Nuole mun kalua blondi homo kalu

Maku oli lihaisa, helvetin kiihottava. Mä kokeilin vähän imee ja nostin päätä. Kuosmanen huokas ja vei käden mun niskaan. Pelotti et se aikoo raiskata mun suuta, mut se sai hillityyä itsensä ja vaan silitteli. Mä uskalsin pumpata muutaman kerran. Sen muna herutti lisää kiimalimaa mun kielelle. Ja mä huomasin vähän järkyttyneenä, et mä halusin sitä lisää. Ja mä halusin et Kuosmanen nauttis. Mä aloin runkkaa sen vartta ja livoin samalla kielellä sen terskan aukkoa.

Kuosmasen lantio alko tehdä tahatonta naintiliikettä, joten mä katsoin parhaaksi jatkaa pumppaamista koko suulla. Mä kokeilin ottaa sitä syvemmälle. Sen muna täytti koko mun suun ja kärki painautu mun nileuun. Kuosmanen älähti ja mä tunsin itteni voittajaksi. Tää oli ollu munkin lempikohta, kun se imi mua.

Mä lutkutin sen munaa syvällä mun suussa. Mun kurkusta kuulu irstasta lotinaa, kun Kuosmasen muna tunki sinne. Mä kokeilin ottaa sen vielä syvemmälle. Jostain syystä mä halusin sen juurta myöten suuhun. Kuosmanen alko piehtaroida ja mä sain siitä lisää pontta yrittämiseen. Mä pumppasin sen munaa niin syvälle, kun se meni.

Sit se tuli sisään vähän väärässä kulmasta ja mua alko yökkäyttään. Mä pyyhin enimmät kuolat suupielistä ja katoin Kuosmasta. Mä hymyilin sille ja asetuin hajareisin sen mahan päälle. Se veti mut hartioista halaukseen ja sit me vaan oltiin siinä hetki, tasattiin henkee.

Sen kädet oli mun hartioiden ympärillä ja mun pää lepäs sen rintaa vasten. Oli pirun hyvä olla. Mä tajusin myös et mun kulli ei ollu löystyny juuri yhtään sinä aikana kun mä imin Kuosmasta vaan painautu edelleen kovana jätkän vatsaa vasten. Mä ojentauduin suuteleen Kuosmasta. Mitä se just sano? Kukaan nainen ei ainakaan toistaseksi ollu toivonu, et mä tunkisin munan niiden kurkkuun ja alkasin lykkii. Ne ois varmaan purru dikin poikki, jos oisin yrittäny. Mut Kuosmanen tuntu aika varmalta aikeissaan.

Se nosti mua lantiolta ja ohjas mun jalat sen hartioiden yli. Mun pallit roikku sen suun kohdalla. Se nosti vähän päätään, tunki hupparinsa sen alle ja alko lipoo kielellään mun kasseja. Sähkövirta kävi mun kehon läpi. Se oikeesti halus tätä. Se toi kätensä mun etupuolelle ja ohjas mun munan suuhunsa.

Mä aloin varovasti hinkkaan terskaa sen kieltä vasten. Kuosmanen lisäs vähän imuu, irrotti kätensä mun munalta ja tarttu molemmilla käsillä mun pakaroihin. Mä kumarruin sen pään yli ja se veti mut syvemmällä suuhunsa. Mä uskalsin alkaa lykkii vähän. Kuosmanen ynähteli hiljaa ja imi.

Mä pystyin vaivoin hillitseen, etten ois tunkenu kullii sen kurkkuun ja raiskannu sitä hengiltä. Mä katoin alaspäin ja näin miten mun muna matkas puoliväliin asti sen suussa. Se imi taivaallisella forcella ja lutkutuksen ääni täytti teltan. Mä hieroin Kuosmasen tukkaa ja huokailin syvään. Kuosmanen anto mun munan liukuu vähän syvemmälle. Nyt se kohtas kaverin nielun.

Itsehillintä oli entistä vaikeempaa. Sit Kuosmanen nosti mut ulos suustaan ja touhus jotain itsekseen. Ennen kun mä ehdin tajuta, mitä se duunas, se tunki mun kullin takas suuhunsa. Mä jatkoin lykkimistä, kunnes tunsin jotain liukasta mun persereiällä. Mä hätkähdin, kun mä tajusin, mitä Kuosmanen aiko. Mä emmin sekunnin, mut päätin antaa sen jatkaa. Mä olin joskus työntäny sormee perseeseen. Ihan vaan kokeilumielellä runkatessa.

Se ei ollu tuntunu juuri miltään, toisin ku kaikki väitti keskustelupalstoilla. Lähinnä mä ihmettelin omaa tiukkuutta. Mä en ollu viittiny jatkaa kovin pitkään, kun ei se aiheuttanu mitään säväreitä. Kuosmanen paineli mun aukkoa luultavasti keskisormella. Mä tiesin et pitäis yrittää rentoutua, mut tilanne oli mulle aikalailla uus. Kuosmanen alko pyörittää sormeensa mun aukolla. Se etsi tietä sisään. Se tuntu aika ookoolta ja mä päätin jatkaa sen suun nussimista.

Se autto ja Kuosmanen sai sormensa pään tungettua mun reikään. Se tuntu oudolta, mut ei sattunu. Onneks se oli leikannu kyntensä. Se yritti tunkee syvemmälle, mut ei onnistunu. Kuosmanen nosti mua lanteista ja mun muna pullahti ulos sen suusta. Se ohjas mua pystympään asentoon ja uudestaan alas. Nyt mä käytännössä istuin hajareisin sen naaman päällä. Mä henkäsin syvään ja päätin suostuu siihen, mitä se halus.

Mä toin mun reiän sen suulle. Se alko lipoo sitä antaumuksella. Voin kertoo et tuntu aikalailla pervolta istuu kaverin naamalla ja antaa sen nuolla.

Kuosmasen kädet seikkaili ensin mun reisillä, mut sit se alko runkkaan mun munaa. Mä jouduin aikalailla toimettomaksi ja keskityin vaan nauttiin.

Kuosmanen toi taas sormensa avuks, nuolas siihen kuolaa ja alko painella mun aukkoo samalla kun sen kieli teki työtään reunoilla. Mä en tajunnu miten se pysty siihen, mut en mä sillä hetkellä välittäny paskaakaan. Hetken päästä se tunki sormensa varottamatta mun sisään. Se liuku sinne tällä kertaa helposti. Kuosmanen alko työnnellä sormeensa mun sisällä.

Se tuntu ennen kaikkee pervolta. Sit se koukisti sormeensa jotenkin ja mä tunsin ihan uuden tunteen. Se oli löytäny mun eturauhasen. Multa pääs joku outo uikutus. Se tuntu naurattavan Kuosmasta. Mä päätin tukkii sen suun, kumarruin taas vähän eteenpäin ja tungin munani sen suuhun. Tällä kertaa mä päästelin vapautuneemmin. Kuosmasen kurkusta pääsi korinaa kun se otti mun munaa.

Samalla se lisäs toisen sormen edellisen kaveriksi ja alko rassata antaumuksella mun persettä. Alko tuntuu niin hyvältä, ettei sitä kauaa vois jatkaa. Mun huohotus alko muuttuu voihkimiseksi. Pallit nous kohti vartta. Mä en pystyis kohta enää lopettaan. Mä tulisin Kuosmasen kurkkuun ja jätkä vois syyttää vaan itteensä.

Mä kuulin ku Kuosmanen runkkas omaa kulliaan mun selän takana. Ehkä se halus laukasta mut näin. Mä tunsin kuinka mun kalu viritty äärimmilleen ja voihke muuttu kovemmaksi. Mut Kuosmanen ei antanu mun tulla. Just kun mun kullin juureen alko kehittyy painetta, se puski mut lantiosta ulos suustaan ja vetäs sormensa mun perseestä. Kuosmanen nosti mut istuun hajareisin sen vatsaa vasten painautuneen kullin päälle ja katto mua vihjailevana.

Se halus mun sisään. Muhun oli iskee paniikki. Tää ei todellakaan kuulunu mun suunnitelmiin. Ja vaikka kuuluiskin niin ei sen kulli ikinä mahtuis muhun.

Kuosmanen ei paljoo kyselly. Se tarttu mun lanteisiin ja keinutti mua päällään. Sen limanen kulli seilas mun persevaossa. Mä tunsin sen paisuneen terskan laaksot ja kukkulat mun avatulla ja kuolasta liukkaalla reiällä.

Ja mä tajusin et se kiihotti mua ihan helvetisti. Mä aloin melkein huomaamatta hinkuttaa persettäni sitä vasten. Ihan ku mä oisin ollu joku Kuosmasen hoidoista. Joku pitkähiuksinen blondi, joka ratsasti sillä isot tissit hyllyen.

Tää oli ehdottoman homoa. Tässä ei ollu jäljellä ironian häivääkään. Kuosmanen oli joskus kaljapäissään kaveripiirin peli-illoissa ollu panevinaan mua. Se oli heittäytyny mun päälle sohvalla ja nylkyttäny itteensä mun persettä vasten. Kaikkia muita se nauratti, muakin vähän. Mut silti mä puskin sen helvettiin siitä ja käskin mennä kädelle. Nyt sen tatti paino vaativana ja kovana mun reikää.

Mä myötäilin Kuosmasen liikkeitä ja katoin sen hiestä kiiltelevää naamaa. Se ei ees hymyilly. Se oli kurottanu päätään ja katto meidän toimintaa keskittyneenä ähisten.

Se vei kätensä mun kullille ja alko runkata sitä samaan tahtiin kun mä hinkkasin sen kalua perseellä. Sen muna tuntu pelottavan isolta, ja samalla niin helvetin kiimaselta.

Mä tunsin kun mun reikä supisteli tahdottomasti, ihan kuin se ois houkutellu Kuosmasen munaa käymään peremmälle. Kuosmanen katto mua niillä lautassilmillään, jotka oli nyt kiimasta sameet. Sen katseessa ei ollu häpeän häivääkään, pelkkää hellyyttä ja himoa.

Sen käsi hinkkas mun munaa. Se et se sano mun nimen oli kai viimenen pisara. Kuosmanen ilahtu ja siihen tuli heti lisää eloo. Se karisti kurkkuaan ja sylkäs kunnon limpin käteensä. Se hiero munansa liukkaaksi ja katto mua odottavana. Silti mä nousin polvien varaan, tartuin sen kulliin ja ohjasin sen reiälle. Mä henkäsin syvään ja aloin laskeutua alaspäin. Sen terska painautu mun reikää vasten. Tuntu et mun koko persevako oli täynnä sitä.

Se oli hiton kiihottavaa, mut samalla mä mietin, miten hitossa se mahtuu. Mua alko kyrsiä sen asenne ja siitä sisuuntuneena mä laskeuduin vähän alaspäin. Nyt sen terskan pää pääs ohi aukosta. Se ei sattunu kun vähän, mut arvelin, ettei sen nuppikaan ollu ku puoliksi sisällä. Sit Kuosmanen sylkäs uudelleen käteensä ja toi sen mun munalle. Se vetäs toisella kädellään mun esinahan taakse ja alko hiroo mun terskaa vasten kämmentään. Mä aloin voihkia hallitsemattomasti.

Mistä se oli tollasta oppinu? Se pyöritti syljestä liukasta kämmentään mun nupilla, niin ku ois leiponu sämpylää. Mä menetin kontrollin kokonaan ja huusin jossain seitsemännessä taivaassa. Ja kuin huomaamatta mä laskeuduin alaspäin. Kuosmasen terska solahti mun sisälle.

Se täytti mut hetkessä. Mun reikä oli äärimmilleen kiristyny. Sitä vihlo, mut ei sietämättömästi. Kuosmasen suusta pääs yllättyny huokaus. Sen silmät ponnahti lautasen kokoseksi. Se irrotti kätensä mun munista, tarttu kiimassa mun lantioon ja survas syvemmälle.

Se sattu ihan saatanasti, vihlas niin kuin sen muna ois ollu joku jääpiikki. Kyyneleet kihos mun silmiin ja mä huusin täyttä kurkkua. Mä ponkasin ylöspäin ja Kuosmasen kulli mäjähti sen vatsaa vasten. Se hengitti pinnallisesti ja katto mua surkeena. Mä kasasin itteeni hetken. Luovuttaminen ei käyny mun mielessäkään. Kuosmanen panis mua tänä yönä, se oli selvää.

Mä purin hammasta ja päätin yrittää uudestaan. Mä sylkäsin käteen, liukastin Kuosmasen kullin ja asettelin sen takas mun reiälle. Mä aloin painaa itteeni alas hyvin varovasti. Mun reikä anto jo helpommin periksi ja kohta Kuosmasen terska oli mun sisällä. Sattu vaan vähän, mut paine oli melkoinen.

Mä uskalsin painuu vähän alas. Sen kulli pääs noin puoliväliin, mut sit alko tuntuu liian pahalta. Niin kuin ois äkistelly vitun kovaa paskaa, mut sisäänpäin. Mä nousin vähän ylöspäin ja laskeuduin varovasti takas. Kuosmanen näytti siltä et sen teki hitosti mieli painaa mut alleen ja alkaa rynkyttää. Mut se hillitsi itsensä urheesti. Mä aloin ratsastaa hiljaa. Kulli tuntu edelleen valtavalta mun suolessa, mut samalla aiheutti ihan mielettömät sävärit. Niin ku mä oisin omistanu toisen munan, joka sijaitsi mun perseen sisällä, tai kolme.

Kuosmasen iso terska ohitti mun herkän kohdan kerta toisensa jälkeen. Se sai mut voihkiin hallitsemattomasti ja kiihdyttään vauhtia. Mä painuin työntö työnnöltä alaspäin ja otin lisää munaa sisääni. Se tarttu taas mun kulliin ja alko vatkata sitä. Alko tuntuu liian hyvältä. Mä työnsin sen käden pois ennen kun se laukasis mut.

Mä halusin tätä lisää. Teltassa alko haista jonkin verran perseeltä. Hikee tipahteli mun otsalta Kuosmasen masulle. Kuosmanen ei tuntunu huomaavan tai sit sitä ei haitannu. Se ei silti vieläkään uskaltanut tehdä mitään lantiollaan vaan yritti pysyy paikallaan. Se varmaan pelkäs et mä tosiaan löisin sitä, kun se oli puolustuskyvyttömänä mun alla, jos se tekis yhdenkään väärän liikkeen.

Kaikki kipu oli poissa. Tuntu vaan helvetin täydeltä. Mä päästin itteni kokonaan istumaan Kuosmasen munan päälle. Sen kyrpä tuntu mun alavatsassa asti ja sen pallit painautu vasten mun välilihaa. Sit iski pieni morkkis. Mun parhas kaveri oli just vieny mun peppuneitsyyden. Se oli asia, jota mä vielä kaks tuntia sitten en ois ikinä uskonu tapahtuvan mulle.

Melkein alko naurattaa se ajatus. Tää pano saattas kyllä mietityttää myöhemmin, aika paljonkin. Mut sit mä katoin mun alla makaavaa Kuosmasta, sen vilpittömän himokasta ilmettä. Se hiveli kädellään mun vatsalihaksia. Se halus mua ja se tuntu jotenkin siistiltä.

Mä tekisin sen puolesta mitä vaan. Näköjään vaikka antaisin persettä. Kuosmanen uskalsi vihdoin puskee lantiotaan ylöspäin ja sen kulli painu vielä syvemmälle muhun. Siitä mä muistin, etten mä todellakaan ollut tässä se ainoo antava osapuoli. Mä päätin siirtää kelailuu myöhemmäksi ja nauttii täysii siitä jätkästä.

Mä kumarruin vähän eteenpäin, et mä pystyin suuteleen Kuosmasta. Se tuli vastaan ja tarttu samalla mun lantioon. Se alko lykkiä mua alhaaltapäin samalla kun sen suu imi ahnaasti mun omaa. Siitä pääs pieniä urahduksia. Mä aloin työnnellä vastaan ja me päästiin nopeesti samaan rytmiin.

Mun hengitys katkeili aina kun Kuosmanen osu pohjaan. Sen pallit läiskähteli mun välilihaa vasten. Kaverin kulli souti mun sisällä, eikä mikään oo koskaan tuntunu niin mahtavalta. Mä en halunnu et se loppuis ikinä. Kuosmanen veti mut kiinni rintaansa ja mä painoin naaman vasten sen poskea. Kuosmanen jatko mun panemista ja voihki mun korvaan.

Sit se tarttu mua tiukasti lanteista ja pyörähti mun päälle. Sen kulli oli tulla ulos musta, mut se survas sen viime hetkellä takas. Mä nostin jalat koukkuun sen selän yli. Se kumartu taas suutelemaan mua.

Hiki sen otsalta valu mun kasvoille ja sen kesäparta kutitteli mun leukaa. Me hengähdettiin hetki silleen sisäkkäin, suudeltiin hellästi. Mä tartuin molemmilla käsillä sen perseeseen ja yritin vetää sen niin lähelle ku mahdollista. Sit se alko paukuttaan mua uudella tarmolla. Se nosti mun jalat näpäärästi olkapäilleen, naulas käsillään mun kädet pään taakse ja alko naida ku heikkopäinen.

Se alisti mut täydellisesti, mä en ois päässy mihinkään vaikka oisin yrittäny. Sen muna pumppas jumalaisesti mun perseessä ja hiero mun eturauhasta. Kuulu irstas litinä ja läiske sekä Kuosmasen katkonainen hengitys. Vahva jätkä mun päällä tuntu upeelta. Se katto mua niillä sinisillä lautasillaan suoraan silmiin. Mun jalkaterät suoristu tahattomasti joka työnnöllä ja mä voihkin ku tyttö. Se oli ihan vitun upee pano. Mä en tiedä kauanko se jatku, mut ei tarpeeks kauan mun mielestä.

Mikään ei just sillä hetkellä ois tuntunu kiihottavammalta. Mä mietin miten mun paras kaveri jättäis osan ittestään muhun. Sen mällit ois mun perseessä koko seuraavan päivän, eikä kukaan muu tietäis mitään. Mä vinguin sille jotain vastaukseksi. Se tulkitsi sen myöntäväksi, kohottautu reisiensä varaan ja alko painaan entistä lujempaa. Mä tartuin mun kulliin ja tajusin et se oli vaan puolikova. Kaikki nautinto oli keskittyny mun hanuriin, jota Kuosmanen nussi hirvittävällä draivilla.

Mä aloin hieroo mun munaa ja sain siihen uutta eloo. Ei aikaakaan kun se seiso ihan täysillä ja hetkessä mä olin todella lähellä. Mä päätin yrittää pitkittää vielä vähän ja päästin irti dikistä, vaikka se olikin todella vaikeeta. Puhinasta ja ähinästä päätellen Kuosmanenkin alko olla valmista kauraa. Se tuli kokonaan mun päälle, alko suudella mua rajusti ja jatko pumppaamista. Mä heiluin ku sätkynukke sen käsittelyssä ja vinguin ihan vitun nolosti. Kuosmanenkin uikutti vähän, sen voihke kuulosti nyyhkytykseltä.

Rynkytys kysy sen voimia, mut se jatko kiiman vimmalla panemistaan. Mun kulli hieroutu meidän välissä. Ja kohta mä tajusin tulevani. Mun perse alko supistella ja tajuton paine pakkautu kyrvän juureen. Päässä alko pyöriä ja mä aloin huutaa: Koko keho kramppas ja mä revin varmaan Kuosmasen selän verille.

Mun mällit purkautu melkein kivuliaina sykäyksinä meidän väliin. Kuosmanen älähti, alko naida viimesillä voimillaan ja huus ääneen. Mun orkku tuntu jatkuvan vieläkin. Kuosmasen kulli muuttu paksummaksi mun sisällä. Sit se survas vielä pari kertaa ihan täysiä ja sen spermat syöksy syvälle muhun. Se päästi pitkän alfaleijonan karjahduksen ja sen lantio nyki hallitsemattomasti. Se tuntu melkein liian hyvältä.

Sit se romahti mun päälle. Se jäi siihen vetään henkeä kaikkensa antaneena. Sen kulli oli vieläkin mun sisällä. Mä olin ihan heikkona ja tärisin kauttaaltaan. Ei toivoakaan siitä et oisin pystyny nousemaan. Mä silittelin laiskasti Kuosmasen hikistä päätä, joka lepäs mun rintaa vasten. Sen avoimesta suusta valu kuolaa mun rinnalle.

Kumpikaan ei sanonu mitään. Hetken päästä Kuosmanen kohottautu ja veti puolikovan kullinsa ulos musta. Kuosmanen nousi polvilleen mun vierelle, mutis jotain mistä mä en saanu selvää ja avas teltan vetoketjun. Ulkona paisto aurinko täysillä.

Kello oli varmaan kohta seitsemän aamulla. Kuosmanen nappas pyyhkeensä ja painu alastomana ulos, sanaakaan sanomatta. Sen helakan punaseksi hiertyny kulli heilu raskaana sen jalkojen välissä.

Mä jäin yksin telttaan kelaamaan kaikkee. Mun persereikää poltteli ja mä tunsin kun Kuosmasen spekut lähti mun sisältä valumaan kohti vielä avonaisena ammottavaa aukkoa. Mun omat mällit alko muuttua vetisiksi, mut mä en jaksanu estää niitä valumasta mahalta makuualustalle. Kuosmanen oli pulahtanu uimaan. Mä en pystyny edelleenkään liikkuun. Mä tasailin hengitystä täysin rentona ja tyydytettynä ja mietin samalla, mitä tästä kaikesta seurais.

Voitasko me enää koskaan kattoo toisiimme? Ja jos voitais, pystyttäiskö me enää koskaan puhuun niin ku ennen? Tää saattas olla vihdoin sellanen asia, joka vetäis Kuosmasenkin hiljaseksi. Mua alko pelottaa, et mä menettäisin sen. Mähän vittu rakastin sitä jätkää. Ja mitähän vittua sekin sit tarkotti?

Et mä oon joku…. Samassa vettä tippuva Kuosmanen tuli takas sisälle. Se kuivas munansa, heitti pyyhkeen nurkkaan ja alko tapella makuupussinsa kanssa. Silläkään ei tuntunu olevan sanottavaa. Mä en uskaltanu ees kattoo sitä. Sit se heittäyty makuulle mun viereen ja mun yllätykseksi levitti makarinsa meidän molempien päälle. Mä käännyin kattoon sitä äimänä.

Se hymyili sitä ujoo hymyään, anto pienen pusun huulille ja veti mut kainaloonsa. Sen iho oli kylmä ja kostee, mut silti lämmin tunne levis muhun. Se ei vieläkään sanonu mitään, mut alko sen sijaan silitellä mua hellästi. Mä heitin käden Kuosmasen ympäri ja painuin tiukasti kiinni sen kylkeen. Siihen kainaloon mä nukahdin. Tagit Anaalin sormetus Eka homokokemus gay novelli Gay seksiä Gaypornonovelli homo kaveri Panna paljaalla Pano teltassa spermat anaaliin tiukka anaali Vidalko.

Se oli loppu syksyä. Silloin siis ystäväni Juha otti minulta ensimmäisen …. Baariin tulee pitkä hiljaisuus,kunnes lopulta nurkkapöydästä nousee blondi ujosti ja sanoo: Hän asui vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella, jossa hänellä oli nakkikioski. Hänellä oli huono kuulo, joten hänellä ei ollut radiota. Hänellä oli heikko näkö, joten hän ei lukenut lehtiä. Mutta kauppa kävi hyvin. Hän pystytti mainoksen, joka kertoi miten erinomaisia tuotteita häneltä sai.

Asiakkaat olivat tyytyväisiä ja hän osti yhä suurempia määriä nakkeja ja piirakoita. Hänen poikansa tuli yliopistosta lomalle ja kysyi: Mikäli laskusuhdanne kiihtyy, me joudumme vaikeuksiin. Sinun on parasta valmistautua huonompiin aikoihin. Niin isä vähensi tilauksiaan, otti pois mainoskyltit ja nakkarin myynti romahti välittömästi.

Mene seisomaan tuonne nurkkaan. Nainen hieroi pikaisesti miehen ympäriinsä vauvaöljyllä ja sirotti hänen päälleen talkkia. Virtaset ostivat samanlaisen makuuhuoneeseensa. Minä pidin siitä niin paljon, että ostin meille samanlaisen. Patsaasta ei keskusteltu enää sen jälkeen edes illalla, kun he menivät nukkumaan.

Kahden aikaan aamuyöstä aviomies nousi vuoteesta, meni keittiöön ja palasi hetken kuluttua mukanaan voileipiä ja olutta Minä jouduin seisomaan Virtasilla kolme päivää, eikä kukaan tarjonnut edes lasillista vettä. Jos otat, et saa pimpsaa illalla. Mies meni mietteliään näköiseksi. Tovin kuluttua vaimo kysyi: Uusi Mersu, 30 e rahaa, vehkeen pitää olla 20cm. Auton saat, rahat on, mutta pätkimähän meillä ei ruveta!

Pappa seisoi kulli pystyssä ovensuussa johon mummo tokaisi: Vaihdettaiskos tänä iltana asentoa? Se sopii, seiso sinä silityslaudan takana niin minä makaan sohvalla ja piereskelen. Ehkä meidän tuotteemme ei ole maailman parasta tavaraa, mutta kuitenkin hyvin lähellä sitä.

Raahaa vittumainen ämmä kovalla pakkasella suolle. Sido ranteet nilkkoihin ja nosta akan perse pystyyn. Näin syntyy hirville näppärä nuolukivi.

Kuka on lähtenyt leikkiin tyhjin pussein? Postinkantaja kehuu panneensa tämän talon kaikkia naisia, paitsi yhtä. Se on tietenkin se B-rapun nirppanokka. Mälli lensi piikkilanka-aitaan ja jäi siihen kieppumaan. Mies pisti kätensä vaimon housuihin, johon vaimo: Miten on mahdollista, että vaimoni näkee vaalean hiuksen 20 metrin päästä, mutta ei autotallin ovea kahdesta metristä.

Naista ja mattoa voi hakata, mutta suihinottoa ei hakkaa mikään. Kissa putosi veteen ja muna nauroi makeasti. Missä märkä mirri siellä iloinen muna.

Tunnin kiihkeiden lemmenleikkien jälkeen toinen rouvista totesi: Mitenköhän pojilla mahtaa mennä. Muna poltteli tyytyväisenä tupakkaa ja kana oli hyvin nyrpeän oloinen.

Kumpi tuli ensin; muna vai kana? Kokkaa ja tekee töitä. Ja että nämä neljä miestä eivät tunne toisiaan. Ettei vaimo tiskatessa paskantaisi lattialle. Osoite muuttuu mukavaksi, kun luet takaperin sanan "tulliportin".

Isossa kaupungissa oli julmetun suuri tavaratalo, josta sai aivan kaikkea, siis todellakin aivan kaikkea. Laittoivat sitten lehteen ilmoituksen myyjän paikasta ja paikkaa hakemaan ilmaantui ujohkon oloinen maalaispoika.

Pitkän hikisen ensimmäisen työpäivän jälkeen päällikkö tulee siinä viiden pintaan katsomaan miten maalaispoika on pärjännyt. Mitä ihmettä sä oikein myit?? Sitten se tietysti tartti siimaa, ja mie myin sille ensin sellaista tavallista, sitten vähän vahvempaa ja vielä sellaista kunnon barracudankestävää extrasiimaa.

Tietysti siihen sitten oli myytävä kunnon vavat ja kelat. Sitten todettiin, että kyllä se venekin tarvitaan, ja niin mie vein kaverin veneosastolle ja myin sille Marino Seuraavaksi se totesi, ettei sen vanha kuplavolkkari kyllä jaksa vetää semmoista rohjoa, joten vein sen sitte vielä auto-osastolle ja myin sille Range Roverin ja trailerin. Kaikkineen siitä tuli aika tarkkaan euroa. Eräänä päivänä Pikku-Kalle alkoi ihmetellä, että missä ihmeessä isä käy aina perjantai-iltaisin, viipyy pari tuntia ja on kotiin tullessaan aina hyväntuulinen.

Seuraavana iltana Kalle päätti salaa seurata isää, että arvoitus ratkeaisi. Isä puikkelehti sataman pikkukortteleissa, ja Kalle seurasi perässä, kunnes isä pujahti yhdestä ovesta sisään.

Kalle pani oven muistiin. Kun isä tuli kotiin, kysyi Kalle: Näin, missä kävit, mikä paikka se on? Kalle päätti mennä seuraavana iltana yksin katsomaan, koska oli säästänyt vähän viikkorahoja. Kun Kalle astui ovesta sisään, oli vastassa toinen toistaan upeampia vosuja ja he ihmettelivät, mitä pikkupoika teki sellaisessa paikassa.

Kalle sanoi, että oli kuullut, että täältä saa kympillä hyvää. Kalle antoi kympin ja naiset päättivät hetken mietittyään antaa Kallelle kymmenen marmeladivoileipää. Kotiin saavuttua, isä kyseli, missä Kalle oli ollut. Kalle sanoi, että hän kävi siellä samassa paikassa hakemassa kympillä hyvää.

Isä oli aivan kauhuissaan, mutta Kalle jatkoi tarinaansa: Lappeenrannan insinööri on lähettänyt kuluttajansuoja-asiamiehelle seuraavanlaisen kirjeen: Toivoisin, että voisitte ottaa kantaa, onko seuraava tapahtuma sellainen, että voisin vaatia Lappeenrannan Sokokselta vahingonkorvausta menetetystä tyttöystävästä.

Halusin taannoin ostaa syntymäpäivälahjan tyttöystävälleni. Koska kyseinen naishenkilö on tunnetusti herkästi kiivastuvaa laatua ja lahjojen suhteen erittäin kranttu, yritin olla tahdikas ja käyttää harkintaa.

Mietittyäni asiaa päätin ostaa vaaleat hansikkaat; romanttinen mutta ei liian henkilökohtainen lahja. Ystävättäreni pikkusisko lupautui kanssani Sokokselle valitsemaan naisten käsineitä. Sisko osti samalla itselleen pikkupöksyt. Kassalla myyjä sekoitti ostokset: Erehdystä silloin huomaamatta lähetin syntymäpäivälahjan ystävättärelleni, joka oli poliisikoulussa Tampereella ja kirjoitin onnittelukorttiin seuraavaa: Tässä syntymäpäivälahjasi - toivottavasti olet tyytyväinen lahjaasi ja otat ne heti käyttöön.

Näytäthän niitä myös kurssitovereillesi. Valitsin nämä, koska olen huomannut, ettei Sinulla kovin usein ole niitä, kun menemme ulos iltaisin. Muistan myös, että kun kerran pitelin Sinun vanhojasi, jotta olisit voinut maksaa taksikuskille, ne näyttivät jo jonkin verran kuluneilta.

Olisin ostanut vetoketjulliset, mutta pikkusiskosi pitää lyhyitä helpommin riisuttavia ja hän suositteli niitä ja näytti, miten helppo ne on riisua, kun on kiire. Ne voi myös ripustaa naulakkoon esimerkiksi ravintolaan mennessä. Nämä ovat kyllä aranväriset, mutta myyjätär näytti minulle omansa, joita hän oli pitänyt jo kolme viikkoa, eivätkä ne olleet kovin pahasti likaantuneet. Hän sovitti vielä tätä Sinun lahjaasi ja ne näyttivät oikein fiksulta.

Myyjä kuitenkin varoitti, että kun työnnät sormesi niihin, et saa käyttää voiteita, koska rasva saattaa tulla ikävästi läpi. Varo myöskin hankaamasta niillä mitään kovaa,esimerkiksi pamppua vasten, koska ne ovat ohuet ja saattavat mennä puhki. Kunpa voisinkin olla paikalla sovittamassa niitä Sinulle, koska niin monet kädet saavat koskea niitä ennen kuin tapaamme seuraavan kerran.

Kun riisut ne, muista puhaltaa niihin kevyesti, sillä ne ovat varmasti kosteat pitämisen jälkeen. Älä pidä niitä kovalla vesisateella - mutta lumisateen ne kyllä kestävät kunhan varot ettei lumi pääse sisäpuolelle. Myyjä sanoi,että ne saattavat tuntua alussa vähän tiukoilta,mutta koon pitäisi kyllä olla oikea.

Jos et kuitenkaan jaksa odottaa, että ne venyvät, voit pyytää miespuolisia kurssitovereitasi työntämään kätensä varovasti niihin. Toivon, että panet ne minua varten perjantai-illaksi,kun tapaamme. Viimeisintä muotia on pitää niitä hieman alaskäännettynä, niin että vähän karvaa näkyy sisäpuolelta. Banaani ja hieromasauva istuivat yöpöydällä. Banaani tokaisi hieromasauvalle, helvettiäkö sinä siinä täriset, minut tässä syödään. Nuorempana inhosin käydä häissä. Vanhat tädit nipistelivät ja kuiskivat: Mies päätti liittyä selibaattiyhdistykseen ja meni yhdistyksen johtajan puheille, joka sanoi että ensin on koeaika, 30 vrk ei seksiä Tähän johtaja sanoi että on parempi jos teitä ei näy täällä vähään aikaan Kylläpä lämmitti nähdä somali takapenkillä Lappalainen eksyi Helsingissä naisten vessaan.

Hieno paikka, mutta rikollisuus rehottaa. Uusin huijaus on sellainen että kaksi nättiä ja tiukkoihin pusakoihin pukeutunutta tyttöä tulee autosi luo ja kysyvät voivatko pestä sen.

Vesi roiskuu ja vaahtoaa ja kun on valmista, tytöt kieltäytyvät maksusta, mutta pyytävät kyytiä kotiin. Takapenkillä he sitten aloittavat keskinäisen suutelun ja hyväilyn. Jossain vaiheessa toinen tytöistä sujahtaa etupenkille ja ryhtyy ottamaan sinulta suihin. Sillä välin toinen varastaa lompakkosi. Toiminta on järjestäytynyttä ja laajalle levinnyttä. Minulta varastettiin lompakko maanantaina, tiistaina, kahdesti keskiviikkona ja todennäköisesti taas tänään.

Pariskunta oli ollut naimisissa 20 vuotta. Joka kerta, kun he rakastelivat mies vaati, että valot sammutetaan. Niinpä hän päätti lopettaa tämän typerän tavan. Eräänä iltana, kesken villin romanttisen session, hän laittoi valot päälle. Hän katsoi alas, ja näki miehensä pitelemässä patterikäyttöistä vibraattoria! Vaimo raivostui ja huusi miehelleen: Miten olet voinut valehdella minulle kaikki nämä vuodet!!

Tälle on parasta löytyä hyvä selitys! Mies katsoi vaimoaan suoraan silmiin ja sanoi rauhallisesti: Vaimo tuli kiukkuisena vastaan ovelle. Aikansa riideltyään vaimo kysyi: Tuli maanantai, vaimoa ei näkynyt. Tuli tiistai, vaimoa ei näkynyt.

Keskiviikkona oli edelleen sama juttu. Torstaina mies näki jo hieman vasemmalla silmällä Matkustaja kysyi Savossa konduktööriltä: Savolaisukko tuli baariin ja tilasi drinkin. Savolaispoika kolkuttelee aitan ovella. That night all three will wear black leather bras, stiletto heels and a mask over their eyes. After a few days they meet up for lunch.

The other night when my boyfriend came over he found me with a black leather bodice, tall stilettos and a mask. He saw me and said, 'You are the woman of my life. The other night I met my lover at his office and I was wearing the leather bodice, heels, mask over my eyes and a raincoat.

When I opened the raincoat he didn't say a word, but we had wild sex all night. I sent the kids to stay at my mother's house for the night. When my husband came home, I was wearing the leather bodice, black stockings, stilettos, and a mask over my eyes. As soon as he came in the door and saw me he said, 'What's for dinner, Batman? Mitä siitä tulee, kun saunassa on kaksi vihaista naista, joilla on menkat?

Jyskyttävä kipu takapuolessa ja kuuma huohotus niskassa. Mikä on miesten käsitys sitoutumisesta? Okei, voin jäädä yöksi. Mitä nykyajan nainen kysyy itseltään, kun alkaa suunnitella vakavaa seurustelua?

Onko tämä se mies, jonka kanssa haluan lasteni viettävän joka toisen viikonlopun? Mitä yhteistä on koiranpennulla ja likinäköisellä gynekologilla? Mikä on uusi EU-direktiivin mukainen jaottelu miesten sukuelimille? Pieni, Keskikokoinen, Iso, Herranjestas ja Saako tätä valkoisena? Miksi blondin huoneen seinässä on iso vihreä T-kirjain? Blondi on kuullut vihreän teen laihduttavan. Miksi miesten on vaikea säilyttää katsekontaktia naiseen?

Koska silmät eivät sijaitse tisseissä. The Italian Lover, a virile middle aged Italian gentleman named Guido, was relaxing at his favorite bar in Rome when he managed to attract a spectacular young blond woman.

Things progressed to the point where he led her back to his apartment and, after some small talk, they retired to his bedroom, where he "rattled" her senseless. After a pleasant interlude, he asked, with a smile, "So, you finish? Surprised, Guido reached for her and the lovemaking resumed. This time she thrashed about wildly and there were screams of passion. The lovemaking finally ended and again, Guido smiled and asked, "You finish?

Stunned, but damned if he was going to leave this woman unsatisfied, Guido reached for the woman yet again. Using the last of his strength, he barely managed it, but they ended together screaming, bucking, clawing and ripping the bed sheets.

Exhausted, Guido fell onto his back, gasping. Barely able to turn his head, he looked into her eyes, smiled proudly and asked again, "You finish? Miamissa USA on kauppa, jossa myydään aviomiehiä.

Kaupan sisäänkäynnillä on ohje kaupan käytöstä: Kerroksia on kuusi ja eri kerroksissa miesten ominaisuudet ovat erilaisia. Voit valita miehen mistä tahansa kerroksesta, tai voit mennä ylöspäin, mutta et voi enää palata alempiin kerroksiin ostoksille! Ensimmäisessä kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ. Toisessa kerroksessa myydään miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista.

Hän jatkaa edelleen ylöspäin. Kolmannessa kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ ja jotka pitävät lapsista. Neljännessä kerroksessa myydään komeita miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä.

Viidennessä kerroksessa myydään komeita, romanttisia miehiä, joilla on työ, jotka pitävät lapsista ja jotka auttavat kotitöissä. Nainen tuntee suurta houkutusta jäädä, mutta toivoo ylemmässä kerroksessa olevan tarjolla jotain vielä parempaa, joten hän jatkaa ylöspäin..

Kuudes kerros on tyhjä, lukuunottamatta kylttiä, jossa lukee "Olet 6. Täällä ei ole miehiä. Tämän kerroksen olemassaolon tarkoitus on ainoastaan todistaa että naisia on mahdotonta miellyttää.

Hyvä Walter Toivottavasti voit auttaa minua. Muutama päivä sitten läksin töihin, ja mieheni jäi tavan mukaan kotiin katsomaan telkkaria. Pääsin vain mailin verran eteenpäin kun moottori yskähti ja auto pysähtyi.

Palasin kotiin hakemaan miestäni avuksi. Kotiin päästyäni en ollut uskoa silmiäni: Hän oli naapurin rouvan kanssa makuuhuoneessa rakastelemasta intohimoisesti.

. Kuosmasen kulli muuttu paksummaksi mun sisällä. Mitä yhteistä on koiranpennulla ja likinäköisellä gynekologilla? Siihen kainaloon mä nukahdin. Se sattu ihan saatanasti, vihlas niin kuin sen muna ois ollu joku jääpiikki. Yleensä kännissä, jonkun yhtä kännisen muijan toimesta. 5. marraskuu Kauhukseni huomasin kuinka miehen musta kalu oli kasvanut entisestään Miehellä oli kiimainen katse kun näki pienen pimppini ja syöksyi nuolemaan sitä lutkuttaen kuin koira vettä. Olen tälläisestä aina haaveillut, haaveillut että mua naidaan tuntikausia monella kalulla ja nythän se Tairat olla homo. 2. huhtikuu Babe isot kalut Brunette Hieronta. HD porno Iso Ass Iso tissit. Kullanmuru video lesbo seksiä Lesbo. Amatööri Blondi Brunette Lesbo. lokakuu Kuosmanen - Kuosmasen terska solahti mun sisälle. Mä hymyilin takas ja Kuosmanen kumartu nuoleen mua uudestaan. Se runkkas toisella kädellään mun kalua ja toinen eksy nyhtään mun palleja ja sormen päät hyväili . Mä tunsin kuinka mun kalu viritty äärimmilleen ja voihke muuttu kovemmaksi.

Nuole mun kalua blondi homo kalu

Nuole mun kalua blondi homo kalu

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs