Keltainen homo pörssi viro seksi jyväskylä

Puolivälissä matkaa pidetään kusitauko. Tarttolla on uljas menneisyys. Se oli vilkas kulttuuri- ja kauppakaupunki jo silloin, kun Helsingissä vielä pureskeltiin jäkälää ja elettiin maakuopissa. Nyt Tartto on harmaa ja rapistunut, asukkaan taajama, jota pitää otteessaan hämärän menneisyyden omaava liikemiesryhmittymä. Tarttoa johtavien liikemiesten urakehitys on ollut virolaisittain tyypillinen. Ensimmäiset miljoonansa nämä entiset urheilijat ja autojobbarit loivat vuosikymmenen alun metalli- ja polttoainebisneksessä, jonka jälkeen liiketoimintaa on pikku hiljaa laillistettu.

Likainen raha on lingottu puhtaaksi suoraan pankeissa, jotka Virossa ovat tunnetusti liberaaleja. Loput haisevasta rahasta on pumpattu rakennusfirmoihin, suuriin yksityistämishankkeisiin, sekä politiikkaan. Lopullisesti ärimehed eli liikemiehet saivat Tarton käsiinsä sen jälkeen, kun yliopistotaustan omaava nuori ja suosittu kaupunginjohtaja alkuvuodesta syrjäytettiin ja tilalle istutettiin oma suosikki. Aiemmin tämän massiivisen viihdekeskuksen nimi oli Kaunas ja siellä örvelsi Punaisen Viron puolue-eliitti, nyt asiakkaita ovat pääosin opiskelijat.

Baaritiskeillä Atlantiksessa on aina runsaasti tilaa, vaikka muuten olisikin täyttä. Gintonic Atlantiksessa maksaa 30 kruunua 12 markkaa , mikä opiskelijalle merkitsee jopa puolen viikon ruokarahaa.

Opintotukijärjestelmää ei Viroon ole katsottu tarpeelliseksi luoda. Juomat Atlantiksessa tilataan perinteiseen virolaistyyliin: Atlantis kuuluu Viron diskojen kärkiviisikkoon, mikä merkitsee sitä, että dj: Suosituin diskoreista on Viron seksikkäimmäksi naiseksi tänä vuonna valittu Elektra. Hitureihin ei Atlantiksessa tuhlata aikaa, puristelemaan pääsee vasta viimeisen vartin aikana.

Jatkot hoituvat läheisissä Amor- ja Amazon-baareissa. Näistä saa sen mitä nimet lupaavat: Noisy Nation - suosittu, tyylitajuinen poikabändi Ultima Thule - Viron Eppu Normaali Singer Vinger - Viron Popeda, käsittämättömän suosittu Vennaskond - slaavilaisperinteeseen nojaavaa progepunkkia, järkyttävän suosittu Maarja-Liis - nuorelle euroviisuilijalle povataan kansainvälistä läpimurtoa. Valittaminen on rumaa, mutta hotellihuone on helvetin kylmä.

Suihkusta tulee vuoroin jääkylmää, vuoroin tulikuumaa vettä. Aamiaispöytä on siivottomassa kunnossa, eivätkä tarjoilijat suostu ymmärtämään mitään kieltä, edes viroa. Kyseisen hotellin nimi on Pärnu, ja sillä pyyhkii hyvin, suomalaisten ansiosta. Myös muilla Pärnun elinkeinonharjoittajilla pyyhkii hyvin nimenomaan suomalaisten ansiosta. Matkanjärjestäjät rahtaavat kylpylä- ja bailauskaupunkina tunnettuun Pärnuun ryhmän suomalaisia toisensa perään, ympäri vuoden.

Tästä pärnulaiset eivät ole kiitollisia. Käytäntö on vastoin Viron lakia. Suomalainen turismi tuo Viroon vuosittain kymmenesosan miljardia kruunua koko bruttokansantuotteesta. Puolet Viroon tehdyistä suorista ulkomaisista investoinneista on peräisin Suomesta. Itämeren rannalla sijaitseva häikäisevän kaunis Pärnu on kesäisin Viron yöelämän keskus. Pärnuun tullaan bailaamaan Tallinnasta saakka. Matkaa on kilometriä. Etenkin klubit Sunset lempinimi lihalett eli suomeksi lihatiski ja Mirage ovat täyteen ahdettuja ilta illan perään.

Jatkoja vietetään uimarannalla, joka on koko Baltian paras. Suosittu drinkki on Sex on the Beach. Näin talvisin on Pärnun yössä hiljaisempaa. Suomalaisturistit örveltävät hotellihuoneissaan ja kylpylöissä. Paikallinen nuoriso sauhuilee Sunsetissa, mutta puolella teholla. Pärnun poliisin tiedottaja kertoo suomalaismiehestä, joka ryöstettiin Pärnussa.

Ryöstö oli sikäli merkillinen, että se tapahtui suomalaisen omalla suostumuksella. Lievästi nousuissaan ollut suomalainen tapasi Pärnun keskustassa kaksi kaunista virolaistyttöä. Hetken neuvottelun jälkeen toinen tytöistä pani kätensä miehen etutaskuihin. Parin minuutin vatkaamisen jälkeen tyttö otti kädet taskuista ja niiden mukana miehen lompakon. Rikosilmoitusta suomalaismies ei halunnut tehdä, sillä "tytöt olivat niin mukavia ja tytön kädet tuntuivat niin mukavilta".

Sunset 2-kerroksinen megaklubi uimarannalla. Talviviikonloppuisinkin usein täysi, etenkin kun erikoisohjelmaa. Käytössä oma rahayksikkö, Chaplin. Rannahotell luvulla valmistunut hotelli, tyylipuhtaimpia funkkisrakennuksia koko planeetalla.

Nyt palautettu alkuperäiseen asuunsa. Mudaravila Viime vuosisadalta peräisin oleva Pärnun vanhin mutakylpylä, yhä toiminnassa. Kylpylä saavutti viime vuonna julkisuutta, kun paljastui, että sen lääkäriltä oli jäänyt lääkis käymättä. Oikealta ammatiltaan hän oli haudankaivaja. Hotelli Pärnu Suuri hotelli erinomaisella paikalla. Rannan välittömässä läheisyydessä on useita edullisia hotelleja, pensionaatteja ja mutakylpylöitä.

Kiitos - tänan, aitäh Anteeksi - vabandust Suksi vittuun - käi persse varsinaiset kirosanat viron kielestä puuttuvat. Käytössä ovat venäjän ja etenkin suomen kieliset ilmaukset Paljonko se maksaa? Ei viittaa masturbointiin Mikä on nimesi? Virossa teitittely on yhä yleistä nuorten keskuudessa, vaikkakin vähenemässä Näkemiin- nägemist. Club Hollywood Suuri ja suosittu, vanhankaupungin sydämessä. Gintonic 40 kruunua 15 markkaa , liput viikonloppuisin 35 markkaa.

Dekoltee Baltian omistajan mukaan myös Pohjoismaiden suurin disko Narva maantiellä. Kirkkoa muistuttava vanha tehdashalli. Imee sisäänsä yli 4 juhlijaa. Tanssisali, kasino, ala carte-ravintola, saunaosasto. Cafe Amigo Iloluontoisten tyttöjen ja poikien taistelutanner hotelli Virun alakerrassa. Tietoa ja alennuksiin oikeuttavia flaiereita ShamRock-ja Kosmos Control -levykaupoista, molemmat vanhassakaupungissa.

Mustamäen tori Piraatteja sekä varastettua tavaraa autoista Kalashnikoveihin. Lasnamäe Neuvostoliittolaisen lähiösuunnittelun kukkanen, keskelle peltoa rykäisty parinsadan tuhannen asukkaan kivikenno.

Tabasalun "typerysten kylä" Tähän ei Fellinikään pystynyt, uskomaton näky: Internet-kahvila Taideakatemian Kunstiakadeemia tiloissa Gonsiori- ja Laikmaa-katujen kulmassa. Tunnin nettisessio 15 markkaa. Raekoja plats Raatihuoneen tori vanhan kaupungin keskellä.

Torin laitojen rakennukset ovat saaneet takaisin keskiaikaisen ilmeensä. Vanhakaupunki on Unescon suojelukohde. Rocca al Mare Baltiansaksalaisten kesänviettopaikko maailmansotaan saakka. Venäläiset räjäyttivät taivaan tuuleen, nyt kunnostettu upeaksi ulkoilmamuseoksi. Pirita Merta, hiekkarantaa ja maisemia, joissa Pertti Karppinenn souti Olympia-kultaa vuonna Kätevintä ja edullisinta on ostaa Suomesta valmis hotellipaketti.

Hotellien listahinnat ovat Tallinnassa Suomen tasolla. Gasthaus Eeslitall, erinomainen sijainti vanhassakaupungissa, suihkut ja wc: Illegaard Avoimen rasistinen kulttuuriravintola yliopiston liepeillä. Esitin vain kysymyksen, miksi kuitenkin lainsäädännön tulisi puuttua tähän, jos voittoa tavoittelevat omistajat tietävät, mikä on yritykselle parhaaksi, ja tietämättömät häviävät kilpailussa paremmille, elleivät he sitten itse halua kieltäytyä maksimaalisesta voitosta esimerkiksi laadullisten päämäärien saavuttamiseksi.

Olet väärässä, jos väität, että yritys-oliolla on omaa omaisuutta. Yrityksen pääoma kuuluu lain mukaan yrityksen omistajalle tai osakkaille. Yritys ei ole mikään itsenäinen päätöksiä tekevä henkilö, jolla olisi aivot, vaan ihmisyksilöt, homo sapiensit päättävät mitä yrityksessä tehdään.

Kysymys on siitä että katselet asiaa ikäänkuin ulkopuolelta. Jolloin olion vaikutus omaan elämääsi, ajatuksiin ei toteudu. Voittoa tavoittelevat omistajat eivät todellakaan tiedä mikä on tuolle oliolle parhaaksi. Koko keskustelusta unohtuu koko ajan mahdollisten työntekijöiden osuus, sekä infan osuus. Ongelma nimenomaan on siinä että yritys-oliolla ei ole omaa lailla turvattua omaisuutta. Mikään ei kuitenkaan estä tälläistä lakia syntymästä. Se pakottaisi olion saamaan "subjektin" aseman ja väitän että se turvaisi monen yritys-olion kehityksen tasaisuuden.

Ei ole mitään sääntöä tai yksilöä, joka varmuudella tietäisi, mikä on mystiselle oliollesi tai mielikuvituskaverillesi parhaaksi. Yrittäjyys on luokiteltu tieteessä luovaksi toiminnaksi suhteessa epävarmaan tulevaisuuteen. Myös työntekijät ovat yksilöitä, jotka ajattelevat.

Infrastruktuuri, kuten ajotie ei ajattele mitään. Yrityksen omistaja hyödyntää saatavilla olevia resursseja, joko ilmaisia tai maksullisia tilaamalla niitä sopimuksenvaraisesti. Miten yritys-oliolla tulisi olla turvattua omaisuutta, joka ei olisi kenenkään ihmisen omaa? Ei millään pahalla, mutta vaikuttaa yhteiskunnallisesti aika perehtymättömältä idealta. Ensin kannattaisi tutustua ihan omaisuuden ja omistusoikeuden määritelmään ennen kuin ehdotat moisia ideoita.

Omistajuus tarkoittaa sitä, että voit käyttää omaisuutta tai vaihtaa sitä. Yrityksillä on osakkaat, jotka voivat esimerkiksi vaikuttaa yrityksen toimintaan tai myydä osuutensa eteenpäin. Mistä yritykselle saataisiin omaisuutta, joka ei olisi kenenkään omaa? Yritys ei ole ihmisaivojen ulkopuolinen ajattelija, vaan se on omistusoikeuteen perustuva määräyssuhde ja valtuutus käyttää toimintaan suostuneiden omistajien omaisuutta. Tästä et pääse mihinkään. Haluaisit siisi rajoittaa ihmisten oikeutta omistamiseensa sen tähden, että uskot johonkin yliluonnolliseen?

Et taida nyt ihan hiffata mistä on kysymys? Yritystä voidaan tarkastella systeemisenä koneena tai oliona, joka kilpailee olemassaolostaan toisten samankaltaisten muodostamassa ekosysteemissä. Yrityksen muodostaa ihmisten ja aineen yhteisö, joka pyrkii menestymään ja tuottamaan hyötyä osasilleen. Yritys käsittelee ainetta ja informaatiota saavuttaakseen jotain tavotteita.

Lait ja sopimukset luovat tukirangan ja säännöt, joita on noudatettava tai tulee häiriötiloja. Virheellisesti tai laittomasti toimiva kirjanpitäjä tai omistajaosakas poistetaan ja korvataan uudella ja homma jatkuu. Yksilöt tekevät päätöksiä, mutta eivät yksin. Lait voivat myös suojella yritystä ja omistajakollektiivia yksilön tahalliselta tai tahattomalta hyväksikäytöltä tai vahingon tuottamiselta.

Tuli selväksi Suuri osa yrityksistä ei ole vuosikymmeniä toimittuaan enää perustajansa vaan kollektiivin omistamia.

Ja kollektiivit usein suojaavat etujaan yksittäisten yksilöiden harjoittamaa totalitaarista tuho- ja ryöstökapitalismia vastaan. Yrityksen ja yhteiskunnan näkökulmasta on tuhoisaa jos nurkanvaltaaja nappaa yrityksen, pilkkoo ja myy sen ulkomaille ja antaa kaikille kenkää. Tietyn yksilön, kuten loisenkin näkökulmasta se on sen etujen mukaista kun pystyy tappamaan yrityksen ja hyödyntämään toisten kasaaman pääoman.

Mutta ei pidä ihmetellä, että yhteisö kehittää vastalääkkeitä ja immuunisuojaa näitä loisia vastaan Vararahastoa on kartutettava, kunnes se on vähintään sadasosa osuuskunnan taseen loppusummasta, kuitenkin vähintään 2 euroon.

Libertaristi on kuin loinen, joka yrittää tehdä parasiittisuudestaan hyveen Puhut siis eri asiasta. Johtamisteoriassa voidaan verrata yritystä olioon, mutta tosiasiassa sen omaisuus on aina viime kädessä yksilöiden omaisuutta, myös osuuskunnan tilanteessa. Omaisuudella on aina omistaja: Näin se vain menee. Libertarismin kivijalka on juuri yksityinen omistusoikeus. Siihen liittyy myös vapaus tehdä sopimuksia omaisuuden käyttöä koskien.

Periaatteessa muu sääntely on pääosin turhaa. Kun puhut evoluutiosta, niin ymmärrät varmasti evoluution elinvoiman tulevna mutaatioista.

Suotuisimmat olosuhteet kehitykselle ovat tällöin sellaiset, joissa on vapaus tehdä erilaisia kokeiluja mutaatio ja kilpailuttaa niitä. Tämä on malli, jossa valtio ei lyö kaikkea yhteen muottiin, vaan ihmisillä on omistusoikeus ja vapaus laatia omaisuutta koskien sopimuksia. Libertaristin vertaaminen loiseen osoittaa vain sen, ettet tunne libertarismin käsitettä.

Tyypillinen liberalistinen harha on kuvitella, että kahdenväliset sopimukset eivät edellyttäisi valtion pakkokoneistoa lainmukaisuutta ja yleensä myös palveluja kuten koulutusta.

Pakoa harkitessaan upporikkaan kannattaa harkita missä muualla nämä ovat tarjolla. Eivät ne juuret kauaa pidättele. Mistä olet lukenut tällaisesta liberaalista harhasta? Milton Friedman ja F. Hayek eivät ainakaan sellaista ole sanoneet, mitä nyt heidän tuotantoonsa olen tutustunut ilman pelkkiä mahdollisia kontekstista irroitettuja onelinereitä. Kahdenväliset sopimukset vaativat kyllä jonkinlaiset säännöt ja jonkinlaisen uskottavan oikeudenpuolustuskoneiston, mutta epälen, että pitkälti kaikki sen ylittävä palvelu- ja koulutustuotanto on täysin epäolennaista sen sopimuksen kannalta.

Politiikalla ollaan vain onnistuttu tekemään pakettiratkaisu, että selkeiden sääntöjen ja oikeudenpuolustuksen lisäksi joutuu myös maksamaan kaikesta epäolennaisesta, mitä ei muuten olisi välttämätöntä ja edes tilannutkaan. Björn Wahlroosin haastattelu viime talvisessa sunnuntaihesarissa nostatti myrskyn vesilasissa. Moni oli järkyttynyt, saatuansa ensi kertaa maistiaiset siitä että Suomessakin on jos ei aivan yhteiskuntaluokkia niin ainakin toisistaan tietämättömiä todellisuuksia.

En aio sen kummemmin muuten ryhtyä tekemään kriittistä tekstianalyysiä Nallen puheista, sillä ne eivät ole sen väärti. Huomioni kiinnittyi lähinnä siihen, miksi Hesari näki tarpeelliseksi kuulla Nallea.

Tai miksi ylipäätään mikään instanssi. Pidetäänkö häntä talousviisaana vai halutaanko hänet nostaa varoittavaksi trolliksi siitä, että meillä tosiaankaan kaikki elämismaailmat eivät kohtaa?

Nallen puhe ansaitsee kuitenkin pari huomiota. Ensinnäkin, kun hän syytti siinä hesarissa väistyvää presidentti Halosta kansan tahdon väistelemisestä, hän ei sanonut mikä on se kansan tahto ja miten sitä pitäisi seurailla. Toiseksi, kun Nalle lausui että " sosioekononomisten terveyserojen taustalla on yhteinen muuttuja, joka on joko yksilöiden piittaamattomuus tai syrjäytyminen", hän osui aivan oikeaan.

Syynä kasvaneisiin tulo- ja terveyseroihin sekä tuloryhmittäisiin terveyseroihin on Nallen kaltaisten vaikutusvaltaisten yksilöiden syrjäytyminen ja heidän piittaamattomuutensa kansan enemmistön todellisuudesta.

Eikä Nalle ole omassa syrjäytyneiden maailmassaan yksin. Hän saa sinne hyvää seuraa. Esimerkiksi käyköön Jorma Ollila, josta kirjoitin marraskuussa. Ei Linus Torvaldskaan ole Amerikasta palannut vaikka pitää kolmen lapsen koulutus siellä itse maksaa. Lahjakkaimpien poismuutto suomesta on ihan todellista. Linux käyttöjärjestelmä ei syntynyt pelkästään yhden miehen ajatuksena.

Toisaalta se on vain yksi käyttöjärjestelmä monien muiden mukana. Ihmisiä on aina muuttanut ja tulee muuttamaan. Keskusteluun on vain ihmeellisellä tavalla tullut mukaan määritelmä, jonka mukaan lähes jokainen pois muuttaja on keskivertoa älykkäämpi ja lahjakkaampi. Onko tästä tilastollista tietoa?

Pois muuttaneiden tuttujen jättämien jälkien tutkimiseen? Itse olen työskennellyt kahdeksassa maassa, ja sitä kautta törmännyt myös tietenkin ulkosuomalaisiin. En ole törmännyt uuteen Einsteiniin, en Eino Kailaan.

Vaan ihan tavallisiin ihmisiin, kuten Einstein ja Kailakin olivat. Tämä on täysin totta. Tästä maasta on tullut rumien naisten ja kilttien seurakuntanuorten hallitsema vähemmistöjen paratiisi. Timo Harakka kirjoitti psykoanalyysin mielekkyydestä, mikä tuo mieleeni ajatuksia muuttoaikeista.

Jo vuosien ajan olen palannut noihin aikeisiin, miksi muuttaa. En ole yltiörikas, mutta väitän, että yksilön syyt ovat moninaisemmat kuin väitetyt valtion ikävät päätökset, meneekö prosentti euroista sinne vai kaksi tuonne. Suomessa on ahdistava ilmapiiri lue: Lisäksi projektit olisivat mielenkiintoisempia, sillä markkinat ovat Suomessa alallani pienet. Suomessa on pari isoa yritystä, joista toinen on tulossa kovaa vauhtia alas.

Lisäksi haluaisin tarjota lapsilleni käytännön kautta suvaitsevaisuutta, esim. Jos suomalaisella yritysjohtajalla ei ole kielitaitoa tai tarvittavia yhteyksiä ulkomaille, jotta hän voisi menestyä, hän ei lähde. Jos nämä palaset loksahtavat, valtion päätökset ovat toisarvoisia. Björn jää Suomeen, koska hänellä on yleisönsä. Itsetyytyväisyys poutavarmuus ja sylipesän autuus on noussut pomojemme olemukseen sitten kevään.

Ei vaan vastuuvapautus vastuusta, jota ei oltu koskaan aiottukaan kantaa. Kun muillakin menee huonosti eikä kukaan tiedä paremmin, niin Jutan ja Jyrkin on hyvä olla. Loppuviikosta mätäkuun valtiopäivillä ilmeet muuttuvat.

Verhojen takana on äkisti käynyt niin että Suomelle näytetään ovea. Ja Suomi itsekin sitä raottaa ja kahvaa -taas seuraavaa,Kreml,Bryssel,nyt Stockholm- hamuta kopelehtii. Edellistä Ruotsi-Suomea täältä kyseltiin välirauhan aikana. Emme kelvanneet Ruotsin demareille. Asialla oli Suomesta Tukholman lähettiläämme Paasikivi.

Ilman suunnitelmaa kuten aina isoissa asioissa tilanne on nyt se, että Suomi pannaan ja pääsee Vakuuspyyntönsä varjolla valitsemaan siirtyäkö kruunumarkkaan. Nordeaanhan mentiin pyrähtäen ja Nordean ruotsinpään haukkoessa henkeä kun Vesa Vainio ja Huhtamäen kult.

Rahankierto ja sen moniutumisluovuus kaikkinaisessa elinkeinotoiminnassa irtosi jo aikaa sitten hyppysistämme. Citigroupista Lontoosta jo luvun alussa Jorma Ollilakin Saloon lähetettiin Kairamo oli offensiivisesti mennyt New Yorkin rahan tykö, hyötyäkseen siitä Nokian omistusta rahapiirien säätiöille jakamaan.

Ihan suoria pääomatyhjennyksiä kassasta Fidelitylle,Morganin rahastoille jne tehtiin kymmenien miljardien edestä -osinkojen lisäksi. Ja tätä esimerkkirataa seurasi koko Helsingin Pörssilista kunnes kuoli pois. Täkynä viikonlopun ratkaisuissa on 67 mrd euron saatava EKP: Harmaaraha aloittajaan jo luvulla. Nyt sääntöjen puutteessa Suomen Pankki -pakorahan läpijuoksuttaja- saa tämän, vanhanaikaisesti valuuttavarannokseen, mutta se on samat rahat velkaa näille Nordea,Handelsbank,SEB ja lisäksi kotimaiselle Osuuspankille.

Etelä-pohjoinen virta tuli liikepankkiverkkoa myöten ja seisomaan se jää EKP-systeemiin. Josta nyt ilmeisesti kaapataan yleisen sekaannuksen vallitessa muka omaksi. Samalla Ruotsin pankit ja Okokin saavat jotain turvaa joka tapauksessa edessään kohoavalta Suomen asuntokuplalta virkatyöllisyydenkin alkaessa rakoilla.

Mutta vastuu on ankara. Ainoat hartiat jotka asiain paineen kestävät ovat Soinin. Muut peesaavat erilaisilla soinipohjaisilla johdannaisargumenteilla sekä julkipuheissa että omissa kabineteissaan. Hakaniemi tarjoaa kukkaroaan ja työläisiään käsi ojossa länteen. Palkansaajarahastoissa Ilmarinen ja Varma on julmasti omaisuutta eikä velkaa lainkaan, vain fiktiivinen ja reformoitavan lainsäädännön "eläkevelka". Tämä pyramidihuijaus rakoilee jo,joten jos se käy isosta nykyarvosta eläkkeet jo kaventumassa , tilaisuus on käytettävä.

Ikkuna on avoinna ensi torstaista alkaen. Viikon päästä tiistaina meillä on uusi todellisuus. Suomalaisten avauksella Euroopaan on syntynyt uusi talousoppi nimeltään kapitalismikommunismi: Jos kysyttäisiin kuka oikein on keksinyt tämän suomalaisen vakuusrumban, etsikää sylttytehdasta Kokkolan suunnalta, Jutta Urpilaisen synnyinseudulta, Chydenius-seminaarien saleista , mistä se on sujahtanut finanssiministeriöön demareiden piikkiin pantuna.

Yhä enemmän vaatimus alkaa muistuttaa "valtiontakuuta" jonka antaman perustuslaillisen suojan varaan tietty vähemmistö on aina historiallisista syistä tottunut nojaamaan - puhtaasti kotimaisessa resurssienjako väännössä. Ikäänkuin esitellään vahvaa itsetuntoa! Tähän pitää lisätä, että kun olin muutama syksy sitten keskustan järjestämällä Tallinnan risteilyllä, niin laivalle pölähti suoraan Brysselistä pääministeri Matti Vanhanen ilmoittamaan viimeisimmän tilannetiedotuksen Olli Rehnin mahdollisuuksista tulla valituksi EU: Kun sitten kuitenkin namu meni ohi suun, HS kirjoitti pääkirjoituksessaan, että ne jotka asioita oikein aina tietävät, olivat alun perin varautuneet torjuntavoittoon, eli saamaan Suomelle talouskomisstaarin viran!

Hayek eivät ainakaan sellaista ole sanoneet, mitä nyt heidän tuotantoonsa olen tutustunut ilman pelkkiä mahdollisia kontekstista irroitettuja onelinereitä" Arvoisa kirjoittaja Taussi ei ehkä tullut ajatelleeksi, että ihmisillä voi olla omiakin ajatuksia eikä jokaista ideaa tarvitse lainata pölyisistä teoksista.

Harakka siis vihjaisee tekstissään, että Friedrich Hayek ja muut Wahlroosin oppi-isät olisivat joutunut "Hitlerin vainon kohteeksi". Oliko Hayek joutunut jonkinlaisen vainon kohteena? Hayek oli itävaltalainen ja hän oleskeli Isossa-Britanniassa, kun maa liitettiin Saksan valtakuntaan vuonna Roomalaiskatolilaiseen kirkkoon kuuluneella Hayekilla ei todennäköisesti olisi ollut vaikeuksia elää ja tehdä uraa Saksassa, jos hän olisi päättänyt palata sinne. Hayek itse päätteli toisin: Hän oli kunniakseen Hitlerin varhainen, johdonmukainen ja julkinen vastustaja.

Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa. Törmäsin hiljakkoin samaan ajatukseen, jonka alla olevassa kolumnissani esitän.

. Bussi on vanha, likainen ja kylmä kuin jääkarhun perse. Nyrkkeilyelokuvaan syntyy usein dramatiikkaa tutuin iskusarjoin, mutta scifi-versio Real Steel on genren kehäraakki. Pääosissa loistavat seksiä tihkuva Lana Turner sekä…. Tarttolla on uljas menneisyys. Ongelma nimenomaan kytkeytyy siihen, että liikevoittoa ei maksimoida yritys oliolle, vaan oletetulle omistaja taholle. Naiselokuvafestivaalin manttelin heittänyt Season Film Festival toi Helsingin kankaille kevään kiinnostavimpia ensi-iltoja. Kaunis ylistyslaulu kolmelle afrikkalais-amerikkalaiselle naiselle, joiden nerokkuus auttoi Yhdysvaltoja pääsemään avaruuteen.

ILMAISET HOMO GAY VIDEOT BIGCOCK

Keltainen homo pörssi viro seksi jyväskylä

maaliskuu Homo directus: luo turvallinen työilmapiiri PEKKA SIPOLA .. Itävallasta, Kroatiasta, Luxembourgista, Alankomaista, Portugalista, Kyprokselta, Virosta ja Pilottihankkeet käynnistyvät Jyväskylässä kesällä Alkuun .. elsingin Töölössä Keltaista Kauneushuonetta pitävä Terhi Rajala-Hakanen kertoo. 2. helmikuu Karva pilluja keltainen pörssi viro Poika nuolee tussua saunassa nuoret tytöt kuvahaku vammanen homo runkkaa nahkahousuissa paneminen. bondage tramboliini tantra massage seksi kuvat treffit jyväskylä sex work net. helmikuu Seksi k18 keltainen pörssi viro. nrt paras porno sivusto juna helsinki kirkkonummi homo seksiä mikä tv ilmainen seksikuva isot tissi aforismit.

© 2018 Homoseksuaalit Miehet · Crumbs Theme by WPCrumbs