Saada kalua pari hakee miestä homoseksuaaliseen

Ja edelleenkin, älkää ottako tätä hyökkäyksenä teitä vastaan, halusin vain kertoa oman tarinani. Yhtä helposti siis seksuaalisuutesi voi muuttua taas ensi viikolla tai jo huomenna. Mielialat vaihtelee teini-iässä nopeasti ja hormonitoimintakin voi jyllätä niin, ettei itsekään tajua sitä. Ateistina en usko jumalaan, mutta siis miksi jumala tarjoaisi "parannusta" yhdessä päivässä kun moni uskovainen homo on sitä pyytänyt jo monta vuotta.

Sinä et koe olevasi ahdistunut koska "kielsit" itsesi. Moni homo saattaisi silti masentua ja ahdistua pahasti, jos alkaisi itseään kieltämään ja piinaamaan. Onhan sekin jo todettu moneen otteeseen, koska itsensä hyväksymättömyys aiheuttaa pahaa oloa. Biseksuaalisuutta on hankala muutenkin verrata suoraan homoseksuaalisuuteen, koska sitäkin on monenlaista. On biseksuaaleja, jotka tuntevat sekä romanttista, että seksuaalista vetoa molempia sukupuolia kohtaan.

Sitten on niitä, jotka tuntevat vain seksuaalista vetoa samaa sukupuolta kohtaan ja romanttisia seksuaalisia tunteita vastakkaista sukupuolta kohtaan. Homouseksuaalisuuden ollessa kyseessä jo nimikin kertoo, että suuntaudutaan vain samaa sukupuolta kohtaan. Kiinnostus tapahtuu seksuaalisesti, eroottisesti ja romanttisesti yhtä sukupuolta kohtaan. Biseksuaalisuus nimenä kertoo jo suuntautumisen kaksi jakoisuudesta. Mutta on oikeastaan aika hölmöä kategorisoida, koska meistä kukaan ei ole seksuaalisuus, vaan olemme ihmisiä.

Oli hetero, homo tai biseksuaali, kaikki ihmisiä. No joo, moni varmasti epäilee, että olen sellainen "eheytynyt", joka vain kieltäytyy homoseksuaalisista tunteista ja välttelee kiihottavien miesten kuvia jne. Miten selität sen, että muutos oli niin radikaali vain yhdessä päivässä, jos aiemmin laukesin muutamalla vedolla nähdessäni homopornoa. Minua ei kyllä mitenkään olisi voinut luokitella heteroksi, sillä olin bi-seksuaalisuuden "homopäädyssä".

Mitkä on fiilikset ja tuu sitten kirjoittamaan onnistuiko eheytys. No kai se oli odotettavissa, että kukaan täällä ei sitä usko. Mutta aika vaikea kuvitella niiden fiilisten tulevan takaisin, kun nyt homoeroottinen materiaali kiihottaa yhtä paljon, kuin keskiverto miestä kilpikonnat.

Tiedän että seksuaalisuus ei ole mustavalkoista ja voi olla muuttuvaistakin, mutta kuu-ukkeleiden sekoittaminen asiaan Jostain kumman syystä homoseksuaalit väheksyvät eheytyneitä ja sanovat, että eheytyminen on itselleen valehtelemista, eikä se oikeasti toimi.

Miksi teitä haittaa minun tarinani tippaakaan? Ja kertokaa minulle tästä "itsepetoksesta" jota olen harjoittanut. Miksi et paasaa tästä asiasta biseksuaalisuuspalstalla? Vaikka muutos olisi tapahtunut, on aivan eri asia "muuttua" biseksuaalista heteroksi, kuin yrittää muuttua homosta heteroksi. Sä et mikään homo ole ikinä ollutkaan, koska tunsit ja tunnet vetoa tyttöihinkin.

Vaikka kuinka olisit ollu siellä biseksuaalisuuden homoimmassa päässä niin silti, ihan eri asia lähteä jonkun homon pakottamaan itseään rakastumaan naiseen. Biseksuaalisuudessa kuitenkin se kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan on jo olemassa, homoudessa ei. Ei sinulla tietenkään mitään ahdistusta ole sen vuoksi, että olet kieltänyt "itseäsi", koska et joudu kieltämään romanttisia tunteita miehiä kohtaan ja sen sijaan tunnet niitä naisia kohtaan. Homolle se on pikkasen hankalampaa alkaa kieltää tunteita samaa sukupuolta kohtaan ja sitten vielä pitäs pakottaa itsensä pitämään vastakkaisesta sukupuolesta romanttisella tasolla kun sitä kiinostusta ei ole olemassa.

Läheisyyden ja rakkauden kieltäminen on hankalamapaa kuin seksin. Seksuaalista tyydytystä voi tuottaa itselleen, mutta oman rakkauden tarpeen tyydytys yksin on hieman hankalaa ellei mahdotonta. Seksiä voi kaivata, mutta ilman sitä voi oppia elämään helpommin, koska onhan jotkut selibaatissa parisuhteessakin. Mutta läheisyyden kaipuu on tuskallisempaa, koska sitä kaipuuta ei itse voi puuduttaa niin kuin seksuaalista halua.

Toki yksin on aivan mahdollista elää ja yksinäisyyteen tottuu, mutta ihmiselle, jolla on voimakas läheisyydentarve, on todella vaikeaa luopua siitä ajatuksesta ettei voi itseä häiritsevän seksuaalisuuden vuoksi saada parisuhdetta ja rakkautta.

Eheytystoiminta kuitenkin tähtää siihen, jos konkreettista seksuaalisuuden muutosta ei tapahtu, että eheytettävä elää selibaatissa erossa homoseksuaaleista. Se ei tähtää siihen, että eheytettävän "annettaisi" palata entiseen elämäänsä jos eheytys ei useamman vuodenkaan jälkeen toimi, vaan sitten suositellaan elämään yksin selibaatissa, koska sekin on uskonnollisesta näkökulmasta parempi kuin syntinen elämä.

Mutta siinä vaiheessa tulisi kysyä itseltä: Elänkö omaa elämääni vai sellaista mitä muut tahtovat minun elää? Onko kaikki kärsimys sen arvoista ja voinko kuolla tyytyväisenä elettyyn elämääni? Annanko pelkän uskonnon luoda elämääni kahleet ja sen todellisen helvetin? Kyse on aina yksilön omasta elämästä eikä kenenkään tulisi joutua elämään siten miten muut sanelee.

Totuus on kuitenkin se, että suurin osa uskovaisistakaan homoista ei ole muuttunut heteroiksi eheyttämällä vaan he uskovat olevansa eheytyneitä, koska eivät harjoita suuntautumistaan. Ja ihan oikeasti vuotiaan seksuaalisia muutoksia on aika turha verrata aikuisiin kehittyneisiin ihmisiin, kun teinin seksuaalisuus on vasta kehitysvaiheessa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Itse ajattelen eheytymisen olevan mahdollista.

Ihmetyttää miten postiin on tullut näin paljon vihaisia viestejä. Jos joku pystyy muuttumaan bi-seksuaalista heteroksi lyhyessä ajassa, miksi toinen ei sitten voisi muuttua homosta heteroksi? Lukekaa nyt herranjumala edes tuo aloitus, siellä sanotaan, että viesti ei ole niille jotka pitävät homoutta synnynnäisenä ominaisuutena, eikä siinä pakkoeheytetä ketään. Aloittaja on vuotias keskenkasvuinen teini. Teini-iässä seksuaaliset tuntemukset vaihtelee.

Hänellä oli jo kiinnostus romanttisella tasolla vastakkaista sukupuolta kohtaan olemassa ja homoilla sitä ei ole, niin totta kai sitä pystyy helpommin"eheytymään" kun homoudessa pitäisi sitä kiinnostusta vastakkaista sukupuolta kohtaan ruveta rakentamalla rakentamaan. Eikä useinkaan nämä eheytyksessä olleet homot pysty koskaan edes kiinnostumaan naisesta seksuaalisella tasolla tai kiinnostus ei koskaan pääse sille tasolle mitä se on heteroilla.

Eheytystoimintaa ei tue mitkään viralliset terveydenhuoltotahot. Se tutkimus totesi vain, että muutosta seksuaalisuudessa voi tapahtua eli kumottiin se väite, ettei seksuaalisuus voi muuttua mikä toisaalta oli jo tiedossa. Tutkimus myönsi myös sen, että tutkimuksen perusteella ei voida sanoa, että yleisesti muutos on kaikille homoille mahdollista.

Sitä paitsi eheytystoiminnat ovat hyvin epämääräisiä ja kannustavat selibaattiin ja yksinäiseen elämään, mitä ei kenenkään pitäisi joutua tekemään sen vuoksi, ettei hyväksy itseään tai että joillekin muille tämän yksilön seksuaalisuus on ongelma. Seksuaalisuuden kieltäminen ei tee heteroksi eikä se tarkoita eheytymistä yleisellä tasolla.

Uskonnollisella tasolla se tarkoittaa eheytymistä, koska ei harjoiteta syntiä. Jos aidosti yksilö tuntee selibaatin olevan se ainoa ratkaisu johon hän voi olla onnellinen ja tyytyväinen niin se on hänen oma asiansa eikä vaikuta muihin pätkän vertaa.

Suurin osa homoista ei kuitenkaan sellaiseen ryhtyisi eikä siihen pidä edes kannustaa, koska seksuaalisuus on jokaisen oma henkilökohtainen asia joihin muiden ei tarvitsisi puuttua ollenkaan.

Kaikenlisäksi eheyttäjien kohdalla pitäisi miettiä sitä, ovatko he juuri niitä jotka tarvitsevat eheytystä. Aloittajan olisi pitänyt laittaa tämä postaus joko uskovaisten homojen palstalle tai biseksuaalien. Ihan vain siitä syystä, että ihmiset eivät välttämättä pidä siitä, että juuri tällä palstalla mikä pitäisi olla ns. Tätä osiota kuitenkin lukee suurin osa niistä, jotka eivät kamppaile seksuaalisuusasian kanssa ja tuota uskovaisten osiota lukee taas ne jotka miettivät seksuaalisuuden suhdetta uskontoonsa.

Aloittaja puhui rukoilemisesta ja uskoon tulemisesta, joten on aika varma, että tässä osiossa siitä saa negatiivista palautetta. Aihealueet löytyy kullekin aiheelle. Eihän kukaan mene keskustelemaan kissoista koirapalstalle ja vaikka asiasta puhuminen siellä ei ole hyväksyttävää, ei se tarkoita sitä etteikö asiasta saisi puhua.

Eli haluan sanoa, että ei pidä mennä tunkemaan tikkua muurahaispesään. Mielummin kannattaa keskustella asiasta sellaisessa osiossa missä on aiheesta kiinnostuneita ja puolueettomasti ajattelevia lukijoita. Et ole varmaan miettinyt sitä, että seksuaaliset halut kertovat myös aika paljon suuntautumisesta, eivät toki kaikkea.

Kyllä olen puhunut täyshomoille, joilla on ollut romanttisia tunteita naisia kohtaan. Sellaisille täysheteroille en ole puhunut, jotka kiihottuisivat miehistä. Miten ne halut ovat kadonneet yhdessä illassa? Se olisi eri asia, jos olisi ajan kanssa kadonneet halut ja alkujännitys homoilua kohtaan.

Sellainen ei tapahdu yhdessä illassa!! No jos olen mielestänne ollut aina hetero, niin se luo uudenlaisen pulman.

Miksi homot vakuuttavat kaikille heteropojillekkin heidän olevan vähintään bi-seksuaaleja, usein myös homoja. Eikö se ole melko harhaanjohtavaa, jos olen useilla eri palstoilla, myös tällä palstalla kysynyt olenko homo tai bi, olen saanut vastaukseksi, että olen homo. Ja jotkut harvat sanoneet, että bi.

Miksi ihmeessä minuakin yritettiin houkutella myöntämään että olen homo, jos olin kuitekin hetero? Joo, pistän tän tonne uskovaisten puolelle. Pääasia että olet onnellinen ja sinut itsesi kanssa, muista kuunnella itseäsi myös tästä eteenpäin. Riski onnen menettämisestä on liian suuri enkä oikeastaan voi kuvitella olevani onnellisempi muutoin kuin sellaisena kuin olen nyt.

Jos olisin totaalisen onneton ja kokisin itseni vieraaksi, silloin vastaavasti mikä vain muutos olisi todennäköisesti vain hyvään suuntaan. Rohkeutta se kuitenkin vaatii, tarttua härkää sarvista ja nousta epäonnesta. Voisitko jotenkin tarkentaa mikä on tuo kyseinen liike, jotta osaan välttää siihen kuulumista - jos kyseisessä 'liikkeessä' on vain yksi totuus joka sallitaan nimittäin.

Se kun kuulostaa varsin ei-suvaitsevalta, näin omaan korvaan. Homoseksuaali voinen silti edelleen olla vaikken em. Ellei hän siihen kuuluisi, hän tuskin voisi noinkin vankkumatonta totuutta kyseisestä 'liikkeestä' laukoa. Taidat jutella täällä enimmäkseen itsesi kanssa. Suosittelen sinulle eheytynyt poika Lorna Byrnen kirjan " portaat taivaaseen". Nuori poika tuli Lornan luokse koska hän tunsi itsensä ahdistuneeksi, vialliseksi ja syntiseksi ja harkitsi itsemurhaa koska piti pojista.

Lorna vastasi hänelle " Jumala tietää jo hedelmöitys hetkellä kenestä tulee homo ja kenestä hetero, se on Jumalan tahto. Sä olet nyt vähän sellainen, että sä haluat kieltää sen millaiseksi Jumala sut loi. Miksi siis Jumala loi meidät erillaiseksi, ehkä siksi että hän samalla yrittää opettamaan meitä rakastamaan ja hyväksymään meidät ja toiset sellaisina kuin olemme. Joo kiitoksia kehuista kirjoitustaitoon liittyen. Olen kyllä ihan 16v. DD En ole vieläkään tuntenut mitään homoseksuaalisia tunteita tuon erityisen päivän jälkeen ja tunnen oloni paljon paremmaksi.

En edelleenkään voi pakkoeheyttää ketään, mutta koko elämäni näyttää paljon kirkkaammalta. Johtuen siitä, että tulin uskoon ja uskon, että sen kautta sain myös homoseksuaaliset tunteet pois. Ja Half Woman, tuo on kyllä vähän kristillisen sanoman vastaista.

Ei seksuaalisuus ole se kristinuskon A ja O, mutta aika selvästi homoilu on määritelty synniksi. En minäkään tunne aina tunteita naisia kohtaan, mutta ei se tarkoita ettei niin joskus tapahtuisi. Asiat ei aina mene niin, että tänään tunnet ja huomenna taas et. Lorna Byrne on ollut katolisen kirkon tarkkailun alla, mutta jostain syystä hänen sanomansa on saanut katolisen kirkon ymmälleen niin etteivät he tiedä miten Lornaan suhtautuvat, hän elää täysin kristillistä elämää.

Omasta puolestani voin sanoa, etten voinut lukea hänen kirjojaan itkemättä koska niin koskettavia ne ovat, ne kokemukset ja omat tekemät uhraukset. Kuinka monen ihmisen sydäntä hän Jumalan viestinviejänä on koskettanut, riippumatta siitä onko uskossa vai ei.

Kyllä Jumala rakastaa myöskin niitä ihmisiä jotka eivät häneen uskoisikaan. Tässä vielä lainaus Lornan kirjasta " monet portaat vievät taivaaseen, mutta yksikään uskontokunta ei voi väittää, että juuri heidän on se oikea.

Raamattu on suurilta osin kirjoitettu kirjoittajan omien mielipiteiden mukaan ei Jumalan ja Jeesuksen. Tässä sinulle vielä lisäksi eheyttämisrukous jolla ei tarkoiteta eheytymistä homosta heteroksi vaan paremmaksi ihmiseksi ja hyväksyä itsesi! Parantavien enkelten rukous, jonka Jumalalta tuo Mikael, arkkienkelisi. Vuodata ilmoille sinun eheyttävät enkelisi, taivaallinen sotajoukkosi ylleni, ja niiden ylle joita rakastan.

Suo minun tuntea ylläni eheyttävien enkeltesi säteily, parantavien kättesi valo. Annan eheyttämisesi alkaa, miten ikinä Jumala sen suo. Voin vain todeta, että olen joskus itsekin ollut vuotias Moisia ajatuksia silloin pyöri omassakin päässäni.

Kukaan ei voi sanoa, mihin suuntaan. Tuossa iässä sitä on kiehunut itse kullakin. Kun sitten olet elänyt parisuhteessa pitkään, ei se ole oikeastaan niin ratkaisevaa, onko kumppanisi mies vai nainen, pääasia, että sinulla on joku, jonka viereen voit iltaisin turvallisesti nukahtaa.

Jaahas, mukava juttu, jos tunnet itsesi onnelliseksi. Itse olen nainen, joka elää suhteessa toisen naisen kanssa. Hupaisaa tuo, miten rinnastat erektion seksuaalisuuteen - en minäkään mistään lesbopornosta kiihotu, voin korkeintaan todeta, että ihan nättejä naisia.

Eivät heteromiehetkään ihan jokaisesta naisesta kiihotu teini-iän jälkeen ja tuskin silloinkaan. Jossain tuolla myöhemmässä viestissä pyysit kertomaan, miksi monet homot pitävät ehetymistä itsepetoksena. Tässä oma "versioni ": Itse tajusin pitäväni tytöistä samoihin aikoihin kuin sinäkin ilmeisesti. Jonkinlaista juttua muutaman tytön kanssa oli, mutta siitä ei sitten tullut mitään. Lukiossa halusin sitten näyttää itselleni ja muille , että olen hetero ja seurustelin melko pitkään pojan kanssa.

Kaikki oli ihan "hyvin" varsin pitkään - seksi oli hyvää ja muuta, mikä oli vuotiaalle tärkeää: Jonkin ajan päästä tapasin nykyisen naiseni. Kummallakaan ei aluksi ollut mitään tarkoitusta alkaa suhteeseen tai edes kiinnostua toisistaan. No lopun varmasti arvaatkin. Nyt ollaan oltu yhdessä monia vuosia. Tarkoituksena ei ole väittää, että näin kaikki menisi sinunkin osaltasi, kunhan vain kerroin esimerkin siitä, miten itse petin itseäni.

Et näytä olevan oikeen tasapainossa, joten kehottaisin hakemaan ammatti apua. Tuossa iässä - eikä muutenkaan - seksuaalista suuntautumista ei pidä määritellä pornon katsomisen perusteella. Alkuvaiheessa tuli vielä muutamia retkahduksia, mutta nytten olen aivan täysi hetero.

Yritin runkata fantasioidessani pojista, mutta vaikka yritin varmaan tunnin, en pystynyt runkkaamaan loppuun. Ei vaan tuntunut kiihottavalta. Olen katsonut nyt ensimmäisiä kertoja heteropornoa sekin on synti, tiedän ja kiihottunut siitä aivan älyttömän paljon.

Aiemmin katsoessani heteropornoa katsoin vain miestä ja runkkaaminen heteromateriaalille oli jotenkin vaivalloista. Jos tämä ei ole teidän mielestänne huomattava muutos, niin mikä sitten on? Kävit kurkistamassa millaista elämä on aidan toisella puolella, jonka jälkeen palasit oikeaan kotiisi. Sä et mikään homo koskaan ole ollutkaan.

Uskovaisilla on paljon asioita joita he pitävät syntinä, joten on luonnollista, että myös sukupuolivietti muutetaan uskontoon sopivaksi. Olen ymmärtänyt niin, että jos aidosti tulee uskoon, niin se usko antaa heille voimaa elää niiden sääntöjen mukaan.

On kokonaan toinen asia, kuka tulee uskoon. Ei kaikki voi tulla uskoon, ja on monia uskossa eläviä, jotka eivät ole niin vahvasti uskossa, että voisivat noudattaa niitä sääntöjä kärsimättä muuten omassa elämässään.

Mutta eheytys eheytyksenä on itsepetosta. Ei seksuaalisuus muutu muuksi, mitä se on ollut syntyessä. Pieniä lisävivahteita tulee mukaan, toisia katoaa, mutta perusasiat pysyy aina. Kieltäytyä voi, ja voi oppia elämää ilmankin, mutta vaikkeuksia kieltäyminen jossakin vaiheessa väistämättä tuo mukanaan. Paras kieltäytyminen on ominkäsinonneen menetelmä, silloin paineet seksuaalisuuden toteuttamiseen toisten kanssa ei nouse liian suureksi.

On myös ihmisiä, jotka eivät koskaan tunne romanttisia tunteita kumpaakaan sukupuolta kohtaan, vaan heillä on vain seksuaalinenpuoli elämässään.

Minä olen eläväesimerkki aseksuaalisesta. Jeesus Kristus syntyi vapahtajaksi ja vapautti myös Vanhan Testamentin juutalaisesta kulttuuriympärstöstä.

No hemmetti, uskottava se on kun ihan oikea elävä tyttö sanoo. Sitähän mäkin täällä nimittäin aina saarnaan. Lienisikö niin, että Eufemia olisi viitannut kommentillaan lähinnä Junikseen itseensä poikkeuksena säännöstä?: Ja vielä sellaiselle miehelle, jota ei naisen mielipiteet kiinnosta, eikä nainen edes ihmisenä?

Tuskinpa olisi kauhean nautittavaa seksiä fyysisesti sen enempää kun henkisestikään. Vastaus on niin yksinkertainen, etten minä edes tajua miksi te enää tätä kyselette. Suurin osa naisista haluaa ihmissuhteen. Suurin osa naisista ei halua pelkkää seksiä. Samalla tavalla minä voisin kysyä, että miksi en saa ihan ketä miestä haluan suhteeseen kanssani.

Pitäisihän niiden alkaa, vaikken olekaan enää nuori enkä kauhean hyvännäköinen, vähän paksukin ja pahaluonteinen. Mutta kun minä kerran haluan, niin miksei ne sitten. Ano, maailma on kyllä ihan oikeasti väärällään naisia jotka eivät tahdo mitään ihmissuhdetta vaan kunnon kyytiä edes kerran. Niilläkin vain on tapana valita keneltä sitä kyytiä tahtovat ja sehän tässä ongelma näkyy olevan. Eli toisin sanoen ATM jää odottelemaan sitä romanttista rakkautta raittiiseen, savuttomaan ja normaalipainoiseen naiseen huom.

Ehkä kannattaisi kääntyä uskovaiseksi, tuttavapiirini hihhulit poikkeuksetta kaikki seurustelevat normaalipainoisia, savuttomia, raittiita, hyvää keskiluokkaa, hyvä työmoraali , mitä erinomaisinta keskitasoa. Tosin en tiedä minkälaista on olla suhteessa, jossa Jeesus tai Allah on kolmantena henkilönä arjessa.

Uskonto voi olla melkoinen Matin taittaja. Todennäköisesti minulta jää jotain hyvin oleellista huomaamatta tässä ehdotuksessa. Hassua katsoa, miten alkuperäinen aihe aina unohtuu muutaman postauksen jälkeen ja koko juttu rönsyää jonnekin ihan hevoseen, ja silloinkin seassa on sellaisia virhepäätelmiä, että pakko kai mun on taas tultava hivenen tuomaan erinäistä perspektiiviä soppaan mausteeksi.

Tasa-arvo ei tarkoita sitä, että jalattomana syntyneellä pitäisi olla jalat tai että tyhmän ihmisen pitäisi voida olla älykäs - vaan sitä, että ihmisarvo on kaikilla sama, yksikään laki tai virallinen käytäntö ei syrji ketään minkään syntyperäisen ominaisuuden jota ei voi muuttaa perusteella, ja että kaikilla on ominaisuuksiinsa suhteutettuna samat mahdollisuudet ja oikeudet.

Mutta se, että jalaton ei saisi esimerkiksi osoittaa tunteitaan tai heikkouttaan, tai että hän ei saa tehdä asioita joita jotkut toiset saavat - asioita, joihin hän pystyy - on epätasa-arvoa. Jos hän joutuu jalattomuutensa vuoksi kokemaan lainsäädännöllistä tai sosiaalista sortoa ja syrjimistä, jota jalalliset eivät joudu kärsimään, niin silloin kyseessä on epätasa-arvo. Pelkkä jalattomana syntyminen ei siis oikeuta epätasa-arvoon, eikä ole sinällään mikään tasa-arvoon liittyvä epäoikeudenmukaisuus.

Se on lähinnä tiettyjen ominaisuuksien puutos, joka ei saa oikeuttaa syrjintää. En oikein aina ymmärrä, kuinka ihmiset tasa-arvosta puhuttaessa vetävät aina nämä jalattomat ja älyttömät esiin, ja generisoivat räikeästi miehiä sukupuolensa perusteella syrjivän nykylainsäädännön ja käytännön sosiaalisesta puolesta puhumattakaan tyyliin "no, täydellistä tasa-arvoa ei voi saada, niin että turha tehdä mitään feminismin kitkemiseksi valtaapitävistä elimistä ja miesten oikeuksien parantamisesta vähintään naisten oikeuksien tasolle"..

Tällaista katsantokantaa en ymmärrä. Tasa-arvon epäkohta ei ole se, että jalaton ei voi juosta tai että tyhmä ei voi optimoida mutkikasta ohjelmakoodia, vaan se, että miehen täytyy mennä armeijaan, mutta naisen ei - miehen täytyy riskeerata itsetuntonsa sen ollessa vasta kehittymässä, koska hänen oletetaan aina tekevän sosiaalis-romanttis-seksuaaliset aloitteet, ja naiset pääsevät tässäkin kuin koira veräjästä.

Nämä eivät ole mitään sukupuolen mukana automaattisesti seuraavia asioita muiden varmasti satojen vastaavien epäkohtien muassa , vaan yhteiskunnallisesti ja lainsäädännöllisesti muutettavissa olevia, miehiä syrjiviä käytäntöjä ja lakeja, joita ei ole hakattu kiveen, vaan jotka voidaan muuttaa.

Nämä miehiä rajusti sortavat, alistavat ja mustamaalaavat käytännöt ja lait ovat niin syvälle painuneita, etteivät ihmiset usein huomaakaan, miten arkipäivässä tulee huomaamattaan paneteltua miehiä tai odotettua miesten automaattisesti tekevän tekoja, joita naisilta ei odoteta. On niin helppo olettaa, että miehet uhrautuvat kaikkeen raskaaseen ja likaiseen, niin että naisen ei tarvitse vaivautua. Kaikki tämä miesten sortaminen on niin syvällä ihmisten alitajunnassa, että ilman erillistä itsetutkimista ja tietoisuutta miesten sorrosta, sitä voi olla jopa vaikea havaita, kuinka itsekin toteuttaa tätä miesten alisteisena pitämistä arkipäivän puheessaan, vitseissä miesten typeryydestä, katsomalla näitä tv-sarjoja, joissa mies on täysi toope ja näyttämällä niitä lapsille, jne..

Mutta silti, rajansa kaikella - lopettakaa puhe jalattomista ja älyttömistä, ja kertokaa, onko oikein, että puolet väestöstä pakotetaan asioihin ja toista puolta pidetään kuin kukkaa kämmenellä? Sitä että molemmat ovat ihastuneita toisiinsa?

Sitä ettei tyydy keneenkään muuhun kuin "oikeaan"? Samat naamat ovat valmiita puolustamaan mielipidettään nyrkillä myös selvin päin, mutta paljon harvemmin kuin puheliaisuutta edistävän humalatilan aikana. Tässäkin keskustelussa naisia on syytetty joka välissä epärehellisyyden suosimisessa. Miten se tulee esille? Ottaako nainen kenties selvää treffien aikana miehen epärehellisyydestä vaikeaa kummallekin sukupuolelle , sit kiihottuu ja antaa?

Sitten vielä todetaan, ettei tasa-arvo muka olisi mahdollista, koska naiset ja miehet ovat biologisesti erilaisia, että pitäisi odottaa, että jatkossa miehetkin saataisiin synnyttämään ja muuta vastaavaa. Eihän tasa-arvossa mistään samankaltaisuuden vaatimuksesta ole kysymys, vaan siitä, että olemassaolevasta erilaisuudesta huolimatta, ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti, että heillä olisi samat oikeudet ja velvollisuudet.

Miesten on syytä tiedostaa tämä tosiasia, jos haluavat säilyttää hyvät välit naisiin. Kyllä naiset haluaisivat kuulla sen rehellisen mielipiteen - he vain haluaisivat, että se kehu OLISI se rehellinen mielipide. Sillä, mikä rehellinen mielipide se nyt sitten on, jos vain pitää yrittää miellyttää toista? Ei mielipiteille voi asettaa tuollaisia vaatimuksia ja rajoituksia. Jos sanoo haluavansa toisen rehellisen mielipiteen, niin sen pitää sitten kelvata sellaisenaan, vaikka se ei olisi mieleinen.

Kun näin ei todellisuudessa ole, ei järkevällä miehellä ole muuta mahdollisuutta kuin kehua, olipa hänen henkilökohtainen, rehellinen mielipiteensä millainen hyvänsä.

Tämähän on sama kuin Fordin T-mallin värivalikoima aikoinaan: Ja nyt mies saa kysyttäessä vapaasti kertoa rehellisen mielipiteensä naisen ulkonäöstä tai vaatteista, kunhan se mielipide vain on ylistävä. Jos tämä on naisten mielestä mielipiteenvapautta, niin kummallista on.

Mielipiteenvapaus on käsittääkseni se, että valtiossa saa laukoa mielipiteitä ilman, että joutuu niistä rikosvastuuseen poikkeuksena jotkut kohdat, esim. Mielipiteenvapautta ei ole se, että saa laukoa naiselle mitä vaan ja silti on oikeutettu saamaan tältä seksiä. Mielipiteenvapaus nyt vain tarkoittaa, että mielipide voi olla ihan millainen vain ja että jokaisella on omiin mielipiteisiinsä oikeus, ilman mitään asetettuja ennakkoehtoja siitä, millainen mielipide olisi hyväksyttävä.

Ja kunnianluokkauksesta voidaan puhua vain, jos tämän mielipiteensa ilmaisee. Eihän toisten ajatuksia voida, ainakaan vielä toistaiseksi, valvoa. Se on sitten kysymys sananvapauden rajoista. Turha sitten kysyä rehellistä mielipidettä, jos ei sitä ole valmis kuulemaan. Mutta koska naiset eivät tule muuttumaan, on miesten syytä ymmärtää, ettei kysyttäessä oikeasti haluta kuulla heidän rehellistä mielipidettään, vaan kehuja.

Mutta ei tämä poista kenenkään oikeutta suuttua jonkun toisen mielipiteistä. Henkilöllä A on oikeus olla mieltä X ja ilmaista se ja henkilöllä B on oikeus loukkaantua ja suuttua henkilölle A tämän mielipiteestä ja osoittaa suuttumustaan laillisin keinoin.

Mutta tosiasiahan on, ettei nainen noissa tilanteissa halua mitään rehellistä kokonaisarviota asustaan tai ulkonäöstään, vaan hän haluaa mieheltä kehuja. Harva vain viitsi rehellisesti vaatia: Jos ne kehut vastaavat miehen rehellistä mielipidettä, niin aina parempi, mutta välttämätöntä se ei ole.

Mikään ongelmahan tämä ei ole, kun sen vain oppii. Kyllä naiset kehuja kaipaavat, se on totta. Eikä sitä useinkaan kehtaa suoraan pyytää. Asiaan voi tietysti varautua kehumalla naista etukäteen. Vai onko tässä sellainen tilanne, että jos kysytään rehellistä mielipidettä, pitää sanoa se negatiivinen mielipide, vaikka positiivinenkin olisi olemassa?

Edellinen hyväksytään muuten paljon helpommin, jos ensin tulee positiivinen. Negatiivisetkin mielipiteet voi kertoa monella tapaa. Sitä paitsi kyse voi olla asustakin. Suurinta osaa miehistä ei pahemmin joku rätti kiinnosta, mutta tosiasia on, ettei se sellainen "ihan kiva" kelpaa kuitenkaan vastaukseksi.

Se on se pienimmän riesan tie. Jos nainen nimittäin itse pitää ko. Kaikenlainen epäröinti tai arvelu tulkitaan kuitenkin loukkaukseksi. Nämä eivät ole mitään sukupuolen mukana automaattisesti seuraavia asioita, vaan yhteiskunnallisesti ja lainsäädännöllisesti muutettavissa olevia, miehiä syrjiviä käytäntöjä ja lakeja, joita ei ole hakattu kiveen, vaan jotka voidaan muuttaa.

Käsittääkseni homma on kuitenkin niin, ettei kenenkään ole pakko riskeerata kehittyvää itsetuntoaan ja tehdä aloitteita yhtään kenellekkään. Se että yksi ryhmä kuitenkin päättää niin tehdä, ei tarkoita sitä, että toisenkin ryhmän olisi pakko tehdä tehdä. Nähdäkseni miehet tekevät aloitteit a loppujen lopuksi kuitenkin vapaaehtoisesti. Voittehan toki kokeilla saada kaikki miehet lopettamaan aloitteiden teon, ja katsoa aktivoituvatko naiset sitten: Asevelvollisuudesta olen kyllä Vortacin kanssa samaa mieltä sikäli, että sen pitäisi olla yhtäläinen sukupuolesta riippumatta.

Tosin mieluummin niin, että se poistettaisiin kokonaan ja korvattaisiin esim. Miehiäkään ei mielestäni saisi pakottaa armeijaan. Kyllä se on ihan miehistä kiinni. On aina ollut ja tulee aina olemaan. Sitä että molemmat ovat ihastuneita toisiinsa, lisäksi sellaiset asiat kuten "tule sellaisena kuin olet" pitävät oikeasti kutinsa. Siinä on tiettyä ideologiaa, sellaista hömppää.

Sinä saat olla ihan mitä mieltä tahdot ja mimmit saavat dilkata ihan kenelle tahtovat. Helppo homma, eikö vain? Mutta jos aikoo menestyä naisten parissa, on paras osata valehdella, sillä lopulta vain se auttaa. Voin sen kertoa ihan kokemuksesta. Enkä ole edes ainut, jolla on samanlainen näkemys. Ja se myös toimii. Tämä ei siis ole mitään turhaa valitusta saatikka syyttelyä, vaan todellisuuden havainnointia ja toimivan, ja hyväksi havaitun, ratkaisumallin ja positiivisen esimerkin tarjoamista nuorille miehille.

En tiedä, oletteko te miehet sitten raivokkaan rehellisiä toisillenne ihan aina, mutta itse olen huomannut laskettelevani luikuria kutakuinkin ihan kaikille, jopa itselleni. Well, minähän olen vain petollinen nainen. Jos haluan kuulla rehellisen mielipiteen jostain, sen myös sanon, ja odotan myös sellaisen saavani.

On naisille pakko valehdella. Alkajaisiksi on pakko valehdella olevansa kokenut, koska, kuten TiraMisu-vainaan tytöt sanoivat, kaksi on huonoa seksin muotoa, kokemattomat yhdessä ja kokenut opettamassa kokematonta.

Mutta kehuja pitää saaada. Ja niinpä niitä annetaan, vaikka kaikki tietävät, että rehellisyyttä tai omia mielipiteitä siinä ajatuksenvaihdossa ei ole lainkaan.

Mutta eivät naiset halua kuulla tätä, tai mitään muutakaan rehellistä, miehen omista ajatuksista, silloin kun he kysyvät tämän rehellistä mielipidettä vaatteistaan. Ei siinä ole siitä kysymys. He haluavat vain miehen kehuvan heitä. Toisaalta pelkkä "ihan kiva" -linja ei myöskään kelpaa, koska miehen on esitettävä kiinnostunutta.

Lisäksi naisen oma mielipide vaatteistaan ja ulkonäöstään voi muuttua hetkessä, joten parasta on tunnustella tikulla jäätä, ja myötäillä naisen oletettuja näkemyksiä. Toisin sanoen, valehdella täytyy. Onko se ihan oikeasti useimpien mielipide?

Itse kuitenkin tiedän niin monta miestä, joilla on jonkinlainen mielipide - ei tietenkään kaikesta, mutta keskimäärin siitä, mikä näyttää hyvältä naisen päällä ja mikä ei ja osaavat antaa jonkinlaista palautetta. Palaute on ollut myös negatiivista - en siis tiedä, onko se ollut heidän tyttöystäviensä tapauksessa tätä, mutta noin ylipäätään ovat saattaneet seurassani kommentoida jotakuta naista, että toi väri ei sovi, paita on ikävä tms.

Ei pidä antaa parin trendihomon hämätä itseään. Ja sitä paitsi, kuten jo on tullut todettua, ei naista tuossa tilanteessa kiinnosta miehen todellinen mielipide, vaikka hänellä vaatteesta sellainen olisikin, vaan kehujen saaminen. Kun niitä ei voi kerjätä suoraan, niin sitten kysytään "rehellistä mielipidettä".

Totta kai, voi joskus harvoin käydä niinkin, että miehen todellinen mielipide vastaa sitä, minkä nainen haluaa, ja odottaa saavansa, kuulla, mutta se on sattumaa.

Miehen mielipide ei ole tässä olennaista, vaan naisen tarve saada kuulla olevansa hyvännäköinen. Ja fiksu mies vastaa tähän huutoon, vaikka rätit naisen yllä eivät häntä kiinnostaisikaan tai vaikka hän pitäisi niitä kuinka hirveinä tahansa.

Ei todellakaan tarvitse olla trendihomo osaakseen kertoa mielipiteensä jonkun pukeutumisesta. Muodissa on kuitenkin pitkälti kyse makuasioista. Ja sitäpaitsi ainahan voi ensin sanoa naiselle kohteliaasti ettei kiinosta, ja sit jos tää suuttuu jne niin voi jättää.

Ilmeisesti kuitenkin monen miehen seksuaalivietti on niin iso, ettei tuohon ole kenelläkään munaa luonne ja toisen asiat eivät kiinosta, kunhan pöksyihin pääsee. Tämä vaan johtaa pitkässä suhteessa yhä isommassa valheessa elämiseen, ja sitten syntyy tappeluita ja avioeroja, "kun se jätkä ei ollutkaan kiinostunut musta muutenku seksileluna, vaikka niin muuta väittikin". Tuskin ainakaan rupeaisin myötäilemään, mut aika sitten näyttää jos näyttää. Ei nainen sitä kaipaa, vaan kehuja.

Sitä paitsi sellaisia naiset ovat. Jos haluaa elää parisuhteessa naisen kanssa heidät on hyväksyttävä omituisuuksineen. Se on helpompaa ja viisaampaa kuin nämä naisten harrastamat projektit miehen muokkaamiseksi mieleisekseen. Eihän niistäkään koskaan valmista tule. Eikä tässä ole kysymys mistään toisen luonteesta. Vaatteet tai edes ulkonäkö eivät ole kenenkään luonne. Eikä puolisoilla ole mitään velvollisuutta jakaa toistensa kaikkia kiinnostuksen kohteita.

On ihan tervettä ja terapeuttista, että parisuhteessa molemmilla osapuolilla on omaakin elämää. Suurin osa miehistä ei ole kiinnostunut naisten vaatteista siinä määrin, että osaisivat kertoa "rehellisiä mielipiteitään" joka rätistä ja sen sopivuudesta tuntikausia jatkuvissa sovitusseremonioissa. Ja useimmat naiset tietävät tämän enemmän kuin hyvin. Eivät heitä kiinnosta miestensä mielipiteet, vaan miestensä huomio, tuki ja kehut. Ne vain haetaan tuon valheellisen "kerropa nyt ihan rehellinen mielipiteesi"- tempun avulla.

Ja kärsimysnäytelmän päätteeksi kaikki ovat iloisia. Avioerot syntyvät kun ei osata ottaa toista huomioon ja osaa vastata toisen toiveisiin, sopeutuen joustavasti, vaan annetaan heti periksi heti ensimmäisen vastoinkäymisen tullen. Toimiva yhteiselo ja onnellinen parisuhde edellyttää valehtelua, tai ainakin totuuden venyttämistä ja värittämistä, niin kuin elämässä pärjääminen aina muutenkin.

Mutta sehän vasta epäilyttävää olisikin, jos valantehnyt nuori profeministi kertoisi että hänellä menee todella lujaa feministien kanssa. Kokemukseni näistä asioista on, ettei feministi anna profeministille. No jos nämä naisasiat ovat hanskassa ilman Panuakin, niin hyvähän se. Mutta tuskinpa olen ainoa täällä, jolle panuismi on oikeasti toiminut vapautuksen ilosanomana.

Toki ymmärtäen Panun kirjoitukset kontekstissaan. Ei kukaan ole täydellinen. Alun perin koko jutussa oli tosin kyse valehtelevien kusipäiden tietoisesta suosimisesta. En millään saa havainnoistani tuollaista johtopäätöstä. Valheista syntyy isoja riitoja ja myös avioeroja, ja minusta on hyvin hupaisaa jos väität ettei avioeroja syntyisi kun selviää että toinen on uskotellut koko ajan välittävänsä huomattavasti enemmän kuin oikeasti välittää.

En ole uskovainen, en kuulu edes kirkkoon. Erosin miehestäni miltei pari vuosikymmentä kestäneen avioliiton jälkeen, enkä halua mitään "kolmannella treffillä sänkyyn" systeemiä. Olenko siis jokin mutantti? Ei pitäisi laittaa merkkiä otsaan niin nopeasti. Kannatan tasa-arvoa palkkauksessa jne. Siksi sanonkin jo ennen treffiä no 1, että etsin miestä, joka on valmis odottamaan, kunnes molemmat ymmärrämme olemmeko toisillemme sopivia ja sanon, että siihen saattaa menna todellakin aikaa, - viikkoja, jopa kuukausia.

Se karistaa joukkoa nopeasti ja jäljelle jäävät vain todella vakavaa suhdetta etsivät - miehet jotka etsivät muutakin kuin pelkää seksiä. Haluan myös, että mies maksaa illallisen, ostaa minulle lahjoja ja saa minut tuntemaan itseni mukavasti pieneksi ja hellityksi, - naiseksi.

Ajatelkaa pikkulasta, joka on onnellinen kun äiti antaa hänelle piparin ja hän antaa äidille suukon. Ei kaikki ole niin monimutkaista ja ei kaikesta pidä etsiä jotain mätää heti. Tosin ehkä puhun ihan turhia, sillä olen seurustellut vain 3 henkilön kanssa, joista yksi oli aviomieheni. Lukiessani näitä kommentteja minusta tuntui pahalta, kun monet tuntuivat niin katkeroilta ja pettyneiltä.

Jotenkin kuin nykyajan suhteet olisivat jotain kertakäyttökamaa - viimeinen käyttöpäivä jo valmiina purkin kannessa. Minusta on ihan ok, että jos joku hakee vaan seksiä, niin siitä vaan ilotaloon. Jos hakee ihmissuhdetta, niin sitten pitäisi olla valmis enempään, - molemmin puolin ja kertoa suoraan mitä etsii. Minä olen onnellinen, että olen nainen,-pidän lahjoista, kengistä, romanttiikasta, kukista ja illallisista. Tasa-arvo on ok, mutta olkoot naiset naisia ja miehet miehiä.

Minun äitini oli kotiäiti ja vanhempani ovat vieläkin onnellisesti naimisissa. Minulla oli onnellinen lapsuus ja ehkä siksi uskon vieläkin rakkauteen ja romantiikkaan. Luultavasti puolet pitää minua nyt sekapäisenä ja feministit väänavät niskani nurin. Lukisit joskus naistenlehtiä, niin tietäisit. Mistään kusipäistä ei ole kysymys, vaan miehistä, jotka ymmärtävät oman etunsa ja valehtelemisen merkityksen ihmissuhteiden menestyksellisessä hoitamisessa.

Ja näitä miehiä naiset suosivat. Loppujen lopuksi siippasi ei tietenkään edes osta mitään, vaan raahaa sinut seuraavaan vaateliikkeeseen, jossa sama show alkaa alusta. Ai niin, mutta eihän sinulla edes ole omakohtaista kokemusta lainkaan tästä todellisuudesta.

Nämä ovat niitä naisten vallankäytön muotoja, joita feministinen naistutkimus ei suostu tutkimaan, koska naiset eivät esiinny tässä yhteydessä mitenkään erityisen positiivisessa valossa. Itse tunnen satoja, ellen tuhansia, miehiä, eikä yksikään heistä erityisesti nauti tästä pelistä. Mutta pelattava on, sillä parisuhteissa on tehtävä uhrauksia.

Totuuden kertomisesta ne riidat ja avioerot syntyvät. Sitä se nimenomaan on. Ja minä olen ihan oikeasti vääntänyt tästä aiheesta kenttätyötutkimuksen kurssille eli tapitin isossa naisten vaatekaupassa viikkokaupalla ja iskeydyin seuraamaan jokaikistä miestä, joka kauppaan astui ellei paikalla ollut useampi yhtä aikaan, mitä tapahtui lähinnä läpikulkumielessä, sillä kyseisen kaupan läpi pääsee toisiin kauppoihin tai kakkoskerroksessa sijaitsevalle miestenosastolle.

Osa miehistä oli jopa liikkeellä yksin, osassa tapauksista mukana olivat lastenvaunut eli ilmeisesti miehen pääpointti oli huoltaa lasta, kun nainen on sovittamassa. En myöskään itse tunne pariskuntia, joissa naiset juoksuttaisivat miehiä kaupoissa mukanaan en itsekään tee niin , joten en valitettavasti pysty uskomaan Jorman sanaa siitä, että tämä olisi ääretömän laajalle levinnyt, vakava ongelma.

Se ei toki poista sitä, etteikö se olisi ongelma yksilötasolla. Ja sama meno se on kotonakin. Mutta kiistä pois minun ja tuhansien muiden kokemukset. Mitäpä arvoa ja merkitystä niillä olisi, mehän olemme vain miehiä.

Sehän se sinun asenteesi on. En voi kiistää sinun kokemuksiasi, mutta mielestäni et oikein voi puhua "tuhansien miesten" kokemusten puolesta, ellei sinulla ole jo selkeää dataa näiden kokemuksista. Meidän täytyy sitten käydä todellakin eri kaupoissa, koska itse näen naisten osastolla miehiä harvoin. Joten uskaltaisin epäillä sitäkin, että käyn useammin naisten osastoilla kuin sinä, ellei naisesi kiikuta sinua mukanaan joka viikko, joskus useammankin kerran viikon aikana.

Onhan se tietysti mahdollista. Kyse ei missään tapauksessa ole mistään yksittäistapauksesta, niin paljon samansuuntaisia juttuja tässä on vuosien varrella tullut kuultua ja nähtyä. Epäile ihan niin paljon kuin haluat, mutta minä kyllä tiedän sinua paremmin, mitä miesten mielessä liikkuu. Kävisit niissä liikkeissä viikonloppuisin, jos haluat nähdä kärsiviä miehiä. Ja miten tämä liittyy minun, ja tuhansien muiden miesten, kokemuksiin? Pointtihan tässä ei ole käyntikertojen yleisyys, vaan niiden sisältö ja se kuinka miesten odotetaan ja edellytetään valehtelevan.

Eikä tämä odotus suinkaan rajoitu vain vaateostoksien tekemiseen. Tietenkään valehteleminen parisuhteissa ei ole yksisuuntaista, mutta sitähän en ole väittänytkään. Se on toisen tunteiden huomioonottamista parhaimmillaan. Itse asiassa Jorma voi puhua nimenomaan tuhansien miesten puolesta, mutta hädin tuskin kymmenien tuhansien, eikä missään nimessä satojen tuhansien. Jorman edustama miestyyppi on murheellinen ilmestys ja vähenemään päin kaikissä jälkiteollisissa maissa.

Yhä useammat miehet ymmärtävät parisuhdepelin aakkoset, kuten minäkin, eivätkä turhaan lyö päätään seinään. Kysyin yhdeltä kaverilta tätä ja muiltakin, mutta muut eivät ole vielä vastanneet , joka totesi, että nainen yritti ensin, mutta lopetti, kun mies aina kauheasti kaupassa marmatti.

Myöhemmin tuli kyllä ero, mutta pelkästään miehen aloitteesta, nainen ei olisi halunnut erota. Olennaista tässä on valehtelemisen välttämättömyys. Se on toisen huomioonottamista ja kunnioittamista. Jos ei ole valmis myönnytyksiin ja uhrauksiin parisuhteessa, niin ei siitä mitään tule, vaan ero on selviö, niinkuin kävi ystävällesikin, ihan siitä riippumatta ketä se ero on sitten loppuvaiheessa kiinnostanut ja ketä ei.

Tästä syystä olen sitä mieltä, että kun nykyään kouluihin raahataan profeministejä saarnaamaan ilosanomaansa pojille, sinne voitaisiin yhtä hyvin tuoda homoseksuaalisia pedofiilejä raiskaamaan poikia. Seuraukset pojan sukupuolielämälle aikuisuudessa ovat molemmissa tapauksissa yhtä tuhoisia. Minä olen romanttinen, savuton, normaalipainoinen, enkä kaytä ollenkaan alkoholia. Sinulla on ilmeisesti liian suuret luulot markkina-arvostasi. Sinänsä ihan tyypillinen nainen.

Ettekö te nyt ymmärrä, että kaupassa käyminen on vain esimerkki? Tai sitten voi miettiä rauhassa sitä, mikä on hyötyjen ja haittojen suhde.

Ne kovemmat paukut kannattaa säästää olennaisempiin otteluihin. Entäs, jos mies tykkää käydä vaateostoksilla? Ja kyllä näitä kysymyksiä esittävät säännöllisesti ihan sinänsä fiksutkin naiset. On hienotunteisuutta vastata tähän kummpanin avunhuutoon, sensijaan että ajattelisi vain omaa mukavuuttaan. Loppujen lopuksi siitä hyötyy itsekin.

Kyse ei ole vaatteista, kaupoista, saatikka miehen rehellisistä mielipiteistä, vaan siitä, että nainen haluaa tehdä asioita yhdessä ja haluaa kuulla miehen pitävän häntä hyvännäköisenä ja haluttuna. Tietenkin kaiken tämän voisi hoitaa yksinkertaisemmin, mutta naiset ovat naisia.

Heille on tärkeää tietää, että he saavat edelleen miehen viisarin värähtämään. Kun tekee myönnytyksen loppujen lopuksi triviaalissa, joskin ikävässä asiassa, voi vetää tiukempaa linjaa muualla.

Tilanne vain on se, että kun tekee aina joskus naisen mieliksi jotain, niin saa usein helpommalla jotain, mitä itse oikeasti haluaa. Itse olen kieltäytynyt täysin mm. Nainen saa harrastaa niitä yksin. Tein asian heti hyvin selväksi. No, niin ei tietenkään saisi käydä.

Väistämättä tämä edellyttää luovuutta. Esimerkiksi, jos joutuu tällaisen muotinäytöksen arvostelutuomariksi, niin kyllä kai useimmat miehet pitävät naisiaan joka tapauksessa enemmän tai vähemmän siedettävän näköisenä. Mutta koska he ovat miehiä, he eivät tunne pakottavaa tarvetta toitottaa sitä koko ajan. Ja loppujen lopuksi nainen ostaa kuitenkin, mitä itse haluaa, eikä miehen mielipiteellä ole merkitystä. On vain oltava riittävän kiinnostuneen oloinen, myötäiltävä naisen mielipiteitä ja, ennenkaikkea, kehuttava häntä kovasti.

Se nyt on vain tällainen, näytelmä, leikki ja rituaali, jossa, jos hyvin käy, molemmat vetävät osansa onnistuneesti läpi. Sinäänsä ihan tyypillinen nainen". Pasi, sanasi ovat loukkaavia ja ajattelettomasti sanottuja. Sinä et tunne minua,- eli liimasit heti merkkilappun otsaani. Teit juuri kuten oletin sinun tekevän. Mitä tulee markkına-arvooni, en usko sen hääppönen olevan, - yksinhuoltaja, työtön, keski-iän ylittänyt nainen, jolla on kroonisia sairauksia.

Silti uskon, että on olemassa myös miehiä, joille ihmisena voin paljon antaa ja joilla saattaa olla omia "markkina-arvoa" vähentäviä ominaisuuksia. Suurin osa tuntemistani naisista ei raahaa miestään vaateostoksille.

..

Travesti transexuales xxx mejor porno eyaculacion femenina asiaticas cachondas películas porno gratis xxx porno gratis xxx trios amateur sexo trios porno pono gratis samantha bentley tetona masturbandose desnudas paja xxx putas follando mucho porno gratis porno videos allie haze pornografia para mujeres las tetas grandes sexo porn porno gratis chupa coños muy putas xx rubuas 19 sexo de lucía videos viejas españolas gratis en linares mature manga porno lesbianas maduras maduritas.

con españolas folladas por el coño depilado quiero ver videos rubias videos gratis videos porno intercambio parejas porno gratis free lesbianas petardas lesbianas mujeres lesvianas porno gratis amater follando suegras orientales follando con enanas porno putas pornoanal videos xxx gratis anal maduras hannah montada gumball porno gratuitos videos de actrices x videos porno gratis videos de lesvianas jovenes desnudos videos porno asiatica casting porno gratis muyzorrras maduras porno en la playa amateurs gratis lesbianas gorditas alyssa branch videos porno voyeur sexo tetas del porno libre dando por el coño putas porno en linares mature porn videos tetas jovenes follando blanca nieves porno ver pelicula porno gratis videos de lucia gangbang videos viejos follando anal extremo spanish porn videos porno sexo brandy aniston follar gordas enculadas video porno mujer xxx madura pornogratis madura nekane actriz porno anal video porno castings porno españoles videos porno de putas arabes follar culos grandes tetas grandes actrices porno manga porno jenna jamenson videos travestis lesvianas cosplay babes porno gratis porno madre se masturba videos porno tetas muy grandes bbw triple penetracion vaginal porno gratis porn videos de gordas españolas modelos follando francheska jaimes ver videos transexuales gratis los mejores tetas grandes follando en la playa chicas ardientes porno videos porno gratis xxx videos porno ver videos xxx orgias amater nacho vidal en tetas grandes porno bbw maduras.

con enanas peliculas x video lesbiana gorda follando buscar videos porbo español vidios maduras animacion porno de maduras porno con tetas negras follando anal hd juegos porno lesbico chicas chupando pollas monstruosas peliculas pornos gratis fetichismo de parejas porno gordos cumlauder videos de parejas haciendo porno trios maduritas.

con chicas 19 rubias xxx gratis videos de putas cachondas follando vídeos eróticos gratis de gorditas folladas en la ducha videos lesbianas penes de masajes porno gratis de sexo trans porno x videos porno sexo anal videos de soltera porno duro gratis xxx tias buenas playboy xxx follando pilladas follando con porn videos porno japones videos pornos gratis videos de monjas rubios videos porno gey español gratuito porno videos teens corridas de mujeres gordas trios porno gratis tetonas video videos x maduras espanolas porno duro chicas desnudas playa paginas porno masturbacion lesbianas madura tube hd porn mujeres gordas desnudas chicas sexy xxx follando porno ver vídeos porno gratis porn videos porno biejas follando xxx maduras pormo videos porno grati videos porno transex gorditas videos pornos lesbianas españolas folladoras videos de sexso gratis de viejas peludas follando xxx maduras videos de casa cachonda videos de lesbianas amateur porno cratis cumloder videos amateur porn tatiana delgado follando porn videos porno embarazadas amateur madura chicas follando porn free porno lesbianas viejas porno de maduras follando joven porno nuria sexo suave primera vez anal duro travesti los mejores folladas de maduras pelis x videos de parejas porno videos de pies viejas follando parejas porno gratis videos x sexo madura y hijo manga gratis abuelas culonas videos de travestis en español videos de parejas vaginas abiertas madres madre despedida de casa cachonda porno españil bajar porno para descargar gratis tetas viejasfollando anal muy xorras putitas gratis maduras con amigos videos peliculas xxx porno de putas vergas grandes naturales porno francesas se la playa vídeos porno gratis coumluder videos porno fiestas sexo videos hd videos manga hentay en español gratis morena follando por el amor porno cratis parejas maduras tube porno largos gratis porn tube osos vidios putas gratis mamadas corridasenlaboca pajas femeninas doble penetracion vaginal actriz porno gratis videos porno follando mujeres free porn videos maduritas porn culos xxx trios hd travestis españoles follando xxx lesbiana chicascalientes prno follar en español de sexo arabi videos porno culonas rubiad19 videos xxx chicas espiadas masajes xxx españolas follando con x maduras follando morenas ver peliculas porno twinks porno de viejas porno con tios follando tube poyas grandes tetas travestis cuarentonas cachondas las mas putas rubias putas maduras sexys desnudas videos maduras julia de putas follando dos hombres desnudos madres porno castings porno española trans gratis travestis porno cuarentonas putas espanolas follando peliculas porno putas pornoanal videos porno gratis coños peludos desnudos videos de maduras videos de bdsm extremo super xxx gratis follar con maduras follando streaming porn xx porno 80 estudiantes follando videos actrices xxx gratis videos porno duro travesti los mejores paginas pornos ver porno morena follando se folla video porno mujeres maduras kamasutra porno con chicas jovenes putas tetonas xxx gratis porno modelos pelis xxx videos pov hd peliculas sexo grati tori black porn free hd español webcams sexo amater follando gordas xxx sexo conchas peludas follando xxx xxx vidios porno frances videos folladas videos gratis porno peliculas porno de sexo hardcore se la folla a su hija dando por webcam xxx porno amater sexso xxx follando peliculas porno de maduras x en castellano culonas videos porno viejas peludas videos ver video lesbianas teniendo sexo anal ferrara gomez porno gratis folladas a su madre hija videos caseros lesbianas pelis x rubias 19 videos de penes videos porno transexual videos porno porn negras mamando amateur porno de maduras en español gratis sexo con amor video sexo viejos follando trio xxx masage rooms videos videos porno de lesbianas follando lesbianas gratis tetonas videos de tetonas videos muy peludas porno gorditas tetonas desnudas en la ducha videos follar viejas videos trabestis videos bixesuales vidios putas arabes videos porno gai porno sexo transexuales follando videos porno de soltera ver porno sadomasoquista rubias porn videos amateus videos porno amaters maduras porno jenna jamenson chicas desnudas maduras pajeandose tetonas follando hombres negros desnudos free pono duro gratis dogfart porno xxx ver videos folladas videos porno lesbianas maduras gratis vídeos porno españoles follando follando porno en tetas grandes putas gordas sexo peludo porn chat mujeres sado videos porno abuelas xx porn xx videos porno en ropa interior porno brutal tetas de mujeres lesvianas videos gratis porno español porn party vanesa romero porn party vanesa romero porn videos gratis en castellano gratis sexo fuerte despedida de chinas xxx trio con pezones enormes videos porno gratis transexuales follando rubias follando bajar porno rubias19 folladas lesbianas besandose porno negras xxx xxx viejos porno xxx hentai pollas grandes videos de pajas de maduras lesvianas gratis porno videos de putas porno interracial striptease xxx peliculas pornos gratis videos porno videos sasha grey lesbianas pono duro hd porno en la calle porno españoles erotico porno gratis bideos de lesbianas amateur x amater tube amateur putas video porno maduraa maduritas.

con porn tube cumlauder videos porno hd gratis maduras videos eroticos maduras porno españa porno gratis pprno porno español alexis texas tetas porn amateur enanos follando ver pelicula porno lesbicas videos gratis chochos jovenes trios hd masturbaciones vídeos de parejas porno.

: Saada kalua pari hakee miestä homoseksuaaliseen

Antishop gay porno 611
Saada kalua pari hakee miestä homoseksuaaliseen Kun maailma, ihmiset ja varsinkin teinit eivät ole muuttumaton möhkäle, jota vain ulkoiset isot tantrahieronta helsinki ejakulaation gay muuttavat, vaan me olemme koko ajan jatkuvassa muutoksessa, on tarkoitushakuista vääristelyä poimia tietty ajankohta ja sanoa, "katso, nyt on paremmin". Kyse ei missään tapauksessa ole mistään yksittäistapauksesta, niin paljon samansuuntaisia juttuja tässä on vuosien varrella tullut kuultua ja nähtyä. Minusta sanalla "eheytyminen" voisi olla ihan toisenlainen merkitys; mielestäni eheytyminen on sitä, että on sinut oman itsensä, sielunelämänsä ja kehonsa kanssa. Tämä sulkee automaattisesti feministit vakavasti otettavien morsiankanditaattien joukon ulkopuolelle. Se on toisen huomioonottamista ja kunnioittamista.
Sihteerin gay naiset naitu kalu Omat mielipiteet voi sanoa korkeintaan ei tärkeistä asioista, kuten olut on parempaa kuin siideri, mikä ravintola on hyvä, Ihan sama toistuu chat-huoneissa. Sellaisille täysheteroille en ole puhunut, jotka kiihottuisivat miehistä. Moisia ajatuksia silloin pyöri omassakin päässäni. On hienotunteisuutta vastata tähän kummpanin avunhuutoon, sensijaan että ajattelisi vain omaa mukavuuttaan. Kaikenlaiset profeministimiehet joiden ainoa tavoite on kuitenkin se pillun saanti kuvottavat minua.

Porno gordas follando folladoras porno lesbianas gorditas videos de cumlouder video x anal hd tube chicas foyando haciendo el culo sexo video lesbianas videos porno duro porno playa porno gais follando chicos y chicas gorditas maduras maduras x videos ñorno mujeres calientes videos cumloader videos amateus videos gratis videos pornos de intercambio porno trio xxx lesbianas españolas videos porno gratis puta xxx videos de lesbianas españolas porno porno gratis videos pornos anal videos de maduritas x videos d sexo gorditas ver videos de negros porno actrices del porno gratis videos gangbang mujeres arabes porno de nacho vidal anal duro nekane sweet porno coños peludos tetas naturales follar en español joven follando videos bdsm amateur xxx en español coños peludos gratis tetas muy peludas maricones follando a su madre se folla pajas masculinas tetas naturales chochos porno negra videos de porno gratis gonzo porno travesti jaen videos pornos de maduras follando tetas jovenes las mejores tetas maduras porno tran porno.

con viejas haciendo pajas masculinas como chupar coño porno jenna jameson xxx en la cocina orgias forzada xxx tias cachondas gratis abuelas conos peludos videos de porno abuelas anal sexo videos calientes videos sexo xxx videos de maduras xxx porno negra culona porno erotico video de actrices porno porno videos de sexo gratis peliculas porno de putas cachondas folladas videos sexo cam porno xxx videos pornos en español negros porno gratis videos calientes enfermeras follando videos porno strapon porn tube conexion samanta porno amater casero vídeos de travestis porno.

con los mejores vídeos porno largos gratis veteranas follando muizoras amateur porn bus maduras. con su hija latinas silvia rubi videos x gratis vídeos gratis despedidas de trios gratis de lesvianas jasmine webb zorras asiaticas cachondas xxx negras desnudas sexo xxx gratis español alexis texas porn come coños eyaculando milf follando con los mejores tetas en playas nudistas sexogratis maduras porno tube chicas buenas porno de maduras jodiendo follando videos porno casting xx mature videos de maduras x como follar porno gratis sexo con pollas grandes xxx follamdo pornotube hd porno gratis en la folla pajas porno en publico abuelas videos porno gratis actrices porno francesas webcam sexo amater video lesbianas sexys desnudas porno gratis hd hd porno x gratuitos alexia texas hd gratis mujeres maduras maduras españolas maduras gratis trios bisexuales porn porno xxx tube milf amateur culos de despedidas de españolas las mejores videos x chicas desnudad hd free streaming porn anal porno de asiaticas rubias xxx videos porno madurita videos porno video morena follando chicas corriendose a joven follando porno gratis amateur porn videos de virgenes videos tetas grande vaya culos hd porno gratis corridas en español hd follada video porno amaters polla transexual pornoo porno brutales x tetas hermosas desnudas buscar videos porno madurita hombres pajas femeninas pelis x grandes videos eroticos gratis mejores tetas vasca follando tias buenas desnudas videos x-art gratis agatha vania porno arabes videos porno porno negra sexo trio follando culos grandes corridas xxx putas xx potno gratis xxx hombres masturbandose desnudas en español embarazadas desnudas videos de porno mamadas morenas ver vidios trio amateur vides porno de mujeres tetonas videos porno brutales lesbianas maduras culos sexo entre chicas latinas cachondas las mejores tetas muy xorras putitas xxx actores porno de travestis porno chicas amateur xvideos hd xxx trios tetas en español gratis lisa ann xxx videos abuelas gordos cumlauder en playas nudistas videos pornos supertetas sexo gratis xxx chicas sexo videos sexo gratis porno xxx trios mejores vídeos porno masaje erotico cumlauder españa petardass videos porno rubias tetudas naturales follando en el culo viejas follan abella anderson videos de maduras sexo duro peliculas porno maduras videos porno hentai bidios porno sadomasoquista rubias 19 sexo gratis porno en hd videos pornos españoles gratis en español gratis cumlauder gratis descargar videos porno porno gratis abuelas gordos cumlauder en la cocina secretarias calientes embarazadas lesbianas follando xxx faking porno lesvico travesti follando porno videos dunia montenegro videos porno tetonas videos gratis xxx hd porno arabes xxx español de xexo videos porno anal con su hija porno pov hd tetas perfectas las mejores tetas en casa cachonda vídeos gratis anime porn paris hilton follando masajes orgias con gordas gratis viejos rusas follando como follar chicas gorditas cumlouder videos maduros videos eroticos putas mamando polla videos gratis alexistexas se folla en español gratis videos actrices porno en español madre hija videos bisexual porno animado asiaticas anal maduras travestis follando vicky storm maduras cumlauder en español petardash porni gratis de actrices porno porno gratis culos xxx corrida vaginal sexo conchas peludas descargar gratis follando samia duarte chicas cachondas tias follando gorditas xxx hd gratis mujer mujeres muy peludas videos gratis mamando xxx gratis videos pornos gratis videos de tetonas folladas videos gordas quiero ver vídeos gratis travesti culazos porno gratis lesbicos mujeres follando videos porno rubias hd vedios de folladas caseras pollas reales viejas sexoxxx video pormo pollas negras porno hd video porno porno gratuito videos porno española masajes lesbicos videos phorno gratis porno orgias amater casero abuelas follando vídeos porno gratis xxx tetas grandes porno castellano gratis mejores videos porno mujer porno espanol porno videos bdsm porn toro pprno porno melani rios zorras lesbianas monjas rubios videos de madres xxx video porno español gratis video videos porno hd pelos en tetas grandes videos gratis porno en español trios maduritas.

Homo rakennekynnet leppävaara eroottiset kertomukset

SEX HOMOSEKSUAALISEEN LAHTI ISKURI TREFFIT

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs