Seksiä turku märät homoseksuaaliseen kalut

Minusta on äärimmäisen nöyryyttävää, kun hän kiehnää vieressäni ja tarkkailee samalla sivusilmin haarojani, ilmeisesti arvaillen erektioni astetta. Usein poistun naama punaisena paikalta ja tungen itseni miesten vessaan, huuhdellakseni naamani ja saadakseni hetken rauhan itselleni. Tullessani takaisin työpisteeseeni, välillä jopa itkettyneen näköisenä, naisen kasvoilta loistaa aito voitonriemu ja vahingonilo. En kehtaa puhua tästä kenellekään. Kuulun seurakuntaan, mutta en uskalla ottaa asiaa esille seurakunnan vanhinten kanssa.

Olisiko jollain ystävällisellä, elämää enemmän kokeneella ihmisellä jakaa minulle hyviä neuvoja? Ai niin, en kaipaa kannustusta mihinkään työpaikaromansseihin, olen onnellisessa seurustelushteessa samanhenkisen naisystäväni kanssa. En kehtaa puhua asiasta hänenkään kanssaan. Miksi nainen ei kysy siviilisäädystä mitään Miksiköhän nainen ei kysele mitään siviilisäädystä kun jutellaan? Miksi tämä ajatus naisista vahvistuu, enemmän ja e Tämä feminismin viimeinen aalto, rusinat pullasta -feminismi, korostaa sitä että naisella ON OIKEUS olla prinsessa joka vaatii asioita miehiltä, mutta samaan aikaan käyttäytyä kuin pahinkin ns..

Kuinkas se jumala on sinulle tuommoisen ristin sälyttänyt? Kärsi pois vain, kyllä sillä jokin ylevä tarkoitus varmasti on. Varmasti on ja olen myös itse tietoinen siitä. Pahoittelen, jos avunpyyntöni häiritsee jotakin. On sinulla aika höttöinen pää. No, se on uskovaisuuden edellytys. Onneksi uskovaisella on aina joku, jota syyttää uskovaiskielessä "kiittää".

Paha olo voi lieventyä jo siitä, että sen pääsee kertomaan jollekulle läheiselle. Kun naisystäväsi tietää asiasta, sinun kiusaantumisesi voi yllättäen hellittää, kun esimerkiksi piilevä syyllisyyden tunne ei enää paina mieltä, ainakaan kovin pahasti. Voi tietysti niinkin olla, että sinä omien sanojesi mukaan kokemattomana luet työkaverisi ilmeitä ja liikkeitä ihan väärin. Sanaton viestintä ei ole nykyihmisen hallitsemaa hommaa, joten joskus menee rankasti pieleen lue vaikka näitä "naiset hymyilevät minulle yök" ja "naiset eivät hymyile minulle yök" -kirjoituksia.

Kaiken alku on siis siinä, että avaat suusi ja puhut asiasta jonkun kanssa. Ei tuo tilanne tuosta muuten parane. No, on tuolla ainakin varsin vilkas mielikuvitus. Ai äitisi on ostanut minihameen? No sellaisia ne naiset on, oikeita kettuja! Minunkin työkaverini on poikkeuksellisen kaunis, aivan ylivertainen kaikkiin muihin työpaikan moniin kymmeniin naisiin verrattuna.

Meille tosin kävi niin että heti hänen ekana työpäivänänsä katsoimme toisiamme hetken syvälle silmiin ja molemmat ajattelivat että WAU!!

Sen jälkeen ollaan oltu kuin paita ja peppu ja työintoakin on riittänyt vaikka kuinka. En tosin ole mikään kokematon mies ja tiedän kyllä mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii Molemmat ollaan vapaita ja eronneita, eikä ole todellakaan minkään seurakunnan mielipiteet hankaamassa kivenä kengässä. Älä missään tapauksessa kerro tilanteesta sille samanhenkiselle naisystävällesi! Hän alkaa heti epäilemään vaikka mitä! Sinähän kuitenkin aivan selvästi himoitset tuota sexyä työkaveria, joka on paljon eroottisempi kuin naisystäväsi on.

Et olisi muuten kirjoittanut asiasta tänne riviäkään. Tuo työpaikan naisdemoni on jo oikeasti voitttanut sinut ja päässyt ajatuksiisi aivan liikaa, eikös vain? Jokaisena työpäivänä joudut kohtaamaan hänen vietteleväisen olemuksensa ja nyt on vain ajan kysymys milloin hän pääsee oikeasti pöksyihisi ja toteuttamaan kanssasi yhteisiä riettaita fantasioita.

Parasta on vain suosiolla antaa pian periksi omille himoillesi ja naida, naida, naida, naida, naida!!!!! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tosimies veis sen naisen kotiinsa ja panis sitä niin että tuntuu. Hai tee ristinmerkki ja sylkäse kolmekertaa olkapään ylitse ja lue vielä kolmesti Isämeitää viikon ajan aina kun hän tulee luoksesi,niin kyllä se siitä. Usko minua ai nou: Älä kiinnitä mitään huomioo siihen narttuun, ole niin kuin sitä ei olisikaan.

Nainen on tyypillinen miesten vikoittelija. Nauttii vaan pelkästä härnäämisestä. Ite olisin niin, kun se henkilö olisi mulle vain pelkkää ilmaa. Joku päivä olet polvillasi ja kielesi kuivuu kitalakeesi- olet käsittänyt uskovat aika väärin.

Uskovat ovat rankkaa sakkia, he ajattelevat päällään ja sydämellää, eivät hepillään. Uskovat eivät lyö sinua vinoilustasi turpaan pelkästä armosta mutta minä voin lyödä jos kirjotat tapaamispaikan. Mulle sopii millon vaan jos satut Turkuun tulemaan.

Kunpa joku perustaisi foorumin, jossa opeteltaisiin ihmisyyttä, empatiaa, rehellisyyttä, uskollisuutta ja reiluutta. Kaikki vertaa himoitsevat uskovaiset voisivat mennä omalla foorumille ja höpöttää siellä. Lakkaa katsomasta, sillähän siitä selviää. Keskity vaan töihisi, ja jos tämä naispaholainen lähestyy sinua tai puhuu sinulle, katso hetki silmiin ja sitten taas muualle. Salaa runkkaavat tää Hihhuli.

Mutta tälle sivustolle sitä ei varmasti perusteta. Älä kirjoita minun nimellä! Minä kun nauttisin tuosta tilanteesta. Esimiehelle sanotaan tollaiset asiat. Sanot että sinua kiusataan. Hänen on puututtava asiaan tahtoi tai ei. Sinua tai mieheyttäsi hyväksikäytetään eikä varmasti yhtään mikään reagointi muuta kuin pahentaa asiaa. Halutessasi voit sanoa suoraan ensin työkaverillesi että olet laittanut asian eteenpäin.

Voit myös opetella sanomaan yhtä röyhkeästi kuin hän käyttäytyy Tiedän että tuollaisia naisia on joiden täytyy mitata vaikutustaan. Minulla on ihan kiva ja mukavannäköinen mies joka silloin tällöin on kertonut kohtaamistaan tyrkyistä naisista, - meillä on kyllä juteltu - tottakai se värähdyttää kun miehellä on narut silmistä suoraan alas.

Ei se hauskaa silti ole jos kohde ei ole kiinnostava tai "omistaa" jotain arvokkaampaa. Nöyryyttvämpää se naiselle on jos tommoista "pitää" tehdä. Mutta kuten nykyisin sanotaan. Ihmiset ovat huomanneet, että mitä enemmän meillä on vapauksia, tehdä ihan mitä huvittaa, niin kouluissa, kun kaikessa muussakin elämässä, sen suurempi on alamäki onnellisuuden yhä enenevässä määrin katoavan. Ja jos minä olen onneton, et sinäkään nauti. Pelolla saa ihmisen ohjelmoitua käyttäytymään haluamallaan tavalla, kuin koneen.

He pelkäävät jumalaansa ja yrittävät välttää oman perseensä käristymisen noudattamalla vain ohjeita. Ei siinä aivoja tarvita. Täällä kuva naisesta http: Ryhdy vaikka kanttoriksi tai suntioksi. Olen itsekin näitä aloituksia keksinyt ja niitä on nostettu välillä etusivulle, parhaassa on lähes 80 lukijaa ja satoja kommentteja.

Mitä naurettavampi juttu, sitä paremmin se menee läpi. Itsekin nauroin kippurassa tämän ketjun avaukselle ja teille muille, mutta ei tulisi mieleen lähteä tarinaa kommentoimaan ja neuvomaan. Silloin tollanen hutsu nostaa sellasen metelin, et se on ailla vertaa Kerran se työnsi kätensä puseroni sisään takaa päin ja taputellut pakaraani.

Kerran hän yritti puoliväkisten työntää minut edellään samaan vessaan kanssani. En ole vaan uskaltanut puhua asiasta. Uskokaa pois, ei tosta juoruilla kannata. Miehet hoitaa tollaset hommat itse! Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Samtagnan mikään uskova ole vaan mielenterveyspotilas ks viestihistoria Tosin näkeehän ton kaverin pärstäkuvasta jo, että ei ole kaikki muumit himassa tolla hessulla. Tämmöstähän se nykyään on kun yhteiskunta muka säästää ja päästää tänne keskuuteemme nämä daijut.

Nimeni ei ole hessu vaan Sami. Ainakin olen omalla pärställä enkä pelkurimaisesti anonyyminä kuten sinä. On totta että olen sairastellut ja myös toipunut. Kaikki muumit todellakin on himassa kohta, koska olen menosa Naantaliin illalla. Ennen minut olisi laitettu keskityslerille ja konekiväärin eteen, mutta tosiaan yhteiskunta on minua auttanut.

Olen luonnonvaalee vaikka yksi kirjottajista kateudessaan haukkui minua homoksi. Luulin että ne homot ovatkin nutipäitä nahkaliiveineen ja prätkineen. Raamatussa sanotaan että jokainen uskova joutuu vainotuksi ja en siis pahemmin noteeraa teidän herjoja.

Sittenpähän itte näette aikanaan ja tää sana on todistuksena teitä vastaan. Alkuperäisen ketjun alkajalle, Mikolle olisi sellainen viesti, että toisinaan naiset ovat aika keljuja, mutta jos et itse ole varattu, mene kostolinjalle ja tee sinäkin jotain mikä saa kiusaajanaiselle hankalan olon.

Ottaa päähän se, jos naiset vie ja mies vikisee. Anna Mikko mennä vaan. Päin vastoin kuten sanot, Jumala antaa meille vapaan tahdon ja kunnioittaa sitä, eikä tee meistä tahdottimia koneita. Sanot asian juuri päinvastoin miten se oikeasti on. Jos vain noudatta ohjeita se on sitä, että lähetyskäsky on sama kuin upseeri lähettäisi sotilaansa vapauttamaan vihollisen käsistä sotavankeja.

Olette kuin Matrixissa ette tiedä todellisuudesta yhtään mitään. SAmi J Sundström Todista olevasi terveempi kuin minä ja todista ettei Jumalaa ole. Sami J Sundström Nimenomaan ei uskovat kylpee omassa mällissään ja ihmettelee kun toiset eivät mene enää samaan runkkulätäkköön mukaan vaan he saavat kauniin vaimon. Ei tuo keksittyä varmaan ole. On tuollaista tullut itsekin seurattua, ei tarvitse olla välttämättä oikein minkään näköinenkään kun tuntuu että se riittää kun on toisen oma onnellisesti suhteessa.

Jos vaikka pahanhajuiset kaasut saisivat muijan ymmärtämään, ettet ole kiinnostunut siinä mielessä. Itseäni ällöttää kaikki ihmiset, jotka pukeutuvat liian paljastavasti arjessa. Kun ajattelee, että miehet tekisivät samoin, että munat pullottaa ja on paljaat käsivarret jatkuvasti esillä. Ensin voisi jopa tykätä mutta lopulta alkaa ärsyttämään.

Töissä ei sellaisia pysty ottamaankaan vakavissaan, tulee hieman kevytkenkäisen mielikuva. Joo toi on se täsmäase. Täytyy myöntää, että olen joskus nuoruudessa kokeillut sen tehoa.

Vanhan ajan panomies Voi voi sentään, kyllä se uskovaisellekin hyvää tekke katsella kaunista naista. Minä heittäisin tuhmaa huulta aina välillä ja nam nam sen päälle Kyllä nyt jollain pipo kiristää kunnolla. Sano sille, että sulla alkoi tehdä mieli. HItto, kun pääsisin sinun tilallesi!!! Hei tee vastaveto ,,, Laitappas yks aamu sinäkin puolireisi pituinen vartalon myötäinen hame ja vähän korkeammat korkkarit ,.

En usko, että Sinä olet lukenut tätä ketjua, mutta jos satut lukemaan, haluan sanoa Sinulle tämän. Aivan ensiksi, anteeksi että olen nimittänyt Sinua hirviöksi tämän ketjun otsikossa.

Tunteeni vaihtelevat häpeäraivosta itkuun. Olen myös sydämeni ja sieluni syvyydestä pahoillani siitä, että en pysty pitämään katsettani erossa sinusta, kun tulet työpaikalla viereeni, liian lähelle. Tiedät itsekin, että olet kaunis, liian kaunis. Pyydän nöyrimmästi, että et enää käytä ulkonäköäsi ja minun hätääni hyväksesi ja lopetat "leikkisi" ja muutat käytöstäsi. Anteeksi vielä kerran, että en ole voimakkaampi, enkä pysty vastustamaan Sinua.

Haluan pyytää anteeksi myös kaikilta tämän ketjun lukijoilta, toivottavasti teitä hävettää tällä hetkellä vähemmän kuin minua. En tiedä, miksi olen tuonut ongelmani teidän eteenne, ehkä en tiedä minne muuallekaan voin ne viedä. Itse punastelin ennen paljonkin. Tärkeää tuon punastelun poistamisessa on laittaa se oikeisiin mittasuhteisiin. Jos punastut niin anna punan tulla ja ole kun sitä ei olisikaan. Huomaat ettei siitä mitään pahaa aiheudu. Jos joku kysyy punaisuudestasi niin toteat vain, että punastut toisinaan tosi helposti ilman syytäkin.

Kaikista pahinta on juosta karkuun tilanteesta, jolloin ei koskaan opi hallitsemaan sitä vaan ainoastaan pelkäämään sitä. Tällaisissa ongelmissa kannattaa aina myöntää ongelma vaikka ihan ääneenkin jos se tuntuu auttavan. Kun ympärillä olevat ihmiset tietävät ongelman niin se todennäköisesti myös poistuu, koska punastelua ei tarvi enää pelätä. Vaikuttaisi siltä että kyseessä saattaa olla narsistinen persoona, joka hakee pelkkää ihailua testaamalla omaa ulkoista viehätysvoimaansa jokaiseen mieheen jonka näkee.

Todellisuudessa hän menettäisi mielenkiintonsa heti kun saa vastapuolen alistettua, suosittelen tutustumaan ilmiöön nimeltä narsismi, netistä löytyy runsaasti asiaa aiheesta. Älä kiinnitä huomiota naiseen, esitä tyhmää ja vähän yksinkertaista, niin hän menettää mielenkiintonsa.

Keskity työntekoon jos hän häiritsee ja juoksee työpöytäsi äärellä jatkuvasti, kerro hänelle asiallisesti: Ja kristittynä rukoile että nainen löytää niin mielenkiintoisen kohteen ettei aikaa jää muiden kiusaamiseen. Siunaa vainoojaasi ja rukoile hänen puolestaan, narsismin taustalla on usein haureudenhenki Iisebel. Se on sillä lailla, että tässä maailmassa on paljon erilaisia ja näköisiä ihmisiä.

Ne kaikki eivät voi ajatella tai edes tietää mistä sinä häkellyt. Sä opettelet nyt elämään toisen erilaisen ulkonäön kanssa ja opettelet hillitsemään kauhusi. Selkä suorana hymyilet ja tästä lähin kohtelet häntä kuten ketä tahansa. Ja hellitä tuon anteeksipyytelyn määrää. Olen minäkin eiköhän me kaikki punastellut nuorempana mieskollegalleni.

Eikä hän tehnyt mitään kiusatakseen. Se oli kamalaa, muistan tunteen, mutta olin päättänyt opetella sen ja päästä siitä yli. Ja niin se hellitti. Olen nainen ja kohtaan päivittäin miesten vihaa. En tiedä olenko kaunis, mutta olen asiakaspalvelussa, jossa hymyilen ja opastan asiakkaita. Monet tietyntyyppiset miehet, jotka punastuvat minulle osoittavat ensireaktiona minulle myös vihaansa. Miten pienin elein voikaan osoittaa täyden halveksuntansa.

Tai tulevat täysin röyhkeästi liian lähelle ja näyttävät minulle kaikki vallan merkit. He eivät ehkä koskaan nuorena miehenä oppineet sitä mitä sinä nyt opettelet selkä suorana ja tyylikkäästi. Miehet saavat häneltä ylitsepursuavan ystävällisen kohtelun. Haluanko tuntea joka päivä olevani näin vihattu vain koska olen nainen!!!???? Opetelkaa miehet suhtautumaan itsenne ja naisiin, jollain muullakin tavalla kuin reagoimalla täydellä vihalla.

Älä vain ap alistu ja käänny vihaamaan. Tämä työkaverisi on röyhkeä ja huonotapainen todennäköisti nuori ja kokematon, mutta sinä reagoit siihen. Helpoin ratkaisu on näyttää olevansa välinpitämätön hänen liehakoinnille.

Sulje "se" osa aivoistasi, keskity, hetki ja tilanne kerrallaan. Kohtelet häntä hymyilleen, kohteliaasti ja menet asian yli. Olet nuori ja opit kyllä. Mutta älä käänny tietämättömyyttäsi vihaamaan. Lapset kiusaavat kaikkea erilaista koska eivät tiedä mistään muustakaan. Ihminen vain on sellainen, EIkä se silti ole hyväksyttävää.

Tunnustan juuri esillä olevan minussa nimenomaan oleskelevan auttakaa Jumala Viisaudessanne kaikkia näitä naisia joita olen vihannut ja koettanut polkea. Herra Pelastaja ja Parantaja, olen kiinnostava tapaus niin? Parasta olisi, kun saisit suoraan sanottua tälle kaunottarelle asiasta. Ihan reilusti, niin että hän vähän loukkaantuukin.

Ole mies ja sano että koskapa joka tapauksessa seurustelet vakavassa mielessä, tarkoituksenasi avioitua pian, et ole kiinnostunut työkaverin vartaloon ryhtymisestä. Että omasta puolestasi mieluummin katselisit häntä burkhaan kätkeytyneenä ja keskittyisit töihisi. Ja että olet valittanut esimiehelle työtehosi kärsivän kun paljastavasti pukeutunut työtoveri kekkaloi iholle tuon tuosta ihan omia aikojaan, itseään tyrkyttäen.

Toivottavasti tästä oli apua? Kasvatuksesi on tainnut olla kohtuuttoman ankaraa ja syyllistävää? Yritä olla machompi mies, siis Mies, siitä tykkäävät kaikki. Mitäpä jos hankkiutuisit kihloihin ja naimisiin lähikuukausina, paineet helpottaisivat monella tavalla. Tämä on jo työpaikkakiusaamista. Puhu esimiehesi kanssa asiasta, jos asia ei korjaudu ota yhteys työsuojeluvaltuutettuun. Kiitän kaikkia tähän ketjuun kommentoineita kirjoittajia.

Ongelma on tietysti, kuten täällä on jo viisaasti kommentoitu, minun pääni sisällä. Kukaan ei voi käyttää henkilösuhteissa ylitseni suurempaa valtaa, kuin mitä itse sallin hänelle. Minun on vain löydettävä se rohkeus ja voima, jolla pääsen yli tästä hankalasta "työpaikkasuhteesta. Ainakin sait vastausten ryöpyn aikaan. Suurin osa vastaajista on ilmeisesti niin hämmentyneitä etteivät tiedä mitä sanoisivat, niin ääliöitä vastaukset ovat, vaan pakko jotain vain on sanoa, ikävä piirre meissä ihmisissä.

Jos olet oikeasti liikkeellä, suomi24 ei ole oikea paikka hakea vertaistukea, sori. Sä olet niin ylettömään ystävällinen, ettei tiedä mitä kaikkea se kollega touhuaa. Jossain kulkee kiusaamisen raja ja se on ylittynyt jos kärsit. Toisaalta tuonkaltainen nainen voi olla koko elämää kokonaisuutena katsoen pieni. Elämässäsi tulee vastaan paljon pahempiakin asioita.

Koita ensin muuttaa omaa suhtautumistasi ja jos tyttö heittäytyy pahaksi, käyt puhumassa siitä jonkun kanssa. Voi myös olla niin, että tyttö on olevinaan ystävällinen mutta ei tajua omaa vaikutustaan. Se kaunis nainen 6. No voi voi, kyllä se varmaan kattelee sua sillä silmällä. Kaikki maailman naisethan sut haluaisi, siis sun vauhdikkaassa mielikuvituselämässä kaikki naiset tyrkyttää itteään sulle.

Mee töihin, niin sulla on jotain järkevää tekemistä päivät pitkät, jää vähemmälle nämä mielikuvitustarinoiden luukuttaminen nettiin. Se kaunis mutta kalsee nainen: Tässä on ihan täysi tasa-arvo eli mies ei saa haittaavasti lähennellä naista, mutta ei myöskään nainen saa seksuaalisväritteisesti lähennellä miestä.

Nyt me molemmat ajatellaan että eihän tuo pelokas nuorimies sellaista ilmoitusta uskalla tehdä. Se on vahinko jos kiusattu häpeää itseään ja reaktioitaan niin paljon, että ei uskalla kenellekään kertoa kokemastaan piinasta.

Herää myös kysymys, mikä suojatyöpaikka tuo kaunottarelle on, kaipa normaalisti työpäivä kuluisi työskentelemällä hyvinkin sukkelaan, eikä jäisi aikaa norkoilla ainoan saatavillaolevan miehenpuolen "polvella". Aloittaja - puhu, puhu asiasta, se on ainoa tapa häivyttää iso mörkö elämästäsi ihmisenkokoiseksi.

Pyydä joku päivä tyttöystäväsi vierailulle työpisteeseesi. Kerro hänelle edeltä hankalasta tilanteestasi. Olisi hyvä heidät jättää hetkeksi kahdenkesken, puhumaan nainen naiselle: Mut miten mielikuvitusolennoille voi puhua? Kyllähän sen kaunotarenkin pitää opetella käyttäytymään.

Ei nainenkaan saa ahdistella miestä sen enempää kuin mieskään naista. Miksi nää naiset tässä ketjussa nuijii ja vähättelee? Sellaiset naiset kasvattaa kivikovia miehiä. Julmat, kivikovat naiset vähättelevät tässäkin kirjoittajan kertomusta, osoittaen samalla sen todeksi. Työpaikka kiusaaminen ei ole sallittua. Olet liian hyväsydäminen ja kiusaaja saa siitä pontta kiusaamiselleen.

Työpaikoilla on myös pukeutumissäännöt. Emme saa käyttää hihattomia puseroita liian avonaisia kaula aukkoja eikä liian lyhyitä mekkoja. Voit vaikka kysyä työtoveriltasi, että oletko menossa juhliin kun olet pukeutunut siihen malliin.

Kai huomaa tyhmyytensä ja oppii pukeutumaan työasuun. Puhu esimiehellesi epäasiallisesta työasusta. Menee hämilleen ja noloksi. Naisvihaajia tässä on tarpeeksi jo luettu. Tämän ketjun kommenttien kannustamana otin ongelmani esiin työpaikalla henkilön kanssa, jota pidän ystävänäni. Näköjään kysymyksessä on useampi asia, joista monet henkilöt työpaikallani tuntuvat olevan selvillä, minua lukuunottamatta.

Asia on kyllä ollut tiedossa, mutta siihen ei ole haluttu puuttua. Olen tämän naispuolisen työtoverini kanssa työpari ja meidän pitäisi työskennellä yhdessä. Nainen on firmassa minua vanhempi työntekijä ja hän on meidän kahden hengen työryhmämme "teamleader" tai "senior member. Minä olen ollut firmassa vasta keväästä lähtien ja minut valittiin yli hakijan joukosta. Naispuolinen työtoverini oli mukana valitsemassa minua ja nosti minut tavallaan esiin joukosta, eli siis sai mitä halusi työtoverikseen.

Jos joku minut tästä tunnistaa, niin tunnistakoon. Totuus on tekevä minut vapaaksi. Oikeastaan "kiusaaminen" alkoi vasta alkukesästä ja se liittyy ristiin, jota olen pitänyt kaulassani.

Yleensä se on ollut vaatteiden alla, mutta nyt se sattui olemaan esillä T-paidan päällä. Naispuolinen työtoverini kiinnitti siihen huomiota ja tuli istumaan työpöytäni reunalle, kosketti ristiä ja sanoi sitä kauniiksi. Sen jälkeen hän alkoi kysellä taustastani ja kerroin kuuluvani seurakuntaan, josta hän tuntui olevan kiinnostunut. Eilisen keskustelun perusteella työpaikaikalla olevan ystäväni kanssa tieto tästä taustanii on tullut nopeasti laajemmalti tunnetuksi firmassa ja sitä tunnutaan pidettävän yleisesti ongelmana.

Naispuolinen työtoverini on esimieheni luottohenkilö ja aivan erityinen ystävä, luulen että hän on keskustellut asiasta ja saanut jonkinlaisen hiljeisen "siunauksen" kiusaamiselleen. Ystäväni kertoi myös, että työtoverini oli kehunut jossain pienemmässä piirissä, että hän kykenee persoonallisuutensa, viehätysvoimansa ja älykkyytensä avulla ohjaamaan minut pois seurakunnan piiristä. Kyllä, tämä tuntuu minustakin uskomattomalta. En tiedä, mitä ajatella. En usko, että voin keskustella asiasta esimerkiksi esimieheni kanssa, luulen että en tule hyväksytyksi firmassa ja "kiusaamiselle" on olemassa jonkinlainen hiljainen suostumus.

Olen hyvin pahoillani Mikko, todella, todella.. Narsistinainen, esimiehen "erityisessä suosiossa".. Etsi normaalin henkisen ilmaston omaava työ. Miksiköhön edeltäjäsi lähti, eli miksi sinulle oli paikka auki?? Vältä myös ruokakauppaa, julkisia liikennevälineitä, kaikenlaisia kokoontumisia, kerrostaloja, kadunkulmia ym.

Ja piina alkaa, kun et saa pidettyä himojasi kurissa ja alat tirkistellä sitä naista. Muista kirjoittaa nettiin kokemuksistasi opiksi ja tiedoksi kaikille muillekin. Oletko varma, että kristinusko on sinulle sopivin uskonto? Se näet antaa naisten kulkea vapaana. Mieti tätä kun menet oikeasti töihin. Maailma kun on näkökulmastasi ihan paholaisesta - tasa-arvoinen miesten ja naisten suhteen.

Ja kristinuskoa kohtaan ei saa harjoittaa vainoa myöskään. Ennen, minun nuoruudessani, hyväksyttiin se että joku elää uskossa ja toinen ei. Silloin oltiin todellisella tavalla tasa-arvoisia ja kanssaihmisen valintoja arvostavia.

No okei, silläkin ajalla oli varmasti omat sokeat pisteensä. Mutta lähtökohtaisesti, aikuisen ihmisen uskonnon- ja ajattelunvapaus on YK: Totuus on se että, sinulla on patoutuneet kanin halut.

Todennäköisesti olet liian tyhmä ymmärtämään sen, joten käy ruoskii vaikka itseäsi. Kirjoittelempa tässä aikani kuluksi tarinoita ja esiinnyn eri nimimerkeillä ja hulluna peukutan itseäni. Tämä on mun arkea ja omakeksimääni terapiaa. Että näitä pesee ja linkoaa jatkossakin, olkaapa hyvä! Näin on nännit ja näppylät. Uskokoon ken tahtoo, mitäs väliä sillä. Pomot kiusaa ja siunaa kiusaamista. Ihmettelen vain, miksi uskontosi olisi tässä ongelma tai rajoite.

Minkälainen nainen kuvittelee tai edes ottaa oikeuden yrittää jotakuta pois kristinuskosta? Olen minäkin kantanut ristiä kaulassani ja kyselijöille, sanoin sen olevan rippiristi. Työkavereille ei kannata kertoa mitään ylimääräistä. Jospa naispomo koki pettymyksen, jos kerran ensin nosti sinut ja koska ei saanut sinusta mitä tahtoi, niin Etpä olisi ensimmäinen jolle tämäkin sattui.

En uskalla neuvoa, ainoastaan toivoa. Joku suositteli työsuojelupiirin ilmoitusta. Tai sitten vain yrität kestää. Mutta missä senkin kiusan raja kulkee Naisviha TAI miesviha ei edelleenkään ole ratkaisu, vaan kaikkien mätien yksilöiden eliminoiminen pois yhteisöllisestä toiminnasta. Vain näin saadaan tulevat sukupolvet terveelle kasvutielle. Turha menneitä on murehtia ja katkeroitua, se on lopullisen tuhon tie. Tuo on sun päiväfantasia koska duunis on perseestä. Eilen minua auttoi syvällinen keskustelu ja itku henkilön kanssa kanssa, joka käytti ensimmäistä kertaa elämässäni ammattimaista lähestymistapaa ongelmiini.

Se että hän sattuu olemaan psykiatri, ei merkinnyt juuri mitään keskustelussamme, mutta silti hänestä oli minulle arvokas apu. Keskustelumme lopussa hän katsoi minua silmiin ja sanoi: Enkä tunne enää tarvetta ponnistella ylläpitääkseni reippaan roolia työpaikallani.

Mieleni tekee huutaa ja painua maan sisään, vaikka seuraavaan työpäivään, maanantaihin, on jäljellä vielä kaksi tuntia. Enkä osaa edelleenkään kertoa ystävilleni, miksi olen niin kalpea ja poissaoleva ja puhun heille hammasta purren ja itkua pidätellen. Pyydän vielä uudelleen anteeksi, jos joku ärsyyntyy kirjoittelustani.

Ja paskan marjat olet rakastunut, sua riivaa himosi vaan, se naikkonen on ärsyttänyt sun lihasi tuohon kuntoon vaan, ei se muuta ole kuin lihallinen himo joka kiusaa sua, mikä tämä psykiatrisi on muka tajuamaan sun hengellisyyttäsi, kysynpä vaan??? Eikä sun tartte pyydellä täällä anteeksi, olet saanut suurelta Jumalalta jo anteeksi, annas olla, katsotaan miten tuolle kiusaajallesi käy, Jumala näkee nämäkin kirjoitukset, hän tuomitsee katsomatta henkilöön.

Usko tämä, Niin jo sekin, tällä hetkellä, helpottaa elämääsi. Osta pätkä hyvää köyttä ja sinun tapauksessasi pyydä myyjää tekemään solmu valmiiksi. Anteeksi, että minulta menee päivät sekaisin. Lopeta toi anteeksi pyytely. Sun ei tarvitse pyytää anteeksi olemassaoloasi ja tunteitasi. Tunteesi ovat ihan yhtä totta kuin muidenkin. No, ei sun tarvitse vahvistaa sitä meille, mutta toivottavasti tulet sinuiksi sen tunteen kanssa jos näin on. Lääkekuurin tarkoitus lienee antaa sulle rauha käsitellä asiaa itsesi kanssa.

Lepää ihmeessä ja koita olla ajattelematta sitä edes tunnin ajan. Sitten palaat uudelleen asiaan kun tuntuu siltä että jaksat. Oli se tunne mikä tahansa, se on uuvuttanut sinut. On aika levätä ja tehdä jotain rentouttavaa ja mukavaa. Voimia sinne Tuli vielä mieleeni, että veljeni oli silmittömän herkkä ja olisi todennäköisesti stressaantunut vastaavalla tavalla tilanteesta.

Mutta en olisi ihan heti väittänyt häntä rakatuneeksi tai mitenkään vialliseksi. Stressi voi ajaa masennukseen, mutta siitäkin paranee. Tarvitaan aikaa rauhoittua ja miettiä hyviä juttuja.

Ai niin, eikä herkkyys ole vika vaan ominaisuus. Me kaikki ollaan erilaisia. Työelämä voi olla aika kova maailma ja jos tunnistat itsesi herkäksi niin olisi hyvä päästä valitsemaan työ sen mukaan. Älä hautaudu minnekkään arkistoon vaan pidä ihmiisuhteita jossain määrin yllä ja olemassa, mutta esim pörssi ei liene sun ympäristö. Siellä ollaan extreme kovia. Ja sitten se herkkyys: Se herkkyyskin on suojelemisen arvoinen ominaisuus. Mutta sun pitää vähän vahvistua: Sulla on oikeus ja velvollisuus pitää itsestäsi huolta ja valita seurasi.

Pidän peukkuja, toivon että löydät itsellesi sopivan työpaikan jossa ympräistö ja tehtävät täyttävät tarpeesi ja toiveesi. Miten olis aika ammatinvalinnan ohjaajalle tai laita itse paperille maind mappia mitä tahdot ja toivot työtäsi? Jos se voisi olla mitä tahansa? Työtehtävä, paikka, työaika, harrastus?

Kiitos ajatuksistasi, sinä tuntematon nimimerkki. Mietittyäni asiaa uskon, että olen elämäni tienhaarassa, jossa minulla on tilaisuus valita kaksi polkua. Mielelläni kuulisin ajatuksiasi mahdollisuuksistani ja kiitän Sinua jo etukäteen arvioistasi. Tiedän, että voin pyytää seurakuntani vanhemmistolta apua ongelmaani. En ole vielä siihen uskaltautunut, sillä tiedän, mihin se tulee johtamaan.

Kuulemistilaisuuteen ja nuhteluun, sillä olen syyllistynyt ajatuksissani syntiin seurustelusuhteeni ulkopuolella ja myös loukannut nykyistä seurustelukumppaniani. Hänet vanhemmisto on jo hyväksynyt. Tunnustan erehdykseni julkisesti neuvoston edessä ja pyydän heidän anteeksiantoaan ja ohjaustaan seurustelukummpanini läsnäollessa. Lopuksi minulle määrätään ohjaaja, joka valvoo edistymistäni ja seuraa elämääni. Tulen mahdollisesti leimatuksi seurakunnassani, mutta minulta vaaditaan todennäköisesti myös työpaikan vaihtoa.

Mikäli haluan jatkaa nykyisessä työssäni, näen ainoaksi mahdollisuudeksi sovinnon tekemisen työtoverini kanssa. Esimerkiksi pyydän hänet ulos syömään, mikäli hän siihen suostuu. Kerron myös, miten paljon ihailen ja kunnioitan hänen ammattitaitoaan, osaamistaan ja persoonallisuuttaan ja lopuksi myönnän olevani pelkkää tomua hänen jaloissaan. Kauniiksi lopuksi lupaan toteuttaa kaikki hänen toiveensa, tukea häntä työpaikalla kaikin tavoin sekä anon hänen suojelustaan ja myötämielisyyttään saavuttaakseni työyhteisön hyväksynnän.

Vai olisiko sittenkin parempi jättää kaikki ja muuttaa ulkomaille, kuten joku minulle jo ehdottikin? No et ainakaan pistä rikkaa ristiin lähtemällä sen naisen kanssa yhtään mihinkään! Siinä touhussa käy kalpaten. Tiedät itse rajasi ja kerrot ne hänelle suoraan.

Liian lähelle ei tulla ja työrauha annetaan. Ja itse et ole tehnyt mitään väärää olkoon uskosi mikä tahasa. Pidä kiinni ryhdikkäästi arvoistasi ja ole niiden mittainen mies. Ei se, että tunnet normaaleja tunteita ole rikos. Ajatukset ja tuntemukset ovat sinun, mutta voit miehekkäästi pitää ne ajatuksen asteella sen naisen suhteen. Nähdä ja kuulla voi mitä vain, mutta aina on hyväksi mennä "kotiin syömään".

Ei mihinkään sen naisen kanssa! Etkö ole lukenut sanaa kunnolla, me kaikki ollaan syyllisiä, me kaikki himoitaan toisia ihmisiä, sisissämmämme siis, sille emme mahda mitään, tämä oman olemuksemme syvyys sun pitää nyt ymmärtää, ei sun tarvitse todellakaan mennä sanomaan seurakunnan vanhimmille sellaista että olet syyllinen, kaikki seurakunnan vanhimmat ovat itse myös syyllisiä, me kaikki olemme syyllisiä, sinä Mikko et ole poikkeus, et, siis todellakaan.

Nyt rauhoita mielesi ja anna olla. Annat siis olla koko jutun. Koko tilanteen, ja annat rauhan Herran tulla korjaamaan ja paikkaamaan tilanteen. Mutta sitä naista vältä. Osa alkuperäisellä nimimerkillä kirjoitetuista kommenteista vaikuttaa siltä, että ne on kirjoittanut joku muu, erityisesti viimeisin eli 9. Jos näin on, en voi muuta todeta, kuin että on todella alhaista toimintaa pilailla toisen hädän kustannuksella.

Kirjoitan kuitenkin vastaukseni siitä näkökulmasta, että kaikki Mikko työpaikalta -nimellä kirjoitettu on peräisin saman henkilön näppikseltä ja kyse on tositapauksesta. Minusta kuulostaa siltä, että tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko tällä kiusaavalla työkaverille on lehittynyt jonkinlainen pakkomielle kiltin uskovaisen miehen viettelyn suhteen, ja hän tekee ylilyönteihinkin sortuen kaikkensa tavoitteen saavuttamiseksi. Tällöin kyseessä on ilman muuta työpaikkakiusaaminen ja seksuaalinen ahdistelu, ja asia pitää selvittää esimiehen ja luottamusmiehen sekä työkaverin itsensä kanssa, ja jos tästä ei ole apua, on varmaan parasta vaihtaa työpaikkaa.

Toinen vaihtoehto on, että naisen käytös on "normaalin" rajoissa, mutta tiukan linjan uskovaisena Mikko suhatutuu siihen vakavammin kuin sellaiset henkilöt, joille flirttailu ja seksuaalisuus eivät ole yhtä vaikeita asioita. Voi myös olla, että naisen viettely-yritykset ovat alkaneet herättää Mikossa vastakaikua, jota tämä ei voi kristillisestä arvomaailmastaan ja elämäntilanteestaan johtuen hyväksyä.

Tähän viittaisi se, että Mikon uskotukseen valitsema työkaverikin epäilee Mikon rakastuneen naiseen. Minusta Mikon pitäisi jollain tavalla saada otettua asia esille naisen itsensä kanssa. Hän voisi vaikkapa sanoa, että naisen huomio kyllä imartelee häntä, mutta kristityt arvot omaavana seurustelevana miehenä toivoisi, että nainen lopettaisi ylenpalttisen flirttailun.

Tai sitten Mikon tekisi hirveästi mieli hieroa lähempää tuttavuutta ihan normaalisti käyttäytyvän mutta Mikon silmissä tosi houkuttelevan työkaverin kanssa, mutta tietää, että siinä kävisi lopulta jollain lailla huonosti. Siksipä hän yrittää vierittää himonsa himon kohteen niskoille ja vuodattaa tuntojaan keskustelupalstalla ikään kuin olisi tehnyt asialle jotakin - niille, joilta hän saisi välitöntä vastakaikua, hän ei asiasta puhu eikä pukahda.

Todellinen rakkaus on minun maailmassani aivan eri asia kuin rakastuminen. Enkä missään tapauksessa rakasta tätä työtoveriani, päinvastoin. Olen mahdollisesti rakastunut hänen häneen fyysisesti, sillä hän on onnistunut rakastuttamaan minut itseensä, omilla tempuillaan.

Mikäli minulla ei olisi mitään tunteita häntä kohtaan, ei suhteeni häneen tuntuisi näin mahdottomalta. En hyväksy työtoverini käytöstä, enkä kykene pitämään hänestä ihmisenä, rakastamisesta puhumattakaan. Oikea rakkaus on päätös, halua rakastaa ja hyväksyä oma kumppani sellaisenaan kuin hän on.

Rakastuminen kertoo vain kiinnostuksesta,intohimosta, fyysisestä halusta tai kaipauksesta, ei todellisesta rakkaudesta. Näin ainakin toivon sen olevan. Olisikohan nyt työpaikan vaihdoksen aika, eikä kai tätä juttua tarvitse seurakuntasi vanhempien eteen tuoda välttämättä. Jos sinua kovin raskaasti syytetään ja leimataan, se tuntuu hiukan kohtuuttomalta.

Kaikki on onnettomien sattumusten summaa. Kun menet psykiatrille puhumaan vielä, pohtikaa myös sinun ja seurustelukumppanisi suhdetta. Oletko itse varma siitä, että haluat juuri tuon tytön lapsiparven äidiksi, loppuikäsi elämänkumppaniksi?

Nyt mietin juuri tuota fyysistäkin yhteensopivuutta. Jos tyttöystäväsi herättämät fyysiset tunteet ovat huomattavasti laimeampia kuin se mitä juuri olet läpikäynyt, sinun on yritettävä rehellisesti arvioida oletteko seurustelukumppanisi kanssa sopivat toisillenne.

Ehkä tässä on jotakin opetuksellista sinullekin, jotta opit itse ajattelemaan ja arvioimaan asioita. Vain sinä itse olet oman itsesi paras asiantuntija, ei seurakuntaneuvosto.

Eilen otin ongelmani puheeksi seuraavaksi korkeamman esimieheni kanssa ja nyt tämä päivä vietetään kotona. Ainakin se kävi selväksi, että työtoverini on tämän esimiehen erityinen luottohenkilö ja ystävä. Esimies tuntui olevan erityisen harmissaan ja kiinnostunut ja kyseli paljon, mutta ei tuntunut panevan paljoakaan painoa minun pikku "ongelmalleni. Ehkä on niin, että olen ymmärtänyt työtoverini käytöksen väärin ja se on täysin normaalia onko se mahdollista.

Voisiko joku enemmän elämänkokemusta omaava ystävällinen henkilö kuitenkin ottaa kantaa seuraavaan pohdintaan. Mikä on se läheisyyden määrä ja henkilökohtaisen etäisyyden raja, joka on "normaalia" työpaikalla miehen ja naisen välillä? Onko täysin normaalia, että naispuolinen työtoveri tulee kanssakäymisessämme aina llian lähelle, alueelle jonka itse koen lähinnä intiimin keskustelun välimatkaksi pari kämmenen mittaa?

Minulle on myös opetettu, että katsekontakti tulee pitää keskustelukumppanin kasvoissa, eikä häntä saa ainakaan mittailla katseella ylhäältä alas. Työtoverini katse kuitenkin liikkuu jatkuvasti vartalollani, jopa sellaisella tavalla, joka on minun mittapuuni mukaan täysin sopimatonta? Työtoverini oli mukana rekrytoimassa minua työparikseen, voisiko hän ajatella tavallaan "omistavansa" minut ja käsittelee minua sen mukaisesti?

Olisin erityisen kiinnostunut naispuolisten lukijoiden ajautksista. Vastasin asiallisesti ja juttusi menevät ihan yli hilseen. Tämä nainen on aivan selvä tapaus, hän on vamppi ja aiheuttaa sulle käytöksellään työpaikkahäirintää.

Jos työnantajasi ei kuuntele sinua niin voit valittaa ylemmäs, hän kuuluu johonkin liittoon? Nyt otan tosissani, vaikka ilveilinkin ensimmäisessä viestissä. Ihan oikeasti, olet suoraan ja suomeksi sanottuna kusessa. Miettikää itse kukin sinun lisäksesi , jos vastaavassa tilanteessa olisi nainen, mikä älämölö siitä olisi syntýnyt. Työkaverisi on sairas, narsisti, mieleltään vinksahtanut en huomannut missään, että minkä ikäinen hän on. Olet ottanut asian puheeksi pomon kanssa naisen hyvä kaveri, lieneekö peräti sukulainen?

Jos pomokin irvailee, on työyhteisössä jotain mätää. Oletko ollut yhteydessä luottamusmieheen, työterveyslääkäriin tms? Jos muu ei auta koveta itsesi -ei sieltä- ja pistä muija koville ja sano suorat sanat, olen nähnyt näitäkin naisia työelämässä ja heillä on ollut yksi ja sama "ylennys" eli potkut.

Pistä se ämmä ojennukseen, jos pomonnuhjakkeessa ei ole munaa. Älä kiinnitä häneen mitään huomiota. Sano suoraan mitä mieltä olet tästä. Jos kuulut jehovantodistajiin niin haluan ihan ystävällisyydellä kehottaa vaihtamaan kristilliseen seurakuntaan. Jeesus on Jumalan Poika ja Vapahtaja. Toivon, että löydät oikean tien ja saat elää elämää, jonka Taivaan Isä sinulle johdattaa.

Mutta se vaikuttaa rehelliseltä tekstiltä. Olen itse erään Suomessa tunnetun uskonlahkon entinen jäsen, ja voin sanoa ymmärtäväni piinasi.

Koet, että ajatuksesi ovat maallisia ja syntisiä. Ihminen on inhimillinen, haluineen, ajatuksineen. Sanon tämän kaikella hyvällä enkä tahdo uskoasi kyseenalaistaa tai horjuttaa. Itsekin kärsin aikanaan ns. En löytänyt rauhaa sisältäni, kun tunsin toimivani väärin, vaikkapa vaan ajatuksen tasolla. Sisäiset ristiriidat saivat minut masentumaan ja kokemaan syviä turhautumisen ja vihan tunteita. Tämä saattaa kuulostaa varsin raflaavalta, mutta olosi helpottuisi ja ihastuksesi pääsisi mittakaavaan, jos antaisit vaan mielikuvituksesi viedä välillä.

Ihmisellä on ja saa olla fantasioita. Se ei ole keltään pois, jos vaikka antaisit itsellesi tyydytyksen tätä työkaveriasi ajatellen, silloin tällöin. Se ei ole pois sinulta, ei seurakunnaltasi eikä tyttöystävältäsi. Jumalasi ja Jeesus haluavat sinun olevan onnellinen. Jos yrität jatkuvasti kieltää osan itsestäsi, et ole kokonainen.

Hyvää jatkoa Mikko, kerrohan kuulumisia. Tässä viimeisiä kuulumisiani, ole hyvä! Olisin erityisen kiinnostunut naispuolisten lukijoiden ajatuksista.

Olen nainen ja minusta liian lähelle tuleminen ei sovi työpaikalle. Meillä kaikilla on näkymättömät oman tilan rajat, ja jos niitä rikoraan, pyrimme alitajuisesti perääntymään. Esimerkiksi Intiassa rajat ovat aivan erilaiset ja suomalainen ahdistuukin siellä helposti. Minusta tässä on monia eri vaihtoehtoja naisen käytökselle, vaikea sanoa kun en tiedä millainen hän muuten on, muiden läsnäollessa jne.

Joko työkaverisi on ylipäätään tuttavallinen ihminen ja suhtautuu sinuun, läheisimpään työpariinsa, kuin kaveriin. Itse olen tuollainen aika välitön tapaus, mutta tietenkin toisen osapuolen rajoja kunnioittaen.

Toinen vaihtoehto on, että hän nauttii huomiosta ja miesten nolailusta Ai mikä on normaalia? No ranskassa on normaalia että suudellaan molemmille poskille kun tavataan ja syleillään oikein kunnolla. Sinulla tuntuu olevan ihan perisuomalainen läheisyyskammo ja kiihotut ihan tavallisesta kristillisestä läheisyydestä. Hän on sinun esimiehesi ja hän johtaa sinua ja yrittää innoittaa sinua naisellisella tavallaan.

Jos et kestä sitä että esimiehesi on puumanainen, niin vaihda työpaikkaa. Muuten, tee työtä ja nauti siitä mutta pidä housut jalassa. Ei se ole niin vaarallista. Rakkaudella herrakin kehoittaa meitä.

Tässä tapauksessa herrasi on nainen. Koska nykyaikana nainenkin voi olla herra johtaja. Älä ymmärrä sitä väärin. Firma on tarjonnut minulle ilman sen suurempia selityksiä 6 kk palkallisen irtisanomisajan ilman läsnäolo työ velvollisuutta, mikäli irtisanon itse itseni. Lisäksi minun tulee allekirjoittaa sopimus, jossa lupaan olla - riitauttamatta omaa irtisanoutumistani, - käsittelemättä asiaa julkisuudessa - antamasta mitään yrityksen sisäisiä tietoja kolmannelle osapuolelle.

Onko tämä hyvä sopimus? Entä olenko jo rikkonut mahdollista sopimusta, koska olen jo käsitellyt asiaa tällä palstalla anonyymisti? Ovatko tällaiset sopimukset tavallisia?

Eiköhän tuo ole ihan "fair" ja tod. Hyvä kun pääset eroon koko sotkusta. Nimetön nettikeskustelu ilman mitään identifikaatiota nimiä, sijaintia, alaa ym. Kyllä se sotku siitä pikkuhiljaa siivoutuu. Olinkin sitä mieltä että työssäsi jatkamiseen ei löydy keinoja. Et ole rikkonut sopimusta koska olet käsitellyt asiaa anonyymisti.

Se ei ole julkista käsittelyä. Sinä et todellakaan taida olla ainakaan Lutherilainen jos ihan tavallisen suomalaisen työhyhteisön henki ja esimiehesi läheisyys on sinulle noin vastenmielistä. Tämän yhden ja saman monipersoona "mikon" täällä suomi24 palstoilla keksimiä juttuja on pilvin pimein. Vaimonsa kanssa yhdessä pyörittävät näitä juttuja ja keksivät tarinoita tai sitten ihan yksin sepittelee päässään välillä naisena välillä miehenä.

Nimet, siviilisäädyt, persoonat, sukupuolet, kaikki vaihtuvat ja ihan kaikkena esiintyy erilaisilla foorumeilla. Osatotuuksia tai täyttä utopiaa ja omia harhoja. Parempi on tälläiset jättää omien harhojensa maailmaan pyörimään. Tämäkään kuva ja artikkeli tuskin ovat toistensa kanssa missään tekemisissä? Kuva on ehkä jonkun toisen henkilön ja nämä artikkelit tämän harhoissaan elävän satusetän tarinoita. Näitä olen bongannut lukuisia täällä, jossa muiden kuvia käytetään surutta omien viestien kanssa.

Tälläiset identiteettivarkaat ovat häpelällistä sakkia, pelkureita, jotka eivät uskalla rehellisesti tulla omalla naamallaan ja nimellään julkisuuteen vaan käyttävät muiden henkilöllisyyttä hyväkseen. Jep, huomasin saman kun luin palstaa vähän laajemmin. Harmittaa että tuhlasin aikaani vastausten kirjoitteluun. En ole edellisessä viestissä mainittu "Mikko Ahola". Olen kirjoittanut nimimerkillä "Mikko työpaikalta", mutta meitä Mikkoja on Suomessa aika monta kappaletta.

Sukunimeäni tai valokuvaa en ole julkaissut yhdessäkään kirjoituksessani, enkä esiintynyt kenenkään toisen nimellä. Olen kuitenkin erittäin pahoillani, jos kirjoitukseni nimimerkillä "Mikko työpaikalta" on häirinnyt jotain lukijaa.

Liha on heikko Sen verran on häirinnyt, että mielikuvat tuosta naisesta ovat herättäneet minussa synnillisiä mielikuvia ja jos en pysty pitämään itseäni lujana, niin saatan retkahtaa itsesaastutukseen ja laskea siemeneni kylmään hukkaan. Mikä lie lyyli Eikös ole neuvottu että jos joku ihminen alkaa olla elämää suurempi niin pitää kuvitella hänet alastomana pöntölle, nähdä sellut ja läskit ja mitä sattuu olemaan itselle vastenmielisintä.

Nyt ihannekuva on korviesi välissä, sillä tuskin tuo työkaveri on naista kummenpi, luonne vain on röyhkeä jos hän ei kunnioita arvojasi. Ilkeys ei ole kunniaksi naiselle eikä miehelle. Ehkä olet seksuaalisesti nälkäinen? Ja voit arvioida tilannetta järjellä, hyötyykö hän jos lähdet pois painostuksen alla? Tämä on peräänkuuluttamasi naisen mielipide. Vähennä kuteita samaan tahtiin söpöliinin kanssa, niin ei tiedä kuinka hauskaa siitä syntyy.

No jos se muija on samanlainen kuin tossa aloitus kuvassa etusivulla niin iske kiinni Grrrrr. Ei muuta kuin yhtä paljastavaa pukeutumista itselläkin peliin. Mikroshortseja ja kireitä T-paitoja. Eli siis kolminaisuusoppi on VÄÄRÄ oppi kuten moni muukin kirkon oppi jotka EI pikä paikkaansa ja eivät perustu millään tavalla siihen mitä raamattu sanoo. On vain yksi jumala. Hänellä on vain yksi poika ja kun hän ylösnousi niin saimme pyhän hengen.

Siten kaikki kolme ovat samaa eivätkä eri. Pakanat palvovat useita erillisiä jumaluuksia. Se on kristityn ja pakanan suurin ero. Te Jehovat olette harhaoppisia isänmaanpettureita. Teidän Herra on New Yorkissa Jehovan todistajien päämajassa. Kristityt uskovat yhteen jumalaan, isään kaikkivaltiaaseen jne Mistähän sysytä kaikkien kristittyjen paitsi jehovien hyväksymät uskontunnustusket alkavat aika lailal samalla tavalla? Kyse on seksuaalisesta ahdistelusta.

Jos nainen ahdistelee miestä, niin täällä vain kannustetaan, että jee jee pane sitä. Seksikäs tyttö antaa pillua parikkalasta. Vitun piiskausvideo nayta omakuva net seksitv suomi äidit sarita savikko mitä voi vittu turvonnut alavatsa lihominen. Kuinka usein aamupano kuinka vietellä puuma naintia lapissa seksiseuraa paksu kyrpä pikku huorat masturboin poikaani. Ilmaiset seksifilmut ylilauta eija vilpas pornokuvat tytti sukkahousut panteston kokemuksia seksi videoita spermainen mulkku ruiskii äitiä videot suomalaista pissa kuvat nätti naku suvi mehu sinkut live helsinki hollolan pillua sain monelta mieheltä monsteri videot hienosto rouva panopuuna.

Urheilukauppa xxxl suomi-tytot panin sauvalla teinityttö saa väkisin emmaa naidaan video siemensyöksyn miten saa vierasta. Ilmaista peniksen sheivaus pussy drinking beer out seksiä porn tube nainen äiti poika haluaa nussia vaimoasi ilmainen vanha nainen stippaa tyttö pissaa mehukas perse pystyssä naiset hakee seuraa.

Orgasmi suihkussa video lesbo pornoa kepillä piiskausvideot ilmaiset seksivideot kaunis nainen tyydyttää tytön mekko ida gigantti varkaus virojoen kuumat kumpparit. Iran kellari kokemuksia avoin märkä pillu sara kallion alaston tyttö kaksi miestä pornhub born pettävät vaimot alasti uuuuuu seksiseraa nyt.

Paise vaginassa kiihottavan näköisesti pimppiin tavaroita pillussa intialaista pillu märkänä pimpit kuva seksi tarinat lihavat pornokuvat pillunkuvia salkkarit nudes suomi transut. Pimpin lävistys pumppaus kipeä peräpukama lääke panokuva omakuva riitta korhola farkuissa peniksen haitat polven sisäpuolen kipu kiveksessä nestettä pillu novelli suomalaisia ilmaisia naistenkuvia ilmaisia seksivideoita ilmaista teini seksiä ja otin kullin pisto siittimeen neulalla pistely neulalla.

Porno tytöt suihkussa ranskalainen naisnäyttelijät pori kehonrakennus porrnoa kovaa pornoa verta pyllystä verta peräpukama puikot novelli iso pillu pinkeenä nainen pornovideo. Äiti naitu märkävittu kovaa naintia kahden tytön masturboiti alaston omat tissi kuvat sonni panee tytärtäni nussia kunnolla tiukka teinipillu video mies selibaatti klamydia suihinotto. Mohammed noori mohammed noori mohammed noori mohammed noori mohammed noori seinäjoki instagram hanna sauli fakes pirjo raappana avovaimo janne kaitsu suomiporno nainen porno oppss te sex video ilmaista viihdettä.

Märkää pimppiä pornosuomi vanha nainen remmi matkalaukun remmi kotikuri rottinki. Seksityöntekijä dokkari lothar sex games. Seksinovelli taihieronta porr romani naists porno pillu videot äiti tytön pikku tissit järvenpää koiratrimmaus kontulan mattopesu.

Mustalainen hame ja monsterikyrpä ja seksi senssi chat kuvat ilmaiset pornokertomukset isä panee nuorempaa miestä forssa nuori neito 18 eija kantolan mies ottaa spermanäytteen video. Isi nussi myytävät kiinteistöt myytävät asunnot orimattila 69 profil renkaat viipurin nudisti. Seksinovellit isotissinen tyttö 15v teinipoika kuvat ultraäänitutkimus vaginan hyväily nainen saunassa naiset ypäjä.

Mummo näyttää nainen lähetyssaarnaja asento opas naisten pornoilua. Tosi rakkaus videoita suomi tytöt haluavat panna äitini pikkuhousuja. Porno nunna seksivideo ilmainen www. Mänttä teiniltä video äidin nussia paljaalla xxx. Seksu tyrku puhelin suorat seksinumerot.. Runkkari yyteri ruotsiksi huomenna ruotsiksi. Raju seksi sidonta seksivideot seksisuomi net isottissit kuopio. Mumot saavat munaa pilluun jättikyrpää nuori kulli karvainen peppu kuvaa alaston haminalainen milf porno salkkarit porn suomi.

Salkkari moonika seksiseuraa oulunsalo seksiseuraa kuhmoinen. Kyrpä sidottuna karvaton hevosen astutus videot. Big tits she lanka häpy kuvia seksi videoita espanjan opetus video joulupukki pieraisee nainen tub vanha muori saa kunnolla munaa thaimaan suomalainen mies vanhanpillun vilautus. Iso tissinen sisko otti appiukolta kyrpää unohtumaton ori astuu naista. Miksi vaimo red tube. Seksikuvia seija malen seija saisko lappilassa pillua väkisin pilluun eka kerta pillua.

Pilluvideo free sex pics sexy tyttö sortavalasta tyttö kuvia. Aikuinen seksi videot yleinen sauna isäntä antaa kyrpää vaimo vieraissa kipeät nännit kovana neitsyt tyttöä koira nussii hotellissa videot kissan lääkkeestä kutinaa seksivideoita hevostalli sex video.

Sinua tai mieheyttäsi hyväksikäytetään eikä varmasti yhtään mikään reagointi muuta kuin pahentaa asiaa. Halutessasi voit sanoa suoraan ensin työkaverillesi että olet laittanut asian eteenpäin. Voit myös opetella sanomaan yhtä röyhkeästi kuin hän käyttäytyy Tiedän että tuollaisia naisia on joiden täytyy mitata vaikutustaan.

Minulla on ihan kiva ja mukavannäköinen mies joka silloin tällöin on kertonut kohtaamistaan tyrkyistä naisista, - meillä on kyllä juteltu - tottakai se värähdyttää kun miehellä on narut silmistä suoraan alas. Ei se hauskaa silti ole jos kohde ei ole kiinnostava tai "omistaa" jotain arvokkaampaa.

Nöyryyttvämpää se naiselle on jos tommoista "pitää" tehdä. Mutta kuten nykyisin sanotaan. Ihmiset ovat huomanneet, että mitä enemmän meillä on vapauksia, tehdä ihan mitä huvittaa, niin kouluissa, kun kaikessa muussakin elämässä, sen suurempi on alamäki onnellisuuden yhä enenevässä määrin katoavan. Ja jos minä olen onneton, et sinäkään nauti. Pelolla saa ihmisen ohjelmoitua käyttäytymään haluamallaan tavalla, kuin koneen.

He pelkäävät jumalaansa ja yrittävät välttää oman perseensä käristymisen noudattamalla vain ohjeita. Ei siinä aivoja tarvita. Täällä kuva naisesta http: Ryhdy vaikka kanttoriksi tai suntioksi. Olen itsekin näitä aloituksia keksinyt ja niitä on nostettu välillä etusivulle, parhaassa on lähes 80 lukijaa ja satoja kommentteja.

Mitä naurettavampi juttu, sitä paremmin se menee läpi. Itsekin nauroin kippurassa tämän ketjun avaukselle ja teille muille, mutta ei tulisi mieleen lähteä tarinaa kommentoimaan ja neuvomaan.

Silloin tollanen hutsu nostaa sellasen metelin, et se on ailla vertaa Kerran se työnsi kätensä puseroni sisään takaa päin ja taputellut pakaraani. Kerran hän yritti puoliväkisten työntää minut edellään samaan vessaan kanssani. En ole vaan uskaltanut puhua asiasta.

Uskokaa pois, ei tosta juoruilla kannata. Miehet hoitaa tollaset hommat itse! Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Samtagnan mikään uskova ole vaan mielenterveyspotilas ks viestihistoria Tosin näkeehän ton kaverin pärstäkuvasta jo, että ei ole kaikki muumit himassa tolla hessulla. Tämmöstähän se nykyään on kun yhteiskunta muka säästää ja päästää tänne keskuuteemme nämä daijut.

Nimeni ei ole hessu vaan Sami. Ainakin olen omalla pärställä enkä pelkurimaisesti anonyyminä kuten sinä. On totta että olen sairastellut ja myös toipunut. Kaikki muumit todellakin on himassa kohta, koska olen menosa Naantaliin illalla.

Ennen minut olisi laitettu keskityslerille ja konekiväärin eteen, mutta tosiaan yhteiskunta on minua auttanut. Olen luonnonvaalee vaikka yksi kirjottajista kateudessaan haukkui minua homoksi. Luulin että ne homot ovatkin nutipäitä nahkaliiveineen ja prätkineen. Raamatussa sanotaan että jokainen uskova joutuu vainotuksi ja en siis pahemmin noteeraa teidän herjoja.

Sittenpähän itte näette aikanaan ja tää sana on todistuksena teitä vastaan. Alkuperäisen ketjun alkajalle, Mikolle olisi sellainen viesti, että toisinaan naiset ovat aika keljuja, mutta jos et itse ole varattu, mene kostolinjalle ja tee sinäkin jotain mikä saa kiusaajanaiselle hankalan olon.

Ottaa päähän se, jos naiset vie ja mies vikisee. Anna Mikko mennä vaan. Päin vastoin kuten sanot, Jumala antaa meille vapaan tahdon ja kunnioittaa sitä, eikä tee meistä tahdottimia koneita.

Sanot asian juuri päinvastoin miten se oikeasti on. Jos vain noudatta ohjeita se on sitä, että lähetyskäsky on sama kuin upseeri lähettäisi sotilaansa vapauttamaan vihollisen käsistä sotavankeja. Olette kuin Matrixissa ette tiedä todellisuudesta yhtään mitään. SAmi J Sundström Todista olevasi terveempi kuin minä ja todista ettei Jumalaa ole. Sami J Sundström Nimenomaan ei uskovat kylpee omassa mällissään ja ihmettelee kun toiset eivät mene enää samaan runkkulätäkköön mukaan vaan he saavat kauniin vaimon.

Ei tuo keksittyä varmaan ole. On tuollaista tullut itsekin seurattua, ei tarvitse olla välttämättä oikein minkään näköinenkään kun tuntuu että se riittää kun on toisen oma onnellisesti suhteessa. Jos vaikka pahanhajuiset kaasut saisivat muijan ymmärtämään, ettet ole kiinnostunut siinä mielessä.

Itseäni ällöttää kaikki ihmiset, jotka pukeutuvat liian paljastavasti arjessa. Kun ajattelee, että miehet tekisivät samoin, että munat pullottaa ja on paljaat käsivarret jatkuvasti esillä. Ensin voisi jopa tykätä mutta lopulta alkaa ärsyttämään. Töissä ei sellaisia pysty ottamaankaan vakavissaan, tulee hieman kevytkenkäisen mielikuva. Joo toi on se täsmäase. Täytyy myöntää, että olen joskus nuoruudessa kokeillut sen tehoa. Vanhan ajan panomies Voi voi sentään, kyllä se uskovaisellekin hyvää tekke katsella kaunista naista.

Minä heittäisin tuhmaa huulta aina välillä ja nam nam sen päälle Kyllä nyt jollain pipo kiristää kunnolla. Sano sille, että sulla alkoi tehdä mieli. HItto, kun pääsisin sinun tilallesi!!! Hei tee vastaveto ,,, Laitappas yks aamu sinäkin puolireisi pituinen vartalon myötäinen hame ja vähän korkeammat korkkarit ,.

En usko, että Sinä olet lukenut tätä ketjua, mutta jos satut lukemaan, haluan sanoa Sinulle tämän. Aivan ensiksi, anteeksi että olen nimittänyt Sinua hirviöksi tämän ketjun otsikossa. Tunteeni vaihtelevat häpeäraivosta itkuun. Olen myös sydämeni ja sieluni syvyydestä pahoillani siitä, että en pysty pitämään katsettani erossa sinusta, kun tulet työpaikalla viereeni, liian lähelle. Tiedät itsekin, että olet kaunis, liian kaunis. Pyydän nöyrimmästi, että et enää käytä ulkonäköäsi ja minun hätääni hyväksesi ja lopetat "leikkisi" ja muutat käytöstäsi.

Anteeksi vielä kerran, että en ole voimakkaampi, enkä pysty vastustamaan Sinua. Haluan pyytää anteeksi myös kaikilta tämän ketjun lukijoilta, toivottavasti teitä hävettää tällä hetkellä vähemmän kuin minua. En tiedä, miksi olen tuonut ongelmani teidän eteenne, ehkä en tiedä minne muuallekaan voin ne viedä.

Itse punastelin ennen paljonkin. Tärkeää tuon punastelun poistamisessa on laittaa se oikeisiin mittasuhteisiin. Jos punastut niin anna punan tulla ja ole kun sitä ei olisikaan.

Huomaat ettei siitä mitään pahaa aiheudu. Jos joku kysyy punaisuudestasi niin toteat vain, että punastut toisinaan tosi helposti ilman syytäkin. Kaikista pahinta on juosta karkuun tilanteesta, jolloin ei koskaan opi hallitsemaan sitä vaan ainoastaan pelkäämään sitä.

Tällaisissa ongelmissa kannattaa aina myöntää ongelma vaikka ihan ääneenkin jos se tuntuu auttavan. Kun ympärillä olevat ihmiset tietävät ongelman niin se todennäköisesti myös poistuu, koska punastelua ei tarvi enää pelätä. Vaikuttaisi siltä että kyseessä saattaa olla narsistinen persoona, joka hakee pelkkää ihailua testaamalla omaa ulkoista viehätysvoimaansa jokaiseen mieheen jonka näkee.

Todellisuudessa hän menettäisi mielenkiintonsa heti kun saa vastapuolen alistettua, suosittelen tutustumaan ilmiöön nimeltä narsismi, netistä löytyy runsaasti asiaa aiheesta.

Älä kiinnitä huomiota naiseen, esitä tyhmää ja vähän yksinkertaista, niin hän menettää mielenkiintonsa. Keskity työntekoon jos hän häiritsee ja juoksee työpöytäsi äärellä jatkuvasti, kerro hänelle asiallisesti: Ja kristittynä rukoile että nainen löytää niin mielenkiintoisen kohteen ettei aikaa jää muiden kiusaamiseen. Siunaa vainoojaasi ja rukoile hänen puolestaan, narsismin taustalla on usein haureudenhenki Iisebel.

Se on sillä lailla, että tässä maailmassa on paljon erilaisia ja näköisiä ihmisiä. Ne kaikki eivät voi ajatella tai edes tietää mistä sinä häkellyt. Sä opettelet nyt elämään toisen erilaisen ulkonäön kanssa ja opettelet hillitsemään kauhusi. Selkä suorana hymyilet ja tästä lähin kohtelet häntä kuten ketä tahansa.

Ja hellitä tuon anteeksipyytelyn määrää. Olen minäkin eiköhän me kaikki punastellut nuorempana mieskollegalleni. Eikä hän tehnyt mitään kiusatakseen.

Se oli kamalaa, muistan tunteen, mutta olin päättänyt opetella sen ja päästä siitä yli. Ja niin se hellitti. Olen nainen ja kohtaan päivittäin miesten vihaa. En tiedä olenko kaunis, mutta olen asiakaspalvelussa, jossa hymyilen ja opastan asiakkaita. Monet tietyntyyppiset miehet, jotka punastuvat minulle osoittavat ensireaktiona minulle myös vihaansa. Miten pienin elein voikaan osoittaa täyden halveksuntansa.

Tai tulevat täysin röyhkeästi liian lähelle ja näyttävät minulle kaikki vallan merkit. He eivät ehkä koskaan nuorena miehenä oppineet sitä mitä sinä nyt opettelet selkä suorana ja tyylikkäästi. Miehet saavat häneltä ylitsepursuavan ystävällisen kohtelun. Haluanko tuntea joka päivä olevani näin vihattu vain koska olen nainen!!!???? Opetelkaa miehet suhtautumaan itsenne ja naisiin, jollain muullakin tavalla kuin reagoimalla täydellä vihalla.

Älä vain ap alistu ja käänny vihaamaan. Tämä työkaverisi on röyhkeä ja huonotapainen todennäköisti nuori ja kokematon, mutta sinä reagoit siihen. Helpoin ratkaisu on näyttää olevansa välinpitämätön hänen liehakoinnille. Sulje "se" osa aivoistasi, keskity, hetki ja tilanne kerrallaan. Kohtelet häntä hymyilleen, kohteliaasti ja menet asian yli. Olet nuori ja opit kyllä. Mutta älä käänny tietämättömyyttäsi vihaamaan.

Lapset kiusaavat kaikkea erilaista koska eivät tiedä mistään muustakaan. Ihminen vain on sellainen, EIkä se silti ole hyväksyttävää. Tunnustan juuri esillä olevan minussa nimenomaan oleskelevan auttakaa Jumala Viisaudessanne kaikkia näitä naisia joita olen vihannut ja koettanut polkea.

Herra Pelastaja ja Parantaja, olen kiinnostava tapaus niin? Parasta olisi, kun saisit suoraan sanottua tälle kaunottarelle asiasta. Ihan reilusti, niin että hän vähän loukkaantuukin. Ole mies ja sano että koskapa joka tapauksessa seurustelet vakavassa mielessä, tarkoituksenasi avioitua pian, et ole kiinnostunut työkaverin vartaloon ryhtymisestä. Että omasta puolestasi mieluummin katselisit häntä burkhaan kätkeytyneenä ja keskittyisit töihisi.

Ja että olet valittanut esimiehelle työtehosi kärsivän kun paljastavasti pukeutunut työtoveri kekkaloi iholle tuon tuosta ihan omia aikojaan, itseään tyrkyttäen. Toivottavasti tästä oli apua? Kasvatuksesi on tainnut olla kohtuuttoman ankaraa ja syyllistävää? Yritä olla machompi mies, siis Mies, siitä tykkäävät kaikki. Mitäpä jos hankkiutuisit kihloihin ja naimisiin lähikuukausina, paineet helpottaisivat monella tavalla. Tämä on jo työpaikkakiusaamista.

Puhu esimiehesi kanssa asiasta, jos asia ei korjaudu ota yhteys työsuojeluvaltuutettuun. Kiitän kaikkia tähän ketjuun kommentoineita kirjoittajia. Ongelma on tietysti, kuten täällä on jo viisaasti kommentoitu, minun pääni sisällä.

Kukaan ei voi käyttää henkilösuhteissa ylitseni suurempaa valtaa, kuin mitä itse sallin hänelle. Minun on vain löydettävä se rohkeus ja voima, jolla pääsen yli tästä hankalasta "työpaikkasuhteesta. Ainakin sait vastausten ryöpyn aikaan. Suurin osa vastaajista on ilmeisesti niin hämmentyneitä etteivät tiedä mitä sanoisivat, niin ääliöitä vastaukset ovat, vaan pakko jotain vain on sanoa, ikävä piirre meissä ihmisissä.

Jos olet oikeasti liikkeellä, suomi24 ei ole oikea paikka hakea vertaistukea, sori. Sä olet niin ylettömään ystävällinen, ettei tiedä mitä kaikkea se kollega touhuaa. Jossain kulkee kiusaamisen raja ja se on ylittynyt jos kärsit. Toisaalta tuonkaltainen nainen voi olla koko elämää kokonaisuutena katsoen pieni. Elämässäsi tulee vastaan paljon pahempiakin asioita. Koita ensin muuttaa omaa suhtautumistasi ja jos tyttö heittäytyy pahaksi, käyt puhumassa siitä jonkun kanssa.

Voi myös olla niin, että tyttö on olevinaan ystävällinen mutta ei tajua omaa vaikutustaan. Se kaunis nainen 6. No voi voi, kyllä se varmaan kattelee sua sillä silmällä. Kaikki maailman naisethan sut haluaisi, siis sun vauhdikkaassa mielikuvituselämässä kaikki naiset tyrkyttää itteään sulle. Mee töihin, niin sulla on jotain järkevää tekemistä päivät pitkät, jää vähemmälle nämä mielikuvitustarinoiden luukuttaminen nettiin.

Se kaunis mutta kalsee nainen: Tässä on ihan täysi tasa-arvo eli mies ei saa haittaavasti lähennellä naista, mutta ei myöskään nainen saa seksuaalisväritteisesti lähennellä miestä. Nyt me molemmat ajatellaan että eihän tuo pelokas nuorimies sellaista ilmoitusta uskalla tehdä. Se on vahinko jos kiusattu häpeää itseään ja reaktioitaan niin paljon, että ei uskalla kenellekään kertoa kokemastaan piinasta. Herää myös kysymys, mikä suojatyöpaikka tuo kaunottarelle on, kaipa normaalisti työpäivä kuluisi työskentelemällä hyvinkin sukkelaan, eikä jäisi aikaa norkoilla ainoan saatavillaolevan miehenpuolen "polvella".

Aloittaja - puhu, puhu asiasta, se on ainoa tapa häivyttää iso mörkö elämästäsi ihmisenkokoiseksi. Pyydä joku päivä tyttöystäväsi vierailulle työpisteeseesi. Kerro hänelle edeltä hankalasta tilanteestasi. Olisi hyvä heidät jättää hetkeksi kahdenkesken, puhumaan nainen naiselle: Mut miten mielikuvitusolennoille voi puhua? Kyllähän sen kaunotarenkin pitää opetella käyttäytymään.

Ei nainenkaan saa ahdistella miestä sen enempää kuin mieskään naista. Miksi nää naiset tässä ketjussa nuijii ja vähättelee? Sellaiset naiset kasvattaa kivikovia miehiä. Julmat, kivikovat naiset vähättelevät tässäkin kirjoittajan kertomusta, osoittaen samalla sen todeksi. Työpaikka kiusaaminen ei ole sallittua. Olet liian hyväsydäminen ja kiusaaja saa siitä pontta kiusaamiselleen. Työpaikoilla on myös pukeutumissäännöt. Emme saa käyttää hihattomia puseroita liian avonaisia kaula aukkoja eikä liian lyhyitä mekkoja.

Voit vaikka kysyä työtoveriltasi, että oletko menossa juhliin kun olet pukeutunut siihen malliin. Kai huomaa tyhmyytensä ja oppii pukeutumaan työasuun. Puhu esimiehellesi epäasiallisesta työasusta.

Menee hämilleen ja noloksi. Naisvihaajia tässä on tarpeeksi jo luettu. Tämän ketjun kommenttien kannustamana otin ongelmani esiin työpaikalla henkilön kanssa, jota pidän ystävänäni. Näköjään kysymyksessä on useampi asia, joista monet henkilöt työpaikallani tuntuvat olevan selvillä, minua lukuunottamatta. Asia on kyllä ollut tiedossa, mutta siihen ei ole haluttu puuttua. Olen tämän naispuolisen työtoverini kanssa työpari ja meidän pitäisi työskennellä yhdessä.

Nainen on firmassa minua vanhempi työntekijä ja hän on meidän kahden hengen työryhmämme "teamleader" tai "senior member. Minä olen ollut firmassa vasta keväästä lähtien ja minut valittiin yli hakijan joukosta. Naispuolinen työtoverini oli mukana valitsemassa minua ja nosti minut tavallaan esiin joukosta, eli siis sai mitä halusi työtoverikseen.

Jos joku minut tästä tunnistaa, niin tunnistakoon. Totuus on tekevä minut vapaaksi. Oikeastaan "kiusaaminen" alkoi vasta alkukesästä ja se liittyy ristiin, jota olen pitänyt kaulassani. Yleensä se on ollut vaatteiden alla, mutta nyt se sattui olemaan esillä T-paidan päällä. Naispuolinen työtoverini kiinnitti siihen huomiota ja tuli istumaan työpöytäni reunalle, kosketti ristiä ja sanoi sitä kauniiksi.

Sen jälkeen hän alkoi kysellä taustastani ja kerroin kuuluvani seurakuntaan, josta hän tuntui olevan kiinnostunut. Eilisen keskustelun perusteella työpaikaikalla olevan ystäväni kanssa tieto tästä taustanii on tullut nopeasti laajemmalti tunnetuksi firmassa ja sitä tunnutaan pidettävän yleisesti ongelmana.

Naispuolinen työtoverini on esimieheni luottohenkilö ja aivan erityinen ystävä, luulen että hän on keskustellut asiasta ja saanut jonkinlaisen hiljeisen "siunauksen" kiusaamiselleen. Ystäväni kertoi myös, että työtoverini oli kehunut jossain pienemmässä piirissä, että hän kykenee persoonallisuutensa, viehätysvoimansa ja älykkyytensä avulla ohjaamaan minut pois seurakunnan piiristä.

Kyllä, tämä tuntuu minustakin uskomattomalta. En tiedä, mitä ajatella. En usko, että voin keskustella asiasta esimerkiksi esimieheni kanssa, luulen että en tule hyväksytyksi firmassa ja "kiusaamiselle" on olemassa jonkinlainen hiljainen suostumus. Olen hyvin pahoillani Mikko, todella, todella.. Narsistinainen, esimiehen "erityisessä suosiossa"..

Etsi normaalin henkisen ilmaston omaava työ. Miksiköhön edeltäjäsi lähti, eli miksi sinulle oli paikka auki?? Vältä myös ruokakauppaa, julkisia liikennevälineitä, kaikenlaisia kokoontumisia, kerrostaloja, kadunkulmia ym. Ja piina alkaa, kun et saa pidettyä himojasi kurissa ja alat tirkistellä sitä naista. Muista kirjoittaa nettiin kokemuksistasi opiksi ja tiedoksi kaikille muillekin. Oletko varma, että kristinusko on sinulle sopivin uskonto?

Se näet antaa naisten kulkea vapaana. Mieti tätä kun menet oikeasti töihin. Maailma kun on näkökulmastasi ihan paholaisesta - tasa-arvoinen miesten ja naisten suhteen. Ja kristinuskoa kohtaan ei saa harjoittaa vainoa myöskään. Ennen, minun nuoruudessani, hyväksyttiin se että joku elää uskossa ja toinen ei. Silloin oltiin todellisella tavalla tasa-arvoisia ja kanssaihmisen valintoja arvostavia. No okei, silläkin ajalla oli varmasti omat sokeat pisteensä. Mutta lähtökohtaisesti, aikuisen ihmisen uskonnon- ja ajattelunvapaus on YK: Totuus on se että, sinulla on patoutuneet kanin halut.

Todennäköisesti olet liian tyhmä ymmärtämään sen, joten käy ruoskii vaikka itseäsi. Kirjoittelempa tässä aikani kuluksi tarinoita ja esiinnyn eri nimimerkeillä ja hulluna peukutan itseäni. Tämä on mun arkea ja omakeksimääni terapiaa. Että näitä pesee ja linkoaa jatkossakin, olkaapa hyvä! Näin on nännit ja näppylät. Uskokoon ken tahtoo, mitäs väliä sillä.

Pomot kiusaa ja siunaa kiusaamista. Ihmettelen vain, miksi uskontosi olisi tässä ongelma tai rajoite. Minkälainen nainen kuvittelee tai edes ottaa oikeuden yrittää jotakuta pois kristinuskosta? Olen minäkin kantanut ristiä kaulassani ja kyselijöille, sanoin sen olevan rippiristi.

Työkavereille ei kannata kertoa mitään ylimääräistä. Jospa naispomo koki pettymyksen, jos kerran ensin nosti sinut ja koska ei saanut sinusta mitä tahtoi, niin Etpä olisi ensimmäinen jolle tämäkin sattui.

En uskalla neuvoa, ainoastaan toivoa. Joku suositteli työsuojelupiirin ilmoitusta. Tai sitten vain yrität kestää. Mutta missä senkin kiusan raja kulkee Naisviha TAI miesviha ei edelleenkään ole ratkaisu, vaan kaikkien mätien yksilöiden eliminoiminen pois yhteisöllisestä toiminnasta. Vain näin saadaan tulevat sukupolvet terveelle kasvutielle. Turha menneitä on murehtia ja katkeroitua, se on lopullisen tuhon tie.

Tuo on sun päiväfantasia koska duunis on perseestä. Eilen minua auttoi syvällinen keskustelu ja itku henkilön kanssa kanssa, joka käytti ensimmäistä kertaa elämässäni ammattimaista lähestymistapaa ongelmiini. Se että hän sattuu olemaan psykiatri, ei merkinnyt juuri mitään keskustelussamme, mutta silti hänestä oli minulle arvokas apu. Keskustelumme lopussa hän katsoi minua silmiin ja sanoi: Enkä tunne enää tarvetta ponnistella ylläpitääkseni reippaan roolia työpaikallani.

Mieleni tekee huutaa ja painua maan sisään, vaikka seuraavaan työpäivään, maanantaihin, on jäljellä vielä kaksi tuntia. Enkä osaa edelleenkään kertoa ystävilleni, miksi olen niin kalpea ja poissaoleva ja puhun heille hammasta purren ja itkua pidätellen. Pyydän vielä uudelleen anteeksi, jos joku ärsyyntyy kirjoittelustani.

Ja paskan marjat olet rakastunut, sua riivaa himosi vaan, se naikkonen on ärsyttänyt sun lihasi tuohon kuntoon vaan, ei se muuta ole kuin lihallinen himo joka kiusaa sua, mikä tämä psykiatrisi on muka tajuamaan sun hengellisyyttäsi, kysynpä vaan??? Eikä sun tartte pyydellä täällä anteeksi, olet saanut suurelta Jumalalta jo anteeksi, annas olla, katsotaan miten tuolle kiusaajallesi käy, Jumala näkee nämäkin kirjoitukset, hän tuomitsee katsomatta henkilöön.

Usko tämä, Niin jo sekin, tällä hetkellä, helpottaa elämääsi. Osta pätkä hyvää köyttä ja sinun tapauksessasi pyydä myyjää tekemään solmu valmiiksi. Anteeksi, että minulta menee päivät sekaisin. Lopeta toi anteeksi pyytely. Sun ei tarvitse pyytää anteeksi olemassaoloasi ja tunteitasi.

Tunteesi ovat ihan yhtä totta kuin muidenkin. No, ei sun tarvitse vahvistaa sitä meille, mutta toivottavasti tulet sinuiksi sen tunteen kanssa jos näin on. Lääkekuurin tarkoitus lienee antaa sulle rauha käsitellä asiaa itsesi kanssa. Lepää ihmeessä ja koita olla ajattelematta sitä edes tunnin ajan. Sitten palaat uudelleen asiaan kun tuntuu siltä että jaksat.

Oli se tunne mikä tahansa, se on uuvuttanut sinut. On aika levätä ja tehdä jotain rentouttavaa ja mukavaa. Voimia sinne Tuli vielä mieleeni, että veljeni oli silmittömän herkkä ja olisi todennäköisesti stressaantunut vastaavalla tavalla tilanteesta. Mutta en olisi ihan heti väittänyt häntä rakatuneeksi tai mitenkään vialliseksi. Stressi voi ajaa masennukseen, mutta siitäkin paranee.

Tarvitaan aikaa rauhoittua ja miettiä hyviä juttuja. Ai niin, eikä herkkyys ole vika vaan ominaisuus. Me kaikki ollaan erilaisia.

Työelämä voi olla aika kova maailma ja jos tunnistat itsesi herkäksi niin olisi hyvä päästä valitsemaan työ sen mukaan. Älä hautaudu minnekkään arkistoon vaan pidä ihmiisuhteita jossain määrin yllä ja olemassa, mutta esim pörssi ei liene sun ympäristö. Siellä ollaan extreme kovia. Ja sitten se herkkyys: Se herkkyyskin on suojelemisen arvoinen ominaisuus. Mutta sun pitää vähän vahvistua: Sulla on oikeus ja velvollisuus pitää itsestäsi huolta ja valita seurasi.

Pidän peukkuja, toivon että löydät itsellesi sopivan työpaikan jossa ympräistö ja tehtävät täyttävät tarpeesi ja toiveesi. Miten olis aika ammatinvalinnan ohjaajalle tai laita itse paperille maind mappia mitä tahdot ja toivot työtäsi? Jos se voisi olla mitä tahansa? Työtehtävä, paikka, työaika, harrastus? Kiitos ajatuksistasi, sinä tuntematon nimimerkki. Mietittyäni asiaa uskon, että olen elämäni tienhaarassa, jossa minulla on tilaisuus valita kaksi polkua.

Mielelläni kuulisin ajatuksiasi mahdollisuuksistani ja kiitän Sinua jo etukäteen arvioistasi. Tiedän, että voin pyytää seurakuntani vanhemmistolta apua ongelmaani. En ole vielä siihen uskaltautunut, sillä tiedän, mihin se tulee johtamaan. Kuulemistilaisuuteen ja nuhteluun, sillä olen syyllistynyt ajatuksissani syntiin seurustelusuhteeni ulkopuolella ja myös loukannut nykyistä seurustelukumppaniani.

Hänet vanhemmisto on jo hyväksynyt. Tunnustan erehdykseni julkisesti neuvoston edessä ja pyydän heidän anteeksiantoaan ja ohjaustaan seurustelukummpanini läsnäollessa. Lopuksi minulle määrätään ohjaaja, joka valvoo edistymistäni ja seuraa elämääni. Tulen mahdollisesti leimatuksi seurakunnassani, mutta minulta vaaditaan todennäköisesti myös työpaikan vaihtoa.

Mikäli haluan jatkaa nykyisessä työssäni, näen ainoaksi mahdollisuudeksi sovinnon tekemisen työtoverini kanssa. Esimerkiksi pyydän hänet ulos syömään, mikäli hän siihen suostuu. Kerron myös, miten paljon ihailen ja kunnioitan hänen ammattitaitoaan, osaamistaan ja persoonallisuuttaan ja lopuksi myönnän olevani pelkkää tomua hänen jaloissaan.

Kauniiksi lopuksi lupaan toteuttaa kaikki hänen toiveensa, tukea häntä työpaikalla kaikin tavoin sekä anon hänen suojelustaan ja myötämielisyyttään saavuttaakseni työyhteisön hyväksynnän. Vai olisiko sittenkin parempi jättää kaikki ja muuttaa ulkomaille, kuten joku minulle jo ehdottikin?

No et ainakaan pistä rikkaa ristiin lähtemällä sen naisen kanssa yhtään mihinkään! Siinä touhussa käy kalpaten. Tiedät itse rajasi ja kerrot ne hänelle suoraan. Liian lähelle ei tulla ja työrauha annetaan. Ja itse et ole tehnyt mitään väärää olkoon uskosi mikä tahasa. Pidä kiinni ryhdikkäästi arvoistasi ja ole niiden mittainen mies. Ei se, että tunnet normaaleja tunteita ole rikos.

Ajatukset ja tuntemukset ovat sinun, mutta voit miehekkäästi pitää ne ajatuksen asteella sen naisen suhteen. Nähdä ja kuulla voi mitä vain, mutta aina on hyväksi mennä "kotiin syömään". Ei mihinkään sen naisen kanssa! Etkö ole lukenut sanaa kunnolla, me kaikki ollaan syyllisiä, me kaikki himoitaan toisia ihmisiä, sisissämmämme siis, sille emme mahda mitään, tämä oman olemuksemme syvyys sun pitää nyt ymmärtää, ei sun tarvitse todellakaan mennä sanomaan seurakunnan vanhimmille sellaista että olet syyllinen, kaikki seurakunnan vanhimmat ovat itse myös syyllisiä, me kaikki olemme syyllisiä, sinä Mikko et ole poikkeus, et, siis todellakaan.

Nyt rauhoita mielesi ja anna olla. Annat siis olla koko jutun. Koko tilanteen, ja annat rauhan Herran tulla korjaamaan ja paikkaamaan tilanteen. Mutta sitä naista vältä. Osa alkuperäisellä nimimerkillä kirjoitetuista kommenteista vaikuttaa siltä, että ne on kirjoittanut joku muu, erityisesti viimeisin eli 9. Jos näin on, en voi muuta todeta, kuin että on todella alhaista toimintaa pilailla toisen hädän kustannuksella.

Kirjoitan kuitenkin vastaukseni siitä näkökulmasta, että kaikki Mikko työpaikalta -nimellä kirjoitettu on peräisin saman henkilön näppikseltä ja kyse on tositapauksesta.

Minusta kuulostaa siltä, että tässä on kaksi vaihtoehtoa. Joko tällä kiusaavalla työkaverille on lehittynyt jonkinlainen pakkomielle kiltin uskovaisen miehen viettelyn suhteen, ja hän tekee ylilyönteihinkin sortuen kaikkensa tavoitteen saavuttamiseksi. Tällöin kyseessä on ilman muuta työpaikkakiusaaminen ja seksuaalinen ahdistelu, ja asia pitää selvittää esimiehen ja luottamusmiehen sekä työkaverin itsensä kanssa, ja jos tästä ei ole apua, on varmaan parasta vaihtaa työpaikkaa.

Toinen vaihtoehto on, että naisen käytös on "normaalin" rajoissa, mutta tiukan linjan uskovaisena Mikko suhatutuu siihen vakavammin kuin sellaiset henkilöt, joille flirttailu ja seksuaalisuus eivät ole yhtä vaikeita asioita. Voi myös olla, että naisen viettely-yritykset ovat alkaneet herättää Mikossa vastakaikua, jota tämä ei voi kristillisestä arvomaailmastaan ja elämäntilanteestaan johtuen hyväksyä. Tähän viittaisi se, että Mikon uskotukseen valitsema työkaverikin epäilee Mikon rakastuneen naiseen.

Minusta Mikon pitäisi jollain tavalla saada otettua asia esille naisen itsensä kanssa. Hän voisi vaikkapa sanoa, että naisen huomio kyllä imartelee häntä, mutta kristityt arvot omaavana seurustelevana miehenä toivoisi, että nainen lopettaisi ylenpalttisen flirttailun. Tai sitten Mikon tekisi hirveästi mieli hieroa lähempää tuttavuutta ihan normaalisti käyttäytyvän mutta Mikon silmissä tosi houkuttelevan työkaverin kanssa, mutta tietää, että siinä kävisi lopulta jollain lailla huonosti.

Siksipä hän yrittää vierittää himonsa himon kohteen niskoille ja vuodattaa tuntojaan keskustelupalstalla ikään kuin olisi tehnyt asialle jotakin - niille, joilta hän saisi välitöntä vastakaikua, hän ei asiasta puhu eikä pukahda.

Todellinen rakkaus on minun maailmassani aivan eri asia kuin rakastuminen. Enkä missään tapauksessa rakasta tätä työtoveriani, päinvastoin. Olen mahdollisesti rakastunut hänen häneen fyysisesti, sillä hän on onnistunut rakastuttamaan minut itseensä, omilla tempuillaan.

Mikäli minulla ei olisi mitään tunteita häntä kohtaan, ei suhteeni häneen tuntuisi näin mahdottomalta. En hyväksy työtoverini käytöstä, enkä kykene pitämään hänestä ihmisenä, rakastamisesta puhumattakaan. Oikea rakkaus on päätös, halua rakastaa ja hyväksyä oma kumppani sellaisenaan kuin hän on.

Rakastuminen kertoo vain kiinnostuksesta,intohimosta, fyysisestä halusta tai kaipauksesta, ei todellisesta rakkaudesta. Näin ainakin toivon sen olevan. Olisikohan nyt työpaikan vaihdoksen aika, eikä kai tätä juttua tarvitse seurakuntasi vanhempien eteen tuoda välttämättä. Jos sinua kovin raskaasti syytetään ja leimataan, se tuntuu hiukan kohtuuttomalta. Kaikki on onnettomien sattumusten summaa. Kun menet psykiatrille puhumaan vielä, pohtikaa myös sinun ja seurustelukumppanisi suhdetta.

Oletko itse varma siitä, että haluat juuri tuon tytön lapsiparven äidiksi, loppuikäsi elämänkumppaniksi? Nyt mietin juuri tuota fyysistäkin yhteensopivuutta. Jos tyttöystäväsi herättämät fyysiset tunteet ovat huomattavasti laimeampia kuin se mitä juuri olet läpikäynyt, sinun on yritettävä rehellisesti arvioida oletteko seurustelukumppanisi kanssa sopivat toisillenne. Ehkä tässä on jotakin opetuksellista sinullekin, jotta opit itse ajattelemaan ja arvioimaan asioita. Vain sinä itse olet oman itsesi paras asiantuntija, ei seurakuntaneuvosto.

Eilen otin ongelmani puheeksi seuraavaksi korkeamman esimieheni kanssa ja nyt tämä päivä vietetään kotona. Ainakin se kävi selväksi, että työtoverini on tämän esimiehen erityinen luottohenkilö ja ystävä. Esimies tuntui olevan erityisen harmissaan ja kiinnostunut ja kyseli paljon, mutta ei tuntunut panevan paljoakaan painoa minun pikku "ongelmalleni. Ehkä on niin, että olen ymmärtänyt työtoverini käytöksen väärin ja se on täysin normaalia onko se mahdollista. Voisiko joku enemmän elämänkokemusta omaava ystävällinen henkilö kuitenkin ottaa kantaa seuraavaan pohdintaan.

Mikä on se läheisyyden määrä ja henkilökohtaisen etäisyyden raja, joka on "normaalia" työpaikalla miehen ja naisen välillä? Onko täysin normaalia, että naispuolinen työtoveri tulee kanssakäymisessämme aina llian lähelle, alueelle jonka itse koen lähinnä intiimin keskustelun välimatkaksi pari kämmenen mittaa?

Minulle on myös opetettu, että katsekontakti tulee pitää keskustelukumppanin kasvoissa, eikä häntä saa ainakaan mittailla katseella ylhäältä alas. Työtoverini katse kuitenkin liikkuu jatkuvasti vartalollani, jopa sellaisella tavalla, joka on minun mittapuuni mukaan täysin sopimatonta? Työtoverini oli mukana rekrytoimassa minua työparikseen, voisiko hän ajatella tavallaan "omistavansa" minut ja käsittelee minua sen mukaisesti?

Olisin erityisen kiinnostunut naispuolisten lukijoiden ajautksista. Vastasin asiallisesti ja juttusi menevät ihan yli hilseen. Tämä nainen on aivan selvä tapaus, hän on vamppi ja aiheuttaa sulle käytöksellään työpaikkahäirintää.

Jos työnantajasi ei kuuntele sinua niin voit valittaa ylemmäs, hän kuuluu johonkin liittoon? Nyt otan tosissani, vaikka ilveilinkin ensimmäisessä viestissä. Ihan oikeasti, olet suoraan ja suomeksi sanottuna kusessa. Miettikää itse kukin sinun lisäksesi , jos vastaavassa tilanteessa olisi nainen, mikä älämölö siitä olisi syntýnyt. Työkaverisi on sairas, narsisti, mieleltään vinksahtanut en huomannut missään, että minkä ikäinen hän on.

Olet ottanut asian puheeksi pomon kanssa naisen hyvä kaveri, lieneekö peräti sukulainen? Jos pomokin irvailee, on työyhteisössä jotain mätää.

Oletko ollut yhteydessä luottamusmieheen, työterveyslääkäriin tms? Jos muu ei auta koveta itsesi -ei sieltä- ja pistä muija koville ja sano suorat sanat, olen nähnyt näitäkin naisia työelämässä ja heillä on ollut yksi ja sama "ylennys" eli potkut. Pistä se ämmä ojennukseen, jos pomonnuhjakkeessa ei ole munaa.

Älä kiinnitä häneen mitään huomiota. Sano suoraan mitä mieltä olet tästä. Jos kuulut jehovantodistajiin niin haluan ihan ystävällisyydellä kehottaa vaihtamaan kristilliseen seurakuntaan.

Jeesus on Jumalan Poika ja Vapahtaja. Toivon, että löydät oikean tien ja saat elää elämää, jonka Taivaan Isä sinulle johdattaa. Mutta se vaikuttaa rehelliseltä tekstiltä. Olen itse erään Suomessa tunnetun uskonlahkon entinen jäsen, ja voin sanoa ymmärtäväni piinasi. Koet, että ajatuksesi ovat maallisia ja syntisiä. Ihminen on inhimillinen, haluineen, ajatuksineen. Sanon tämän kaikella hyvällä enkä tahdo uskoasi kyseenalaistaa tai horjuttaa. Itsekin kärsin aikanaan ns. En löytänyt rauhaa sisältäni, kun tunsin toimivani väärin, vaikkapa vaan ajatuksen tasolla.

Sisäiset ristiriidat saivat minut masentumaan ja kokemaan syviä turhautumisen ja vihan tunteita. Tämä saattaa kuulostaa varsin raflaavalta, mutta olosi helpottuisi ja ihastuksesi pääsisi mittakaavaan, jos antaisit vaan mielikuvituksesi viedä välillä.

Ihmisellä on ja saa olla fantasioita. Se ei ole keltään pois, jos vaikka antaisit itsellesi tyydytyksen tätä työkaveriasi ajatellen, silloin tällöin. Se ei ole pois sinulta, ei seurakunnaltasi eikä tyttöystävältäsi. Jumalasi ja Jeesus haluavat sinun olevan onnellinen. Jos yrität jatkuvasti kieltää osan itsestäsi, et ole kokonainen. Hyvää jatkoa Mikko, kerrohan kuulumisia. Tässä viimeisiä kuulumisiani, ole hyvä!

Olisin erityisen kiinnostunut naispuolisten lukijoiden ajatuksista. Olen nainen ja minusta liian lähelle tuleminen ei sovi työpaikalle. Meillä kaikilla on näkymättömät oman tilan rajat, ja jos niitä rikoraan, pyrimme alitajuisesti perääntymään. Esimerkiksi Intiassa rajat ovat aivan erilaiset ja suomalainen ahdistuukin siellä helposti. Minusta tässä on monia eri vaihtoehtoja naisen käytökselle, vaikea sanoa kun en tiedä millainen hän muuten on, muiden läsnäollessa jne.

Joko työkaverisi on ylipäätään tuttavallinen ihminen ja suhtautuu sinuun, läheisimpään työpariinsa, kuin kaveriin. Itse olen tuollainen aika välitön tapaus, mutta tietenkin toisen osapuolen rajoja kunnioittaen. Toinen vaihtoehto on, että hän nauttii huomiosta ja miesten nolailusta Ai mikä on normaalia?

No ranskassa on normaalia että suudellaan molemmille poskille kun tavataan ja syleillään oikein kunnolla. Sinulla tuntuu olevan ihan perisuomalainen läheisyyskammo ja kiihotut ihan tavallisesta kristillisestä läheisyydestä.

Hän on sinun esimiehesi ja hän johtaa sinua ja yrittää innoittaa sinua naisellisella tavallaan. Jos et kestä sitä että esimiehesi on puumanainen, niin vaihda työpaikkaa. Muuten, tee työtä ja nauti siitä mutta pidä housut jalassa.

Ei se ole niin vaarallista. Rakkaudella herrakin kehoittaa meitä. Tässä tapauksessa herrasi on nainen. Koska nykyaikana nainenkin voi olla herra johtaja. Älä ymmärrä sitä väärin. Firma on tarjonnut minulle ilman sen suurempia selityksiä 6 kk palkallisen irtisanomisajan ilman läsnäolo työ velvollisuutta, mikäli irtisanon itse itseni. Lisäksi minun tulee allekirjoittaa sopimus, jossa lupaan olla - riitauttamatta omaa irtisanoutumistani, - käsittelemättä asiaa julkisuudessa - antamasta mitään yrityksen sisäisiä tietoja kolmannelle osapuolelle.

Onko tämä hyvä sopimus? Entä olenko jo rikkonut mahdollista sopimusta, koska olen jo käsitellyt asiaa tällä palstalla anonyymisti? Ovatko tällaiset sopimukset tavallisia?

Eiköhän tuo ole ihan "fair" ja tod. Hyvä kun pääset eroon koko sotkusta. Nimetön nettikeskustelu ilman mitään identifikaatiota nimiä, sijaintia, alaa ym. Kyllä se sotku siitä pikkuhiljaa siivoutuu. Olinkin sitä mieltä että työssäsi jatkamiseen ei löydy keinoja.

Et ole rikkonut sopimusta koska olet käsitellyt asiaa anonyymisti. Se ei ole julkista käsittelyä. Sinä et todellakaan taida olla ainakaan Lutherilainen jos ihan tavallisen suomalaisen työhyhteisön henki ja esimiehesi läheisyys on sinulle noin vastenmielistä.

Tämän yhden ja saman monipersoona "mikon" täällä suomi24 palstoilla keksimiä juttuja on pilvin pimein. Vaimonsa kanssa yhdessä pyörittävät näitä juttuja ja keksivät tarinoita tai sitten ihan yksin sepittelee päässään välillä naisena välillä miehenä. Nimet, siviilisäädyt, persoonat, sukupuolet, kaikki vaihtuvat ja ihan kaikkena esiintyy erilaisilla foorumeilla. Osatotuuksia tai täyttä utopiaa ja omia harhoja. Parempi on tälläiset jättää omien harhojensa maailmaan pyörimään.

Tämäkään kuva ja artikkeli tuskin ovat toistensa kanssa missään tekemisissä? Kuva on ehkä jonkun toisen henkilön ja nämä artikkelit tämän harhoissaan elävän satusetän tarinoita.

Näitä olen bongannut lukuisia täällä, jossa muiden kuvia käytetään surutta omien viestien kanssa. Tälläiset identiteettivarkaat ovat häpelällistä sakkia, pelkureita, jotka eivät uskalla rehellisesti tulla omalla naamallaan ja nimellään julkisuuteen vaan käyttävät muiden henkilöllisyyttä hyväkseen. Jep, huomasin saman kun luin palstaa vähän laajemmin. Harmittaa että tuhlasin aikaani vastausten kirjoitteluun. En ole edellisessä viestissä mainittu "Mikko Ahola".

Olen kirjoittanut nimimerkillä "Mikko työpaikalta", mutta meitä Mikkoja on Suomessa aika monta kappaletta. Sukunimeäni tai valokuvaa en ole julkaissut yhdessäkään kirjoituksessani, enkä esiintynyt kenenkään toisen nimellä. Olen kuitenkin erittäin pahoillani, jos kirjoitukseni nimimerkillä "Mikko työpaikalta" on häirinnyt jotain lukijaa. Liha on heikko Sen verran on häirinnyt, että mielikuvat tuosta naisesta ovat herättäneet minussa synnillisiä mielikuvia ja jos en pysty pitämään itseäni lujana, niin saatan retkahtaa itsesaastutukseen ja laskea siemeneni kylmään hukkaan.

Mikä lie lyyli Eikös ole neuvottu että jos joku ihminen alkaa olla elämää suurempi niin pitää kuvitella hänet alastomana pöntölle, nähdä sellut ja läskit ja mitä sattuu olemaan itselle vastenmielisintä. Nyt ihannekuva on korviesi välissä, sillä tuskin tuo työkaveri on naista kummenpi, luonne vain on röyhkeä jos hän ei kunnioita arvojasi.

Ilkeys ei ole kunniaksi naiselle eikä miehelle. Ehkä olet seksuaalisesti nälkäinen? Ja voit arvioida tilannetta järjellä, hyötyykö hän jos lähdet pois painostuksen alla? Tämä on peräänkuuluttamasi naisen mielipide. Vähennä kuteita samaan tahtiin söpöliinin kanssa, niin ei tiedä kuinka hauskaa siitä syntyy. No jos se muija on samanlainen kuin tossa aloitus kuvassa etusivulla niin iske kiinni Grrrrr. Ei muuta kuin yhtä paljastavaa pukeutumista itselläkin peliin. Mikroshortseja ja kireitä T-paitoja.

Eli siis kolminaisuusoppi on VÄÄRÄ oppi kuten moni muukin kirkon oppi jotka EI pikä paikkaansa ja eivät perustu millään tavalla siihen mitä raamattu sanoo. On vain yksi jumala. Hänellä on vain yksi poika ja kun hän ylösnousi niin saimme pyhän hengen. Siten kaikki kolme ovat samaa eivätkä eri. Pakanat palvovat useita erillisiä jumaluuksia. Se on kristityn ja pakanan suurin ero. Te Jehovat olette harhaoppisia isänmaanpettureita. Teidän Herra on New Yorkissa Jehovan todistajien päämajassa.

Kristityt uskovat yhteen jumalaan, isään kaikkivaltiaaseen jne Mistähän sysytä kaikkien kristittyjen paitsi jehovien hyväksymät uskontunnustusket alkavat aika lailal samalla tavalla? Kyse on seksuaalisesta ahdistelusta. Jos nainen ahdistelee miestä, niin täällä vain kannustetaan, että jee jee pane sitä. Jos mies tekisi samaa kokemattomalle naiselle niin selviäsikö pelkillä sakoilla ja potkuilla?

Pics or did not happen!!! Pane se nainen ruotuun. Tiukat pyöräilyhousut jalkaan ja pitkä sekä paksu kurkku housuihin sitten töihin. Jos työkaverisi oli nainen tai mies, tulee mielestäsi liian liki, järjestä työpöytäsi istumajärjestys niin että se on vaikeaa.

Teet pöydästäsi jonkinlaisen linnakkeen. Asennat itsesi katsomaan ikkunasta ulos tai seinään, ettei tartte tuijottaa toisen sääriä tai hamosia tai muutakaan osaa. Laitat työpöytäsi viereen esimerkiksi pyörällisen hyllykön jonka vedät esteeksi. Jos toinen lähestyy, vetäydyt pois, astut metrin taakse, mutta et poistu.

Ravistelet käden joka hiplaa irti. Sanot reilusti, älä koske, jatkat juttua ihan asiasta. Mulla jos asiakkaat on tulleet liian liki, riittää käden poisläpsäisy ja ystävällinen moite. Olet ehkä tehnyt uskovaisuudesta vääränlaisen keppihevosen. Se ettei saa kiusata ei johdu uskonnosta, vaan ettei ketään saa kiusata. Tuollainen anteeksipyytelevä meininki ei sovi. Eli ensin pitäisi yrittää estää sopimaton käytös.

Jos käytös ilmenee, tilanteesta peräydyttävä mutta ei paettava. Jos tulee pöydällesi, siirryt hänen pöytänsä ääreen, tai nouset seisoon ikkunan luo, tai menet ovelle. Maailma on pullollaan kauniita naisia ja upeita miehiä. Mietit tarkkaan opetuksen joka tähän liittyi. Muuten kaikki jatkuu uudestaan jossain muualla.

Sun itsesi tehtävä on katkaista tämä kierre. Ohjeet on annettu osaksi muillekin, koska jos Mikko ei ole oikeasti pulassa, niin satavarmasti joku on kuitenkin tässä pulassa, oli mies tai nainen.

Anna sille patukkaa kunnolla sitä se haluaa. Hai hänhän saattaa pitää siitä ja kiristää sinua tekoon uudestaan. Jätä kyseinen lortto täysin huomiotta, ni hän kyllästyy varsin nopeesti ja etsii jonkun muun keneltä kerjätä huomiota. Ei se auta katella Ja kukas häntä katsoo? Ilmeisesti mies olisi HOMO! Ylipäätään on typerää sekaantua työkavereihinsa.

Työt ja huvit erikseen. Oi ihana ilme Työuran kannalta on typerää mutta on sekin sanaton flirttailu yhden sorttista mielenköyhyyttä, kun asioista suoraan puhumista ei ole ainakaan vielä lailla kielletty. Jos joku ujo huomiohakuinen nainen haluaa pelkästään flirttailla, niin ei muutakun homobaariin flirttaileen, ei ne miehet oikeasti kiinnostu mutta mistäs se nainen sen saa koskaan tietää kun tarkoitus on vain esittää.

Kuulehan Mikko, näin kokeneempana miehenä aviomiehenä ja isänä sanoisin että joko tai. Eli voit lähteä tuohon flirttailuun mukaan, sehän on sitä maailman vanhinta seurapeliä ja ihan kivaakin. Tai voit toisaalta kohdella häntä kuin hän olisi ilmaa, eli jätä täysin huomiotta. Hän kyllästyy varmasti, saattaa loukkaantuakin, mutta ei se viime kädessä ole sinun asiasi.

Kalle lehden satu-Seppo on täällä kirjoittelemassa omia fantasioitaan. Heräsit kotona yksiössäsi ja lakana oli märkä: Sitä emme voi tietää onko nimimerkille "p.. Siitä voimme silti olla varmoja että Suomessa, jopa Kuopiossa noin on tapahtunut.

Monestikos sait tätä fantasiaa kirjoittaessasi. Näytä sille ämmälle, ihan turha sen on kuvitella olevansa sen parempi ihminen kuin kukaan muukaan vaikka ois minkä näköinen. Tuommoselle akalle on just hyvä, että osoitat sille ettet ole kiinnostunut etkä kiihottunut siitä pätkän vertaa, vaikka se tekis mitä!

Päinvastoin, virnuile ja pidä sitä ilmeilläs pilkkanas takasin, aja se ite noloon tilanteeseen, nöyryytä se maan tasalle vaikka koko työpaikan voimin. Pyydä vaimoasi käymään työaikana työpaikallasi, tämän työkaverisi aikana. Jos ei lopu, niin tee valitus ei tuollaista ole pakko sietää jos ei halua.

Naiset vastaavassa tilanteessa olisivat jo valituksen tehneet ja lähestymiskieltoa anomassa. Pitääkös lähtee iisalmeen tulemaan? Jos on asiaa niin voi kertoa sen sieltä tms.

Täytyy sanoa että käy kateeksi oikein kunnolla Itse yritin jallittaa sihteeriäni mutta hän oli sen verran naiivi blondi ettei ymmärtänyt liian hienovaraista jallitustani. Myöhemmin kuulin että hän olisi toivonut sitä Voi minua idioottia ja herrasmiestä. Ymmärrän toki että kaikki eivät ole niin moraalittomia retkuja kuin minä ja pane tilaisuuden tullen kaikkia hyvännäköisiä naisia.

Kunnioitan hienoja periaatteitasi ja ei se bylsiminen mitään ratkaisisi päinvastoin se todennäköisesti pilaisi kaiken. Minäkin olin nuorempana vahvalla selkärangalla ja ylevillä periaatteilla varustettu nuori mies mutta sitten tämä kirottu yritysmaailma houkutteli pahoille teille ja vei selkärangan sekä kaksikin vaimoa eikä meno ole lakannut siihenkään.

Onnea matkaan ja pidä kiinni periaatteistasi ja voit suhtautua asiaan hieman huumorillakin ja olla ylpeä itsestäsi. Käske se käymään meillä töissä Maksa samalla mitalla millä ärsytetään Seksikäs tyttö antaa pillua parikkalasta.

Vitun piiskausvideo nayta omakuva net seksitv suomi äidit sarita savikko mitä voi vittu turvonnut alavatsa lihominen. Kuinka usein aamupano kuinka vietellä puuma naintia lapissa seksiseuraa paksu kyrpä pikku huorat masturboin poikaani. Ilmaiset seksifilmut ylilauta eija vilpas pornokuvat tytti sukkahousut panteston kokemuksia seksi videoita spermainen mulkku ruiskii äitiä videot suomalaista pissa kuvat nätti naku suvi mehu sinkut live helsinki hollolan pillua sain monelta mieheltä monsteri videot hienosto rouva panopuuna.

Urheilukauppa xxxl suomi-tytot panin sauvalla teinityttö saa väkisin emmaa naidaan video siemensyöksyn miten saa vierasta. Ilmaista peniksen sheivaus pussy drinking beer out seksiä porn tube nainen äiti poika haluaa nussia vaimoasi ilmainen vanha nainen stippaa tyttö pissaa mehukas perse pystyssä naiset hakee seuraa. Orgasmi suihkussa video lesbo pornoa kepillä piiskausvideot ilmaiset seksivideot kaunis nainen tyydyttää tytön mekko ida gigantti varkaus virojoen kuumat kumpparit.

Iran kellari kokemuksia avoin märkä pillu sara kallion alaston tyttö kaksi miestä pornhub born pettävät vaimot alasti uuuuuu seksiseraa nyt. Paise vaginassa kiihottavan näköisesti pimppiin tavaroita pillussa intialaista pillu märkänä pimpit kuva seksi tarinat lihavat pornokuvat pillunkuvia salkkarit nudes suomi transut.

Pimpin lävistys pumppaus kipeä peräpukama lääke panokuva omakuva riitta korhola farkuissa peniksen haitat polven sisäpuolen kipu kiveksessä nestettä pillu novelli suomalaisia ilmaisia naistenkuvia ilmaisia seksivideoita ilmaista teini seksiä ja otin kullin pisto siittimeen neulalla pistely neulalla. Porno tytöt suihkussa ranskalainen naisnäyttelijät pori kehonrakennus porrnoa kovaa pornoa verta pyllystä verta peräpukama puikot novelli iso pillu pinkeenä nainen pornovideo. Äiti naitu märkävittu kovaa naintia kahden tytön masturboiti alaston omat tissi kuvat sonni panee tytärtäni nussia kunnolla tiukka teinipillu video mies selibaatti klamydia suihinotto.

Mohammed noori mohammed noori mohammed noori mohammed noori mohammed noori seinäjoki instagram hanna sauli fakes pirjo raappana avovaimo janne kaitsu suomiporno nainen porno oppss te sex video ilmaista viihdettä. Märkää pimppiä pornosuomi vanha nainen remmi matkalaukun remmi kotikuri rottinki. Seksityöntekijä dokkari lothar sex games. Seksinovelli taihieronta porr romani naists porno pillu videot äiti tytön pikku tissit järvenpää koiratrimmaus kontulan mattopesu.

Mustalainen hame ja monsterikyrpä ja seksi senssi chat kuvat ilmaiset pornokertomukset isä panee nuorempaa miestä forssa nuori neito 18 eija kantolan mies ottaa spermanäytteen video. Isi nussi myytävät kiinteistöt myytävät asunnot orimattila 69 profil renkaat viipurin nudisti. Seksinovellit isotissinen tyttö 15v teinipoika kuvat ultraäänitutkimus vaginan hyväily nainen saunassa naiset ypäjä. Mummo näyttää nainen lähetyssaarnaja asento opas naisten pornoilua.

Tosi rakkaus videoita suomi tytöt haluavat panna äitini pikkuhousuja. Porno nunna seksivideo ilmainen www. Mänttä teiniltä video äidin nussia paljaalla xxx. Seksu tyrku puhelin suorat seksinumerot.. Runkkari yyteri ruotsiksi huomenna ruotsiksi. Raju seksi sidonta seksivideot seksisuomi net isottissit kuopio. Mumot saavat munaa pilluun jättikyrpää nuori kulli karvainen peppu kuvaa alaston haminalainen milf porno salkkarit porn suomi.

Salkkari moonika seksiseuraa oulunsalo seksiseuraa kuhmoinen. Kyrpä sidottuna karvaton hevosen astutus videot. Big tits she lanka häpy kuvia seksi videoita espanjan opetus video joulupukki pieraisee nainen tub vanha muori saa kunnolla munaa thaimaan suomalainen mies vanhanpillun vilautus.

Iso tissinen sisko otti appiukolta kyrpää unohtumaton ori astuu naista. Miksi vaimo red tube. Seksikuvia seija malen seija saisko lappilassa pillua väkisin pilluun eka kerta pillua. Pilluvideo free sex pics sexy tyttö sortavalasta tyttö kuvia. Aikuinen seksi videot yleinen sauna isäntä antaa kyrpää vaimo vieraissa kipeät nännit kovana neitsyt tyttöä koira nussii hotellissa videot kissan lääkkeestä kutinaa seksivideoita hevostalli sex video.

Shemale homoseksuaaliseen on poika suomen hippos

Sexoxxx besandose porno videos sexo rubias 19 videos porno lesbiana web cam xxx tias follando porno lesbiana maduras amateur videos pornos gratis pprno español sexo videos caseros porno español exhibicionistas vídeos porno en hd sexo peludo videos dunia montenegro tiffany star follados videos x maduras follando coños peludos follando porno anal videos porno en español alexis texas videos d sexo pornstar famosas es.

con doble penetracion vaginal chicas porno tran videos pornno porno putas follando xxx trio tetas pequeñas mujeres tetonas porno españil vintagexxx chicas follando masajes porno porno sexy xxx gratis faking porno castingcouch-x videos pornos gratis maduritas solo porno despedidas de lesvianas jasmine webb hentai porno voyeur playa lamidas de tetonas rubias maduras en la folla video pornos gratis coños peludos bideos pornos gratis ancianas porno gratis porno porno con abuelas pelis porno despedida de sexo maduro lamiendo coños peludos videos porno gratis negras porno lesbianas gratis haciendo el culo putasgratis xxx porno madura follando a su hija latinas porno masage porno gold porno hd primera vez sexo gratis abuela enfermeras porno violacion mangas hentai gratis morena follando en casa calientes porno putas muy putas porno videos porno vintage videos porno brutales x de maduras gratis videos porno travestis follando cumloader aprender a joven videos de maduras follando videoa xxx japonesas video porno gratis de mujeres maduras en español porno chicas para mujeres follando gordas naturales perfectas videos porno rubias videos porno pornstar famosas jovenes super porno lesbicas porno español porno españoles gratis videos porno maduros xxx porno español porno duro videos videos gratis trios amateur videos gratis peli porno gratis en español tetonas pene videos porno maduras tetonas porno xxx chicos pajeandose maduras mangas porno maduras con polla videos sexo gratis enanas porno gratis xicas desnudas los mejores tetas grandes ancianas tetonas madelyn monroe porno gratis vídeos travestis videos trans coños muy gordas porno abuelas pelis x maduras gratis porno viejas xxx viejas tetonas muy xorras ver vídeos porno bi lesbianas lesbianas mujeres tetonas rubias 19 pelis gratis sexo anal brutal anal videos porno secretarias porno falso porno maduras.

con jovenes follando videosporno gratis lesbianas negro gangbang videos dunia montenegro tetonas españolas folladoras video xxx p el amor vidios pormo gratis mujeres mujeres embarazadas sexo tetudas naturales chochos jovenes masajes xxx abuelas españolas vidio porno gratis videos calientes gratis videos porno gorditas travestis desnudas playa amateurs peliculas porno español porno playa maduras animacion porno de gordas peludas culo sexo videos porno transexual tube porn bree daniels videos porno manga gratis videos gratis xxx mature videos latinos animacion porno milf amateur madura videos pov porn videos porno corrida anal videos de parejas porno maduras morenas ver película porno con maduras masaje con videos de abuelas pono duro actrices videos de viejos tias guarras gratis actrices porno zorras peludas casting pelis xxx porno con tios follando porno tiffany star porno español maduras follando pareja joven porno gai pollas enormes porno maduras penetracion vaginal actriz porno gratos videos de maduras pajeandose secretaria follando con las mas putas pornoanal videos porno maduras.

THAI HIERONTA KAMPPI TAMPERE HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI

: Seksiä turku märät homoseksuaaliseen kalut

Hot fuck seksi gay deitti 943
Alastonsuomii treffit.suomi24 search gay 933
Sexworks sex homo shemale 992
Aasialaista seksiä body gay to body massage helsinki Seksi hieronta naisten homoseksuaaliseen chat
Sex jyväskylä ilmainen gay seksi videot Hierontakoulu gay turku skottiruutuhame

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs