Lesbot rakastelee seksikkäitä miehet homo

Jokainen useat, jotka väittävät toisinkin tarvitsee tietynlaista läheisyyttä. Pitkään ajattelin, että pehmolelut auttaa. Sotkuset ajatukset selviää varmaan parhaiten kirjoittaen juurikin. Luulen, että sait parhaimman olon tekstin kirjoittamisesta, eikä kommentit enää vaikuta yhtä paljoa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tee kuten parhaaksi tunnet tilanteissa, jotka tulee vastaan. Anna kun mää annan vinkin.

Etsi seksiseuraa miehistä sekä naisista esimerkiksi iskurissa tai www. Tee vertailu kummasta pidät enemmän naisista vai miehistä. Voi harrastaa ihan vapaasti molempien kanssa. Ite olen nuori alun tuntumassa syntynyt mies ja haluan joskus penist mun peppuun ja joskus kiva paneskella naisten kanssa.

Treffihakujen kautta on ollut kyl helpompi saada penist peppuun ku naisia. Pitkat hiukset oli ennen ponnarilla ja se autto miesten saannissa. Avoimuus ja bi-miehet kunniaan! Kiitos rohkasevasta viestistä ja muutenkin tuli hyvä fiilis tuosta kommentista.

Ehkä kaikki nykypäivän luoma paine tekee tän ahdistavan olon, kun pitäis niin kovasti olla jotain tai kuulua johonkin mutta tuntuu hyvältä ajatus että vois vaan olla. Olematta mitään tiettyä ja määrättyä: Suosittelen ettet lokeroi itseäsi. Ihminen kuitenkin on alati muuttuva persoona, ei oo hyvä ajatella itseään johonkin muottiin ja sovittaa sitten elämän aikana itseään koko ajan siihen.

Sen sijaan, että hämmentäisit itseäsi kyselemällä alinomaan, että "mikä mä olen, kuka mä olen", opettele ajattelemaan, että "mä nyt olen tällainen tällä hetkellä, katsotaan millainen seuraavalla hetkellä": Feeling the same way! Luin muistaakseni Tiede-lehdestä, että jos aloittaa seksisuhteet muiden ihmisten kanssa vasta myöhemmällä iällä eli ei ihan teininä niin se on tutkimusten mukaan ihan hyvä asia parisuhteiden kannalta, niistä saattaa tulla fiksumpia ja kestävämpiä.

Ja jos seurustelukokemukset tulee aloitettua vasta parikymppisenä niin et ole ainoa. On ollut kanssa samanlaisia kokemuksia. Jos seksi miesten kanssa ei kiinnosta, niin sitten ei kiinnosta, eikä sitä tarvitse harrastaa. Sama juttu naisten kanssa. Luultavasti oikea tyyppi ei ole vielä kävellyt vastaan, itselläni kysymys oli siitä. Herkkiä ja ihania miehiäkin on, tilaisuus kannattaa toki antaa, jos siltä yhtäkkiä tuntuukin - sittenpähän on tullut kokeiltua.

Mutta toisaalta, joku kaltaisesi tyttö saattaa kaivata juuri sinua. Tai sitten kyseessä on hermafrodiitti tai transsukupuolinen tyyppi. Joka tapauksessa, en pidä todennäköisenä, että onnistut pakenemaan rakkautta, jos annat sellaiselle tilaisuuden!

Ei se tarkoita välttämättä baarista yhden yön tuttavuuden perään lähtemistä. Tsemppiä, eiköhän se taivas ole tummin juuri ennen auringonnousua! Olen jo 54v ja voin sanoa että aika tuttua tunnetta on. Joskus sun ikäisenä kokeilin naisen kanssa oloa, seksuaalisesti, pariin otteeseen, ei se kyllä oikeen tuntunut miltään.

Miehet sen sijaan saa aikaan tietyn tunteen, vaikka ihan kaupassa joku miehinen partaveden tuoksu, saa aikaan sekssävytteisiä ajatuksia aikaan mutta silti ihailen ja pidän tietynlaisia naisia hyvinkin puoleensa vetävinä, esim Jennifer Lopets on hyvin seksuaalinen mielestäni.

Oisko niin että tunnet vaan seksuaalisuuden ihmisessä voimakkaasti, olematta silti lesbo. Ja mitä tulee sitoutumiseen, niin mikä kiire, olet vasta 21v. Seksuaalisuus ei ole mikää toisen ihmisen mielipide, vaan oma ominaisuus. Esimerkiksi voimakkaasti seksuaalinen ihminen ei edes todennäköisesti ole erityisen seksikäs, eikä seksikäs ihminen välttämättä ole voimakas seksuaalisuudeltaan.

Luettuani kertomuksesi, olet epävarma resukka jolla ei kikkelitoimi. Miksi et kokeile molempia sukupuolia, jos se on sinulle niin tärkeä asia, mutta suurin vika on juuri siinä attä et saa kikkeliäsi juhlakuntoon. Eiköhän kirjoittaja ole kuitenkin ihan vain nainen, jolla ei mitään kikkeliä ole.. Onko kaikilla BMW-faneilla sama ongelma, ei kykene ymmärtämään lukemaansa?

Onneksi teidän ei tarvitse opetella koko auton nimeä kuten meidän MB-kuskien. Harrasta seksiä molempien kanssa niin näet kumman kanssa on nautinnollisempaa sekä henkisesti ja fyysisesti. Saat sitten selville kumman kanssa voit alkaa elämääsi rakentamaan. Mitä varten onnistunut ja hyvä parisuhde tarvitsisi seksiä?

Kuulostaa sunkin olettamukset kovin rajallisilta. No en suosittele kokeilemaan hepposin perustein, miehet esimerkiks levittää sitä papiloomavirusta. Et kertonut, oletko ollut jo seksuaalisesti aktiivinen. Minusta kuulostaa, että nauttisit ehkä enemmän arjesta ja läheisyydestä naisen kanssa. Seksifantasiat ovat harmittomia ja jokaisella on niitä.

Harva lähtisi oikeasti toteuttamaan fantasioitaan ja kokee että niitä on parempi vain ajatella makkarissa kuin toteuttaa tosi elämässä. Tosin voihan olla että myöhemmin alat kallistua enemmän miehiin tai sitten todellakin olet bi. Älä ajattele itseäsi minään kummajaisena.

Teksti oli kuin täsmälleen minun kirjoittamani, ainoa poikkeus oli että olen itse vuotias. En ole koskaan seurustellut enkä harrastanut seksiä, haluaisin olla miesten kanssa ja naisten kanssa sillä ehdolla että ensisijaista olisi rakkaus eikä seksi.

Miehen kanssa voisin olla pelkässä seksisuhteessakin, mutta tuskin naisten kanssa. Luultavasti tämä on sitten biseksuaalisuutta, mutta vaikea tietää kun ei pääse kokeilemaan tosielämässä. Paras kumppani olisi sellainen hieman naisellinen mies: Huoksu kertoo minusta, Sinusta ja hänestä? Huomasitko, että eläimet viestivät meitä ihmisiä paremmin kiinnostuksensa, halunsa ja tunteensa.

Ne aistivat hyvinkin kauas mieluisan kumppanin. Sanoisin että olet bi joka tykkää enemmän naisista, miehistä vähemmän. Ota yhteyttä paikkakuntasi mielenterveystoimistoon. Terve ihminen ymmärtää sukupuolten erot. En ota, minulla ei ole mitään ongelmaa. Onko mielenterveystoimistossa sellaisia ihmisiä jotka ymmärtävät sukupuolten erot? Nykyisin kun ihmisiä ei enää pakoteta johonkin tiettyyn malliin lapsesta pitäen ja saadaan tutkia aidosti, mitä kukin on, ei tuo mielenterveystoimisto ole oikea osoite.

Ainoa "parannuskeino" on aika ja jopa kokeilut, hyvin usein nuoret kokeilevat eri juttuja, koska maailma on valmiimpi myös erilaisille parivalinnoille kuin ahdasmielisessä menneisyydessä. Ei se tee ihmistä lesboksi, homoksi tai bi: Nuorille on tyypillistä kokeilla erilaisia asioita, niin seksuaalisuudenkin puolella ja on mielestäni hyvä ettei pakota itseään kokeilemaan mitään mihin ei ole valmis.

Anna itsesi kasvaa ja kehittyä rauhassa, älä välitä ympäristön mahdollisista paineista. Ei ole minun ongelma, hetero olen, mutta nainen ei kelpaa. Kokemusta liikaa, siis naisilla. Uskoisin, että olet kirahvi. Monesti ulkopuoliset hämmentävät ajatuksia. Ei aina, mutta usein. Nekrofiilien mielestä seksi ruumitten kanssa on ainoaa oikeata seksiä. Mitä se nekrofiili mahtaa tarkoittaa. Aukko myös lukutaidossa, sekä luetun ymmärtämisessä, siksi emme kykene auttamaan sinua. Siinähän se juuri lukee.

Kuinka tyhmä ihminen voi olla? En minäkää tienny mitä e tarkoittaa. Täällä kun ihmiset kirjoittaa tolleen et joku jotain jne ja ei mitään selitystä tai faktaa. No kiitos että toinen kirjoittaja selvensi senkin. Moni voi kokea enemmän yhteyttä yhteisten juttujen kautta naisten kanssa varsinkin tullessaan haavoitetuksi miesten taholta.

Älä kuitenkaan sekoita seksuaalisuutta siihen. Vaikka joku ikävä seksikokemus miesten kanssa on jättänyt ikävät muistot, ei sen tarvitse johtaa bi-seksuaalisuuteen. Kyllä niitä mukavia ja ihania miehiä voi löytää. Pakko se on vaan uskoa siihen. Aloittaja kyllä kirjoitti, ettei ole harrastanut seksiä kummankaan sukupuolen kanssa Viestiäsi lukiessa ihmettelin mielessäni että olenko käynyt yöllä väsyneenä tänne avautumassa niin etten itse sitä muista kunnes huomasin että ikä ei täsmää enkä itse koe enään olevani hukassa itseni kanssa.

Ymmärrän hyvin tuntemuksiasi itsekkin vastaavanlaisia kokeneena. Kuten jo taisit itsekkin huomata, puhuminen auttaa jo anonyymina netissä kirjoittamisen muodossakin mutta suosittelen lämpimästi keskustelemaan ihan oikean ihmisen kanssa.

Minä vastaan kysyjille yleensä olevani bisse tai pan, joskus harvoin jopa hetero tai lesbo jos siltä tuntuu. Loppujen lopuksi en kuitenkaan koe kuuluvani minkäänlaiseen lokeroon ja olenkin sinut sen kanssa, ihastun ja rakastun juuri keneen haluan! Ei tuossa ole mitään omituista, ei ihmisiä pidä lokeroida, eikä sinunkaan pitäisi yrittää tunkea itseäsi mihinkään muottiin.

Tuollainen saa vain pääsi sekaisin, kuten tekstistäsi näkyy. Olen itse pian 23 vuotta nainen , enkä ole harrastanut seksiä vielä kenenkään kanssa. En vain ole vielä törmännyt sellaiseen mieheen jonka kanssa haluaisin mennä pidemmälle..

Mutta olen täysin sinut asian kanssa, toivon että sinäkin vain katsoisit elämääsi päivän kerrallaan ja nauttisit, antaisit virran viedä! Älä pakota itseäsi tekemään mitään mikä ei tunnu sydämessäsi oikealta! He saavat seksuaalista nautintoa ulosteilla leikkimisestä.

Itse myös kokenut olevani A-sexuaali, teini-iässä. Aloin seurustella ekan kerran vuotiaana, olen nyt vuotias, ja ollut vain tämän yhden kanssa koko elämäni aikana! Luulen vaikuttaneen myöhemmällä iällä, rennomman ja estottomamman käyttäytymisen vaikuttaneen parin löytymiseen. Paljon vaikutti myös, että aloin streittariksi vuotiaana, jolloin estot ja viha vahvistuivat hetero - ihmisiä kohtaan, eli yleistin kaikki pojat ja tytöt säädyttömiksi, kun näin miten tytöt jakoivat itseään bileissä ja pojat luonnollisesti kerskailivat näillä, -monenko kanssa olivat olleet ja pettäneet.

Kun kotonani oli opetettu, että hääyönä ollaan vasta sellain!! Mutsin opetus oli aina, pyydä puhtautta, saat eheyttä ole iäti nuori. Ja ennen kuin meet sekoilee kaikkien kaa, nii kannataa muistaa toi! Koska myöhemmin, kaikki painaa taustalla parisuhteessa!!! Eli kullanarvoinen vinkki, jos haluat hyvän, ikuisen avioliiton, älä tuhlaa itseäsi! Se ei ole tie onneen!! Voit kysyä sitä vaikka keneltä, kenellä on näin paska elämä!!! Ärsyttää tuo, että nainen aina vaan "jakaa". Ihan kuin ne pojat ei huoraisi ihan samalla tavalla.

Opettele edes kirjoittamaan sna oikein, se on aseksuaali ei a-sexuaali. Nainen-uloste suhde on ainoa toimiva. Auttaisiko tämä tieteellinen totuus määrittelemään mikä olet: Kun homo oli äitinsä kohdussa, äidillä oli hormoonihäiriö joka johti siihen että homon aivot jäivät naisten aivoiksi, eivätkä kehittyneet miehen aivoiksi kuten geenien mukaan olisi pitänyt tapahtua.

Kaikki sikiöthän ovat aluksi naaraspuolisia ja vain riittävä määrä mieshormoonia tekee miehestä miehen! Homomiehiin tulisikin suhtautua kuten naisiin. Mielestäni poikkeavuus tulisi rohkeasti tunnustaa ja kohdella homomiehiä eritavalla kuin normaaleja heteromiehiä, koska kohdellaanhan heteronaisiakin erilailla kun heteromiehiä? Homojen syrjintä joutuu siitä että normaaliheteromiehet huomaavat heti että homossa on jotain vialla aivan kuten useimmat huomaavat muut kehityshäiriöt.

Jos suoraan tunnustettaisiin että "hei vaikka näytän mieheltä, minulla on naisen aivot", niin heteromiehet voisivat kohdella homomiehiä kuin naisia? Koska eihän nainenkaan muut mieheksi vaikka pukeutuisi kuin mies? Ihmiset pitäisikin jakaa näin moneen ryhmään: Lesbolla on päinvastoin, sikiöaikana tullut liikaa mieshormoonia, josta syystä hänen aivonsa muistuttavat enemmän miesten aivoja eli ovat epäsymmetriset.

Naisten aivojen kuuluu kiihottua miehestä ja miesten aivojen naisesta. Jos joku näyttää naiselta mutta kiihottuu naisesta, saattaakin olla että hänellä on tyypillisen heteromiehen aivot jotka luonnollisesti kiihottuvat naisesta mutta seksi miesten kanssa oksettaa? Aivokuvauksella voidaan varmistaa mikä on. Sillä saadaan selkeä vastaus siitä onko jonkun yksilön aivot tyypilliset miehen vai naisen aivot vai jotain siltä väliltä.

Ei pidä paikkaansa tämä väite aivokuvauksesta ja suuntautumisen selityksestä kaikissa tapauksissa. Miten lie nää linnakundit, näyttäävät aika heteroilta semmosia kovia jätkiä kun ovat , kun ovat ilman pillua riittivänän kauan, alkaa jonkun nätin pojan perse kiinnostamaan.

Mä sanosin että bi-seksuaaleja. Minun mielestä on täysin luonnollista että valtaosa väestöä on kiinnostunut enempi tai vähempi molemmista sukupuolista. Individualisti on henkilö joka on aidosti itsensä. Eli siis oma "tapauksensa". Juntti taas sellainen joka menee yhteiskunnan asettamiin raameihin ja toimiin sen mukaan. Juntti huutaa, vitun homot, mä en ainakaan ole! Mistä se viha ja halveksunta oikein tulee? Kun tekee asiat niinkuin itse haluaa, saa aina koirat haukkumaan.

Ja sekun on niin että yhteiskunta on aina rakennettu sellaiseksi jossa halutaan kaikki jotenkin "normalisoida". No, älykäs ihminenhän ei kunnioita tällaisia arvoja ollenkaan.

Täällä ei ole normaalia ihmistä. Kysy joltain psykiatrilta tai psykologilta, tämä henkilö tietää tästä asiasta parhaiten totuuden. Ootkohan sä joku kaappihomo joka on koko ikänsä hakenut hyväksyntää heteroporukassa?

Kauheeta selitystä asiasta, itsetutkiskelu tuosta haisee. Tottakai suurin osa miehistä sijoittuu lähemmä miesten päätä ja naisista naisten päätä, mutta lesbot ovat lähempänä miesten päätä kun muut naiset ja homot ovat lähempänä naisten päätä kuin muut miehet. Kun koitatte väittää että kaikki jotka vihaavat homoja, ovatkin oikeasti itse homoja ja siksi vihaavat niitä koska vihaavat omaa homouttaan, niin samalla logiikalla kaikki jotka vihaavat pedofiilejä ovat itse pedofiilejä jotka vihaavat omaa pedofiiliyttään?

Heteromies kiihottuu naisesta ei miehestä. Koitat siis väittää että tiedemiehet jotka tekevät aivotutkimusta ovat "kaappihomoja, jotka on koko ikänsä hakenut hyväksyntää heteroporukassa"? Julius Caesar oli sitten naisellinenko? Naismaiset homomiehet ovat aktiivisia ja media ottaa tarjonnasta omansa. Heteromies ei kiihotu homoista vihamielisesti.

Toki on vaikea erottaa opittua vihaa ehdollistettuna kaytoksena ja siita, mika kehittyy raivoavista tukahdutetuista latentti homo fiiliksista. Se on vaikeata sanoa, koska ei voi kurkistaa aivojen sisalle. Ulkomuotosi voi olla maskuliininen koska omat pallisi tuottavat mieshormoonia. Siitä huolimatta SIKIÖ aikana et ole saanut tarpeeksi mieshormoonia, vaan aivosi ovat jääneet naisten aivojen kaltaisiksi eli ne ovat symmetriset, toisin kuin jos olisit oikea aito heteromies, aivosi puoliskot olisivat erilaiset, erikokoiset ja toimisivat erikseen.

Tottakai nainenkin muuttuu miehen näköiseksi kun heille antaa mieshormoonia, muttei se enää niitä aivoja muuta miehen aivoiksi. Sikiövaiheessa tapahtunut kehityshäiriö on pysyvä. Itse asiassa Y-kromosomi tekee miehistä miehiä, ei mieshormoni Taidan ymmärtää sinua, vaikken ihan samalla tavalla ajattelekaan kuin sinä: Olen oikeastaan suudellut vain tytön kanssa.

Seksiä en ole koskaan harrastanut edes yksikseni.. Mutta jos ajattelen seksiä, ajattelen sitä miehen kanssa. Haluaisin seurustella miehenn oikeastaan sen paremmin tutustunut. Ehkä pitäisi, Olen tavannut monia kivoja poikia mutta jostain syystä en ole koskaan ihanstunut kehennkään mieheen tai poikaan. Olen kai vähän ujo myös. Yhteen poikaan olen ehkä ihastunut, kun oikein ajattelen, mutta en tiedä miten tutustuisin häneen paremmin muuten kuin kaverina D Mutta täytyy munkin sanoa, että vaikken kauheen helposti ihastu, naisiin olen elämässäni tähän asti ihastunut..

Jotenkin kiinnitän huomiota enemmän kauniisiin naisiin. Kyllä joskus kiinnitän huomiota komeisiin miehiinkin, mutta miehiin ei kai vain ihastu vain olemuksen ja ulkonäön perusteella.. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Aseksuaalisuus on laaja kirjo, siihen kuuluu myös demejä ja harmaita. Kommenttejani ja mietintöjäni seuraavassa suuntautumisestasi, joudut tekemään itse lopullisen mietintätyön. Jos et halua kenenkään ulkonäön perusteella seksiä hänen kanssaan, vaan persoona merkitsee.

Harmaassa aseksuaalisuudessa voi olla yes tai no vastaus mihin tahansa allaolevan linkin laatikon kohtaan, minulla se on viimeiseen eli secondary sexual desire on no. En itse ole halukas tuottamaan toiselle seksuaalista nautintoa, se ei ole ilkeyttä, vaan muuta. Mutta jos kipinää ei löydy henkisellä puolella ihastusta miehiin, sanoisin, että olet homoromanttinen.

Määrittelen itseni harmaaksi aseksuaaliksi sen vuoksi, että romanttinen kuvioni on hieman tavallisesta poikkeava, en tunne olevani täysin tätä tyypillistä romanttista kulttuuria. Suhteesi miehiin kuulostaa platoniselta rakkaudelta, aromanttisuutta miehiin? Romanttisuudessa on enemmän kyse tunteista kuin teoista. Tsemppiä määrittelyyn, tuo ulkomaalainen sivusto on hyvä, sieltä saa hyviä vastauksia ja netistä voi hakea tietoa myös, suomeksi tuskin löydät parempia neuvoja mitä kirjoitin sinulle, näin arvelen oman kokemukseni pohjalta.

Olen mies ja kiinnitin huomion sellaiseen että olet etsinyt miehiä ihan väärästä paikasta. Puolisoa ei nimittäin kannata etsiä baarista eikä kyllä netistäkään. Paikossa missä on vetäytyviä ihmisiä ja jossa myydään alkoholia tai muuta huumeita on vain alkoholisteja. Ne ei vain vielä tiedä sitä itse.

Sellaiset miehet jotka ovat kiinnostuneita naisissa löytyvät todennäköisesti sellaisista paikosta jossa ei juoda eikä poltella vaan nautitaan naisista ja harjoitetaan vähemmän vahingollisia asioita.

Tuo kun mainitset että haluaisit olla sukupuoliyhteydessä miehen kanssa jota et tapaa enää koskaan on viisasta. Nuo sinun mitä miehenä pidät, ovathan hekin toki miehiä, asianlaita on juuri noin. Mutta sellaisen oikeasti naisista tykkäävän miehen kanssa voi olla. Ilmekään ei hänellä värähdä vaikka tulisit joka päivä vastaan. Sinun täytyy vain jotenkin oppia tunnistamaan sellainen oikea mies.

Minä kyllä sain eräästä tanssiseurasta häädön kun kuulemma tuijottelin naisten rintoja. Jäi mietityttämään että minkälaisten ihmisten kanssa oikein olinkaan tekemisissä. Olenhan minä toki joskus tuijotellut rintoja, silloin kun äiti minua imetti, mutta siitä nyt on jo aikaa.

Siitä kun mies katselee naisen vartaloa ei kannata olla ahdistunut. Jos katselee niin sinulla on miellyttävä vartalo miehen mielestä ja se on merkki myös siitä että mies on ihastunut sinuun. Se on miehelle tyypillistä ja nainen on erilainen eli samanlainen kuin mies. Hänkin nimittäin on kiinnostunut naisten vartaloista. Koita nyt harjaannuttaa miessilmääsi jotta et päästä ohi kun se oikea sattuu kohdalle.

Tämä maailma on yksineläjälle aika turvaton paikka joten sitä kannatta vaikka joitakin yksityiskohtia vähän myös sietää kokonaisuuden takia.

Tai sitten se on se merrki, että heteromies on perverssi, irstas mies ja hänellä on korvien välissä jotain vikaa kun ei osaa normaalisti ja luontevasti sekä kohteliaasti olla naisten seurassa.

Sellainen on tiedätkö poikkeava, epänormaali. On epänormaalia heterolle olla epänormaalin irstas. Jos ei osaa aivoja käyttää mihinkään muuhun kuin 24h tissien ajattelimiseen, on jotain pielessä.

Tietysti voihan se olla, että jos tällainen mies saisi oikeasti tissiä niin paljon, että huh huh, varmaan alkaisi kyllästyttämään ja osaisi jo suunnata ajatukset muuhunkin kuin tisseihin tai alapään asioihin.

Ehkä kyse onkin vain siitä, että siitä puhe mistä puute. Mies ei vissiin ole saanut tissiä kuin vauvana. Alin etsiä että mihin mieheen hän viittaa ja tuli sellainen epäilys että minuun. Jos minua tarkoitat niin sinä noista tisseistä.

Siis minähän olen tanssija ja mieti nyt vähän itsekin. Kun daamilla on korkokengät ja yleensä paritansseissa on niin aina salissa jollakin on ne kaikkein parhaimmat. Vaikka minä nyt tuossa ensimmäisessä kirjoituksessa väitinkin että ei kiinnosta niin ihan rehellisesti sanottuna on kyllä niin että kun ne salin näyttävimmät sopivasti esille pantuna tulevat tuohon kolmenkymmenen sentin päähän silmistä niin kyllä ne ihanalla tavalla haittaavat keskittymistä tanssimiseen.

Sinun täytyy vain asennoitua niin että jos vaikka minä en näihin nyyttikesteihin nimenomaan tässä suhteessa tuo mitään niin joku toinen tuo sitten senkin edestä. En minä ole mikään epänormaalin irstas ja kun tissit ovat tuossa näkökentässä yleensä ne ajatukset päässäni ovat lempeitä ja valoisia.

Minä nyt koitin kysyjälle valottaa asiaa omasta näkökentästäni. Ajattelin että häntä saattaa kiinnostaa miten hetero mies asian näkee. Epänormaalin irstas nimimerkki on todella epänormaali itse. Sitten tuollainen jakaa täydellä vakaumuksella käytösohjeita muille. Kuvittelee olevansa itse se ainoa oikein suuntautunut. Kirkko on juuri tällaisia ihmisiä täynnä. Julistavat tuomiota kaikeille muille. Suuri osa miehistä nautii arkisessa kanssa käymisessä naisen tunnusmerkeistä samalla tavalla kuin nainen miehen.

Ei siinä ole mitään irstautta tai perverssiä. Kaikenlaisia niitä onkin kuin tuo nimimerkki epänormaalin irstas. Kirjoittaja on selvästi mihiä vihaava lesbo. Miehen ei kannata heitä säikähdellä heitä kävelee vastaan aina silloin tällöin arkielämässä.

Nimimerkki epänormaalin irstas on todella poikkeava, mutta ei tiedosta sitä itse. Kannattas etsiä sopiva mies ja sittenhän sen tietää,.. Mutta ei kai sillä niin väliä mikä on, kun on joka tapauksessa ihminen.

Siis sehän on juurikin toisin päin, ei se välttämättä homo jota takapuoleen jyrätään, se mieluummin joka sitä tekee. Miten ihmeessä se saa munansa seisomaan sen peräreiän edessä jos ei olis hiukan homo? Jotkut heteromiehet ovat niin seksuaalisia että ne panee vaikka reikää seinässä. Sillä mihin reikään ne vehkeensä työntää ei ole joillekin mitään merkitystä. Heteromies on silti hetero vaikka työntää vehkeensä jonhonkin reikään. Eräskin mies kertoi joutuneensa pakosta olemaan homojen kanssa, koska hänellä oli niin iso vehje etteivät naiset suostuneet ottamaan sitä sisäänsä!

Ainoastaan homot suostuivat antamaan miehen työntymään heidän peräänsä. Mutta jos miestä kiihottaa vain miehen vartalo ja vehkeet, niin silloin kyseessä on homo. Jos taas mies kiihottuu naisen rinnosta ja muodoista, se on hetero. Totta tuo loppuosa, eli hetero pitää vaan vastakkaisesta sukupuolesta. Mutta tuo naurua kuulosti jo HIUKAN selittämiseltä että "ihan pakosta siis jouduin olemaan noiden homojen kanssa, kun, kun, on kuulemma liian iso tolle naiselle".

Kukaan heteromies EI anna sen naisen panna häntä peppuun vaikka itse paneekin naista peppuun. Mitä jos otat morsiameksesi Mansikin..? Sovit vaan jonkun farmarin kanssa asian. Mikä sitten on normaalia jos jokainen poikkeava tai vammainen voi sanoa olevansa normaali? Eihän muitakaan kehitysvammaisia silti saa syrjiä vaikka heillä tunnustetaan olevan kehitysvamma. Eihän se naistakaan huononna että hänellä on ne naisen aivot?

Olisi paljon helpompaa normaaleille heteromiehille suhtautua homoihin naisena, koska heteromiehet kuitenkin huomaavat että homot ovat jotenkin poikkeavia. Lähes jokainen näkee muutamassa sekunnissa homosta ettei kyseessä ole normaali hetero vaikka se näyttääkin mieheltä. Siitä syrjintä johtuu kun huomataan että jotain vikaa on. Eihän nainenkaan muutu oikeaksi mieheksi vaikka pukeutuisi miehen vaatteisiin?

Samoin homo ei muutu mieheksi vaikka näyttääkin päällepäin mieheltä koska sisällä hänellä on naisen aivot. Kukaan normi heteromies esim. Reetu EI käyttäydy samalla tavalla. Kilju, kikata, pyörähtele tekemässä piruetteja, ym. Jos hyväksytään se tosiseikka että homot ovat enemmän naisen kaltaisia ja heihin tulisikin suhtautua kuten naisiin, eikä kuten miehiin, kaikilla olisi paljon helpompaa hyväksyä kehitysvamma.

Munaa mekkoon, niin löydät oman seksuaalisuutesi. Mitä väliä sillä on, mitä olet. Elä niin kuin itsesi onnelliseksi koet. Se on yhteiskunta kun haluaa lokeroida kaikkea. Parempi kun ei turhia päätä vaivaa turhalla asialla. Voithan olla miehen ja naisen kanssa, jos vaan löydät ihmiset joille tuo sopii. Katso peiliin ja elä aliarvio itsesi , ole vaan oma itsesi ja kasvata itsetuntoasi ja mietippä montako on maailmassa lähes samanlaista ihmistä , jotka vaivaa päätään turhanvuoksi noin pienillä asioilla.

Mikset ostaisi seksikaupasta ns. Ihmisiin voi tykästyä tosi paljon. Ite en silti ilkiäis ikinä sekaantua saman sukupuolen kanssa. Siinä on jotain vastenmielistä Joskus voi tuntua siltä että miehet ei rakasta mitään muuta kuin itseään ja kikkeliään. Mutta on akatkin itsekeskeisiä. Maailmassa on kuitenkin harvakseltaan ihmisiä jotka on syvällisiä ja kiintyvät siihen yhteen.

Baareista tuskin löytää hirveen syvällistä seuraa sellaset jotka etsii sieltä vaan sänkyseuraa. Siis miten joillekin voi olla näin vaikeaa seksuaalisuutensa löytäminen? Siis tässä nyt niin paljon puhutaan pelkästä homosta tai heterosta. Musta kun tuntuu että tässä maailmassa on niin paljon kaappihomoja ettei moni arvaakaan. Eli siis sellasia joilla on vaimo ja lapset mutta tekis mieli homoilla.

No näitähän tietysti pidetään heteroina eivät varmaan tunnusta taipumuksiaan vaikka lääkäri kysys. Niin kuin Jussi Parviainen viisaasti sano "kaappihomot on maailman parhaita näyttelijöitä". Bi-seksuaalisuus on luultavasti yleisempää kuin moni arvaakaan.

Armeijassa oli tällanen luutnantti joka tietysti esitti hemmetin kovaa miestä. Se oli jotenkin humoristista miten sillä kokoajan riitti sitä homojuttua. Jätkät kun oli auton lavalla "ei tarvii pelätä kaverin paisumista, armeijan housut kestää", toinen samanlainen luutnantti ampumaradalla "ei tarvitse yhtään pyllistellä, täällä ei olla koskaan homoiltu", ja kolmas samanlainen luutnantti veti metikössä housut kinttuihin, pyllisti kaikkien edessä ja siellä oli semmoset punaset naisten stringit.

No, joo itsekin oon varmaan varsin kummallinen tapaus Tykkään miehistä, olen ollut miehen kanssa pitkässä parisuhteessa, koskaan en ole harrastanut naisen kanssa seksiä, eikä edes tee mieli. Nyt sinkkuna ollessa haluan panna miesten kanssa ja ihastumiset koen aina miehiin, koskaan en ole ollut naiseen ihastunut, enkä koe mitään tykytyksiä kassajonoissa, paitsi, jos on komea mieskassa Mutta rakastan katsella naisten vartaloita sekä luonnossa, siis niin, ettei kukaan huomaan ja katson myös pornoa ja kiihotun naisten vartaloista Eli minähän se vasta erikoinen olenkin, joskus olen miettinyt olenko bi-seksuaali, mutta oikeesti en voisi kuvitella sekstailevani naisen kanssa.

Herkkänä ihmisenä hieman arastelen sekstailua miesten kanssa, mutta nautin miesten kanssa puuhailusta suunnattomasti Eli mihinkähän tällanen käyttäytyminen luokitellaan??

Niin ja haittaako miestä, jos tunnustan, että tykkään katsella myös naisten vartaloita siis jos olen suhteessa Niin siis unohdin mainita, että oon vuotias nainen Eli en oo mies Olen paljon sinua vanhempi. Olen aina tuntenut itseni ulkopuoliseksi. Aikuisena olen kuitenkin rohjennut olla oma itseni.

Rakastan shoppailua, pidän itsestäni huolta ja pukeudun muodikkasti. Minuun ihastutaan myös helposti, koska en ole suomalaisen miehen peruskuva. Joskus on jopa vaikeaa liikkua ulkona, kun aina joku iskee silmänsä. Ota rauhalliseti ja ota itsellesi aikaa. Sen oikean löytyminen ottaa aikaa, mutta älä tee kompromisseja. Hei minä en jaksa näitä sinun turhanpäiväisiä tiedejuttuja enää. Asia kyllä selviää ihan kun kokeilee. Niinku joku sano, moloa mekkoon riittävästi, jos ei koskaan tuntunu edes yhtään miellyttävältä niin mitäpä sitä sitten harrastamaan.

Kokeilee naista, jos pitää, sitten pitää. Siis mitä mitä helvetin väliä tällä asioiden nimeämisellä on? No ollaan sitten akkoja jos mua alkaakin tuo peppu enemmän kiinnostamaan kun pimppa.

Oon mä muutamaa muijaa kuitenkin pannu. Siis kun olin 13v, mä aina kattelin yhtä muijaa koulussa ihan muna pystyssä. Sitten kerran mä jäin tuijottamaan yhen jätkän persettä ja alko kanssa stondaa.

No pillua oon saanu, tosin en valitettavasti riittävästi saamattomuutta. Mitenhän olis tuo homoilu? Mä taijan vielä kokeilla sitä. Oot just niin kuin minä. Haluan seksiä, mutta en sitten taas kuitenkaan. Mietin, olenko aseksuaali, mutta määritelmä ei kuitenkaan sovi minuun. Ihastuin kerran useampi vuosi sitten mieheen, jota en olisi voinut saada.

Sitä ennen olin kai melko normaali. Hänestä toipuminen kesti monta vuotta. En ihastunut tai tuntenut vetoa ketään kohtaan. Muut ympärilläni pariutuivat ja vain minä jäin yksin. Tapasin aivan ihanan naisen. Hän sai minut epäilemään seksuaalisuuttani, mutta koska en halua pilata välejämme en aio kertoa hänelle mitään. En edes tarkalleen tiedä mitä tunnen häntä kohtaan. Luulen,että olemme soulmateja henkisellä tasolla, sillä ajattelemme aivan samalla tavalla.

En koe olevani lesbo tai edes bi. En ole myöskään täysin hetero. Miehet ovat jollain tasolla se minun juttuni, mutta en tiedä kykenisinkö suhteeseen miehen kanssa. Haluaisin vain käpertyä jonkun kainaloon raskaan päivän jälkeen ja herätä aamulla saman henkilön kainalosta. Siihen voisi kuulua satunnaista seksiä, mutta ei se olisi pakollista.

Haluaisin tuntea, että joku välittää ja on tukena elämässä. Jatka tutustumista itseesi kaikessa rauhassa. Ei ole mitään takarajaa, johon mennessä olisi jo ollut pakko olla kokenut. Sinulle varmasti tekisi kuitenkin hyvää tutustua erilaisiin ihmisiin ihan ystävinä. Jos viettää kovin paljon aikaa omassa seurassaan miettien, ajatukset voi vinksahtaa, kun ei saa vastakaikua muilta ihmisiltä.

Joskus on hyvä ihan vain olla ilman jatkuvaa analysointia. Olet sitä, millaiseksi elämä sinua ohjaa ja mikä hyvältä tuntuu. Ei parisuhteetkaan ole välttämättä "avioliitto loppuiäksi" -tyyppisiä. Aika näyttää sinulle tien, jota pitkin jatkaa eteenpäin.

Jonkun kanssa johon luottaa ja jonka kanssa ajatus ei tunnu vastenmieliseltä. Itse koin olevani lesbo n. Nykyisin koen olevani ehkä jonkinlainen bi-hetero. Seksiä ei ole koskaan ollut naisen kanssa mutta voisi sitäkin varmaan kokeilla.

Miehistä kyllä varmaan pysyvästi noin yleensä ottaen enemmän kiinnostunut kuin naisista. Maailmassa on huomattavasti tärkeämpiäkin asioita. Jumala loi naisen ja miehen ja sanoi lisääntykää ja täyttäkää maa! Sen jälkeen ei tarvi miettiä kenen kanssa haluu olla. Tähän eksytysten tilaan on tultu ,kun on eletty ilman Jumalaa ja hänen hyviä,täydellisiä elämän ohjeitaan.

Sanassa sanotaan,että nyt ihmiset elävät himojensa mukaan ja ovat unohtaneet sen joka on hyvää. Eli hyvä ja kaunis suhde miehen ja naisen välillä on käännetty likaiseksi ,jossa ihmiset kulkevat omaa tietänsä unohtaen Jumalan ja todellisen elämän tarkoituksen! Lukekaa Raamattua ,sieltä tulee elämä,todellinen elämä. Jeesus kantoi kaikki syntimme ristille ja näin voimme alkaa uudestaan,unohtaen sen mikä on takana. Se tie kantaa kerran perille taivaan kotiin.

Se tie antaa voimia kestää tässä pahassa ajassa. Itekin joskus ajatellu näin. Vaikken oo vielä uskovaiseks ryhtyny niin toi parisuhde miehen ja naisen välillä "tuntuu" oikealta. Mä oon sellanen että rakkaus saa mulla seksin täyteläiseksi. En tiedä miksi en ole henkilö joka kokoajan juoksee kalu pystyssä pimpan perässä. No, meitä on kai moneks.

Tosin eikös raamatun opit perustu jeesuksen sanaan? No, jos jeesus delas v niin kerkeskö se oikeesti sählätä elämässään niin pahasti että löyti totuuden joka asiaan kantapään kautta? Tällä siis tarkoitan että itse oon kantapään kautta käyny jo kattomassa miten viinan dokaaminen ja alkoholismi lopulta eksyttää ihmisen. Sen verran jo opittu.

Ymmärrän sua osittain, jos se nyt lohduttaa. Olen itse 35 vee ymmärtääkseni ja tahtoakseni hetero. Neitsyen näkökulmasta tällainen nykyinen tilanne, jossa ihmiset hirveän pitkälle määrittelevät identiteettiän seksuaalisen suuntautumisen kautta, tuntuu joskus vähän oudolta. Minulle on periaatekysymys, etten halua seksiä masturbointia ei nyt tässä lasketa ennen avioliittoa - ja arvaa vain, kuinka helppo nykyaikana on päästä naimisiin ilman edeltävää seksisuhdetta.

En siis ole mikään sellainen "nunna", joka en haluaisi seksiä ja perhettä. Tosin pidän nykyisestä satunnaista masturbointia lukuunottamatta seksittömästä nykyisestä sinkkuelämästäni - tosin enemmän seksittämyydestä huolimatta kuin sen takia.

En ole mielestäni aseksuaali, vaikka näin seksiä tihkuvana aikana ja oma seksitön tyytyväisyyteni elämään huomioiden on sekin ajatus käynyt mielessä. Ja joskus kyllä kuukautisten alla kovastikin teki mieli helliä itseään. Jos periaatetta ja unelmia kysytään, olen ohdottomasti hetero. Ei se sun vävy olisi vaan Saulin vanhempien vävy.

Eikös Keskiskää ja Viikholmia ole epäilty suhteesta? Ja että sepi koskinen olisi miehiin kallellaan? Voihan sitä naiskauneutta ihailla, vaikka ei muuten olisikaan kiinnostusta. Lotharia on epäilty Bi'ksi tai homoksi monesti. Se on tiedetty jo kauan: DefendersOfTheEarth Mutta sarjakuvahahmo ei ole suomalainen julkkis. Hra Hanki Elämä Voi Jeesus, että täälä on tymiä ihmisiä, itseni mukaan lukien. Että oikein listaa homoista ja lesboista, vittu ketä kiinnostaa.

No jos kiinnostaa laitan tähän vielä muutaman: Tuo edellinen taitaa olla Lothar taas multinikkinsä takansa tuttuun tyylinsä Samuli Edelmannia ja Hunkseja haukkumassa. Kukaan edellä mainituista ei ole homo. Sen sijaan on jo vuosia huhuttu että tämä Lothar olisi homo. Kun katsoo sen miehen naisellisia eleitä ja sitä pukeutumistyyliä plus vielä naisettomuutta niin en kyllä yhtään ihmettele vaikka Lothar homo olisikin. Tottakai jokaisella on hintansa kuten tästäkin haastattelulesta käy ilmi, mutta propsit Misterille että ei ihan kahdella kympillä niihin hommiin lähtisi.

Eikähän yksi kerta homoa tee jos ei ole tunnetta mukana: Puolustusministeri Carl Haglund vaikuttaa hintiltä. Sikäli mies paikallaan, että varmasti on kiinnostunut "sotapoikien varustuksista". Wikissä puhutaan tunnetuista hinttareista, joten se karsii lörtsön pois listalta. Se ettei Lotharin nimi lue Wikipedian hinttiluettelossa ei tarkoita sitä etteikö se sellainen olisi.

Lothar näet on ilmiselvä homo, hän ei vain ole tullut vielä kaapista ulos. Lotharia vaan pidetään homoseksualistina, koska hän on juuri täyttänyt 40v, hän on hoikka ja siisti ja muotitietoinen. Ulkoisen olemuksen perusteella menisi vaikka vuotiaasta miehestä, mutta elämän kokemusta ja kypsyyttä hänellä on taatusti joka ikävuodelle.

Tuota ei voi kuin sokea pitää muotitietoisena.. Näyttää ikäistään paljon vanhemmalta.. Haastatteluissa saa aika epäkypsän kuvan.. Ihan selvä tapaus Lothar ei ole muotitetoinen eikä hänen vaatetyylinsä perusteella ihmiset häntä homoksi epäile.

Onhan se outoa että vuotias mies ei ole edes vakituisessa parisuhteessa kun monet jo päälle Kyllä homous on helppo tunnistaa ja kaikki Lotharin olemuksessa viittaa siihen suuntaan. Myöskin tuo Lotharin jatkuva heteroutensa vakuuttelu on todella outoa.

Ei kukaan heteroihminen kuuluta isoon ääneen suuntautumistaan ja vakuuttele sitä muille. Tuollainen käytös viittaa siihen että Lothar yrittää uskotella sekä itselleen että muille olevansa hetero ja pitää yllä tuollaista julkisivua.

Todellisuus taitaa olla ihan jotain muuta. On outoa ja elämästä tietämätöntä luokitella joku homoksi siksi ettei 41 -vuotiaana tai vaikka koskaan ole tai ole ollut parisuhteessa. Vielä oudompaa on vedota siihen että kun sitä nuoremmat on. Mikään noista ei ole homouden määritelmä. Koko tämä ketju taitaa kertoa vain keskiverron kansalaisen älykkyydestä tai sen puutteesta.

Surullista jos se tuottaa tällaista. Luuöin että on yli 50v. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei kukaan epäile Litmasta homoksi kuin täällä: Vartiaisen Jenni on lepakko, tykkää uuden videonsa perusteella SM seksistä ja ottavana osapuolena. Tuo lespous ei ollut mikään uusi uutinen, mutta tuo SM seksi kyllä oli ylläri. Ei ole JEnni lesbo eikä tuo sm juttu kuulu kellekkään ulkopuoliselle. Mattilespo Hyttynen Cheek Elastinen.

Joudun työnipuolesta usein asioimaan seksuaali vähemmistön edustajien Homo kanssa, vuosikymmenten kokemuksella ja myös Cheek: Freterikki, homo Johanna Tukiainen, bi. Onko ketjun aloittajan sukupuolielimissä jotain pielessä?

Yleensähän nämä "reippaasti otetaan kantaa toisten sexsi elämään", peit- teleevät itse jotain Nythän on niin, ettei tuollaista nimittelyä voi hyväksyä.

Sitä mieltä ovat ainakin äärisuvaitsevainen Haavisto kumppaninsa kanssa. Jotain jalanjälkiäkin näkynyt pihassa. Pekka lahti varma tieto. Hieno ja asiallinen nainen.. Toivoo että edes joku neekrei veisi joskus neitsyyden-. Jarno Ahma ja Alpo Kurkinen on pari. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Rakel Liekkiä ei ole mainittu. Jännä muuten kun on vanha huora niin ketään ei kiinnosta vaikka seurustelisi koiran kanssa. Huoralla tarkoitan tässä tapauksesa ihmistä joka on tienannut leipänsä harrastamalla seksiä.

Se että akti on kuvattu tekee siitä liberaalien mielestä ei huoraamista kuuluu liberalismiin. Kovassa valossa lesboilu kameran edessä rahaa vastaan on taidetta, pimeässä huoneessa pikkurahasta pahuutta ja syntiä. Onneksi saamme uuden arkkipiispan, joka ei hyväksy, että kirkossa vihittäisiin homo- tai lesbopareja.

Lopetetaan tää jatustelu tähän. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

.. elokuu En oo ikinä ollut ihastunut (kai?) keneenkään mieheen kunnolla, mutta voisin kuvitella silti .. 3) naismies (homo, naisen aivot, miehen ruumis). heinäkuu Hot Girls Helsinki, lesbot, rakastelee Hot girls helsinki lesbot rakastelee suomi 24 Lihava - Daily BBW Porn Alaston Pillu Pohjois Savo Seksikkäitä tyttöjä xxx Deittiseuraa kaustinen homo alaston mies tulla raskaaksi. myös lesbot ja ”tavalliset ei-niin-trendikkäät homomiehet” saisivat näkyvyyttä. .. saatettiin näyttää jopa suutelevia ja rakastelevia homoja ja lesboja.

Escorts finland homo thaihieronta kokkola

Homoseksuaaliseen seksiseura erootiset tarinat

Ei tuossa ole mitään omituista, ei ihmisiä pidä lokeroida, eikä sinunkaan pitäisi yrittää tunkea itseäsi mihinkään muottiin. Joillakin ihmisillä on elämä kulkenut aina niin kuin silkkiä vaan ja toisilla tuntuu olevan aina jotakin hankaluutta. Jos lesbous ja homous on ok nii on myös ok panna omaa koiraansa Huoralla tarkoitan tässä tapauksesa ihmistä joka on tienannut leipänsä harrastamalla seksiä. Aivokuvauksella voidaan varmistaa mikä on.

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs