntiää ties millä teorioilla.

Tai sitten tämä on ihan järkyttävän säälittävä yritys huijata naista seksiin. Kysynkin sinulta ap, oletko koskaan pilkannut ketään homoksi? Voin jeesus voi pelastaa meidät. Tämän kirjoittajan on pakko olla mies Mistähän ihmeestä tietosi keräät, että nainen harvoin saa edes orgasmin???

Kyllä se vaan taitaa olla aivan toisin.. En ole vielä yhdenkään naispuoleisen ystäväni sanoneen harrastavan seksiä läheisyyden vuoksi, hah! Kyllä siinä on ihan muut tavoitteet, eli se orgasmi ja mielellään useimmiten vielä useampi sellainen!!!! Toki poikkeuksiakin voi olla Kyllä on nii totaalista potaskaa että kaikki naiset olis pihtareita! Meillä ainakin on suhteen alusta asti ollut nii että minä eli nainen haluan seksiä joka päivä ja mieluiten muutamanki kerran päivässä, mies taas ei halua kun viikon parin välein, eli siis monesti se menee ihan niin että mies pihtaa ei nainen!!

Se nyt vaan joskus menee niin että väärät ihmiset rupeavat seurustelemaan, eli siis seksi halut eivät kohtaa. Ite olen ainakin päättänyt että jos joskus miehestäni eroan nii seuraavalta mies ehdokkaalta kysyn heti alkuun hänen seksi haluista ja sanon suoraan että itse pidän seksistä ja paljon ja jos kuulut siihen kastiin et kerta viikossa riittää nii parempi unohtaa heti alkuun koko juttu!

Asiat opetellut mies Taitaa aloittajan, "miésmiehen" todellinen pulma olla siinä, ettei osaa rakastella kunnolla. Kyllä naiset haluavat vähintään riittävästi seksiä, kunhan heidät joka kerran huomioi niin, että heistä tulee tyydytettyjä. Itsekäs mies ei sitä tee. Huomaavainen mies on naisensa paras rakastaja. Pitkän elämäni ajan kokemuksista voin sanoa, vika on sinussa jos nainen ei halua. Et vain saa häntä syttymään. Oletko ollut pettymys liian monesti? Jos vain tyydytät itsesi naisesi avulla?

DDD homoksi synnytää eikä tulla jumalauta. On mukavaa kun joku imee kalun tyhjäksi, ja suu on aina suu. Jos kalun työntää reiästä sisään, onko väliä mikä suu kalun tyhjentää? Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää että jo lapsena toiset kehittyy ja myöhemmin suostuu erikoisiin luonnonvastaisiin tapoihin?

On monenmoista sairautta, niin psyykkistä kuin fyysistäkin mutta ihmisellä on myös tahtotila. Jokaisella on omanlaisensa halut joiden mukaan elää.

Kaikki eivät pidä seksiä niin tärkeänä että aivojaan stimuloi pornon katselulla halujen herättämiseksi. Ei ole yhtään luonnonvastaista jos joku suulla imee kalua ja se tuntuu tosi hyvältä. Miehen suu tuntuu samalta kuin naisen, eli todella hyvältä. Ja loppuun asti tehtynä vielä paremmalta. Jos nainen ei suullaan tyydytä miestä, on naisen vika jos mies hakee tätä kokemusta miehiltä tai toisilta naisilta.

Taitaa olla homo tämän jutun kirjoittaja,lopeta nyt se teennäinen suhteesi naisen kanssa ja anna heteromiesten hoitaa naisesi,sinä voit mennä jyystämään homomiesten kakireikiä ihan vapaasti.

Jos sulla edes ajatuksissasi mieli tekee miestä niin olet homo,siksi en ymmärrä miksi ylipäätään olet alkanut seurustella naisen kanssa? Olisit jättänyt naisesi meille todellisille heteromiehille,kun naisesi ilmeisesti aavistaa homoiluun taipumuksesi eikä halua antaa sulle sen takia. DD hyvä lukea aina näitä jonkun keksimiä teorioita ihmisen seksuaalisuudesta. Seksuaalisuus on täysin yksilöllistä. Joku yksinäinen, kaljaa lipittävä wow-nörtti taas, jolla on tylsää ja joka on kyllästynyt siihen kun yksikään nainen ei kiinnostu hänestä alkaa täällä suomi Jos ei kunnon naiset susta kiinnostu niin siitä vaan menet sitten seuraavaksi miesten kimppuun, mutta älä ala täällä mitään yleistämään vaikka kuinka turhauttaisi tämä "epäreilu" elämä.

Tähän on ihan bullshittiä. Sama asia kuin minä aloittaisin keskustelun aiheesta: Mieheni taas on erittäin aktiivinen, ja siksi meillä on kireät välit Totuus on että suurin osa miehistä kärsii seksinpuutteesta vakituisessa parisuhteessa. Yleensä se on niin päin että mies haluaa ja nainen ei. Nainen on tyytyväinen vakiparisuhteeseen varsinkin jo on jo saanut lapsen.

Entäs sitte kaikki biseksuaalit? Millaisethan niiden aivot on ja mitähän kohdussa tapahtui sillon ku bisse oli sikiö?

Kertokaahan toki hormoni-aivoteoria siitä. Kun on biseksuaaleja jotka rakastuvat kumpaankin sukupuoleen ja haluavat kumpaakin sukupuolta "yhtä paljon", ts "sukupuolella ole väliä" kun he ihastuvat tai haluavat. On bi-naisia, jotka haluavat naisista pelkkää seksiä, ja rakastuvat ja ihastuvat miehiin ja haluavat miehen kanssaan parisuhteen ja seksiä. On biseksuaaleja, jotka ovat selvästi kallellaan miehiin tai naisiin päin, mutta voivat nauttia toisestakin sukupuolesta.

On bi-miehiä, jotka ollessaan suhteessa miehen kanssa, alkavat kaivata naista Mitä heidän aivoissa on käynyt? Millainen heidän hypotalamuksensa on? Minä olen meidän suhteessa aktiivisempi osapuoli seksin suhteen ja olen nainen. Silti ei toiset naiset kiinnosta seksuaalisesti. Jos mies ei ryhdy seksiin, muitakin vaihtoehtoja löytyy. Luulen, että aloittajalla on kiinnostusta omaan sukupuoleen ja yrittää näin tutkimusten avulla sitä puolustella. Voit aivan vapaasti vaihtaa kiinnostustasi.

Harva enää nykyään sitä katsoo pahalla. On se kummalista kun homoseksuaali vähemmistöjä loukkaavat artikkelit nostetaan ylläpidon toimesta otsikkoihin. No ei haittaa tein poliisille nettivinkin että selvittäisivät tämän kirjoituksen alkuperän ja miksi sitä ei sensuroida.

Homoilla ja lesboilla ei ole käynyt niin, että väärät aivot on väärässä kehossa vaan transsukupuolisilla on käynyt niin. En kanssa ymmärrä, miksei tätä ole sensuroitu. Ikävä kyllä komppaan tämän ketjun muita opponentteja, eli vaikka olisi iso hypotalamus, ei se tee kenestäkään seksikästä eikä vetovoimaista että hänen kanssaan haluaisi seksiä - muut ominaisuudet kuin hypotalamuksen toiminta ratkaisevat sen suhteen, kenen kanssa seksiä halutaan ja kuinka usein.

Jotkut miehet ovat parempia ja osaavampia sängyssä, joten seksin haluaminen tämän miehen kanssa muodostuu haluttavammaksi ja tavoiteltavaksi kuin taitamattoman ja epäseksuaalisen miehen kanssa. Naisenkaan seksuaalisuus ei ole vain naisen asia, vaan tangoon tarvitaan aina kaksi. Esimerkiksi epäsiistin ihmisen kanssa seksi on vastenmieleistä. Joiltakin miehiltä unohtuu alapesu ja hammaspesu, ja se karkottaa naisen kuin naisen. Siinä ei auta sitten muut hyvät ominaisuudet. Tärkeintä on siis aivokudoksen laatu ja toiminta, ei määrä.

Kehitysvammaisellakin on varmasti aivot täysin normaalikokoa ja jopa tavallista isommat aivot ja hypotalamus noudattelee keskivertoa, mutta aivojen toiminta ei liity lainkaan kokoon. Lue vaikka jotain tavallisille lukijoille tarkoitettuja tiedelehtiä, niin sivistyt. Todennäköisesti en itse haluaisi seksiä kanssasi, sillä et ole kovin älykäs. Älykkäät ja sosiaaliset sekä mukavat miehet saavat enemmän seksiä.

Sinä et ole valitettavasti mitään näistä. Ainahan tietämättömät ihmiset ovat sortaneet vähemmistöä, ja he tekevät sen juuri siksi kun eivät tiedä asioitten oikeaa laitaa. Ja ihme kyllä laki on näissäkin asioissa heidän suojanaan vaan niitä on ihmisiä jotka eivät edes tiedä miten yhteiskunta toimii joten luulevat että heillä on oikeus sortaa, ja analysoida vento vieraan ihmisen elämää ja jopa aivojen toimintaa, vaikka eivät ole edes neurologeja.

Juuri se näyttää mihin kastiin he kuuluvat. NEITI etsivä, nostan hattua sinulle. Skeidaa väittää,että mies kiinnostuu miehestä,jos ei saa naiselta. Kyllä tuon teorian keksijä on niin metsässä, kuin vaan voi olla. Tämä on turha kommentti, joka on sanottu varmasti muutamaan otteeseen. Viestisi on täyttä bullshittiä. Ei tuo oikein istu ja sovi tommonen ajatusmalli Hah vai naisen aivot miehen kehossa? Kaksi vuotta seurustellut eikä kertaakaan seksiä.

Kun puoli vuotta olin ilman ollut, kyselin isännältä, onko tämä kenties homo. Siitäkös tämä kimmastui, ja sängyssä ne harvat kerrat kun yhdessä olemme olleet olen saanut vain selkää katsella.

Ai miksikö en vaihda? No, viiskymppisillä ei ole paljon valinnanvaraa. Sitäpaitsi se seuraava voisi olla vielä typerämpi kuin tuo nykyinen. Älyllinen kommunikaatio on kyllä ajoittain jopa hienoa, mutta tuo fyysinen puoli tökkii pahasti. Hermeliina51 Mitä oikein sanot? Tee kuten minä ota vähän nuorempi niin olette samalla aaltopituudella. Jos ei mies halua tai voi niin silloin voit kysyä häneltä MIKSI, voi olla potenssi ongelmia ja niihin on monet keinot avuksi.

Buddhalaisuuden yks itärkeimmistä tavoitteista on himosta vapautuminen, siis seksiä harrastavat ihmiset ovat tavallaan apinoita joita paritteluvietti riivaa. Kerran Hannu Karpon ohjelmassa haastateltiin maksullisia naisia käyttävää vanhaa miestä ja jo hänen katseestaan näki että todella sairas mies oli. Siis seksi on hyväksi jotta ihmiset lisääntyvät mutta se tyyneys ja hioutuneisuus mitkä buddhamunkeissa on vaatii ajatusmaailman muuttamista.

Unohtakaa kaikki ihmisten ja naisten reiät!! Muuten ok, mutta ota myös kaikki ihmiset huomioon. Sinun olisi pitänyt sanoa: Asiahan on kyllä niin että sillä seksillä naiset yrittävät hallita miehiä. Kun naiset tietävät että miehet ovat keskimäärin huomattavasti älykkäämpiä, tunnetasolle etevämpiä, fyysisesti vahvempia, psyykkisesti ylivoimaisia niin naisille jää ainoaksi keinoksi yrittää edes jotenkin pärjätä miehille se pillun pihtaaminen, tai yletön jakaminen.

Normaali heteromies haluaa kyllä naida riittävän usein, monille naisille liiankin usein. Mutta naiset keksivät jos jonkinlaisia paskapuheita, milloin saavat liikaa, milloin liian vähän ja aina on syy muka miehissä. Totuus on kuitenkin että se syy tai syyt ongelmiin löytyvät aina, siis aina, naisista. Tunnekylmiä ja frigidejä naisia on nykyisin suuri osa nuorista uranaisista.

Ainoastaan uraansa edistääkseen ovat valmiita tyrkyttämään tussuaan pomoilleen, ja miesparat menevät lankaan, uskovat että ovat niin vastustamattomia että naiset leviävät luonnostaan heidän matrasseikseen.

Siinä miehillä se järki seisoo yhtäaikaa sen kalun kanssa. Muutoin mies on aina ylivoimainen naisen suhteen.

Kai luonto on sitten antanut naisille edes yhden keinon jolla yrittää hallita miestä. Mutta surkeaksi yritykseksi se aina jää.

Siksipä miesten kannattaisi hoidella naimahommansa kunnon ammattihuorien kanssa, saa kunnon seksiä eikä tarvitse karistella takertuvaa ja ruikuttavaa naista hihoistaan. Naisethan myyvät tuheronsa, siis menevät naimisiin vain saadakseen itselleen varman elättäjän.

Sinä oikea totuus Tasa arvoinen kypsä suhde ei tunne termiä hallita joten siellä 40 luvun åuolella ehkä oli niin , mutta ajat ovat muuttuneet kääppänä. Nainen on viisaampi mitä mies, nainen on henkisesti vahvempi mitä mies,Älykkyytä kävin juuri kaupassa katselemassa kun oli mies kassalla, ei sillä raukalla oikein nuju pelannut. Tekee sängyssä samat kuviot joka kerran ja vaatii koko ajan jotain itselleen, Tuollaista miestä ei kukaan kunnon nainen kestä kauaa ja se tunne että alkaa oksettamaan vaan hänen tyylinsä leikkiä MIESTÄ ja luulla että hän on jotain erikoista, niitä näkee usein kanarialla, ensinnäkin pukeutuminen näillä luomakunnankruunuilla se on kun hei auta, tyylillä ja sitten haistaan mulkulle että oksennus meinaa tulla, muutama hammas kadonnut , mutta poka on vaan tyhmän leuhkaa.

Ihanaa että minulla on mies joka ymmärtää ja on ihana kaikin tavoin, sellaista miestä katsoo aina ylöspäin. Ja sitten se elättäjä, skin kuuluu sinne 40 luvun kieppeille, naiset ovat töissä nykyisin ja heillä on omat tulot ja paremmat usin mitä tällä halpa heikillä joten hyppääppä nykyaikaan fossiili sillä ajat vat muuttuneet jo kauan sitten. Me naiset tehdään tänään ihan miten meillä huvittaa ja sekös pännii diktaattoria. Älähän lässytä fossiiliakka, mitään et näy ymmärtävän asiasta!

Minulla sentään omakohtaista kokemusta näistä asioista. Kolme akkaa olen alistanut ja sitten heittänyt pellolle, kun ovat alkaneet vikistä jotain oikeuksistaan. Nuorempaan ja tuoreempaan pilluun olen aina vaihtanut. Sitten kun alkaa kyllästyttää niin seuraava pillu käyttöön. Ja vitut minä akan löpinöistä sängyssä, riittää kun tai jos minä saan tyydytettyä tarpeeni. Parhaat kyydit saan kuitenkin ammattihuoran kanssa, huora osaa hommansa, on harjoitellut riittävästi.

Enkä tyhmää, liian tyhmää, akkaa kauan elätä. Myös jos kyllästyn niin vaihtoon vain. Minulle akan turha inistä mistään tunteista, omistaan. Riittää kun minun tunteeni ovat kunnossa. Naisen tehtävä on pitää mies tyytyväisenä, ei muuta. Herregud - millainen junttisika! Viemäristä alas tuollainen panssariaivoinen äijä! Hei, älä alennu tuollaisen mielipiteen esittäjän kanssa keskustelemaan.

Ilmoittaa ylläpitäjälle pitäisi noin huonosta nettikäytöksestä, suorastaan puoliriko Ikävä kyllä näin naisena ja kyynikkona pitää sanoa, että suhteenne ei vaan toimi enää. Tässä taas joku homo yrittää sälyttää oman homoutensa naisen syyksi. Nyt on ilta lääkkeiden aika älykääpiö, ja sitten vahti laittaa sut sänkyyn.

Se ressukka puhuu viisaudesta ja näyttää kirjoituksillaan minkä asteen viisautta hän omaa. Oletkos käynyt Taimaassa nyt vähään aikaan. On se vaan niin että kun on iso turpa niin ei sitten muuta näytä olevankaan.

Et ole kiihottava Kenellä muutenkaan seisoisi ylipainoisen lyhyeksi kynityn punafemakon kanssa? Miten nainen kynitään lyhyeksi?

D Ja mikä on punafemakko? Mies jonka älykkyys on tuolla tasolla jaksaa kyllä aina etsiä sitä vikaa kaikista muista kuin itsestään. Ehkä sitä naistakaan ei kauheasti kiinnosta huolehtia itsestään jos mies on tuollainen parkuva mätisäkki joka vain valittaa ja arvostelee omaa naistaan vaikka olisi minkä näköinen. Jos alusta asti kitistään, huomautellaan ja tehdään selväksi kuinka riittämätön se oma nainen on ja kuinka paljon parempia kaikenmaailman pornotähdet ovat niin onko ihme jos nainen antaa olla ja ajattelee ettei saavuta mitään vaikka yrittäisikin olla mieliksi?

Aina löytyy jotain valittamisen aihetta.. Ja mitä aloitukseen tulee, itse olen sitä mieltä että noin naurettavia väitteitä keksivät vain säälittävät piiloh. Tulkaa nyt vain rohkeasti sieltä kaapista ulos ja myöntäkää olevanne homoja, ihan reilusti vain, eikä se ole kenenkään vika.. Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja; esimerkiksi miesten aivojen vasen ja oikea puoli ovat hiukan erikokoiset, toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset.

Tieteellisten tutkimusten mittauksissa todettiin, että homoseksuaalisten miesten aivot muistuttavat enemmän heteroseksuaalisten naisten aivoja. Samoin homoseksuaalisten naisten aivot muistuttavat heteroseksuaalisten miesten aivoja. Sekä heteroseksuaalisilla miehillä että homoseksuaalisilla naisilla lesboilla aivot olivat lievästi epäsymmetriset siten että aivojen oikea puolisko oli suurempi. Heteroseksuaalisilla naisilla ja homoseksuaalisilla miehillä aivojen vasen ja oikea puolisko olivat symmetriset.

Eli homomies on naismies ja lesbonainen on miesnainen kuten aloittaja sanoi. Jo aiemmin on osoitettu että hetero- ja homoseksuaalisilla on eroja aivojen aktiivisuudessa sellaisten toimintojen yhteydessä, jotka liittyvät seksuaalisesti kiihottavien kuvien katselemiseen ja ihmisen feromonien eli seksuaalisesti houkuttelevien hajujen haistelemiseen.

Mantelitumakkeissa on havaittu sukupuolesta riippuvia eroja. Heteromiehillä oikeanpuoleinen mantelitumake on kytköksissä useampiin aivojen alueisiin kuin vasen ja heteronaisilla vasemmanpuoleisella mantelitumakkeella on enemmän yhteyksiä muualle. Miesten ja naisten mantelitumakkeiden yhteysalueet poikkeavat lisäksi toisistaan.

Homomiesten ja heteronaisten mantelitumakkeiden yhteysalueet olivat samanlaisia ja toisaalta homoseksuaalisten naisten ja heteromiesten yhteydet olivat samanlaisia. Jo vastasyntyneillä poika- ja tyttölapsilla on näkyvissä ero aivopuoliskojen symmetriassa jonka alku on siis sikiöaikana.

Vaikka aivot kehittyvät aikuisuuteen asti, peruspiirteet eivät tässä suhteessa muutu. Eli jo sikiön ultraäänitutkimuksella pystytään selvittämään onko syntymässä oleva lapsi homo tai lesbo vai normaali. Yhdeksi miesten homoseksuaalisuutta edistäväksi tekijäksi on arveltu poikasikiön liian vähäistä altistumista mieshormoni testosteronille. Homoseksuaalisten naisten osalta on vastaavasti arveltu, että he ovat sikiöaikana altistuneet liikaa testosteronille. Jokainen voi käydä kuvauttamassa omat aivonsa jolloin selviää mikä olet?

Pitäiskö ihmiset jakaa näin moneen ryhmään: Laitappa vielä lähteet noista sun tutkimuksista, jotta tekstis olis uskottavaa. Ja mielellään käytä tutkimuksia, joiden objektiivisuus, validiteetti ja reliabiliteetti on kunnossa. Noita tutkimuksia toki on tehty, mutta kritiikkiäkin niitä kohtaan on tehty. Mm, että niitä ei ole toteutettu tarpeeksi kattavalla koeryhmällä ja niitä ei ole toistettu tarpeeksi usein, jotta tutkimustulos olisi luotettava ja laajalti yleistettävissä.

Äläpä myöskään vedä omia yksinkertaistettuja johtopäätöksiäsi toisten toteuttamista tutkimuksista, siinä mennään helposti metsään. Transsukupuolisuuden yhteydessä on huomattu, että heillä todellakin näyttäisi olevan miehen aivot naisen ruumiissa tai päinvastoin.

Transsukupuolisuus on kuitenkin riippumaton seksuaalisesta suuntautumisesta. Transsukupuolinen voi siis olla homo tai hetero. Eli siis kehoon syntynyt, miehen aivoilla varustettu henkilö voi korjausleikkauksen jälkeen olla miehen kehossa, miehen aivoissa, miehistä kiinnostunut. Tai bi tai pan. Tän voi lukea vaikka wikipediasta. Mihin tuohon kartallesi sijoitat biseksuaalien kaiken kirjon?

Kuvaus edellä mainittujen ryhmien aivoista? Ihmisen seksuaalisuus ei ole yhtä kuin seksi ja hormonit. Se ei ole mikään yksinkertaistettavissa oleva asia, vaan jotain kokonaisvaltaista ja monimutkaista.

Korjaus loppupään transsukupuolisuutta koskevaan lauseeseen kun sieltä jäi sana pois: Ei siinä mitään aivokuvauksia tarvita jotta näkee kenellä aivot ovat "väärin päin". Tuossa on juuri ne monta yksittäistä eri aivoalueita käsittelevää tutkimusta, jotka vaatiivat vielä toistokertoja, suurempaa populaa ja lisätutkimusta ennen kuin voidaan tehdä päätelmä siitä, että suoraan jonkin aivoalueen koko tai linkittyminen on homouden aiheuttaja.

Eräässäkin tuolla mainitussa feromonitutkimuksessa oli tutkittu jopa 12 lesbonaista. Aika kattava otos tehdä yleinen päätelmä ; Noissa tutkimuksissa ei muuten tehty yleistä päätelmää seksuaalisuuden muotoutumisesta, vaan tutkijat esittivät erilaisia mahdollisuuksia aivoalueiden yhteydestä seksuaalisuuden psyykkisiin toimintoihin.

Sen sijaan tälle palstalle kirjoittelevat tekivät omia päätelmiä ja totuuksia artikkeleista. Noi tutkimukset on edelleen hyvin mielenkiintoisia, mutta ei näy mainintoja miesnaisista ja äidin viasta ja naisten viasta.

Ihminen on kuitenkin psykofyysissosiaalinen olento, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Niin se tiede nykyään kelaa Minä tiedän ainakin mikä olen ilman kuvuttamisia. Ja minun aivojeni aktiviteetti vaihtelee silloin jos olen tehnyt töitä kovasti, tai vastaavasti levännyt, joten paljon on teorioita näistä asioista ja ihmiset jauhavat homoista alituiseen ihan kuin he olisivat jotain erikoisia, homoja on aina ollut olemassa hormooni vaikutteisia äitejä joten en voi käsittää miten hetero miesten aivot on kyhätty kun kuuntelee heidän homojen haukkumisiaan, varmaan joku juoru geeni joka hetero miehillä on pullistunut, ja sen mukana verenpaine nousee ja aiheuttaa ihmeellisen raivarin viattomia ihmisiä kohtaan ja vielä ovat päättäneet alkukantaisin tavoin että homoja ei niinkuin saisi olla , ja jos on niin pitäisi syödä tabletteja että tulisi OIKEAKSI MIEHEKSI juoruja puhumaan ja muiden ihmisten olemisia ja tekemisiä vatkomaan, sellainen on hetero mies ja se tulee suoraan aivoista.

Minä olen naisellinen nainen ja osaan ne miestenkin hommat tarvittaessa, ja seksi luontuu jos on kaveri joka sen osaa, eikä mikään tollo, siis naisellinen nainen omaa myös seksi elämän, joten ei oikeastaan kannattaisi keskustellakkaan näistä asioista sillä se on niin yksilöllistä, kaikilla meillä on tyylimme ja tapamme eri tilanteessa, ja reagoimme erilailla samoihin asioihin.

Naiset voivat halutessaan jo sikiöaikana testata onko syntyvä lapsi normaali vai onko kromosomi ja aivojen erot ns. Mikäli aivojen symmetrisyys tai epäsymmetrisyys näkyvät jo ultraäänitutkimuksessa?

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs