Mies etsii nuorta miestä bdsm homoseksuaaliseen kauppa

Jatka ostoksia     Kassalle. Yhdysvaltalainen Colt on seksivälineiden toimittaja homomiehille. Colt tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, seksileluja, kaikenlaisia lisävarusteita sekä pitkän listan homopornoelokuvia. Kaikki Coltista peräisin olevat tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, liukuvoiteista lähtien aina kalentereihin asti.

Colt on yritys, jolla on takana monen vuoden kokemus, jo vuonna he alkoivat markkinoida eroottisia tuotteita yksinomaan miehille. Yhtiöllä on siten kokemusta, mikä näkyy heidän erittäin ammattitaitoisessa ja korkealaatuisessa tasossaan. Se on niin lähellä täydellisyyttä kuin mahdollista. Nuoren orin laukaus Englanninkielinen sana 'Colt' tarkoittaa useita asioita ja se voidaan kääntää monella eri tavalla.

Osittain Colt on tunnettu revolverityyppi, ampuma-ase, jolla on ominaisuuksina niin lujuutta, tarkkuutta että laatua. Osittain Colt on ilmaus, joka voidaan kääntää 'nuoreksi oriiksi' hieman vanhemmasta englannista. Tietenkin Colt on erotiikan tuotteiden toimittajana homoseksuaalisille miehille valinnut nimensä huolella.

Tässä painostetaan sekä laukauksia että massoittain nuoria oriita, ja kuten mainittua, perusominaisuutena on korkea laatu. Isot lihakset, karvaiset kropat, parrakkaat kasvot ovat käsitteinä täysin hallitsevia. Myös mallien ilmeet ovat melkein aina maskuliinisia ja vakavia. Coltin tuotteiden esittelyä ohjaavat "metsästäjät ja ankarat moottoripyöräilijät".

Coltin iskulause, suomeksi käännettynä on siten: Jokainen voi liittyä peliin Nynnyt voivat myös tulla mukaan, he ovat jopa tervetulleita, mutta vain katsomaan. Suomea idempänä, Saksaa etelämpänä ja Iso-Britanniaa lännempänä en juuri haluaisi poliisin kanssa tekemisiin. Jape, kyllä minusta nopeakin naimisiinmeno voi olla ihan aito ilmiö, etenkin jos kyse on poikkeuksellisista oloista.

Minä ainakin tykkään siitä että saan olla pakotettuna ja ilmaiseksi yhteissuihkuissa alastomana kuukausia homojen kanssa armeijan tuvissa! Tämä ei ole mitään seksismiä tai seksuaalista ahdistelua - toisin kuin vaikkapa se kun mies kansanedustaja katsoo täpötäydessä hississä jonkun rintalappua. Nämä sotilaspoliisi Teuvo Lomannit ovat myös aivan ihquja Cape Town's passion gap: Women now outnumber men in the most high status professions after a "quiet revolution in the workplace", according to a Cambridge University study.

Men and women think differently, study shows While the sex of their manager makes no difference to men, women suffer more from depression, headaches and insomnia if they take their orders from a member of the same sex. Women are less tolerant of each other than men are, according to a new study which may explain why some women prefer to have a male boss. Women who adopt a masculine approach to work earn £40, more than female colleagues who are 'nice', an Essex University study claimed yesterday.

Ja juu, Hassisen konehan se. Harmi, Eput on kovempi. Riittää, että saadaan suominainen rakastumaan ja esitetään sen aikaa että saadaan itselle olekelulupa. Naisten ei pitäisi ihan noin pika-avioliittoihin lähteä ulkkisten kanssa, vaan katsella hiukan pitemän kaavan kautta katsella.

Sitten on tietty se, että olisi hyvä jos ei suominainen niin herkästi moittisi ja lyttäisi perineistä, turvallista, perussuomimiestä. Ei tarvitsisi noita ulkkismiehiä suominaisen niin hanakasti tiirailla, kun on kunnon miehiä kotimaassa tarjolla Ja se karvaranteen työpaikka "ravintola-alalta" on tietysti kebab kuppilasta, josta maanmies antaa silmänlumeeksi ja oleskelulupaa vauhdittaakseen näennäisjobia hetkeksi aikaa.

Älkää hyvänen aika laskeko Turkkia EU: Siinä on jo poikkeusoloa riittämiin, kun toinen naputtelee tietsikkaansa kylmässä suomessa ja toinen kuumassa turkissa. Tilanne pitää saada nopeasti kuntoon Sitä van ihmettelen että jos suomalainen yhteiskunta hyjeksii noita rakastavaisia, niin miksi tänne pyrkivät? Siinähän menee onni pilalle.

Miksi he eivät voisi sijoittua vaikkapa mielyttävämmän ilmaston turkkin? Siellä on hyvä rakastaa ja tehdä kebabia Eppujen "Vuonna " -biisi, muistatko Arawn ; Sitä tuli discossa veivattua. Aijai kun tulikin nostalginen mieliala, piti oikein kaivaa tuon kultaisen luvun huippu vuosikymmen btw helmiä esiin Don't Go Human League: Lueskelin tänään Me Ämmiä en todellakaan tiedä miksi ja siinä oli taas juttua vieraissa juoksevista naisista.

Asia taisi olla kuvailtu jotenkin siten nainen oli "vähän hullaantunut". Jos mies juoksisi vieraisi olisiko hän "vähän hullaantunut"? Berliiniläisestä ekobordellista saa varvit suht' edullisesti: Prosentuaalisesti alennus on melkoinen. Eikös Suomessa muuten huoran palvelus maksa yleensä noin euroa en sitten tiedä kuinka pitkästä ajasta on kyse , eli tässäkin on jonkinsortin Suomi-lisä? Jape, onhan niitä aitoja etärakastumisia ja myös ensi silmäyksellä rakastumisia - ja ainakin osassa tapauksista nämä osoittautuvat yhtä kestäviksi kuin pidemmän kaavan kautta tutustumiset.

Usein ainakin hyvin pitkän kaavan kautta tutustumisissa on usein kyse siitä, että ainakin toinen osapuoli potee hieman sitoutumiskammoa, kun toivoo että voisi saada jostain edes hieman korkeammalla markkina-arvolla olevan puolison - tai sitten kyse on jostain typerästä ihmissuhdepelistä, jossa pitää näytellä vaikeasti tavoiteltavaa. Toisaalta minusta olisi myös hyvä muistaa, että vaikka nykyisessä romanttisessa hurmioyhteiskunnassa korostetaankin rakkauden merkitystä avioitumiselle ja naimisissa pysymiselle, niin tosiasiassa historiallisesti avioliitto ei useinkaan - tai edes yleensä ainakaan varakkaammilla ole ollut ainakaan ensisijaisesti mikään rakkausliitto, vaan sukujen välinen sopimus, jossa tavoiteltiin ihan muita hyötyjä.

Rakkaus toki saattoi tällaisissa rakkaudettomissakin liitoissa syntyä ajan mittaan tai olla syntymättä - aivan niin kuin nykyäänkin järjestetyissä avioliitoissa. Ja ainahan pystyi pitämään sivusuhteita jalkavaimoja yms jos kaipasi tuoreempaa lihaa tai jotain intohimoista rakkautta - niin kauan kuin se sitten kestääkään.

Tällainen liitto, jonka syntymiseen ja pystyssä pysymiseen ei vaadita välttämättä rakkautta, voi sitä paitsi olla paljon terveempi pohja, kun silloin avioeroa ei oteta heti muutaman vuoden kuluttua, kun siihen mennessä useimmilta rakastuneilta ensi-ihastus sulaa pois ja sitten avioerossa lapset joutuvat stressiin ja muutenkin heitteille.

Järjestetty avioliitto voi olla ihan hyvä vaihtoehto, jos puoliso ei ole oikeasti ihan hirvea, kuten joku mielipuoli, väkivaltainen tai muuten aivan kuvottava tapaus. Muistelen, että onnellisuustilastoissa järjestetetyt avioliitot ovat pärjänneet ihan hyvin. Useinhan sitä paitsi ihastus johtaa aivan harhateille, kun joku narttu iskee silmänsä johonkin jo useamman henkilön lahdanneeseen vankilakundiin jonka narttu aikoo parantaa pillullaan tai johonkin muuhun vastaavaan tapaukseen, josta käytännössä kaikki muut kuin ihastunut nainen itse näkevät, että suhde kyseisen henkilön kanssa on erittäin huono idea.

Olen joskus itsekin ajatellut, että voisi olla ihan paikallaan tehdä ihan hyvänä työnä tällainen järkiavioliitto jonkun äärimmäisen ahdasmielisessä maassa elävän miehen pelastamisesta tappajien kynsistä. Kaikkia ei valitettavasti voi pelastaa, mutta jos edes yhden voisi pelastaa, niin se olisi parempi kuin ei mitään.

Eräs suuri kysymysmerkki vain on se, että kuinka nihkeästi Suomen viranomaiset suhtautuvat. Tässä etäavioliittoasiassa minun ei ole mitenkään vaikea uskoa, että tarinan valkkis on tosissaan. Vaikka olisi millainen vapaaliikkuvuus-idealisti, niin tuollaisen vaivan näkeminen yhden miehen takia olisi omituista.

Ulkkiksen motiiveita epäilen paljon enemmän, koska hänellä on niin paljon voitettavaa Suomen kansalaisuudessa. Ainahan sitä nyt vuoden-pari jotain emäntää sietää, etenkin jos onnistuu siinä ohessa vähän hummailemaankin. Varhaisnuoruudessani niillä oli kuitenkin paikkansa. Eppu Normaali on sen verran latistavaa, mutta heidän "Rappiolla" biisinsä liene Imperiumin Vastaiskulta löytyvä "Osa luonnollista karsintaa", joka on parempi.

Ja jos rappioaiheisista biiseistä tykkää kannattaa katsoa tämä video: Tämä erotiikka-aspekti varmaan on alan toimijoiden tiedossa ja sen vuoksi partioissa on mukana aina mies. Siistiä, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa..

Upeata saada tällä tavalla sohaista muurahaispesään, ja nähdä, että niin 'tietäväiset' ja 'coolit' ihmiset täälläkin sortuvat ties mihin lapsellisuuksiin saadakseen hataran ja valheellisen maailmankuvansa kurottua jollain tavalla takaisin siihen vääristyneeseen muottiin, jossa se oli jo ennen kommenttejanikin lillunut. Minun parjaamiseni, syyttämiseni tms.

Minkäs minä voin sille, että uskallan sanoa epämiellyttäviäkin totuuksia, enkä hymise tekopyhien ihmisten kanssa tabujen takana turvallisesti piilossa. Ei ole minun syytäni, että maailma on tällainen kuin on - en minä ole -tehnyt- naisista sellaisia, että heidän on tosi helppo saada miestä 24 ikävuoteen mennessä nussittua läpi itseasiassa paljon enemmänkin olisi aivan helposti mahdollista.

Raiskaus muuten tuskin on verrannollinen siihen, että nussii 10 eri miehen kanssa.. Mutta se on ymmärrettävissä, jos on kyse suojareaktiosta - naiset halutaan edelleenkin nähdä jaloina ja pyhinä neitsyt-enkelinä, joilla on ollut 50 ikävuoteen mennessä korkeintaan kaksi kumppania, ja se toinen nyt vain sattui olemaan joku kauhea väkivaltainen tyyppi, joka oli pakko jättää - kun väkivaltaisuus EI näy päällepäin - ja se toinen sitten joku kiltti ja mukava mies jne.

Valitettavasti naiset ovat rappeutuneita valtansa vuoksi, ja todellakin nussivat päätä pahkaa niin paljon alfoja kuin suinkin näppeihinsä saavat. Miehelle sensijaan raiskaaminen joka on kyllä ihan eri asia kuin heteroseksuaalinen yhdyntä vastakkaista sukupuolta edustavan, aktiin mielellään suostuvan henkilön kanssa - paitsi jos syltty on sitä mieltä, että heteroseksi on aina naisen raiskaamista..

Jatkuu seuraavassa viestissä - Vortac. Jatkoa edelliseen viestiin, hiton typerä merkin rajoitus! Voisin vaikka lyödä vetoa, että suurin osa miehistä ei koskaan pystyisi suorittamaan yhtä ainuttakaan raiskausta - ensinnäkin on moraali, etiikka, hyvyys, jne.

Sitten on indoktrinaatio, aivopesu jne. Ja tietenkin sitten tulee vielä se suorituspuoli - suurin osa miehistä ei ole niin raudasta veistettyjä, että he pystyisivät noin kylmäveriseen ja hitosti pokkaa, staminaa, lihaksia, kuntoa ja pelkojen hallitsemista vaativaan tekoon. Eli psykologisesti ja emotionaalisesti se olisi silti aivan liian suuri kynnys, vaikka moraalia ei olisikaan, ja vaikka ehdollistaminen ei olisikaan jonkun yksilön kohdalla onnistunut.

Ja sitten siihen päälle päätteeksi tulee fyysinen suoritus - vaikka mies SAISIKIN naisen kopattua jotenkin niin, ettei kukaan huomaa, ja hänen rimpuilultaan silti hänet pidettyä jollakin tavalla hyppysissä, erektio ei yleensä paukahda päälle pelkästään sillä, että haluaa erektion tapahtuvan toisin kuin feministit mitä ilmeisimmin kuvittelevat , vaan sitä varten täytyy olla oikeasti kiihottunut.

Tuollaisessa tehtävässä joutuisi keskittymään niin paljon ihan muuhun kuin mihinkään kiihottavuuksii, joten miehellä täytyisi olla joko armoton lasti viagraa tai sitten jonkinlainen hormoniseisokki, joka on vähintäänkin puolitangossa koko ajan, tai sitten miehen täytyisi olla jotenkin -erityisen- herkkä kiihottumaan. Sitten itse tapahtuma ja suoritus, naisen kenties rimpuillessa ja koettaessa raapia silmiä päästä ja potkia munille ja muutenkin käyttää kaikenlaisia kyynärpäätaktiikoita, huutamista ja nykyisin niin suosittuja pippurisumutteita yms Minun on vaikea kuvitella, että sellaisia miehiä on edes kourallista, jotka oikeasti noissa olosuhteissa mihinkään seksuaaliseen aktiin pystyisivät.

Tosin ainakaan kuiva torttu ei olisi ongelmana, koska naisiahan tunnetusti kiihottaa raiskausunelmat, ja dominoivat miehet.

Mutta vertauksesi on todella groteski mainitsemistani syistä, ja monista muistakin syistä, joita en jaksa kaikkia latoa kerralla tähän, herra syltty. Minä en taatusti pystyisi raiskaamaan ketään, enkä usko että kukaan tämän blogin lukijoistakaan.

Tosin syltystä voisin sen uskoa, sen verran väkivalta ja toisten dominoiminen on hänellä verissä.. Naisille ei ole mikään vaikeus saada seksikumppania 24 ikävuoteen mennessä - siksi sellaisia naisia pidetään huorina tai lutkahtavina. Miehen on todella mahdotonta saavuttaa sama. Niin se vain on - voitte vaikka nylkeä minut, mutta tämä totuus ei muuksi muutu. Miehen on taas täysin mahdotonta raiskata edes yhtä naista koko elämänsä aikana.

Jokainen järkevä ihminen näkee kyllä, miksi tuo syltyn vertaus on aivan kohtuuton, virheellinen ja täysin puusilmäinen - voisi sanoa, että se on pelkkä päätön provokaatio. Mukavaa kuitenkin, että kerrankin saadaan ihmisissä jonkinlaista sisäistä prosessia tapahtumaan - saadaan vihdoinkin se valheen ja tekopyhyyden muuri totuuden vasaralla hajotettua.. Ulkomaalaiset 'vierailijat' toki veloittavat aivan törkeästi, mutta ovat kyllä selvästi paremman näköisiäkin kuin suomihorot, tuon sihteeriopiston oppilas-listan perusteella.

En kuitenkaan suosittele tuollaisen rahamäärän uhraamista pilluun - se nautinto kestää muutaman sekunnin lopultakin, ja koskaan ei tiedä, onko se edes mitenkään kokonaisvaltaisesti mukava kokemus vai ei.

Jos samalla rahalla ostaa vaikkapa jonkun harrastevälineen, kuten vaikka jousipyssyn tai jonkin musikaalisen instrumentin, voi samasta rahasta saada vuosien ilon. Jos nainen haluaa välttää huoran maineen tuskin kannattaa rajoittaa partnerimäärää kovin pieneksi, riittää hyvin, kun seksi on tarpeeksi esoteerista, laadukasta ja myönteisesti tuntuvaa. Vaiettu tosiasia on se, että naisilta saa yleensä todella huonoa seksiä.

Ja tätä tosiasiaa naiset yrittävät peitellä antamalla seksiä rajoitetusti yhdelle tai kahdelle - käytännössä he tietysti antavat kaikille mahdollisille alfauroille, kuten sanoit.

Sekin on tabu, ettei useimpia miehiä edes kiinnosta seksin taso. Riittää kun pääsee painamaan jotakuta. Tässä maailmassa seksiä on niin vähän, että tässä maailmassa vähän jokaisesta meistä kasvaa jonkinlainen "horatsu", paranoia ajan seksiharrastelija. Hyvää seksiä kun tarjoaa, eikä tee siitä kaupallista juttua niin nainen välttää huoran maineen, vaikka antaisi viidellesadalle luuserille mahdollisuudet toteuttaa itseään.

Eivät kai poliisit nyt sentään mitään prostituoituja ole. Mitähän nämä 'naisasiakkaiden erityistarpeet' ovat? Ettei vaan miespuolinen poliisi pääse kähmimään tutkiessaan, onko naisella mahdollisesti kätkettyjä aseita tai huumeita tietyissä ruumiinsa onkaloissa piilotettuina? Ei kuulosta kovin tasa-arvoiselta, jos aina naisille myönnetään 'erityistarpeita', joita varten sitten on investoitava suuresti johonkin kalliisiin systeemeihin, mutta miehiä kohdellaan kuin karjaa, välittämättä heidän mahdollisista 'erityistarpeistaan'.

Tällainen vain pahentaa tilannetta - kohdeltakoon kaikkia ihmisiä sukupuolestaan riippumatta tismalleen samalla tavalla lain ja oikeuden edessä - sekä poliisitilanteissa.

Haluaako mies todellakin mieluummin, että häntä kopeloi yrmy bodarimies kuin että häntä hipelöi nuori ja pitkähiuksinen nainen? Saako mies valita myöskin naiskopeloijan tällaisissa tapauksissa? Naiset haluavat olla naisten kanssa, miehet haluavat olla naisten kanssa - naistenlehdissä on kansikuvissa naisia, miestenlehdissä on kansikuvina naisia - jotain hyvin epäsymmetristä tässä kyllä on. Toisaalta, poliisihan on auktoriteetti, dominoiva yksilö ja lisäksi hienossa uniformussa - kaupan päälle hän on tavallisten miesten yläpuolella miestenvälisessä hierarkiassa - luulisi, että tällaisen miehen kopeloitavaksi päätyminen olisi naiselle miellyttävää.

On se nyt vähän kummallista, kun jo tällaisissakin, pragmaattisissa asioissa aletaan pohtimaan näitä naispreferenssejä. Eiköhän ole tärkeintä, että homma hoidetaan, ja talo sammutetaan, ja kansalaisia suojellaan rikollisilta jne. Tosin poliisit eivät vieläkään ole pidättäneet feministejä, joten eipä hyvin silläkään alueella mene.. Vasta sitten, kun yhteiskunta on oikeudenmukainen, poliisit todella noudattavat lakia, ja sukupuolet ovat oikeasti tasa-arvoisia yhteiskunnassa, on aika miettiä jotain niin triviaalia kuin että onko poliisilla tai palomiehellä pöksyssään viiva vai heppi.

Paha sanoa tasosta, kun en ole vielä testannut yhtäkään maksua vastaan. Maksullista seksiä muille tarjonneilta olen kyllä saanut. Parille maksulliselle olen kirjoitellut, ja aikeissa on kokeilla muutamaa hyvätasoiselta vaikuttavaa: Nykyään kun naiset osaavat vaatia kaikenlaisia taitoja miehiltä, ennenkuin päästävät housuilleen. Ei saa olla kokematon mies. Vain nainen saa olla kokematon ja harvemmin on, mutta erittäin hyvä jos on. Ei tarvitsisi noita ulkkismiehiä suominaisen niin hanakasti tiirailla, kun on kunnon miehiä kotimaassa tarjolla..

Eksoottinen ja vaarallinen on aina kiihottavampaa kuin turvallinen ja kunnollinen. Etenkin, kun on kyse naisen seksuaalimodulista..

Sukupuoleen katsomatta ja perustelluista, ymmärrettävistä syistä kaikilla poliiseilla tulee olla oikeus suorittaa myös intiimejä rikostutkintoja. Se, jos joku mies esim. Ja mitä väliä sillä on jos jätkällä seisoo. Jos nainen haluaa välttää huoran maineen tuskin kannattaa rajoittaa partnerimäärää kovin pieneksi, riittää hyvin, kun seksi on tarpeeksi esoteerista..

En usko, että ensinnäkään keinosi toimii. Huoran leimaahan eivät ole MIEHET ensimmäisenä naiseen lyömässä, vaan toiset naiset miten laadukas seksitarjonta miehille voisi siis heijastua siihen, mitä toiset naiset naisesta puhuvat? Enkä kyllä minäkään - vaikka eräs henkilö olikin tahtomattaan niin esoteerisella tavalla säkenöivä, että erektio suunnilleen singahti päälle heti kun tuo henkilö saapui huoneeseen..

Suurin osa miehistä ei muutenkaan tiedä paremmasta - heillä on lähinnä heidän oma kätensä, johon verrata kokemusta. Jos se on yhtä hyvä kuin käsi, saati parempi, mies on tyytyväinen. Huoran leima tulee joka tapauksessa kumppanien määrästä, ei mistään laadusta. Ihmeellistä, että noinkaan valveutuneena ihmisenä et tätä tiedä..

Jos nainen nussii vaikka kuinkakin hyvälaatuisella seksillä miestä muutamassa vuodessa, kyllä hänelle läpsähtää se huoran maine aivan varmasti, paitsi jos hän on aivan käsittämättömän hyvä salaamaan tuon kokemusvyyhtensä KAIKILTA.

Nainen ei voi sietää sitä, että hänen arvokasta jumalatar-kehoaan pääsisi koskaan hiplaamaan kukaan mies, jota hän ei ole itse valinnut. Varmaankin tästä syystä naiset eivät osaa edes kätellä vielä nykyäänkään - aina kun olen naista kätellyt, suurin osa on ojentanut kätensä jotenkin oudosti rystyset edellä ja koukussa normaalin ja rehdin avokämmen-kättelyn sijasta. Olettavatko naiset, että miehet haluavat viedä naisen rystyset huulilleen ja suudella niitä, kuin nöyrät peasantit?

Tietysti huoran kanssa voi harjoitella panemista tai naisen kanssa oloa, jos se sitten auttaa lähestymään ilmaisia naisia. Miellyttää tulevaa morsiantaan, jota ei kuitenkaan koskaan saa, tai joka kuitenkin eroaa sinusta vieden talosi, lapsesi ja tietotekniikkasi avioerossa..? Parempi keskittyä johonkin olennaiseen kuin vehdata naisten miellyttämisen opettelemisessa ja pillun huumaamana. Olen huomannut 'rappion' ympärilläni ja ihmetellyt sitä vasta myöhemmin, koska itse olen saanut paljon todella hyvää seksiä murrosiän lopulta lähtien.

Minulle seksi ei ole ollut varsinainen kilpailutekijä koskaan. Se on luontevaa, kuten vaikka piirrustaminen tai paskantaminen. Muille seksinsaanti taas tuntuu olevan jonkinlainen titteli. Ei kovinkaan moni mies ole tullut kertomaan minulle, että saa naiseltaan hyvää seksiä.

Enkä minä siihen kyllä uskoisikaan, kun katselee minkälaisissa tekaistuissa sopimussuhteissa ihmiset elävät keskenään, tulee mieleen ihan kun joku sopimus kännykkäoperaattorin kanssa: Mutta kuitenkaan huoran leima ei ole niin painostava tai merkitse naiselle mitään jos hän tietää antavansa hyvää seksiä ja tasokasta läheisyyttä.

Sensijaan jos nainen jakaa itseään kuin jakorasia piittaamatta seksin ja yhdessäolon tasosta, silloin häntä voi jopa harmittaa se, että ihmiset pitävät häntä halpamaisena, mitä hän itseasiassa silloin onkin. Tietysti joku voi vähän epäillä, että onko toi vähän liian antelias Eipä ole kovinkaan moni aviomies, kuten sanoin, minulle tullut kyynelet silmissä kertomaan miten hyvää seksiä naiselta saa.

Itse sensijaan olen sen tehnyt, koska minä saan hyvää seksiä ja sillä kelpaa retostella muillekin. Ja nuoletettuaan rystyset muutamalla heistä, nainen voi jatkaa voittokulkuaan nokka pystyssä varmana siitä, että hän on siveyden sipuli vielä seuraavankin joulukuun kääntyessä kalenteriin.

Voi ei, mikä seksuaalinen taantuma meillä on. Taloudellinen taantuma ei onneksi ole yhtä paha. Pahinta on piiat, jotka pitävät potkukelkkailua niin tärkeänä, etteivät ehdi valloittaa miesten munia. Huono seksi tappaa elämän maapallolta. Kunnon draivi päälle ja autokaupan kautta kylille. Ehkä se kunnon nainenkin sieltä sitten löytyy helpommin entiselle nörttöheikille, hah.

Eikä naiselle tule omantunnonvaivoja, kun mies ei tiedä missä on klitorish. Eiväthän sellaiset mitenkään harvinaisia ole esimerkiksi Intiassa. Ongelmaksi se muodostaa, jos ja kun jompikumpi osapuoli tai molemmat pakotetaan liittoon. Näitähän tapauksia sattuu esimerkiksi, kun musmilivanhemmat lähettävät länsimaista tyttäriään avioon entisiin kotimaihinsa. Harva länsioloihin tottunut tyttö haluaa takaisin niihin oloihin.

Sitähän se juuri on, ihastumista. Itse kyllä olen enemmän samaa mieltä tämän jälkimmäisen mielipiteesi kanssa. Ihastuminen sokaisee ihmiset ja silloin kannattaa olla varovainen. Aika usein ihastumme ihmisiin, jotka eivät sovi meille, vaikka eivät välttämättä nyt mitään vankilakundeja tai lutkanarttuja olisikaan. Avioliiton kun ei ole tarkoitus olla väylä maahanmuutolle. Mitä tulee tuohon Japen mainitsemaan tapaukseen, uskon asdfg: Sellainen ei ole mikään järkiavioliitto vaan täyttä huijausta.

Sitä paitsi, vaikka eittämättä homoilla on vaikeat paikat noissa maissa, suurin osa tänne tulevista ei ole homoja eikä edes missään hengenvaarassa vaan ihan elintasopakolaisia. Edelleen ihmettelen, että eikö suomen pakolaisviranomiset yhtään ihemttele ja kiinnitä huomiota, että suurin osa näistä "pakolaisista", jotka on siis oikeasti elintasopakolaisia, on nuoria miehiä. Missä naiset ja lapset? Minusta Syltyn vertaus oli oikein hyvä.

Kyllä minäkin parikymppisenä neitsyenä kuvittelin, että olisi suurikin rikkaus haalia valtava määrä kumppaneita. Kun oikeasti pääsi seksin makuun ja huomasi, kuinka suurta henkistä panosta se vaatii, niin asia muuttui ihan toiseksi. Joillain kavereilla kyllä oli ollut enemmänkin, sellaiset Se saattaa hyvinkin olla keskiarvo.

Kyllä niitäkin varmasti on, joilla on kumppaneita yli sata, mutta jos he olisivat enemmistö, niin silloinhan heitä kai pitäisi kuulua jokaisen tuttavapiiriin. Ja aika huvittavaa tosiaan, että Vortac perustelee kantaansa suomalaisnaisista tutkimuksella, joka on tehty kenialaistytöistä Ei mahda olla ihan kaikki piuhat toiminnassa Ilmeisesti feministeiltä ja muilta elintasopakolaismiesten kanssa tekemissä olevilta naisilta menee äly, kun he pääsevät näiden jännien ulkkisten kanssa tekemisiin.

Ei tule mieleenkään kysyä, että missäs ne naiset ja lapset on On pöyristyttävää vertailla muka yhdenvertaisina tapahtumina sitä, että nainen nussii ja mies raiskaa. Vain sairas ja kiero mieli kykenee tällaisiin asiattomiin rinnastuksiin Aika harva" Tässä Anolle ja Syltylle hiukan uutisia Raiskauksesta syytetyt jenkkifutaajat pääsivät vapaaksi Lappeenrannan käräjäoikeus vapautti hetki sitten kaikki kolme yhdysvaltalaista amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa odottamaan lopullista tuomiota.

Käräjäoikeus katsoi, ettei edellytyksiä kolmikon vangittuna pitämiseen enää ole. Ratkaisu siitä, vapautetaanko kolmikko kokonaan raiskaussyytteistä annetaan kuitenkin vasta kolmen viikon kuluttua Lappeenrannan käräjäoikeuden kansliasta. Päätökseen kuultuaan Yhdysvalloista Suomeen käräjille tulleet äidit itkivät ilosta. Myös syyttäjä tyytyi oikeuden ratkaisuun. Pojat voivat lähteä maasta vaikka huomenna, jos haluavat , vakuutti kihlakunnansyyttäjä Markku Ahonen.

Kuinka käräjäoikeus uskalsi laskea syylliset vapaaksi? Pitäisi olla selvää, ettei kaikki naiset ole käyttäneet mahdollisuuttaan paritella joka päivä uuden miehen kanssa, mihin keskeinen syy on se, että monenkaan vapaan ja auliin miehen status ei riitä.

Tärkeintä on se, että tällainen realistinen mahdollisuus suurelle osalle naisista on olemassa, ja ettei sen käyttäminen mitenkään harvinaista ole. Monelle miehelle voi olla mahdotonta saada edes yhtä partneria päivälle, mutta naisen ei tarvitse kun mennä puhumaan mukavia muutamalle ujomman puoleiselle miehelle niin heti lohkeaa. Se, että elämme tällaisessa maailmassa oli varmaankin Vortacin pointti. Naisilla on niin paljon seksuaalista valtaa, että naiset eivät esimerkiksi halua a luopua siitä b halua tasa-arvoa c halua tarjota hyvää seksiä.

Valtaosa naisista ei halua runsaasti partnereita ja paheksuu niitä, jotka toimivat niin. Valtaosa miehistä ei raiskaa ja tuomitsee jyrkästi ne miehet, jotka raiskaavat. Vertaus on siis erittäin onnistunut. Sen sijaan vertaus seksiä useiden partnerien kanssa harrastavista naisista ja miehistä ei olisi onnistunut vertaus, koska miehet yleisesti ottaen haluavat runsaasti partnereita eivät kaikki , kun taas naiset yleisesti ottaen haluavat säännöllistä seksiä vakituisen kumppanin kanssa eivät kaikki.

Naisen halu saada seksuaalista vaihtelua on yleistä, mutta kulttuurissamme naisen on vaikea lunastaa kunniaa jos on useampi partneri. Valtaosa naisista haluaisi tietysti sitouttaa itsensä yhteen alfaurokseen, mutta jos se ei onnistu he ovat täysin epäluotettavia kumppaneina ja ystävinä, toisinsanoen voivat panna ympäriinsä, ja järjestää miehekkyyskilpailuja.

Miehen raiskaamisentarve ja naisen vaihtelunhalu eivät ole yhtä yleisiä ilmiöitä. Tähän vaadin kyllä tutkittua tietoa aiheesta, enkä mutua. Ja vielä että yleisesti" Jotkin jäävät ikisinkuiksi ihan omasta halusta, mutta useat naiset tuntuvat haluavat sen sinkkustatuksensa pysyvän pitkälle 30 vuoden päälle, lähemmäs neljää kymppiä. Naisten kasvaneesta sitoutumiskyvyttömyydestä sekä halusta ja tarpeesta kokea useampia miehiä ilman sitoutumista.

Naisillehan tämä peli on mahdollista ja jopa helppoa, verrattuna miehiin. Eikös täällä äsken ollut juttua Lihiksestä, noin 30 vuotiaasta lihavasta sinkkuäidistä, jolla on kokemusta noin miehestä. Ehkä sitten olen käsittänyt koko Laasasen kirjan väärin, mutta sen lukemalla tuli sellainen mielikuva, että naisten seksuaalinen valta perustuu siihen, että miehet haluavat seksiä vaihtuvilta partnereilta ja naiset antavat seksiä lähinnä vain palkkioksi sitoutumisesta tai muista hyödykkeistä.

Lukekaa se kirja jos todisteita kaipaatte, olihan siellä viittauksia vaikka mihin tutkimuksiin aiheesta. Haluasisin tietää missä kohden Laasasen kirjaa lukee, että "miehet yleisesti ottaen haluavat runsaasti partnereita"? Luvussa "Seksuaalinen halu ja parinvalintapreferenssit" todetaan: Ja mitä tulee tuohon, että naiset haluaisivat vaihtuvia partnereita, niin alaluvussa "Avioliitto ja prostituutio" todetaan: Siinä nyt ihan pikaselauksella pari kohtaa, mutta löytyy niitä kyllä enemmänkin.

Jape, kyllä kai Henryn käsitys tästä asiasta sentään on selvä, vaikka seuraava teksti ei olisikaan suoraa sitaattia kirjasta: Erityisen kiihottavaa miehistä on se, että nainen on eri kuin edellisellä kerralla. Ihan näin kaupungilaisjärjellä ajatellen, niin se osapuoli, joka haluaa seksiä vähemmän, on se, kumpi käyttää seksuaalista valtaa. Eli havainnoimalla sitä, kummalla sukupuolella on käsissään seksuaalinen valta, voidaan tehdä johtopäätökset siitä, kumpi haluaa seksiä enemmän.

Ja tätä todellisuutta vasten on vaikea käsittää väitettä, että markkina-arvonsa huipulla olevat nuoret naiset kaatavat miehiä sänkyynsä suurina joukkoina Jos olet sitä mieltä, että Atrian kampanjassa tiivistyy tasavallan kaksoisstandardiajattelu, muistathan antaa yritykselle palautetta.

Maailmassa on viime kädessä vain kahdenlaisia ihmisiä: Palautelomake Atrian sivuilla - Luonnollinen henkilo Feminismistä voi parantua. Avaa linkki uuteen selainikkunaan klikkaamalla linkin päällä hiiren oikeaa korvaa ja valitse "Open in new window". Sex differences were evident regardless of whether mean, median, distributional, or categorical indexes of sexual differentiation were evaluated. Sex differences were evident regardless of the measures used to evaluate them.

Among contemporary theories of human mating, pluralistic approaches that hypothesize sex differences in the evolved design of short-term mating provide the most compelling account of these robust empirical findings. This study provides the largest and most comprehensive test yet conducted on whether the sexes differ in the desire for sexual variety. The results are strong and conclusive—the sexes differ, and these differences appear to be universal. Men not only possess a greater desire than women do for a variety of sexual partners, men also require less time to elapse than women do before consenting to sexual intercourse, and men tend to more actively seek short-term mateships than women do.

These sex differences are cross-culturally robust and statistically significant regardless of whether mean, median, distributional, or categorical indexes of sexual differentiation are evaluated. These sex differences are robust and significant regardless of the measures used to evaluate them.

Tuosta linkintakaa jaan, omiin kokemuksiin nojaten mm. Muuten miehille riittäisi yksi pornofilmi. Henryn kannasta huolimatta, en ole samaa mieltä, että "miehet yleisesti ottaen haluavat runsaasti partnereita"? Lisäksi halu on käsitteenä ongelmallinen: Moni mies toki haluaa katsella viehättäviä naisia, mutta se onko heillä mitään edellytyksiä realistisesti mennä yhtään sen pitemmälle, palauttaa monen miehen pian maanpinnalle ja se halu jää vain ontoksi haaveeksi ilman muodollista täyttymystä, tai edes teoreettista mahdollisuutta siihen.

Anonyymin esimerkki prostituoiduista ei kyllä kuvaa naisten yleistä käytöstä ollenkaan. Lisäksi Anon esimerkit miesten halusta lyheyn aikavälin seksuaalisten halujen toteuttamiseen ei kerro mitään itse fyysisestä naisen tarpeesta. Pelkkä kuvasto pornofilmit ja lehdet sekä oma nyrkki riittää aika pitkälle. Ei tarvitse temppuilla niin paljoa. Evoluutioteoreettisesti miehillä on toki ollut vietti suvunjatkamiseen, mutta ei miehet sentään eläimiä ole, joilla on yöleensä yksi johtoeläin uros joka sitten panee kaikkia lauman naaraita.

Taisi tulla tänään radiosta ohjelmaa Galapagos-saarista ja niillä majailevista merileijonista, joissa haaremiaan hallitseva sulttaani johtava uros saa kamppailla kokoajan nuorempia haastajia vastaan Ne nuoremmatkin haluu paneen, muta en ne pääse.

Halu, ja kyky toteutta halu, on eri asioita ;. Henry tykkää myös Viivi Avellanista, eli halua on, mutta onko kykyä? D No on varmaan, jos sattuvat samaan seurueeseen. Henry on sentään YTM: Taisit Jape nyt käsittää jotain väärin. Toteutetaanko tätä halua käytännössä pornofilmien tai oman mielikuvituksen varassa ei muuta faktaa mihinkään.

Halu vaihteluun ON miehillä paljon suurempi kuin naisilla. Prostituutioesimerkki on suoraan Laasasen kirjasta ja samaa hän sanoo siinä artikkelissakin, johon brunologi laittoi linkin: Aika harva jotkut kuitenkin. Miehillä on enemmän halua saada partneria vuotiaaksi mennessä, mutta kuinka moni pystyy? Ja tuon faktan takia Syltyn vertaus oli hyvä. Raiskaus on asia, johon miehillä on teoriassa kyky, mutta useimmilla ei ole siihen minkäänlaista halua. Montako partneria Jape ottaisi, jos a pääsisit playboy-kartanoon tai b jostain syystä naiset hullaantuisivat sinuun ja voisit valita haluamasi partnerit?

Jos vastaat 1, niin uskotko, että rajattoman valinnan tilanteessa tuo määrä pitäisi? En malta olla ottamatta esiin vanhaa kiistakapulaani Japen kanssa Moraalinäkökulmaa ; Moraalisesti ajatellen Jape on tietysti oikeassa. Ei seksin harrastamista ja raiskausta voi mitenkään verrata keskenään tasaveroisina tapahtumina. Mutta jos jätetään moraalinäkökulma pois ja puhutaan asioista, joita ihminen on teoriassa kykenevä tekemään, mutta käytännössä ei niihin kuitenkaan pysty koska ei halua, koska moraali ei salli, koska fyysinen voima ei riitä, koska on päänsärkyä ja väsyttää tai mikä tahansa muu syy , niin silloin seksipartnerien haalimista ja raiskausta kyllä voi verrata keskenään.

Ja käsittääkseni juuri tällaisesta vertailusta oli kyse. Minusta olisi mukavempi, jos Henryn esimerkeissä olisi realismia ja myös vaihtoehdot c , D ja e. Miksi ottaa esiin vain toteuttamiskelvottomia fantasia juttuja? Molemmat sekä vaihtoehto a että b on käytännässä mahdottomia kohdallani, joten miksi niihin edes yrittäisi vastata?

Unissa näkee kaikenlaista, mutta aamulla herätessä on edessä ankea arki. Siksi ei pitäisi yleisesti puhua yhtään mitään, edes halusta. Minäkin haluan ihan viikottain lottovoittoa päävoitto ja toisaalta myös viikingloton päävoittoa, eli haluan vähintään kaksi kertaa vikkossa käytännössä saavuttamatonta. Sama pätee siihen että katselee kadulla viehättäviä naisia, kyllä, heitä on siellä, mutta on halun toteutumisen kannalta hedelmällisempää kun turvautuu vanhaan kunnon tapaan, eli Anttilan postimyynitkataloogiin ja sen naisten alusvaate osastoon.

Toimi about 25 vuotta sitten, miksi ei toimisi edelleen? Halu se oli silloinkin Anteeksi karkea kielenkäyttöni, menetin hiukan malttini. Sekin on sentään jo jotain: No jos teillä ei ole moraalia ja moraalinäkökulma voidaan sivuuttaa, niin totta kai voitte sitten vertailla mitä haluatte, vaikkapa nyt noita mainitsemianne asioita. Kertokaa vain etukäteen, että teillä ei ole moraalia jne. Mihin lakejakaan tarvitaan kun ne voidan ohittaa?

Yhteisöillä on käsittääkseni normeja jotka on lähes yhtä vahvoja vaikuttavuudeltaan kuin lait. Silti jotkin katsoo että he voivat nämä ohittaa, ei koske minua. Mitä merkitystä on halulla, jota ei pääse toteuttamaan? Kai se kuitenkin kertoo osaltaan siitä, että miehillä on halua seksuaaliseen vaihteluun?

Toki riippuu yksilöstä, kuinka paljon ja minkälaista vaihtelua haluaa, mutta keskimäärin miehillä vaihtelunhalu on suurempi samoin kuin seksihalut muutenkin. Jape, ei kyse ole siitä, etteikö olisi moraalia, vaan siitä, että asioista pitää pystyä puhumaan myös puhtaina faktoina, ilman että sekoitetaan tunteellisuutta mukaan. Ja olen käynyt keskusteluja siitä, mitkä juutalaisten tappamistavat olivat tehokkaimpia.

Se, että tappaminen on mielestäni moraalisesti väärin ei estä minua pohtimasta pragmaattisesti, mikä tapa on tehokkain. Moraalinäkökulman tuominen joka ikiseen keskusteluun rajaa keskustelua samoin kuten se, jos joku tuo joka aiheeseen omat tuntemuksensa tai omat bdsm-kokemuksensa, vaikka ne eivät muiden keskustelijoiden mielestä kuulu asiaan. Halulla on kuitenkin se merkitys, että ihmisten halu asua tuossa asunnossa nostaa tuon talon hinnan korkeaksi.

Tässä painostetaan sekä laukauksia että massoittain nuoria oriita, ja kuten mainittua, perusominaisuutena on korkea laatu. Isot lihakset, karvaiset kropat, parrakkaat kasvot ovat käsitteinä täysin hallitsevia. Myös mallien ilmeet ovat melkein aina maskuliinisia ja vakavia. Coltin tuotteiden esittelyä ohjaavat "metsästäjät ja ankarat moottoripyöräilijät". Coltin iskulause, suomeksi käännettynä on siten: Jokainen voi liittyä peliin Nynnyt voivat myös tulla mukaan, he ovat jopa tervetulleita, mutta vain katsomaan.

Asiakaspohja on siis laaja, koska kaikki homomiehet voivat luonnollisesti tuntea olevansa vetoa tätä herkkää universumia kohtaan, ja joukossa on todennäköisesti myös paljon naisia. Nämä ovat kauniita miehiä, jotka edustavat Coltia ja esittelevät yhtiön tuotteita. Koko käsite on herkullinen, houkutteleva ja kutsuva. Colt antaa ylpeyden asiakkailleen Kokemuksensa ja tinkimättömän mutta huolellisen laatuun keskittymisen ansiosta Colt on luonut ainutlaatuisen brändin, joka pursuaa kaikkein maskuliinisimpaa varianttia homoseksuaalisuudesta.

Amerikkalaisilla homomiehillä on usein läheinen suhde Coltin tuotteisiin, ei vain siksi, että tuotteet merkitsevät "laatutietoisia kuluttajia", mutta luultavasti aivan yhtä paljon, koska tavaramerkki Colt tuo itsessään käyttäjilleen viestin että homoudesta voi olla ylpeä.

Tuomme laajan valikoiman Colt-tuotteita, ja olemme yhtä ylpeitä siitä, että näitä laatutuotteita löytyy omasta valikoimastamme. Hiirimattoja paljailla pepuilla Kuten Colt toteaa markkinoinnissaan, on hädin tuskin olemassa toista erotiikkaelokuvien ja muiden, yksinomaan miehille suunnattua seksituotteiden tuottajaa, joka on saavuttanut yhtä korkean laadun ja ylläpitänyt sitä yhtä pitkään ja yhtä vakaana kuin Colt yhtiö.

Jos tarpeena on eroottisia tarvikkeita homoille, nimenä on Colt, ja Coltilla on runsaasti, mistä valita, sellaisista alusvaatteista lähtien, jotka antavat pepun olla paljaana, aina sellaisiin hiirimattoihin, joissa alastomat peput motiivina. Miespeput, luonnollisesti, ovat kaikkeinparasta laatua. Ole hyvä ja odota Toggle navigation Cart Search. Tasa-arvoyksikkö haluaa antaa kyllä nyt virallisen linjamme mukaisen muistutuksen tänne hirveän miesasia keskustelunne joukkoon: Tai vaihtoehtoisesti he pääsevät 7 kk asumaan vankiselliin.

Heidät myös samalla valmennetaan asunnottomuuden, yömajojen ja kimpparoskis asumisten kestämiseen ynm makuuttamalla heitä pakotettuina palkatta joukkueteltoissa pakkasessa toisten masturboivien ja haisevien masentuneiden miesten keskellä.

Eli olemme keskustelleet tästä, myös yhteisistä varmoistamme maksettujen, TANEN kanssa ja ylipäällikkö Tarja Halosen kanssa ja yhteistuumin päädyimme siihen viralliseen tiedonantoon, että tasa-arvo erinomaisesti toteutuu taas tässäkin asiassa miesten kohdalla nykysuomessa.

Teimme vielä gallup kyselun naisille ja suurin osa oli ihan samaa mieltä". Aika huvittavasti tuon eronneen miehen asuntovaikeuksista kertovan jutun vieressä oli linkki tälläiseen juttuun: Nyt on koulusta syrjäytyville pojillekin jo pieni toivonpilkahdus tarjolla: Boy, 8, has 'sex change' Homo.

Äärimmäisen pieni vähemmistö ei ajattele aina ensin omaa nahkaansa. Helppohan se on akateemisesta norsunluutornista Suomessa kannattaa vaikkapa naiskiintiöitä yritysjohdon hallituksiin tai mustien palomiesten kiintiöitä Yhdysvaltoihin. Toivottavasti Suomessakin käydään kohta kunnollinen keskustelu mieskiintiöistä joillakin aloilla, jotta saamme kuulla peilikuvana kaikki ne argumentit, joilla erilaisia naiskiintiöitä vastustetaan.

Psykologien tapauksessa muuten yritykset tasapainottaa sukupuolijakaumaa ovat mielestäni perusteltuja, sillä monella apua tarvitsevalla ihmisellä on voimakas preferenssi psykologinsa sukupuolesta. Ja jotta ei syytettäisi puolueellisuudesta, mielestäni myös naispoliisien olemassaolo on hyvä ja tärkeä asia, ihan jo naisasiakkaiden erityistarpeita ajatellen. Naispoliisien- ja vartijoiden tulee kuitenkin olla taidokkaita niputtajia, muuten he eivät alalle kuulu. Bmad, Ottaen huomioon miten vähällä voimankäytöllä poliisi Suomessa selviää, en näe mitään syytä miksi "niputtaminen" tai ampuminen olisi hyvän poliisin tai muun turvallisuusammattilaisen ykköskriteeri.

Tietysti siihen pitää löytyä valmius, mutta etenkin kansainvälisessä vertailussa olen ylpeä suomalaisen poliisikunnan joskaan en muiden turvallisuusammattilaisten neuvottelutaidosta ja diplomatiasta. Jo omassa lähipiirissäni olen tottunut naisiin, jotka hallitsevat itsepuolustusta ja hyökkäys strategiaa. Mutta olettaisin asian olevan kunnossa poliisissa ja vartiointiliikkeissäkin, eli ne naiset siellä enimmäkseen pärjäävät myös fyysisesti yllättävän pitkälle.

Tietysti isoimpien tai sekavimpien tyyppien taltuttamiseen saatetaan joskus tarvita useampia miehiäkin. Kyllä naiset saisivat enemmän hakeutua miesvaltaisille aloille, se tasapainottaisi tilannetta kummasti. Bmad, En tietenkään esitä, että jokainen naisasiakas tarvitsisi välttämättä aina naispoliisin asiaansa hoitamaan. Helpoisti voi kuitenkin kuvitella sellaisia tilanteita, joissa hienotunteisuuden vuoksi on hyvä olla mahdollisuus asioida omaa sukupuolta olevan poliisin kanssa.

Esimerkiksi ruumiintarkastukset tai säilöön otetun henkilökohtainen hygienia ovat sellaisia. En myöskään esitä, ettäkö ei olisi tärkeää, että poliisi pystyy puolustamaan itseään fyysisesti. Se on tärkeää, mutta ei tärkeintä. Suomea idempänä, Saksaa etelämpänä ja Iso-Britanniaa lännempänä en juuri haluaisi poliisin kanssa tekemisiin. Jape, kyllä minusta nopeakin naimisiinmeno voi olla ihan aito ilmiö, etenkin jos kyse on poikkeuksellisista oloista.

Minä ainakin tykkään siitä että saan olla pakotettuna ja ilmaiseksi yhteissuihkuissa alastomana kuukausia homojen kanssa armeijan tuvissa! Tämä ei ole mitään seksismiä tai seksuaalista ahdistelua - toisin kuin vaikkapa se kun mies kansanedustaja katsoo täpötäydessä hississä jonkun rintalappua.

Nämä sotilaspoliisi Teuvo Lomannit ovat myös aivan ihquja Cape Town's passion gap: Women now outnumber men in the most high status professions after a "quiet revolution in the workplace", according to a Cambridge University study. Men and women think differently, study shows While the sex of their manager makes no difference to men, women suffer more from depression, headaches and insomnia if they take their orders from a member of the same sex.

Women are less tolerant of each other than men are, according to a new study which may explain why some women prefer to have a male boss. Women who adopt a masculine approach to work earn £40, more than female colleagues who are 'nice', an Essex University study claimed yesterday. Ja juu, Hassisen konehan se. Harmi, Eput on kovempi. Riittää, että saadaan suominainen rakastumaan ja esitetään sen aikaa että saadaan itselle olekelulupa. Naisten ei pitäisi ihan noin pika-avioliittoihin lähteä ulkkisten kanssa, vaan katsella hiukan pitemän kaavan kautta katsella.

Sitten on tietty se, että olisi hyvä jos ei suominainen niin herkästi moittisi ja lyttäisi perineistä, turvallista, perussuomimiestä. Ei tarvitsisi noita ulkkismiehiä suominaisen niin hanakasti tiirailla, kun on kunnon miehiä kotimaassa tarjolla Ja se karvaranteen työpaikka "ravintola-alalta" on tietysti kebab kuppilasta, josta maanmies antaa silmänlumeeksi ja oleskelulupaa vauhdittaakseen näennäisjobia hetkeksi aikaa.

Älkää hyvänen aika laskeko Turkkia EU: Siinä on jo poikkeusoloa riittämiin, kun toinen naputtelee tietsikkaansa kylmässä suomessa ja toinen kuumassa turkissa. Tilanne pitää saada nopeasti kuntoon Sitä van ihmettelen että jos suomalainen yhteiskunta hyjeksii noita rakastavaisia, niin miksi tänne pyrkivät? Siinähän menee onni pilalle. Miksi he eivät voisi sijoittua vaikkapa mielyttävämmän ilmaston turkkin? Siellä on hyvä rakastaa ja tehdä kebabia Eppujen "Vuonna " -biisi, muistatko Arawn ; Sitä tuli discossa veivattua.

Aijai kun tulikin nostalginen mieliala, piti oikein kaivaa tuon kultaisen luvun huippu vuosikymmen btw helmiä esiin Don't Go Human League: Lueskelin tänään Me Ämmiä en todellakaan tiedä miksi ja siinä oli taas juttua vieraissa juoksevista naisista. Asia taisi olla kuvailtu jotenkin siten nainen oli "vähän hullaantunut".

Jos mies juoksisi vieraisi olisiko hän "vähän hullaantunut"? Berliiniläisestä ekobordellista saa varvit suht' edullisesti: Prosentuaalisesti alennus on melkoinen. Eikös Suomessa muuten huoran palvelus maksa yleensä noin euroa en sitten tiedä kuinka pitkästä ajasta on kyse , eli tässäkin on jonkinsortin Suomi-lisä?

Jape, onhan niitä aitoja etärakastumisia ja myös ensi silmäyksellä rakastumisia - ja ainakin osassa tapauksista nämä osoittautuvat yhtä kestäviksi kuin pidemmän kaavan kautta tutustumiset. Usein ainakin hyvin pitkän kaavan kautta tutustumisissa on usein kyse siitä, että ainakin toinen osapuoli potee hieman sitoutumiskammoa, kun toivoo että voisi saada jostain edes hieman korkeammalla markkina-arvolla olevan puolison - tai sitten kyse on jostain typerästä ihmissuhdepelistä, jossa pitää näytellä vaikeasti tavoiteltavaa.

Toisaalta minusta olisi myös hyvä muistaa, että vaikka nykyisessä romanttisessa hurmioyhteiskunnassa korostetaankin rakkauden merkitystä avioitumiselle ja naimisissa pysymiselle, niin tosiasiassa historiallisesti avioliitto ei useinkaan - tai edes yleensä ainakaan varakkaammilla ole ollut ainakaan ensisijaisesti mikään rakkausliitto, vaan sukujen välinen sopimus, jossa tavoiteltiin ihan muita hyötyjä.

Rakkaus toki saattoi tällaisissa rakkaudettomissakin liitoissa syntyä ajan mittaan tai olla syntymättä - aivan niin kuin nykyäänkin järjestetyissä avioliitoissa. Ja ainahan pystyi pitämään sivusuhteita jalkavaimoja yms jos kaipasi tuoreempaa lihaa tai jotain intohimoista rakkautta - niin kauan kuin se sitten kestääkään.

Tällainen liitto, jonka syntymiseen ja pystyssä pysymiseen ei vaadita välttämättä rakkautta, voi sitä paitsi olla paljon terveempi pohja, kun silloin avioeroa ei oteta heti muutaman vuoden kuluttua, kun siihen mennessä useimmilta rakastuneilta ensi-ihastus sulaa pois ja sitten avioerossa lapset joutuvat stressiin ja muutenkin heitteille. Järjestetty avioliitto voi olla ihan hyvä vaihtoehto, jos puoliso ei ole oikeasti ihan hirvea, kuten joku mielipuoli, väkivaltainen tai muuten aivan kuvottava tapaus.

Muistelen, että onnellisuustilastoissa järjestetetyt avioliitot ovat pärjänneet ihan hyvin. Useinhan sitä paitsi ihastus johtaa aivan harhateille, kun joku narttu iskee silmänsä johonkin jo useamman henkilön lahdanneeseen vankilakundiin jonka narttu aikoo parantaa pillullaan tai johonkin muuhun vastaavaan tapaukseen, josta käytännössä kaikki muut kuin ihastunut nainen itse näkevät, että suhde kyseisen henkilön kanssa on erittäin huono idea.

Olen joskus itsekin ajatellut, että voisi olla ihan paikallaan tehdä ihan hyvänä työnä tällainen järkiavioliitto jonkun äärimmäisen ahdasmielisessä maassa elävän miehen pelastamisesta tappajien kynsistä. Kaikkia ei valitettavasti voi pelastaa, mutta jos edes yhden voisi pelastaa, niin se olisi parempi kuin ei mitään.

Eräs suuri kysymysmerkki vain on se, että kuinka nihkeästi Suomen viranomaiset suhtautuvat. Tässä etäavioliittoasiassa minun ei ole mitenkään vaikea uskoa, että tarinan valkkis on tosissaan. Vaikka olisi millainen vapaaliikkuvuus-idealisti, niin tuollaisen vaivan näkeminen yhden miehen takia olisi omituista. Ulkkiksen motiiveita epäilen paljon enemmän, koska hänellä on niin paljon voitettavaa Suomen kansalaisuudessa. Ainahan sitä nyt vuoden-pari jotain emäntää sietää, etenkin jos onnistuu siinä ohessa vähän hummailemaankin.

Varhaisnuoruudessani niillä oli kuitenkin paikkansa. Eppu Normaali on sen verran latistavaa, mutta heidän "Rappiolla" biisinsä liene Imperiumin Vastaiskulta löytyvä "Osa luonnollista karsintaa", joka on parempi. Ja jos rappioaiheisista biiseistä tykkää kannattaa katsoa tämä video: Tämä erotiikka-aspekti varmaan on alan toimijoiden tiedossa ja sen vuoksi partioissa on mukana aina mies.

Siistiä, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.. Upeata saada tällä tavalla sohaista muurahaispesään, ja nähdä, että niin 'tietäväiset' ja 'coolit' ihmiset täälläkin sortuvat ties mihin lapsellisuuksiin saadakseen hataran ja valheellisen maailmankuvansa kurottua jollain tavalla takaisin siihen vääristyneeseen muottiin, jossa se oli jo ennen kommenttejanikin lillunut.

Minun parjaamiseni, syyttämiseni tms. Minkäs minä voin sille, että uskallan sanoa epämiellyttäviäkin totuuksia, enkä hymise tekopyhien ihmisten kanssa tabujen takana turvallisesti piilossa. Ei ole minun syytäni, että maailma on tällainen kuin on - en minä ole -tehnyt- naisista sellaisia, että heidän on tosi helppo saada miestä 24 ikävuoteen mennessä nussittua läpi itseasiassa paljon enemmänkin olisi aivan helposti mahdollista.

Raiskaus muuten tuskin on verrannollinen siihen, että nussii 10 eri miehen kanssa.. Mutta se on ymmärrettävissä, jos on kyse suojareaktiosta - naiset halutaan edelleenkin nähdä jaloina ja pyhinä neitsyt-enkelinä, joilla on ollut 50 ikävuoteen mennessä korkeintaan kaksi kumppania, ja se toinen nyt vain sattui olemaan joku kauhea väkivaltainen tyyppi, joka oli pakko jättää - kun väkivaltaisuus EI näy päällepäin - ja se toinen sitten joku kiltti ja mukava mies jne.

Valitettavasti naiset ovat rappeutuneita valtansa vuoksi, ja todellakin nussivat päätä pahkaa niin paljon alfoja kuin suinkin näppeihinsä saavat. Miehelle sensijaan raiskaaminen joka on kyllä ihan eri asia kuin heteroseksuaalinen yhdyntä vastakkaista sukupuolta edustavan, aktiin mielellään suostuvan henkilön kanssa - paitsi jos syltty on sitä mieltä, että heteroseksi on aina naisen raiskaamista..

Jatkuu seuraavassa viestissä - Vortac. Jatkoa edelliseen viestiin, hiton typerä merkin rajoitus! Voisin vaikka lyödä vetoa, että suurin osa miehistä ei koskaan pystyisi suorittamaan yhtä ainuttakaan raiskausta - ensinnäkin on moraali, etiikka, hyvyys, jne.

Sitten on indoktrinaatio, aivopesu jne. Ja tietenkin sitten tulee vielä se suorituspuoli - suurin osa miehistä ei ole niin raudasta veistettyjä, että he pystyisivät noin kylmäveriseen ja hitosti pokkaa, staminaa, lihaksia, kuntoa ja pelkojen hallitsemista vaativaan tekoon. Eli psykologisesti ja emotionaalisesti se olisi silti aivan liian suuri kynnys, vaikka moraalia ei olisikaan, ja vaikka ehdollistaminen ei olisikaan jonkun yksilön kohdalla onnistunut.

Ja sitten siihen päälle päätteeksi tulee fyysinen suoritus - vaikka mies SAISIKIN naisen kopattua jotenkin niin, ettei kukaan huomaa, ja hänen rimpuilultaan silti hänet pidettyä jollakin tavalla hyppysissä, erektio ei yleensä paukahda päälle pelkästään sillä, että haluaa erektion tapahtuvan toisin kuin feministit mitä ilmeisimmin kuvittelevat , vaan sitä varten täytyy olla oikeasti kiihottunut.

Tuollaisessa tehtävässä joutuisi keskittymään niin paljon ihan muuhun kuin mihinkään kiihottavuuksii, joten miehellä täytyisi olla joko armoton lasti viagraa tai sitten jonkinlainen hormoniseisokki, joka on vähintäänkin puolitangossa koko ajan, tai sitten miehen täytyisi olla jotenkin -erityisen- herkkä kiihottumaan.

Sitten itse tapahtuma ja suoritus, naisen kenties rimpuillessa ja koettaessa raapia silmiä päästä ja potkia munille ja muutenkin käyttää kaikenlaisia kyynärpäätaktiikoita, huutamista ja nykyisin niin suosittuja pippurisumutteita yms Minun on vaikea kuvitella, että sellaisia miehiä on edes kourallista, jotka oikeasti noissa olosuhteissa mihinkään seksuaaliseen aktiin pystyisivät.

Tosin ainakaan kuiva torttu ei olisi ongelmana, koska naisiahan tunnetusti kiihottaa raiskausunelmat, ja dominoivat miehet. Mutta vertauksesi on todella groteski mainitsemistani syistä, ja monista muistakin syistä, joita en jaksa kaikkia latoa kerralla tähän, herra syltty.

Minä en taatusti pystyisi raiskaamaan ketään, enkä usko että kukaan tämän blogin lukijoistakaan. Tosin syltystä voisin sen uskoa, sen verran väkivalta ja toisten dominoiminen on hänellä verissä..

Naisille ei ole mikään vaikeus saada seksikumppania 24 ikävuoteen mennessä - siksi sellaisia naisia pidetään huorina tai lutkahtavina.

Miehen on todella mahdotonta saavuttaa sama. Niin se vain on - voitte vaikka nylkeä minut, mutta tämä totuus ei muuksi muutu. Miehen on taas täysin mahdotonta raiskata edes yhtä naista koko elämänsä aikana. Jokainen järkevä ihminen näkee kyllä, miksi tuo syltyn vertaus on aivan kohtuuton, virheellinen ja täysin puusilmäinen - voisi sanoa, että se on pelkkä päätön provokaatio.

Mukavaa kuitenkin, että kerrankin saadaan ihmisissä jonkinlaista sisäistä prosessia tapahtumaan - saadaan vihdoinkin se valheen ja tekopyhyyden muuri totuuden vasaralla hajotettua.. Ulkomaalaiset 'vierailijat' toki veloittavat aivan törkeästi, mutta ovat kyllä selvästi paremman näköisiäkin kuin suomihorot, tuon sihteeriopiston oppilas-listan perusteella.

En kuitenkaan suosittele tuollaisen rahamäärän uhraamista pilluun - se nautinto kestää muutaman sekunnin lopultakin, ja koskaan ei tiedä, onko se edes mitenkään kokonaisvaltaisesti mukava kokemus vai ei. Jos samalla rahalla ostaa vaikkapa jonkun harrastevälineen, kuten vaikka jousipyssyn tai jonkin musikaalisen instrumentin, voi samasta rahasta saada vuosien ilon.

Jos nainen haluaa välttää huoran maineen tuskin kannattaa rajoittaa partnerimäärää kovin pieneksi, riittää hyvin, kun seksi on tarpeeksi esoteerista, laadukasta ja myönteisesti tuntuvaa. Vaiettu tosiasia on se, että naisilta saa yleensä todella huonoa seksiä. Ja tätä tosiasiaa naiset yrittävät peitellä antamalla seksiä rajoitetusti yhdelle tai kahdelle - käytännössä he tietysti antavat kaikille mahdollisille alfauroille, kuten sanoit.

Sekin on tabu, ettei useimpia miehiä edes kiinnosta seksin taso. Riittää kun pääsee painamaan jotakuta. Tässä maailmassa seksiä on niin vähän, että tässä maailmassa vähän jokaisesta meistä kasvaa jonkinlainen "horatsu", paranoia ajan seksiharrastelija.

Hyvää seksiä kun tarjoaa, eikä tee siitä kaupallista juttua niin nainen välttää huoran maineen, vaikka antaisi viidellesadalle luuserille mahdollisuudet toteuttaa itseään. Eivät kai poliisit nyt sentään mitään prostituoituja ole. Mitähän nämä 'naisasiakkaiden erityistarpeet' ovat?

Ettei vaan miespuolinen poliisi pääse kähmimään tutkiessaan, onko naisella mahdollisesti kätkettyjä aseita tai huumeita tietyissä ruumiinsa onkaloissa piilotettuina? Ei kuulosta kovin tasa-arvoiselta, jos aina naisille myönnetään 'erityistarpeita', joita varten sitten on investoitava suuresti johonkin kalliisiin systeemeihin, mutta miehiä kohdellaan kuin karjaa, välittämättä heidän mahdollisista 'erityistarpeistaan'. Tällainen vain pahentaa tilannetta - kohdeltakoon kaikkia ihmisiä sukupuolestaan riippumatta tismalleen samalla tavalla lain ja oikeuden edessä - sekä poliisitilanteissa.

Haluaako mies todellakin mieluummin, että häntä kopeloi yrmy bodarimies kuin että häntä hipelöi nuori ja pitkähiuksinen nainen? Saako mies valita myöskin naiskopeloijan tällaisissa tapauksissa? Naiset haluavat olla naisten kanssa, miehet haluavat olla naisten kanssa - naistenlehdissä on kansikuvissa naisia, miestenlehdissä on kansikuvina naisia - jotain hyvin epäsymmetristä tässä kyllä on. Toisaalta, poliisihan on auktoriteetti, dominoiva yksilö ja lisäksi hienossa uniformussa - kaupan päälle hän on tavallisten miesten yläpuolella miestenvälisessä hierarkiassa - luulisi, että tällaisen miehen kopeloitavaksi päätyminen olisi naiselle miellyttävää.

On se nyt vähän kummallista, kun jo tällaisissakin, pragmaattisissa asioissa aletaan pohtimaan näitä naispreferenssejä. Eiköhän ole tärkeintä, että homma hoidetaan, ja talo sammutetaan, ja kansalaisia suojellaan rikollisilta jne. Tosin poliisit eivät vieläkään ole pidättäneet feministejä, joten eipä hyvin silläkään alueella mene.. Vasta sitten, kun yhteiskunta on oikeudenmukainen, poliisit todella noudattavat lakia, ja sukupuolet ovat oikeasti tasa-arvoisia yhteiskunnassa, on aika miettiä jotain niin triviaalia kuin että onko poliisilla tai palomiehellä pöksyssään viiva vai heppi.

Paha sanoa tasosta, kun en ole vielä testannut yhtäkään maksua vastaan. Maksullista seksiä muille tarjonneilta olen kyllä saanut. Parille maksulliselle olen kirjoitellut, ja aikeissa on kokeilla muutamaa hyvätasoiselta vaikuttavaa: Nykyään kun naiset osaavat vaatia kaikenlaisia taitoja miehiltä, ennenkuin päästävät housuilleen. Ei saa olla kokematon mies.

Vain nainen saa olla kokematon ja harvemmin on, mutta erittäin hyvä jos on. Ei tarvitsisi noita ulkkismiehiä suominaisen niin hanakasti tiirailla, kun on kunnon miehiä kotimaassa tarjolla.. Eksoottinen ja vaarallinen on aina kiihottavampaa kuin turvallinen ja kunnollinen.

Etenkin, kun on kyse naisen seksuaalimodulista.. Sukupuoleen katsomatta ja perustelluista, ymmärrettävistä syistä kaikilla poliiseilla tulee olla oikeus suorittaa myös intiimejä rikostutkintoja. Se, jos joku mies esim. Ja mitä väliä sillä on jos jätkällä seisoo. Jos nainen haluaa välttää huoran maineen tuskin kannattaa rajoittaa partnerimäärää kovin pieneksi, riittää hyvin, kun seksi on tarpeeksi esoteerista.. En usko, että ensinnäkään keinosi toimii.

Huoran leimaahan eivät ole MIEHET ensimmäisenä naiseen lyömässä, vaan toiset naiset miten laadukas seksitarjonta miehille voisi siis heijastua siihen, mitä toiset naiset naisesta puhuvat? Enkä kyllä minäkään - vaikka eräs henkilö olikin tahtomattaan niin esoteerisella tavalla säkenöivä, että erektio suunnilleen singahti päälle heti kun tuo henkilö saapui huoneeseen.. Suurin osa miehistä ei muutenkaan tiedä paremmasta - heillä on lähinnä heidän oma kätensä, johon verrata kokemusta.

Jos se on yhtä hyvä kuin käsi, saati parempi, mies on tyytyväinen. Huoran leima tulee joka tapauksessa kumppanien määrästä, ei mistään laadusta. Ihmeellistä, että noinkaan valveutuneena ihmisenä et tätä tiedä..

Jos nainen nussii vaikka kuinkakin hyvälaatuisella seksillä miestä muutamassa vuodessa, kyllä hänelle läpsähtää se huoran maine aivan varmasti, paitsi jos hän on aivan käsittämättömän hyvä salaamaan tuon kokemusvyyhtensä KAIKILTA.

Nainen ei voi sietää sitä, että hänen arvokasta jumalatar-kehoaan pääsisi koskaan hiplaamaan kukaan mies, jota hän ei ole itse valinnut. Varmaankin tästä syystä naiset eivät osaa edes kätellä vielä nykyäänkään - aina kun olen naista kätellyt, suurin osa on ojentanut kätensä jotenkin oudosti rystyset edellä ja koukussa normaalin ja rehdin avokämmen-kättelyn sijasta.

Olettavatko naiset, että miehet haluavat viedä naisen rystyset huulilleen ja suudella niitä, kuin nöyrät peasantit? Tietysti huoran kanssa voi harjoitella panemista tai naisen kanssa oloa, jos se sitten auttaa lähestymään ilmaisia naisia.

Miellyttää tulevaa morsiantaan, jota ei kuitenkaan koskaan saa, tai joka kuitenkin eroaa sinusta vieden talosi, lapsesi ja tietotekniikkasi avioerossa..? Parempi keskittyä johonkin olennaiseen kuin vehdata naisten miellyttämisen opettelemisessa ja pillun huumaamana. Olen huomannut 'rappion' ympärilläni ja ihmetellyt sitä vasta myöhemmin, koska itse olen saanut paljon todella hyvää seksiä murrosiän lopulta lähtien.

Minulle seksi ei ole ollut varsinainen kilpailutekijä koskaan. Se on luontevaa, kuten vaikka piirrustaminen tai paskantaminen.

Muille seksinsaanti taas tuntuu olevan jonkinlainen titteli. Ei kovinkaan moni mies ole tullut kertomaan minulle, että saa naiseltaan hyvää seksiä. Enkä minä siihen kyllä uskoisikaan, kun katselee minkälaisissa tekaistuissa sopimussuhteissa ihmiset elävät keskenään, tulee mieleen ihan kun joku sopimus kännykkäoperaattorin kanssa: Mutta kuitenkaan huoran leima ei ole niin painostava tai merkitse naiselle mitään jos hän tietää antavansa hyvää seksiä ja tasokasta läheisyyttä.

Sensijaan jos nainen jakaa itseään kuin jakorasia piittaamatta seksin ja yhdessäolon tasosta, silloin häntä voi jopa harmittaa se, että ihmiset pitävät häntä halpamaisena, mitä hän itseasiassa silloin onkin. Tietysti joku voi vähän epäillä, että onko toi vähän liian antelias Eipä ole kovinkaan moni aviomies, kuten sanoin, minulle tullut kyynelet silmissä kertomaan miten hyvää seksiä naiselta saa.

Itse sensijaan olen sen tehnyt, koska minä saan hyvää seksiä ja sillä kelpaa retostella muillekin. Ja nuoletettuaan rystyset muutamalla heistä, nainen voi jatkaa voittokulkuaan nokka pystyssä varmana siitä, että hän on siveyden sipuli vielä seuraavankin joulukuun kääntyessä kalenteriin. Voi ei, mikä seksuaalinen taantuma meillä on.

Taloudellinen taantuma ei onneksi ole yhtä paha. Pahinta on piiat, jotka pitävät potkukelkkailua niin tärkeänä, etteivät ehdi valloittaa miesten munia. Huono seksi tappaa elämän maapallolta. Kunnon draivi päälle ja autokaupan kautta kylille. Ehkä se kunnon nainenkin sieltä sitten löytyy helpommin entiselle nörttöheikille, hah. Eikä naiselle tule omantunnonvaivoja, kun mies ei tiedä missä on klitorish. Eiväthän sellaiset mitenkään harvinaisia ole esimerkiksi Intiassa.

Ongelmaksi se muodostaa, jos ja kun jompikumpi osapuoli tai molemmat pakotetaan liittoon. Näitähän tapauksia sattuu esimerkiksi, kun musmilivanhemmat lähettävät länsimaista tyttäriään avioon entisiin kotimaihinsa. Harva länsioloihin tottunut tyttö haluaa takaisin niihin oloihin. Sitähän se juuri on, ihastumista. Itse kyllä olen enemmän samaa mieltä tämän jälkimmäisen mielipiteesi kanssa.

Ihastuminen sokaisee ihmiset ja silloin kannattaa olla varovainen. Aika usein ihastumme ihmisiin, jotka eivät sovi meille, vaikka eivät välttämättä nyt mitään vankilakundeja tai lutkanarttuja olisikaan. Avioliiton kun ei ole tarkoitus olla väylä maahanmuutolle. Mitä tulee tuohon Japen mainitsemaan tapaukseen, uskon asdfg: Sellainen ei ole mikään järkiavioliitto vaan täyttä huijausta. Sitä paitsi, vaikka eittämättä homoilla on vaikeat paikat noissa maissa, suurin osa tänne tulevista ei ole homoja eikä edes missään hengenvaarassa vaan ihan elintasopakolaisia.

Edelleen ihmettelen, että eikö suomen pakolaisviranomiset yhtään ihemttele ja kiinnitä huomiota, että suurin osa näistä "pakolaisista", jotka on siis oikeasti elintasopakolaisia, on nuoria miehiä.

Missä naiset ja lapset? Minusta Syltyn vertaus oli oikein hyvä. Kyllä minäkin parikymppisenä neitsyenä kuvittelin, että olisi suurikin rikkaus haalia valtava määrä kumppaneita. Kun oikeasti pääsi seksin makuun ja huomasi, kuinka suurta henkistä panosta se vaatii, niin asia muuttui ihan toiseksi. Joillain kavereilla kyllä oli ollut enemmänkin, sellaiset Se saattaa hyvinkin olla keskiarvo.

Kyllä niitäkin varmasti on, joilla on kumppaneita yli sata, mutta jos he olisivat enemmistö, niin silloinhan heitä kai pitäisi kuulua jokaisen tuttavapiiriin. Ja aika huvittavaa tosiaan, että Vortac perustelee kantaansa suomalaisnaisista tutkimuksella, joka on tehty kenialaistytöistä Ei mahda olla ihan kaikki piuhat toiminnassa Ilmeisesti feministeiltä ja muilta elintasopakolaismiesten kanssa tekemissä olevilta naisilta menee äly, kun he pääsevät näiden jännien ulkkisten kanssa tekemisiin.

Ei tule mieleenkään kysyä, että missäs ne naiset ja lapset on On pöyristyttävää vertailla muka yhdenvertaisina tapahtumina sitä, että nainen nussii ja mies raiskaa. Vain sairas ja kiero mieli kykenee tällaisiin asiattomiin rinnastuksiin Aika harva" Tässä Anolle ja Syltylle hiukan uutisia Raiskauksesta syytetyt jenkkifutaajat pääsivät vapaaksi Lappeenrannan käräjäoikeus vapautti hetki sitten kaikki kolme yhdysvaltalaista amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa odottamaan lopullista tuomiota.

Käräjäoikeus katsoi, ettei edellytyksiä kolmikon vangittuna pitämiseen enää ole. Ratkaisu siitä, vapautetaanko kolmikko kokonaan raiskaussyytteistä annetaan kuitenkin vasta kolmen viikon kuluttua Lappeenrannan käräjäoikeuden kansliasta. Päätökseen kuultuaan Yhdysvalloista Suomeen käräjille tulleet äidit itkivät ilosta. Myös syyttäjä tyytyi oikeuden ratkaisuun. Pojat voivat lähteä maasta vaikka huomenna, jos haluavat , vakuutti kihlakunnansyyttäjä Markku Ahonen.

Kuinka käräjäoikeus uskalsi laskea syylliset vapaaksi? Pitäisi olla selvää, ettei kaikki naiset ole käyttäneet mahdollisuuttaan paritella joka päivä uuden miehen kanssa, mihin keskeinen syy on se, että monenkaan vapaan ja auliin miehen status ei riitä. Tärkeintä on se, että tällainen realistinen mahdollisuus suurelle osalle naisista on olemassa, ja ettei sen käyttäminen mitenkään harvinaista ole. Monelle miehelle voi olla mahdotonta saada edes yhtä partneria päivälle, mutta naisen ei tarvitse kun mennä puhumaan mukavia muutamalle ujomman puoleiselle miehelle niin heti lohkeaa.

Se, että elämme tällaisessa maailmassa oli varmaankin Vortacin pointti. Naisilla on niin paljon seksuaalista valtaa, että naiset eivät esimerkiksi halua a luopua siitä b halua tasa-arvoa c halua tarjota hyvää seksiä.

Valtaosa naisista ei halua runsaasti partnereita ja paheksuu niitä, jotka toimivat niin. Valtaosa miehistä ei raiskaa ja tuomitsee jyrkästi ne miehet, jotka raiskaavat. Vertaus on siis erittäin onnistunut. Sen sijaan vertaus seksiä useiden partnerien kanssa harrastavista naisista ja miehistä ei olisi onnistunut vertaus, koska miehet yleisesti ottaen haluavat runsaasti partnereita eivät kaikki , kun taas naiset yleisesti ottaen haluavat säännöllistä seksiä vakituisen kumppanin kanssa eivät kaikki.

Naisen halu saada seksuaalista vaihtelua on yleistä, mutta kulttuurissamme naisen on vaikea lunastaa kunniaa jos on useampi partneri. Valtaosa naisista haluaisi tietysti sitouttaa itsensä yhteen alfaurokseen, mutta jos se ei onnistu he ovat täysin epäluotettavia kumppaneina ja ystävinä, toisinsanoen voivat panna ympäriinsä, ja järjestää miehekkyyskilpailuja.

Miehen raiskaamisentarve ja naisen vaihtelunhalu eivät ole yhtä yleisiä ilmiöitä. Tähän vaadin kyllä tutkittua tietoa aiheesta, enkä mutua. Ja vielä että yleisesti" Jotkin jäävät ikisinkuiksi ihan omasta halusta, mutta useat naiset tuntuvat haluavat sen sinkkustatuksensa pysyvän pitkälle 30 vuoden päälle, lähemmäs neljää kymppiä. Naisten kasvaneesta sitoutumiskyvyttömyydestä sekä halusta ja tarpeesta kokea useampia miehiä ilman sitoutumista. Naisillehan tämä peli on mahdollista ja jopa helppoa, verrattuna miehiin.

Eikös täällä äsken ollut juttua Lihiksestä, noin 30 vuotiaasta lihavasta sinkkuäidistä, jolla on kokemusta noin miehestä. Ehkä sitten olen käsittänyt koko Laasasen kirjan väärin, mutta sen lukemalla tuli sellainen mielikuva, että naisten seksuaalinen valta perustuu siihen, että miehet haluavat seksiä vaihtuvilta partnereilta ja naiset antavat seksiä lähinnä vain palkkioksi sitoutumisesta tai muista hyödykkeistä. Lukekaa se kirja jos todisteita kaipaatte, olihan siellä viittauksia vaikka mihin tutkimuksiin aiheesta.

Haluasisin tietää missä kohden Laasasen kirjaa lukee, että "miehet yleisesti ottaen haluavat runsaasti partnereita"? Luvussa "Seksuaalinen halu ja parinvalintapreferenssit" todetaan: Ja mitä tulee tuohon, että naiset haluaisivat vaihtuvia partnereita, niin alaluvussa "Avioliitto ja prostituutio" todetaan: Siinä nyt ihan pikaselauksella pari kohtaa, mutta löytyy niitä kyllä enemmänkin. Jape, kyllä kai Henryn käsitys tästä asiasta sentään on selvä, vaikka seuraava teksti ei olisikaan suoraa sitaattia kirjasta: Erityisen kiihottavaa miehistä on se, että nainen on eri kuin edellisellä kerralla.

Ihan näin kaupungilaisjärjellä ajatellen, niin se osapuoli, joka haluaa seksiä vähemmän, on se, kumpi käyttää seksuaalista valtaa. Eli havainnoimalla sitä, kummalla sukupuolella on käsissään seksuaalinen valta, voidaan tehdä johtopäätökset siitä, kumpi haluaa seksiä enemmän. Ja tätä todellisuutta vasten on vaikea käsittää väitettä, että markkina-arvonsa huipulla olevat nuoret naiset kaatavat miehiä sänkyynsä suurina joukkoina Jos olet sitä mieltä, että Atrian kampanjassa tiivistyy tasavallan kaksoisstandardiajattelu, muistathan antaa yritykselle palautetta.

Maailmassa on viime kädessä vain kahdenlaisia ihmisiä: Palautelomake Atrian sivuilla - Luonnollinen henkilo Feminismistä voi parantua. Avaa linkki uuteen selainikkunaan klikkaamalla linkin päällä hiiren oikeaa korvaa ja valitse "Open in new window". Sex differences were evident regardless of whether mean, median, distributional, or categorical indexes of sexual differentiation were evaluated. Sex differences were evident regardless of the measures used to evaluate them.

Among contemporary theories of human mating, pluralistic approaches that hypothesize sex differences in the evolved design of short-term mating provide the most compelling account of these robust empirical findings.

This study provides the largest and most comprehensive test yet conducted on whether the sexes differ in the desire for sexual variety. The results are strong and conclusive—the sexes differ, and these differences appear to be universal. Men not only possess a greater desire than women do for a variety of sexual partners, men also require less time to elapse than women do before consenting to sexual intercourse, and men tend to more actively seek short-term mateships than women do.

These sex differences are cross-culturally robust and statistically significant regardless of whether mean, median, distributional, or categorical indexes of sexual differentiation are evaluated.

These sex differences are robust and significant regardless of the measures used to evaluate them. Tuosta linkintakaa jaan, omiin kokemuksiin nojaten mm. Muuten miehille riittäisi yksi pornofilmi. Henryn kannasta huolimatta, en ole samaa mieltä, että "miehet yleisesti ottaen haluavat runsaasti partnereita"? Lisäksi halu on käsitteenä ongelmallinen: Moni mies toki haluaa katsella viehättäviä naisia, mutta se onko heillä mitään edellytyksiä realistisesti mennä yhtään sen pitemmälle, palauttaa monen miehen pian maanpinnalle ja se halu jää vain ontoksi haaveeksi ilman muodollista täyttymystä, tai edes teoreettista mahdollisuutta siihen.

Anonyymin esimerkki prostituoiduista ei kyllä kuvaa naisten yleistä käytöstä ollenkaan. Lisäksi Anon esimerkit miesten halusta lyheyn aikavälin seksuaalisten halujen toteuttamiseen ei kerro mitään itse fyysisestä naisen tarpeesta.

Pelkkä kuvasto pornofilmit ja lehdet sekä oma nyrkki riittää aika pitkälle. Ei tarvitse temppuilla niin paljoa. Evoluutioteoreettisesti miehillä on toki ollut vietti suvunjatkamiseen, mutta ei miehet sentään eläimiä ole, joilla on yöleensä yksi johtoeläin uros joka sitten panee kaikkia lauman naaraita. Taisi tulla tänään radiosta ohjelmaa Galapagos-saarista ja niillä majailevista merileijonista, joissa haaremiaan hallitseva sulttaani johtava uros saa kamppailla kokoajan nuorempia haastajia vastaan Ne nuoremmatkin haluu paneen, muta en ne pääse.

Halu, ja kyky toteutta halu, on eri asioita ;. Henry tykkää myös Viivi Avellanista, eli halua on, mutta onko kykyä? D No on varmaan, jos sattuvat samaan seurueeseen. Henry on sentään YTM: Taisit Jape nyt käsittää jotain väärin.

Toteutetaanko tätä halua käytännössä pornofilmien tai oman mielikuvituksen varassa ei muuta faktaa mihinkään. Halu vaihteluun ON miehillä paljon suurempi kuin naisilla. Prostituutioesimerkki on suoraan Laasasen kirjasta ja samaa hän sanoo siinä artikkelissakin, johon brunologi laittoi linkin: Aika harva jotkut kuitenkin. Miehillä on enemmän halua saada partneria vuotiaaksi mennessä, mutta kuinka moni pystyy?

Ja tuon faktan takia Syltyn vertaus oli hyvä. Raiskaus on asia, johon miehillä on teoriassa kyky, mutta useimmilla ei ole siihen minkäänlaista halua.

Montako partneria Jape ottaisi, jos a pääsisit playboy-kartanoon tai b jostain syystä naiset hullaantuisivat sinuun ja voisit valita haluamasi partnerit? Jos vastaat 1, niin uskotko, että rajattoman valinnan tilanteessa tuo määrä pitäisi? En malta olla ottamatta esiin vanhaa kiistakapulaani Japen kanssa Moraalinäkökulmaa ; Moraalisesti ajatellen Jape on tietysti oikeassa.

Ei seksin harrastamista ja raiskausta voi mitenkään verrata keskenään tasaveroisina tapahtumina. Mutta jos jätetään moraalinäkökulma pois ja puhutaan asioista, joita ihminen on teoriassa kykenevä tekemään, mutta käytännössä ei niihin kuitenkaan pysty koska ei halua, koska moraali ei salli, koska fyysinen voima ei riitä, koska on päänsärkyä ja väsyttää tai mikä tahansa muu syy , niin silloin seksipartnerien haalimista ja raiskausta kyllä voi verrata keskenään.

Teimme vielä gallup kyselun naisille ja suurin osa oli ihan samaa mieltä". Ulkkiksen motiiveita epäilen paljon enemmän, koska hänellä on niin paljon voitettavaa Suomen kansalaisuudessa. Näin ollen tämä "halu" jää realisoitumatta tuon halun kohteen kanssa ja voi tiivistyä vain fantasiointiin halun kohtesta masturboinnin yhteydessä. Cape Town's passion gap: Ilmeisesti feministeiltä ja muilta elintasopakolaismiesten kanssa tekemissä olevilta naisilta menee äly, kun he pääsevät näiden jännien ulkkisten kanssa tekemisiin.

: Mies etsii nuorta miestä bdsm homoseksuaaliseen kauppa

Mies etsii nuorta miestä bdsm homoseksuaaliseen kauppa 820
Suomi24 oulu gay chat seksiä sukkahousuissa Hohtokeilaus pori hentai homo porn
Homo seksiä helsingissä seksitreffiy 921

FRESSI KUOPIO RYHMÄLIIKUNTA THAI HIERONTA PORI HOMOSEKSUAALISEEN

Seksi deitti homoseksuaaliseen kalu.org

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs